1 Nisan Nişanimiz var ama kaynanam Giyinmesini bilmiyor :(

Şal ile falan gereksiz müdahale etmişsiniz, arkadaşların da yazdığı gibi eşarp seviyorsa alsaydınız şık bir eşarp kapansaydı konu. Orta yaş üstüne eşarp daha estetik gidiyor zaten benim şahsi fikrim. Konudaki diğer yorumlarınızı da okudum, genel olarak kültürsüz buluyorsunuz kadını, insanlarla hitap şekli vb, yada sosyallik olarak falan, olabilir bu, her insan aynı standartta olacak diye birşey yok. Biraz insanları olduğu gibi kabul etmeye bakın.

A aa gerçekten siz iyi misiniz?
Yahu kadın şal takmak istemiyor. Orada garibim çekinmiş fikrini söyşeyememiş.
Ayrıca parada sanki 10 bin liralık masraf mı ettiniz. Hoş oğlunun parası. Size nee?

Ben Allahın sözlerinden yani ayetlerden bahsediyorum hanımefendi. Sırf kadınların başı kapatılsın diye ayetlerin içine yerleştirilen parantez ya da hadislerden değil!
ayetlerin içine yerleştirilen hadis veya açıklamalar zaten biz anlayalım diye tefsir eserlerinde yerleştirilmiştir alimler tarafından.
hadislerin çoğunluğu ve Peygamber(SAV) in yaşantısı, Kuran'ın uygulanışından ibarettir.
Kuran'ı mealinden okumak yeterli olsaydı tefsir, hadis vb ilimlere gerek kalmazdı.
Kuran' ı mealinden okuyunca "ben biliyorum" havalarına girmek ayrıca cehalet göstergesidir.
konu uzamasın diye ayet ve hadislerle açıklamalara girmiyorum.
ayrıca daha önceki mesajınızda yazdığınız tek hususa katılıyorum. kimse kimseyi örtünmeye zorlayamaz.
ancak Allah emreder, kul uyar veya uymaz, sonucuna katlanır.

Dini yorumlar yazılmasın lütfen.
yazmayacaktım ama "ben okudum, bu böyle" deyince dayanamadım.
herkes kendi aklını rehber edinebilir ama müslüman için rehber Kuran ve Kuran'ı yaşayarak anlatan Peygamber(SAV) dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…