- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi trabzonlu6161
-
BANA MI NE? BEN MİLLETİ KAYİNVALİDEMİN ARKASINDAN KONUŞTURMAM BEN ÖYLE BİRİSİYİM BEN EN İYİ ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKARIRIM AMA YİNEDE KONUŞTURMAM BEN KAYNANAM SEVMEMEKLE ALAKASI YOK ALIRKEN ÇOKK BEĞENDİM DEDİ ŞİMDİ TAKMIYOR YENİ OYUN MU OYNUYORUZ PARA OĞLUNUN CEPINDEN ÇIKIYOR O ÇOCUK PARA BİRİKTİRME LAZIM KOLAY DEĞİL ÖYLE ERKEK TARAFI OLMAK !!!
millete bırakmadan sen kaynananın dedikodusunu yapıyorsun, hor görüyorsun.BANA MI NE? BEN MİLLETİ KAYİNVALİDEMİN ARKASINDAN KONUŞTURMAM BEN ÖYLE BİRİSİYİM BEN EN İYİ ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKARIRIM AMA YİNEDE KONUŞTURMAM BEN KAYNANAM SEVMEMEKLE ALAKASI YOK ALIRKEN ÇOKK BEĞENDİM DEDİ ŞİMDİ TAKMIYOR YENİ OYUN MU OYNUYORUZ PARA OĞLUNUN CEPINDEN ÇIKIYOR O ÇOCUK PARA BİRİKTİRME LAZIM KOLAY DEĞİL ÖYLE ERKEK TARAFI OLMAK !!!
Nisanlaniyosun diye adam yerine mi koydular seni !Ja bakin arkadaşlar yanlis anlaşılıyorum galiba bazılarınız yazıyor sevdiğin adamı o kadın dünyaya getirdi diye ona ben birşey demiyorum ki saygısızlık yapmadım hiç ben ona ama damat tarafına düşen vazifeleri yapmıyorlar hiçbirşey yapmıyorlar oyle beleşe kız mı alınır bende istiyorum ki tatsızlık olmasın biz nasıl heves gösteriyorsa bu işe onlarında göstermesini istiyoruz hem görsel hem maddi yönden annesi babası hiçbirşey üstlenmiyor affedersiniz kadın kendine bi iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr
BANA MI NE? BEN MİLLETİ KAYİNVALİDEMİN ARKASINDAN KONUŞTURMAM BEN ÖYLE BİRİSİYİM BEN EN İYİ ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKARIRIM AMA YİNEDE KONUŞTURMAM BEN KAYNANAM SEVMEMEKLE ALAKASI YOK ALIRKEN ÇOKK BEĞENDİM DEDİ ŞİMDİ TAKMIYOR YENİ OYUN MU OYNUYORUZ PARA OĞLUNUN CEPINDEN ÇIKIYOR O ÇOCUK PARA BİRİKTİRME LAZIM KOLAY DEĞİL ÖYLE ERKEK TARAFI OLMAK !!!
Begenmedigin kaynanandan neden destek bekliyorsunkiYa niye böyle yapıyorsunuz yaaa kendinizi koyun birkere yerime iki tarafın üstüne düşen vazifeleri yok mu ? Mesela yatak odasını kizin annesi babasi yapar oturma odasını erkeğin anası babası yapar ama onlar geri cekiliyorlar yapamam diyorlar bunu demek istedim beleşe şimdi öyle klavyenin arkasına bürünüpte hatasız insanlarmissiniz gibi davranmayın biraz beni anlamaya çalışın elestireceginize
Ya Allah aşkına getçekten kendimi tutamıyorum böyle insanlara karşı. Ben Kuran okurum, açığım ve Allahın başörtü emretmediğinin farkındayım. Ama insanların beyni ne tuhaf çalışıyor ki bir başkasına giyim kuşam dikte ediyor? Ne hakla hanımefendi? Siz kimsiniz Allah aşkına? Siz hangi yetkiyle böyle bir cümle kullanabiliyorsunuz? Herkes önce haddini bilsin! Sizin de öğrenmenizi tavsiye ederim.Ben ne diyorum burda ya okumasını biliyormusunuz siz ? Başörtü TAKAMİYOR !!!! Altına ne böne takar saçları gözükür bilmem nebilmem neden kapalı kapaliligini bilecek madem kapalı düzgün giysin
artı bir cevap yazmama gerek yok içimden gelenleri arkadaş yazmışSozlunuz sizi terketmedi diye sukredin bence.
Asil cehalet insanlari kilik kiyafetiyle yargilayanlarda.
Ayip cok ayıp.
Biri benim ailemi begenmeyecek onlarin dis gorunuslerinden utanacak ve ben ona nisan takacagim..
Peh!
yahu sanane.Ja haklısınız ama benide anlamaya çalışın hatta söylemek istemiyorum ama iç çamaşırı üstten bile giyinmiyor takim begendi aldik ama ic camasirini giymedigi zaman elbise oturmuyor bunu terzilerde soyledi herkes soyluyor tek ben degil ama eşim bana izin vermiyor diyor bu nasıl bi bahanedir yani eşi zaten hasta hicbiyere karışmıyor...eşarp taksın dedim bi ara yani tamam dedim ama esarpida olması gerektiği gibi bağlamıyor işte yoksa bende esarpdan yanayım bagliyamadigi için sal iyidir dedik omuzlarına atıcak sadece dedik...
eşarp taksın dedim bi ara yani tamam dedim ama esarpida olması gerektiği gibi bağlamıyor
şal iyidir dedikJa haklısınız ama benide anlamaya çalışın hatta söylemek istemiyorum ama iç çamaşırı üstten bile giyinmiyor takim begendi aldik ama ic camasirini giymedigi zaman elbise oturmuyor bunu terzilerde soyledi herkes soyluyor tek ben degil ama eşim bana izin vermiyor diyor bu nasıl bi bahanedir yani eşi zaten hasta hicbiyere karışmıyor...eşarp taksın dedim bi ara yani tamam dedim ama esarpida olması gerektiği gibi bağlamıyor işte yoksa bende esarpdan yanayım bagliyamadigi için sal iyidir dedik omuzlarına atıcak sadece dedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?