Selamlar tabi ki birlikten kuvvet dogurabilirizMerhaba ramazan ve bayram kilolarımı artırdı size katılabilir miyim?
Selamlar tabi ki birlikten kuvvet dogurabilirizhosgeldiniz.
Selamlarrr,
Sabah peynirli omlet, 5 yesil zeytin, salatalik, domates, 1 dilim ekmegin kabuğu.
Öglen: 1 kase yulafli yogurt
10 kiraz
Peynir
Zencefilli yesil cay
Kahve
Aksam: tavuk göğsü 2 kofte kadar salata
Kahve
Su istedigim ölçüde icemedim bu bir eksi benim icin.
8bin adimi tamamladim 1 saat yuruyerek.
Gunaydin,Katilabiliyor muyuz bu arada
Hosbulduuuuk tartılma gunumuz ne zamanGunaydin,
Tabi ki katilabilirsin. Hosgeldin!
Pazartesi gunu. Bu arada su anki boy kilon nedir acaba?Hosbulduuuuk tartılma gunumuz ne zaman
Pazartesi gunu. Bu arada su anki boy kilon nedir acaba?
Neredeyse hamile kaldığın kiloya dönmüşsün bu buyuk bir başarı sanirim sonra motivasyonun düşmüş. Şimdi dogru yerdesin. Inaniyorum ki burada hep beraber amacımıza ulaşacağız.Hemen bi özet geceyim 61.800 ile hamile kaldım ve 86.800 le toplam 25 kilo alarak doğuma girdim. Doğumdan sonra pek kasmadan 74 kiloya düştüm uzun sure öyle gidince ben bu değilim dedim ve
24 Nisan 2017'de 74.600 ile tekrar başladım
1 aydır bosladim ne yalan soyliyim. Aşağıda güncel hedef ve boy paylaşıyorum..
Boy 1.65
Güncel kilo 65.900
Hedef 55.000
Neredeyse hamile kaldığın kiloya dönmüşsün bu buyuk bir başarı sanirim sonra motivasyonun düşmüş. Şimdi dogru yerdesin. Inaniyorum ki burada hep beraber amacımıza ulaşacağız.
Ben de pazartesi 83e sabitlenmeyi umuyorum. Bu sabah yine 83.5 çıktım.
Buyuk hedefli insanlari severiz :) bu arada zencefil cayi da acayip odem söküyor. Ben de onu bol bol her seye karistiriyorum.Aynen sanirim öyle :)) ben bazen mesela 65.900cikti ya sonradan o 66.300,çıkarsa yok diyorum dikkate almiyorum o ikinci çıkanı,yoksa motivem düşüyor ve hakikaten kilo,vermeye devam ediyorum. İnsallah,veririz eskiden hep 58 kiloydum hic 55 ya da 50 olmadım ve olmak istiyorum hedef büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?