- Konu Sahibi trabzonlu6161
-
Beleşe alınmıyorsa kaça alınıyor sizin orda kızlar?Ja bakin arkadaşlar yanlis anlaşılıyorum galiba bazılarınız yazıyor sevdiğin adamı o kadın dünyaya getirdi diye ona ben birşey demiyorum ki saygısızlık yapmadım hiç ben ona ama damat tarafına düşen vazifeleri yapmıyorlar hiçbirşey yapmıyorlar oyle beleşe kız mı alınır bende istiyorum ki tatsızlık olmasın biz nasıl heves gösteriyorsa bu işe onlarında göstermesini istiyoruz hem görsel hem maddi yönden annesi babası hiçbirşey üstlenmiyor affedersiniz kadın kendine bi iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr
Hele şükür biri anladı beni aynen böyle kastediyorum ama anliyamiyorum ben yanlış anlaşılıyorumBen seni bir nebze anlayabiliyorum. Elestirmek bana düşmez ama uslubun banada biraz ağır geldi. Sen ozensin istiyorsun o kadar insanin içinde kaynana gibi şık dursun diyorsun bunlari anlıyorum. Ama malesef o öyle artık onu degistiremezsin oyle görmüş yetişmiş. Nisanlin ile bu konuda kavga etmen onu bir gun senden koparir kimse ailesi hakkinda boyle şeyler duymak istemez.
Kendini onun ve nisanlin yerine koy herkesin kusuru var ve oyle kabul et edemicem dersende hic başlama derim ilerde cok uuzlebilirsin.
Beleşe kız almak.?Ja bakin arkadaşlar yanlis anlaşılıyorum galiba bazılarınız yazıyor sevdiğin adamı o kadın dünyaya getirdi diye ona ben birşey demiyorum ki saygısızlık yapmadım hiç ben ona ama damat tarafına düşen vazifeleri yapmıyorlar hiçbirşey yapmıyorlar oyle beleşe kız mı alınır bende istiyorum ki tatsızlık olmasın biz nasıl heves gösteriyorsa bu işe onlarında göstermesini istiyoruz hem görsel hem maddi yönden annesi babası hiçbirşey üstlenmiyor affedersiniz kadın kendine bi iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr
Almanya da bile hala gerici kültüre nasıl saplanıyorsunuz hayret ediyorum.Ja bakin arkadaşlar yanlis anlaşılıyorum galiba bazılarınız yazıyor sevdiğin adamı o kadın dünyaya getirdi diye ona ben birşey demiyorum ki saygısızlık yapmadım hiç ben ona ama damat tarafına düşen vazifeleri yapmıyorlar hiçbirşey yapmıyorlar oyle beleşe kız mı alınır bende istiyorum ki tatsızlık olmasın biz nasıl heves gösteriyorsa bu işe onlarında göstermesini istiyoruz hem görsel hem maddi yönden annesi babası hiçbirşey üstlenmiyor affedersiniz kadın kendine bi iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr
Ja bakin arkadaşlar yanlis anlaşılıyorum galiba bazılarınız yazıyor sevdiğin adamı o kadın dünyaya getirdi diye ona ben birşey demiyorum ki saygısızlık yapmadım hiç ben ona ama damat tarafına düşen vazifeleri yapmıyorlar hiçbirşey yapmıyorlar oyle beleşe kız mı alınır bende istiyorum ki tatsızlık olmasın biz nasıl heves gösteriyorsa bu işe onlarında göstermesini istiyoruz hem görsel hem maddi yönden annesi babası hiçbirşey üstlenmiyor affedersiniz kadın kendine bi iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr
Hayır çocuk normal bir magzada satıcı olarak gorevli onunda elinde avucunda yok oda düğününe biriktiriyor niye salon parasını o ödemesi lazım annesi babası üstlenmiyor çünki çocuk hangi birine para yetiştirsin annesi anlayışsız babası anlayışsız ...yunus orayi öde yunus burayı ödeSenin ıstedıkklerın yapılıyormuş ya sen ona bak. Kımın odedıgı ne farkedeer.kadın nısanlını büyütmüş gökten inmedi ya koca adam. Nişanlın ne iş yapıyor, odeyebıldıgne göre ış güç sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?