- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Büyük olunca ne oluyor? Bu nasıl bir savunma ve kendini inandırma şekli? Kadın kadındır. İlla erkekler kendinden küçük veya yaşıt kızla mı beraber olmak zorunda?Ettiği yeminlere göre hiç görüşme olmamış. Kadın eşimden büyük zaten : (
Hamilelikte seks yasak mı dedim ben.Yalniz hamilelikte seks yasak degil, bazi riskli durumlarda yasak . senelerce sevgililik/nisanlilik donemiyle hamilelik/lohusalik gibi maksimum 1 yillik bir sure ayni sey degil, kaldi ki bu durumda da zaten cinselligi yasamanin bir cok farkli yolu var.
Zaten cinsellik yoksa aldatmak mubahtir diye bir savunma yapmadim. Yaptigi hatanin sebebinin cinsel aclik olabilecegini ve evlendikten sonra bunun tekrarinin olmayabilecegini soyledim evlilikte duzenli bir cinsel hayatin oldugunu varsayarak. Konu sahibi zaten affetmis, felaket tellalligi yapma taraftari degilim eminim zaten cok uzgundur. Bana da beddua etmissiniz ustu kapali. konu ben degilim, olayi kisisellestirip beddua etmeye varacak bir uslup kullanmadim, biraz sakin olun.
Ben sizi tebrik ederim çok güçlü bir kadınsınızayni olayi yasadigim kader arkadasimtek farkla ben evli degildim ama sabah gelen o his, telefona bakma, arsiv kayitlari, gorunce cilgina donup evi terketme, kavgalar ve ikna cabalari ayni. ha bi de ben daha agresiftim. sabah sabah olayi tekrar yasadim resmen okuyunca. insan neye inanacagina sasiriyor boyle bir olayin ardindan. karsinin ikna cabalarini gorup kendini kandirmaya calisiyosun ama arkadasim ben yapamadim. katlanamadim buna. beynim gecelerce yedi beni. aldatilma ve kandirilma kabusum hic bitmedi. sevmistim cunku buna eminim. olmadi gel git kavga bagiris cagiris bitti. suan tek keskem asil bir sekilde bitirseymisim diyorum. daha kavgasiz gurultusuz kafayi yemeden. ama olsun ne kadar manyaklasabilecegimi gordum diye ikna ediyorum kendimi sonra
hayatta ondan fazla daha iyi anlastigim insan olmadi ama boyle yasamaktansa yalniz kalirim dedim. otuzu gectim yalnizim ama kafam rahat. evet cevremce evde kaldim. evet birdaha birine guvenmek cok zor. ruh esim dedigim insan bunu yapiyorsa...demek ki hicbiseyimin esi degilmis aslinda. iyi dusun karar ver. bu normal bir insanin yapacagi sey degil. olay sanal diye de kucumsenemiyo. bir reelligi vardir 16 yillik mevzunun. oncesi vardir sonrasi da olur. evlilik oldugu icin kesin bisey diyemiyorum ama ben empati kurunca yine de ayrilirdim. cocuk yok baglayan bisey yok. suan bakiyorum da icim huzurlu anladin mi. goruyorum arada ortak arkadaslarin sosyal medyasindan..1 sene once ben acidan bitkisel yasama baglamisken, hicbisey hissetmiyorum suan. hatta hayatimda neden olmuski diyorum. tek bir nedeni olabilir, buyudum ben buyuttu bu olay. umarim kendin icin en dogru karari verirsin.
Polemige girmek istemiyorm ama yazdiklariniz tuhaf bu durum evliyken normal.. evliyken esler sadik olmaliŞu erkeklerin cinselliğe daha çok merakı var daha çok sevişmek istiyor ihtiyaçları bilmemne yazanlara da şaşırıyorum. Ben de bekarım kadınım çatır çatır sevişmek istiyorum gece gündüz e kadının ihtiyacı değil mi cinsellik sadece erkeğe mi özgü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?