- 22 Temmuz 2017
- 48
- 11
- 18
- 25
- Konu Sahibi kucukhanimmm
-
O beni böyle gözden çıkarmışken ben onu unutmak için cebelleşmem ağırıma gidiyor bu kadar mı değersizim onun gözündeBir kesinleşsin durumunuz, onu da yaparsın. Tabii hiçbir zaman göz açıp kapayacak kadar kolay olmaz ama eylüle kadar zaman verirsin kendine, yenilenirsin. Başka insanlarla normal arkadaşlarınla vakit geçirirsin. Her şey geçecek belki de düzelecek. Biraz bekle bakalım.
O beni böyle gözden çıkarmışken ben onu unutmak için cebelleşmem ağırıma gidiyor bu kadar mı değersizim onun gözünde
Onu bilemezsin, bilmek için zorlama. Yaşadığına yani onun sana şu an yaşattığına odaklan. Kötü mü? Evet. Değer verip vermemesi seni ilgilendirmesin o zaman değer veriyorsa gösterecek ne yapayım kendine sakladığı değeri?
Zamanında yaptım bu hatayı benden sebepsizce uzaklaşıp ayrılan sevgilimin arkasından aylarca beni seviyor mu, hiç mi sevmedi, her şey yalan mıydı vs. vs. düşünmekten beynim çatladı. Elimde kalan koca bir hiç. Önemli olan şu an yaşadıkların tekrar ediyorum.
Birini unutmanın en iyi yolu başkasıyla konuşmak oluyor bunu biliyorum ama gelen de dertleriyle geliyor işte böyle yaşadıklarımızı geride bırakırsam anca biraz yol alırım ama saçma sapan şeyde bile aklıma düşüyor sinirim bozuluyor
Henüz çok yeni. Biraz acı çekmek için kendine zaman ver. Ağla, saçmala, doruklarda yaşa üzül çünkü üzüleceksin. Bastırma. Sonra da hayata karış, mecburuz buna.
Başka çarem de yok gibi duruyor,beni aramasını söyledim demiştim ya konu ne burdan söyle falan dedi müsait değilim dedi bitti konuşma çok garip gerçekten iki gün önce size ölen bir insanın size böyle el olması
Bileemiyorum ama siz bi konuşuj eğer olamayacak gibiyse bi seilde kendinizi derslerinize odaklamaya çalışın boş zamaanlarınızda bi aktivite yapın sınav dönemi gercekten çok zor allah yardimcın olsunO kadar emindim ki inanın her şey çok güzeldi şükrediyordum allaha zor günlerimde karşılaştırdın beni onla diye ama bunları okuyunca da sevmiyormuş dedim kendime
İnşallah kafasına dank ettiğinde ben ondan nefret bile etmiyo olurum ve yerdeki taştan farkı kalmaz benim içinBu davranış kabul edilemez ve evet insanlar bir anda değişebiliyor. Ha sonradan kafasına dank edebilir ama etmeyebilir de. Konu falan yok de kestir at, bir erkek çok meraklıysa kendi arar zaten.
İnşallah kafasına dank ettiğinde ben ondan nefret bile etmiyo olurum ve yerdeki taştan farkı kalmaz benim için
Teşekkür ederim sağolunBileemiyorum ama siz bi konuşuj eğer olamayacak gibiyse bi seilde kendinizi derslerinize odaklamaya çalışın boş zamaanlarınızda bi aktivite yapın sınav dönemi gercekten çok zor allah yardimcın olsun
Ah bi gencim güzelim seni üzerim kafasına girsem mis gibi olacak da her şey işte böyle şerefsiz dolu her taraf bi de başta iyi görünmüyolarlar mı çıldırtıyorOnu umursama, kafasına dank etmese bile en azından gurursuz demez arkandan. Derler çünkü oradan biliyorum. Erkek mi yok kaynıyor ortalık.
Ah bi gencim güzelim seni üzerim kafasına girsem mis gibi olacak da her şey işte böyle şerefsiz dolu her taraf bi de başta iyi görünmüyolarlar mı çıldırtıyor
Allah öylelerine yardım etsin o kat be kat daha zor üstelik çocuk faktörü de oluyorO risk hep var, millet eşinin on sene sonra şerefsiz olduğunu yeni öğreniyor. Şerefsizlik riski her zaman olacak. Önemli olan baş etmesini bilip yola devam etmeyi öğrenmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?