- 22 Temmuz 2017
- 48
- 11
- 18
- 25
- Konu Sahibi kucukhanimmm
-
Aynen çarşambanın gelişi perşembeden belli oluyor tavrı değişikti ve bu sene böyle olucam işine gelirseye getirdi lafı zaten bu yüzden ayrıldık,benim için o kadar önemlidir ki sevmek sevilmek asla zarar vermek istemem sevdiğime de beni sevene de o yüzden kestirip atamıyorum bişeyleri hemenBenimki de zor başlamıştı, peşimden az koşmadı ama kendi de senin sevgilinin girdiği tipte bir döneme girdi, bana karşı değişti, adam gibi bir şey de anlatmadı, ben de senin yüzünden mutsuzum deyip ayrıldım dayanamadım. Ha aylar sonra lysden hemen sonra yine yazdım dönmek istedim ama olmadı bir şekilde ama ondan da aylar sonra aşık oldum üniversitede birine, tereyağından kıl çeker gibi başladı ilişki. Bazen biri bizim için zahmete katlandığında sanıyoruz ki o doğru kişidir ya da bize çok kıymet veriyordur öyle hemen bırakmaz. Öyle olmuyormuş o işler, bu yüzden sana zor geliyor, fedakarlıkla başlamış ilişkiyi nasıl bu kadar kolay bitirir diyorsun da, o dönem duygu dünyası çabuk değişiyor... Tövbe etmeyeceksin emin ol, zamanı gelince olacak bir şeyler :) Yeter ki bekleme psikolojisine girme.
İşine gelirse böyle tavrını yaşadım hatta bunaltma beni falan dedi o dönem ya Allah aşkına kadın dediğimiz varlık duygu dünyası on dakikada bir değişebilen zavallı bir canlı, biz böyle bir duygusal ruh durumuyla aynı tavrı göstermiyorsak erkeklerin bu tavrı yapmaya hiç hakkı yok, düpedüz şımarmış totişi kalkmış. Sevgi de eskisi gibi değil muhtemelen artık, sen kestirip atınca emin ol o zarar görmez ama beklersen sen üzüleceksin, bir bakmışsın sen beklerken o flört etmeye başlamış, işte o zaman daha kötü olur.Aynen çarşambanın gelişi perşembeden belli oluyor tavrı değişikti ve bu sene böyle olucam işine gelirseye getirdi lafı zaten bu yüzden ayrıldık,benim için o kadar önemlidir ki sevmek sevilmek asla zarar vermek istemem sevdiğime de beni sevene de o yüzden kestirip atamıyorum bişeyleri hemen
öyle olmuşdemek ki arıyorum nolur dua edin de beni yıpratmadan bitsin bitiyorsa da3 senedir süründürüyorum dedin ya..
neyse çokta mühim değil. sonuç olarak çocuk seni gözden çıkarmış. bencil ve korkak tipin biri..
Biraz canının acıdığını söylese ona koşa koşa gideceğimi biliyordu o beni itti böylece ve bir hafta önce her şey güzelken bilmiyorum ya hevesinin kırıklığı ve yüreğinin acısıyla baş edemiyor insanİşine gelirse böyle tavrını yaşadım hatta bunaltma beni falan dedi o dönem ya Allah aşkına kadın dediğimiz varlık duygu dünyası on dakikada bir değişebilen zavallı bir canlı, biz böyle bir duygusal ruh durumuyla aynı tavrı göstermiyorsak erkeklerin bu tavrı yapmaya hiç hakkı yok, düpedüz şımarmış totişi kalkmış. Sevgi de eskisi gibi değil muhtemelen artık, sen kestirip atınca emin ol o zarar görmez ama beklersen sen üzüleceksin, bir bakmışsın sen beklerken o flört etmeye başlamış, işte o zaman daha kötü olur.
