1 Nisan Nişanimiz var ama kaynanam Giyinmesini bilmiyor :(

Klasik gelincik sendromu geciriyorsun. Dikkat et boyle devam edersen ortada nisan filan kalmaz.

Sen bile bu sekil konusuyorsan,onlar daha cok konusur.

En iyi sekil dedigin , senin istedigin sekil.

Annen yasinda kadini cocuk yerine koyup, ne giyecegine karisiyorsun. Emin ol seni gicik etmek gibi bir niyeti yoktur, oyle rahat ediyordur. Birakin ne istiyorsa, onu giysin.

Ayrica forumda buyuk harfle yazmak yasak.

Son düzenleme:
millete bırakmadan sen kaynananın dedikodusunu yapıyorsun, hor görüyorsun.
çok çelişkilisin.

Nisanlaniyosun diye adam yerine mi koydular seni !

bi bağırmadan yaz arkadaşım .. küçükte yazsan okuyabiliyoruz..

arkasından kim ne konuşacak anlamadım ki.. siz oralarda milletin kıyafeti çekiştirmeyi mi öğreniyorsunuz.. arkasından konuşan olursa adabıyla kaparsın çenelerini..

Ja haklısınız ama benide anlamaya çalışın hatta söylemek istemiyorum ama iç çamaşırı üstten bile giyinmiyor takim begendi aldik ama ic camasirini giymedigi zaman elbise oturmuyor bunu terzilerde soyledi herkes soyluyor tek ben degil ama eşim bana izin vermiyor diyor bu nasıl bi bahanedir yani eşi zaten hasta hicbiyere karışmıyor...eşarp taksın dedim bi ara yani tamam dedim ama esarpida olması gerektiği gibi bağlamıyor işte yoksa bende esarpdan yanayım bagliyamadigi için sal iyidir dedik omuzlarına atıcak sadece dedik...

Ya onun zevki o Sana kro gelebilir,eski moda gelebilir,tarzı yok olanilir.Koca kadın istediğini giyer sende böyle kabul edip seveceksin tabiki.Ne demek şal bağladın bone taksın..ya kadın nasıl isterse öyle.Neden utanıyorsun .Tövbe utanacak bişeymi.Köylü olabilir şalvar bile giyebilir düğünde.İnsanlar tek bir fabrikadan cıkma değil..Herneyse öyle sevmeli,gurur duymalısın.Biri gelip kaynananda köylü gibi yada ay cok zevksin demesinden mi korkuyorsun.Öyle bi ağzının terbiyesini veririm kimse bana öyle diyemez.O doğallıyla güzel ne var bunda canım diyebilmeli insan.Bağrına basabilmeli.İlla o marka şal , takımlarda mı güzellik.Gülen yüzde hoş sohbette güzellik. Hadi düğünü gec,yarın bi doğumun olur bi toplanma olur yine her seferinde ona şunu giy bunu giy diyemezsin.utanıyorum demen resmen onu küçük görmen ,kendi zevkine uymuyor diye utanmam cok ayıp.
Öyle ya moda var, şallar takılır,takım elbiseler ,sık cantalar ,kocaman marka etiketleri eşarbın arkasından bağırdımı tamamdır. Zengin duruyoruz hmmm pek güzel...insanlar zengin desinler ,moda desinler..hayır efenim.insanı insan gibi sevinizz

Cok yakın bi kuzenim evlendi buarada kayınvalide köylü bizim aile maddi durumu iyi.Herkes şıkır şıkır o kadıncağız bi fistan giymiş gelmiş.Düğün otelde.Masalar modern,insanlar şıkır şıkır..kimsede utanmadı.Hele kuzenim annem annem diye peşine dolandı..Çok tatlıydılar.Ne var yani..İnsan olsun

kaynanan nerede nasıl giyilecegını bılmıyorsa onun ayıbı sana ne oluyor kı bu durumda?
seni neden ayıplasınlar onu anlayamadım ben!
ayıplayacagını düşündüğün insanlar saraydan mı gelmişler acaba?

