1 haftalık gelinken basıma gelenler

Ettiği yeminlere göre hiç görüşme olmamış. Kadın eşimden büyük zaten : (
Büyük olunca ne oluyor? Bu nasıl bir savunma ve kendini inandırma şekli? Kadın kadındır. İlla erkekler kendinden küçük veya yaşıt kızla mı beraber olmak zorunda?

Ben bilerek arşivledigini düşünüyorum.
2002 yilindan beri var olan birsey mis.

Numarasini unutmasin yada eskiyi ozlediginde arada acip okusun diye belki..

Kadina duygusal birseyler hissetmis. 2002den beri biriyle konuş evlensin ama baginiz hala kopmasin!

Ahh usaklikiz insanlar sana kac kere söyledi ayril diye denildiği gibi her asamadan bir konun var zaten.
En korktuğum seylerden biri bu sekilde aldatilmak.
Bencede affedeceksin daha 2 günlük evliyken etraf yüzünden malesef boşanmak zor gelecek.
Mamtiginida ama sadece konuşmuş sonuçta diye kandıracaksin.
Yani erkeklere olan güvenim her gecen gun yerle bir oluyor ve evlilik korkum zaten vardı bu kk dan sonra zirve yapti resmen.

Nişanlıyken konuşması bir sorun evet; ancak evli bir kadınla konuşması çok daha büyük bir sorun benim için. Midesi böylesini de kaldırabiliyor demekki eşinizin.

Bekar adamın dahi evli kadınlarla konuşabilmesi şeref yoksunluğudur. Böylesi katıksız ....siz oluyor bence. Üzüldüm sizin için.

Aynı böyle bildiğim bi olay var. Aradaki fark evlendiği kızın haberi yok yakalamadı.Adamın konuştuğu mesaj attığı kız da ifşa etmedi.Bayağı bel altı yazmış hatta bulusmak istemiş.Şuan için bi sorun yok gibi evliliklerinde. Adamların yanına kalıyor bazen. Sen yine farketmişsin bundan sonrası bilinmez ama sen farketmeseydin daha da ileri giderlerdi bence. Azıcık utanması varsa yapmaz

aldatan bir daha aldatır. şimdi sineye çekeceksiniz ee bu adam siz hamile kaldığınızda lohusalık vs dönemindede aldatır. ne diyelim kararınızı vermişsiniz ya boşancaksın ama boşanmazsın belli. bir daha konusunu açma o zaman kabul etmişsin.

Hamilelikte seks yasak mı dedim ben.
Eşiniz kilo aldığınız için uzak durabilir dedim. Cinsel açlık o zaman da mümkün dedim.

Yine yakalaninca pisman olan erkek vakasi
Yakalanmasa belki ayni yerden devam edecekti 3 gun sonra bilemeyiz. Ama madem affettiniz tekrar tekrar karsisina cikarmayin bu konuyu

yapılan yanlış eşinizin konuşmaları hemen silmemesi ayrıca tuhaf nisanliykende görebilirdin o zaman bütün aile öğrenirdi bence tel numarasini degistirsin engellemek çözüm değil

2002 olayını anlamadım.2002'den beri çok affedersiniz fuckbuddylik mi yapıyorlar yoksa sadece sanal seks mi yapıyolar da hiç buluşmamışlar.2002 mevzusu nerden çıktı? 2002'de whatsapp yoktu o konuşmaları nasıl öğrendiniz ?

Bayılıyorum bu içime doğdu aşamasına. Hep öyle olur zaten kimse kurcalamak istemez aslında.

Sizi üzmek istemiyorum ama bile bile lades dediniz.
Bu ilişki sürekli sorunlara gebeydi.

Artık karıştırmayın şu telefonları!’Hiç huyum değildir ama baktım’ cümlelerinden de içimiz şişti.Gayette huyunuzmuş rahatça bakmışsınız.Baktınız,okudunuz.O zaman gideceksiniz.Gidemeyecekseniz de bakmayacaksınız.Denklem çok basit.

Yukarı tukursen bıyık
Aşağı tukursen sakal
Ikı ucu boklu değnek olmuş allah yar ve yardımcı olsun her dk başına kakacaksan affetme bitir ha silebiliyorum evlılıgımı bı hata yuzunden bıtırmem dıyosan sonsuza kadar sus ve devam et. Ama benım fıkrımı sorarsan ben affetmezdım

Ben sizi tebrik ederim çok güçlü bir kadınsınız

Çok. Zor bir durum gerçekten. Güvenizi kazanması lazım kesin olarak ve siz kararlı olduğunuzu göstermelisiniz ciddi anlamda. Çünkü bir ömüre imza attiniz ve ömür dediğimiz daha 30 40 yıl. Sürecek yani tekrar yapmayacagindan emin olmalısınız. Allah yardımcınız olsun .Nasılsıniz peki şu an annenizdesiniz hala öyle mi ? Çok zor ya çok .

Polemige girmek istemiyorm ama yazdiklariniz tuhaf bu durum evliyken normal.. evliyken esler sadik olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…