Sakın ha o da beni seviyor sadece sorunu o kadar büyük ki beni de kendi sorunuyla üzmek istemedi gibi arabesk bir düşünceye kapılma, altında yatan nedenin o kadar büyük olduğunu da sanmıyorum bence yalnızca bunalmış yalnız kalmak istiyor, ilişkiye de eskisi kadar önem vermiyor. Heves kırılmasını aynı yollardan geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum ama karşına yeni biri çıkana kadar heves kırıklığı geçmeyecek. Aklını uzak tut yazın sonuna kadar arkadaşlarınla takıl, dershane dönemi de her şeyi bırak çalış. Ben öyle yapmadım çok pişmanım, çevreme çok endeksli bir dönem geçirdim.Biraz canının acıdığını söylese ona koşa koşa gideceğimi biliyordu o beni itti böylece ve bir hafta önce her şey güzelken bilmiyorum ya hevesinin kırıklığı ve yüreğinin acısıyla baş edemiyor insan
Bu ikiniz içinde dezavantaj sınava hazırlanıyorsunuz birbirinize destek olup aşmanız lazım ayrı kalarak sadece ders çalışma zamanınızı birbirinizi düşünerek geçirirsiniz. Ne mi olur biliyor musunuz? Bir sene kaybedebilirsiniz. O yüzden konuşun sevgilinizle ve bunun daha kötü olacaģını sadece zararının size olacağını ve birlikte aşacağınızı gerekirse psikolojik destek almanız gerektiğini belirttin. Şimdiden sınav döneminiz için başarılar diliyorum. Inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız.Merhabalar herkese,üniversiteye hazırlanıyorum ve sevgilimle yaşadığımız bir tartışma sonucu işler biraz farklı yerlere gitti.Konuşmadığımız dört beş gün sonucunda dayanamayıp mesaj attım ve hayatımın en kırıcı anlarını yaşadım diyebilirim.Artık kendisinin bittiğini ve sınavlar bitene dek ailesini dahi görmek istemediğini bir sene ara vermemizi söyledi.Öyle ayrılıp barışan çiftlerden olmadığımız için bu benim için çok büyük bi yıkım oldu.Üç sene boyunca beni sevdi fakat ben oralı olmamıştım sınıf arkadaşım olduğu için.Daha sonra kader diyebileceğim bi tesadüfle konuşmaya başladık ve çiçek gibi oldu her şey.Kendimden çok güvenirim ona ve gerçekten psikolojisinin yıpranmış olduğunu sezdim.Beni bekleyeceğini ve bir sene sonra her şeyin güzel olacağını söyledi.Benim kendi sevgimden de onun sevgisinden de bir şüphem yok fakat sorun özlem..Onu çok özlüyorum ve yanında olmama izin vermeyişi,onun kötü olduğunu bilmek çok zor.Ama içimden bir ses hayırlısının bu olduğunu söylüyor çünkü belki de birlikte olsak sınav senemizde birbimize zarar verebilirdik.Bir sene sonra üstümüzdeki yük kalkmış olacak ve engel kalmayacak.Her gün ağlayarak ne kadar dua ettiğimi bilemezsiniz.Bu seneyi özlemimi hafifletecek şekilde nasıl geçiririm sizce,ya da onu düşünmeden nolursunuz içimi rahatlatın biraz
Kalbinin ekmeğini yesin herkes onu seven birini bu şekilde arkasında bırakınca rahat ediyorsa ne söylenebilir kiSen bir sene onu dusunurek bekleyeceksin bakalim o seni bekleyecek mi?. Ben beklemezdim ; ayrilalim ya da ara vermeyelim derdim. Seven insan ayri mi kalirmis!
Evlenince de bu cocuk der ki; 'karicigim bosanmayalim ama ben bi sene kafa dinlicem gelirim duzelince'
Bence de en mantıklısı bu zaten çünkü zor şeyler yaşadığımızda sevdiklerimizi düşünüp tutunuruz bişeylere varlıkları yeter bazen ama bunu bu ilişkide tek taraflı düşünüyormuşumBu ikiniz içinde dezavantaj sınava hazırlanıyorsunuz birbirinize destek olup aşmanız lazım ayrı kalarak sadece ders çalışma zamanınızı birbirinizi düşünerek geçirirsiniz. Ne mi olur biliyor musunuz? Bir sene kaybedebilirsiniz. O yüzden konuşun sevgilinizle ve bunun daha kötü olacaģını sadece zararının size olacağını ve birlikte aşacağınızı gerekirse psikolojik destek almanız gerektiğini belirttin. Şimdiden sınav döneminiz için başarılar diliyorum. Inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız.