Begenmedigin kaynanandan neden destek bekliyorsunki

Ben ne diyorum burda ya okumasını biliyormusunuz siz ? Başörtü TAKAMİYOR !!!! Altına ne böne takar saçları gözükür bilmem nebilmem neden kapalı kapaliligini bilecek madem kapalı düzgün giysin
Ya Allah aşkına getçekten kendimi tutamıyorum böyle insanlara karşı. Ben Kuran okurum, açığım ve Allahın başörtü emretmediğinin farkındayım. Ama insanların beyni ne tuhaf çalışıyor ki bir başkasına giyim kuşam dikte ediyor? Ne hakla hanımefendi? Siz kimsiniz Allah aşkına? Siz hangi yetkiyle böyle bir cümle kullanabiliyorsunuz? Herkes önce haddini bilsin! Sizin de öğrenmenizi tavsiye ederim.

Sozlunuz sizi terketmedi diye sukredin bence.
Asil cehalet insanlari kilik kiyafetiyle yargilayanlarda.
Ayip cok ayıp.
Biri benim ailemi begenmeyecek onlarin dis gorunuslerinden utanacak ve ben ona nisan takacagim..
Peh!
artı bir cevap yazmama gerek yok içimden gelenleri arkadaş yazmış

Kizlar kizlar biraz konu sahibinin ustune fazla gitmiyor muyuz acaba ?
Evet konu sahibi fevri davranmis dolmuş birazda ve ağır yazmis buraya kaynanasi hakkinda ona kabul. Ama olaya baska yonden bakarsak aileler dugune yardim edicez diye anlasmis tabi evlencek kisiler yapsa daga iyi ama boyle anlasilmis gelinin ailesi ustune duseni yapiyorken damatin annesi ben yapmam edemem diye kendini geri cekiyor bu sizce haksizlik degilmi ? Sonucta oglun evleniyor .
Konu sahibi bundan dert yaniyor damat tek çalışıyor ailesi destek degil gelin tarafi ustlenmis her seyi kaynana ogluna aldiriyor kiyafet giyerim diyor iyi guzel hos ama sonra giyemem diyor burdaki tutarsızlık ne ? Konu sahibi bunu anlamiyor ozensin diyor ayni zamanda aldirip giymemezlik niye yapiyor diyor.
Burda konu sahibi baska bir uslupla anlatsa olayi eminim hepimiz onu hakli bulurduk.
ben kotu niyet goremedim sadece uslup agir ve baska yasanan olaylardan dolmuş sadece.
Konu sahibi arkadasim seni anladigimi soylemistim onceki mesajimda birak uzulme insanlari degistiremezsin elestirme nisanlinada kotu laf etme ailesi hakkinda. Hayirlisi olsun inşallah.

yahu sanane.
maşallah kaynananın iç çamaşırına kadar incelediğine göre, en mahrem mevzuları da araştırmışsındır sen.
senin gibi gelin düşman başına.
ister eşarp bağlar, ister yemeni.
sanane arkadaşım SANANE.

madem bu kadar utanıyorsun, onun gelini olma, oğluyla evlenme.

Belki ömrü boyunca çok sıkıntıları oldu ve giyinme hevesi süsleme hevesi yoktur içinde..Ayrıca şallari çoğu genç bile kullanamazken zorla şal bağla demeniz benim için demeniz saçma olmuş. Benim Annem engelli ve yeni ayakkabı aldık dugunumde giymedi çok eski ama ayağına çok rahat olan bi ayakkabisini giydi utanmadim kimseye karşı! Nasıl rahat ederse öyle giyin anne dedim .çok üzüldüm kadına alışık olmadığı bi tarza sokmanin alemi yok kaynana seçip sonra es secseydiniz madem

Kayinvalideni bu tarz benime yolla, stil ikonu olsun daha neler gorecegiz acaba, belki o da senin giyim tarzini cok rukus buluyor, ama karışmıyor, ille biseyleri giymeni dayatsa, rezil etme bizi dese ne hissedersin?

Ben hak verdim sana ne hissettiģini anliyorum ama karışamazsın bunun icin sözlünle kavga edemezsin .Sadece icin de yaşayabilirsin.Uzerimdekileri begenmeyebilir insanlar ama yargılayamazlar.Siz de artık karıştirmayın ogluyla nişanlaniyorsunuz kayınvalidenizle değil.

Şal almaya siz mi yönlendirdiniz?
Kadını üzmeyin ya. Kimse o yaştan sonra tarz değiştiremez

şal iyidir dedik örtü konusunu kimlerle münakaşa yaptınız merak ettim . ister şal ister örtü ister topuz ister tarayıp gelir. ayrıca demin sorcam soramadım yaş kaç mesleğiniz ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…