1 Nisan Nişanimiz var ama kaynanam Giyinmesini bilmiyor :(

Sizden büyük birini bırakın, bir insana nasıl böyle bir muamelede bulunuyorsunuz hakikaten anlayamadım.
Utanmayın olur mu öyle şey.
Siz bu kadına böyle diyorsunuz, yarın sizden daha görgülü ve zengin biri gelir aynısını size yapar. Ne hissedersiniz.?
Sizin bu yaptığınız asıl utanç kaynağı.

Babaannem köyde büyümüş ömrü boyunca hic etek giymemiş hep şalvar giymis. Dolayısıyla dugunlere de giderken şalvar giyerdi. Siz babaannemin gelini olsanız intihar ederdiniz sanırım.
Ayrıca eşarp yerine şal takınca mı güzel giyinmiş oluyor. Bırakın kendi zevkine göre giyinsin. Siz böyle şeylere takilirsaniz kayinvalideyle gecinme şansıniz olmaz. Kılık kıyafete odaklanirsaniz ic güzelliği göremezsiniz.

Ben seni bir nebze anlayabiliyorum. Elestirmek bana düşmez ama uslubun banada biraz ağır geldi. Sen ozensin istiyorsun o kadar insanin içinde kaynana gibi şık dursun diyorsun bunlari anlıyorum. Ama malesef o öyle artık onu degistiremezsin oyle görmüş yetişmiş. Nisanlin ile bu konuda kavga etmen onu bir gun senden koparir kimse ailesi hakkinda boyle şeyler duymak istemez.
Kendini onun ve nisanlin yerine koy herkesin kusuru var ve oyle kabul et edemicem dersende hic başlama derim ilerde cok uuzlebilirsin.

Kadin giyinmesini bilmiyorsa sizene.
Benim annemede ayni seyi soyledi kuzenim olacak sahsiyet ki aralarinda 5 6 yas var genc kiz gibi giyiniyo diye bende ona sanane dedim ben otomatikman sogurum sizin gibi insanlardan.

Ja bakin arkadaşlar yanlis anlaşılıyorum galiba bazılarınız yazıyor sevdiğin adamı o kadın dünyaya getirdi diye ona ben birşey demiyorum ki saygısızlık yapmadım hiç ben ona ama damat tarafına düşen vazifeleri yapmıyorlar hiçbirşey yapmıyorlar oyle beleşe kız mı alınır bende istiyorum ki tatsızlık olmasın biz nasıl heves gösteriyorsa bu işe onlarında göstermesini istiyoruz hem görsel hem maddi yönden annesi babası hiçbirşey üstlenmiyor affedersiniz kadın kendine bi iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr

Kırıcı olucam.

Almanya gibi yerde neden böyle yetiştiriyorlar sizi ya? 20-21 yasında evlendirmeler bilmemne..

Sende sıfır olgunluk, insana sıfır saygı...

Aklını evlenme alınca, nişan da dünyanın en önemli olayı oluyor, Kvnin giyimi bile dert oluyor.

Olanakların var; enerjini bir eğitim, bir kariyer
Hırsına kanalize etsene..

Beleşe alınmıyorsa kaça alınıyor sizin orda kızlar?

Hayır bütçem yeterse bir tane de ben alıcam da...

Yazık kadıncağıza, Allah bile insanların kalbine amellerine bakarken sen kul olarak baska kulların Nasıl dis görünüşünden utanırsın. Nişanlına üzüldüm bu yüzden birde tartışıyor musunuz

Hele şükür biri anladı beni aynen böyle kastediyorum ama anliyamiyorum ben yanlış anlaşılıyorum

Beleşe kız almak.?
Özrünüz kabahatinizden büyük oldu.

Sana da yüksek sosyete gelsin bakalım onlardan ne duyarsın. Kendini begenmislihinle yere vururlar seni anlarsın neymiş. Sen kendini giyinmesini bilen olarak görüyorsun birde jet sosyeteye sor bakalım ne kadar giyiniyorsun meseleye boyle bakmak gerekirse. İnsanların yüreğine bakın kılığına kıyafetine degil

Almanya da bile hala gerici kültüre nasıl saplanıyorsunuz hayret ediyorum.
ben de bazı gelenek görenekleri önemserim ama senin yaptığın hadsizlik.
kv yi beğenmeyebilirsin, sevmeyebilirsin de eleştirmek, baskı yapmak nedir? belki de o da senin tavırlarını ve giyim tarzını beğenmiyor. o da oğluna seni çekiştirse, kv beni kötülüyor diye ağlarsın burada.
kadın belki para harcamayı bilmiyor veya sevmiyor, ister kocasına aldırır, ister oğluna, seni ilgilendirmez.
evlendiğinde kocan evinin nafakasını ailesine verirse, işte o zaman konuşmaya hakkın olur.
inşallah nişanlın senin aklına uymaz da anasının kıymetini bilir.

Senin ıstedıkklerın yapılıyormuş ya sen ona bak. Kımın odedıgı ne farkedeer.kadın nısanlını büyütmüş gökten inmedi ya koca adam. Nişanlın ne iş yapıyor, odeyebıldıgne göre ış güç sahibi

Ya niye böyle yapıyorsunuz yaaa kendinizi koyun birkere yerime iki tarafın üstüne düşen vazifeleri yok mu ? Mesela yatak odasını kizin annesi babasi yapar oturma odasını erkeğin anası babası yapar ama onlar geri cekiliyorlar yapamam diyorlar bunu demek istedim beleşe şimdi öyle klavyenin arkasına bürünüpte hatasız insanlarmissiniz gibi davranmayın biraz beni anlamaya çalışın elestireceginize

Beleşe kız almak ne demek ne kadar çirkin bi laf ya? Mal misiniz siz de para ödeyerek sahip olacaklar size?

Ayrıca evlilik çağına gelmiş kişiler kendi masraflarını kendileri yaparlar bu devirde artık. Aile durumu müsait ise yardım eder sadece.

Almanya'da yaşıyormuşsunuz lütfen bizi artık böyle kötü tanıtmaktan vazgeçin diğer milletlere.

Hayır çocuk normal bir magzada satıcı olarak gorevli onunda elinde avucunda yok oda düğününe biriktiriyor niye salon parasını o ödemesi lazım annesi babası üstlenmiyor çünki çocuk hangi birine para yetiştirsin annesi anlayışsız babası anlayışsız ...yunus orayi öde yunus burayı öde

"İnsanlar kıyafetleriyle ağırlanır, fikirleriyle uğurlanır." diye bir söz var, ne kadar da doğru. Sizi küçük düşürecek hareketleri olmasın da, kıyafeti önemsiz. Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok demiş Mevlana.

İnsanları kıyafetinden dolayı yargılamayın, o kadın muhtemelen 50 yaşının üstünde, bugüne kadar alıştığı bir tarzı var, sırf siz mutlu olasınız diye neden mutsuz olsun? Bence müstakbel eşinizi de bu konudan dolayı sıkmayın, bir gün patlarsa, enkaz altında kalırsınız, gerek yok.

Etrafınızdaki insanlar beş para etmez.
Kadını giydiğiyle yargılayacaklar ve dahi siz bu yüzden rezil(!) olacaksınız öyle mi?
Bunu dert etmeniz sizin de onlardan farkınız olmadığını gösteriyor.
Çıkıp o rezil olacağınız üstün insanlara "size ne" diyemeyecekseniz burada kayınvalideniz ve oğluna ne aldırdığıyla ilgili konuşmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…