Her ilişki biter belki ama bunca güzel zamandan sonra sevilmemişlik hissiyle başa çıkamamak benimkisi özgüvenimi sıfıra indiriyor bu durumHem ebeveynler hem öğrenciler için sınav dönemi zor bı dönem... Hepimiz geçtik o dönemlerden ebeveynler duygusal ilişkilerin bu donemde tehlike arz ettiğini düşünse de aslında belirli bir düzeni bozarak sınav stresinin yanında ayrı bı adaptasyon döneminde yasattiriyorlar öğrenciye. Bence erkek arkadaşınız bu baskıdan kaynaklı sizinle mesafe kurmaya çalışıyor. Tahminimce bı sure sonra sizi arayacak... Çok uzun sürmez seven br insan bu kadar uzun süre iletişimsiz kalmaz. Robot değiliz sonuçta 7/24 ders çalışmaz.. yemek yicek dışarı çıkacak arabaya binecek aklına mutlaka geleceksiniz tabi eğer sevgi varsa...
Sevgilinizin sevgisinden emin misiniz üzgünüm ama ben pek emin olamadım.Bence de en mantıklısı bu zaten çünkü zor şeyler yaşadığımızda sevdiklerimizi düşünüp tutunuruz bişeylere varlıkları yeter bazen ama bunu bu ilişkide tek taraflı düşünüyormuşum
Umarım bu dediklerinizi yapıp toparlanabilirim en kısa zamanda nolurdu sanki biriyle tanışmadan önce onun alnında güvenme diye ışıklı bi şey çıksaydı böylesi çççççççok zorSakın ha o da beni seviyor sadece sorunu o kadar büyük ki beni de kendi sorunuyla üzmek istemedi gibi arabesk bir düşünceye kapılma, altında yatan nedenin o kadar büyük olduğunu da sanmıyorum bence yalnızca bunalmış yalnız kalmak istiyor, ilişkiye de eskisi kadar önem vermiyor. Heves kırılmasını aynı yollardan geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum ama karşına yeni biri çıkana kadar heves kırıklığı geçmeyecek. Aklını uzak tut yazın sonuna kadar arkadaşlarınla takıl, dershane dönemi de her şeyi bırak çalış. Ben öyle yapmadım çok pişmanım, çevreme çok endeksli bir dönem geçirdim.
O kadar emindim ki inanın her şey çok güzeldi şükrediyordum allaha zor günlerimde karşılaştırdın beni onla diye ama bunları okuyunca da sevmiyormuş dedim kendimeSevgilinizin sevgisinden emin misiniz üzgünüm ama ben pek emin olamadım.
Boş gelmiyor asla,uygun zamanda beni aramasını söyledim mesaj atarak gerisi allaha kalmış bi de onun olmayan vicdanına1 senelik ara olmaz küçükhanım..
Ama yaşayarak öğrenmelisiniz. Burada biz ne desek boş gelecek. Canın ne istiyorsa onu yap kendini üzmemek şartıyla ama kesin bekleyecek, çok mutlu olacağız diye beklenti içine girme; kısmet, bakalım zaman gösterir de geç. Bu devirde babana bile güvenme.
Boş gelmiyor asla,uygun zamanda beni aramasını söyledim mesaj atarak gerisi allaha kalmış bi de onun olmayan vicdanına
Keşke gözlerimi kapatsam açsam adını bile hatırlamasam o kadar isterdim ki bunuİstiyorsan biraz zaman ver madem stresli kafasını toplar gerçekten seni seviyorsa arar. Ama bir sene gibi bir zamandan bahsetmiyorum anlamışsındır ne demek istediğimi.
Keşke gözlerimi kapatsam açsam adını bile hatırlamasam o kadar isterdim ki bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?