- Emoji Skoru
- 7.636
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi kullanicixaj01
-
Konuyu baştan tekrar baktım . Konu sahibi sınıf anneliği sistemini sevmiyor . Sınıf annesi kişiyi de bu sebeple sevmiyor doğal olarak. Emrivaki şeyleri de sevmiyor cimere şikayet de etmiş . Bunu duyan başka veli : o şikayet edeni bi bulursam diye dayılanmış. Okulun herşeyi tuhaf bırak öğretmenini , müdürü bile tuhaf . Para ödüyor bir de bu eziyet için okula . Yazın güzel bir okul baksın en doğrusu . Anneliğine kadar laf etmiş öğretmen . Okul değil sulukuleYani ben eski konuyu hatırlıyorum fikrimi de yazmıştım. Sınıf annesinden hiç hoşlanmam öğretmenlerin belli rakamların üzerinde hediye kabul etmesini de hiç doğru bulmuyorum ama sizin öğretmeninizin de kafa pırıl pırıl eğer size cidden bunları söylediyse.
Ben olsam okulu değiştiririm. Çocuğumun ne böyle bir öğretmenle ne de bu tarz insanların yetiştirdiği çocuklarla aynı ortamda olmasını istemem.
birine hediye almadığınız vakit o kişi sizin anneliğinizi sorgularsa haklı bulacağınızı hiç sanmıyorum. öğretmensiniz herhalde.Duramadın, son dakika ortalığı bulandırdın değil mi?
Öğretmen haklı!
Sen zaten öğretmen değil misin yani sen zaten matrixin ta kendisisin ajan smithsin.Burda da sorun bu zaten. Neden bir kişi ön ayak oluyor. Ön planda olma isteği aslında
Hiç sınıf annesi olmadım. Asla da olmak istemem. Angarya işler bence. Bu nedenle de o neden önplanda niye onun dediği oluyor diye krizlere girmedim.
Konu sahibinin derdini hiç anlamadım ondan. Biri zaten yapmak istemediğin şeyleri yapıyor diye neden sinirlenirsin ki?
Sen katılma geç işte.
Nedir bu kaos arayışı?
Her mesleğin kötüleri var . Canhıraş savunuluyor tüm öğretmenler . Bizim kötüler uzaylı imiş meğerse . Ya da kafamızda uyduruyoruz . Sorunlu tüm veliler ve çocuklar .Sen zaten öğretmen değil misin yani sen zaten matrixin ta kendisisin ajan smithsin.
Bazı insanlar sistemden kurtarılmaya hazır değil.
Ben okulda çalışıyorum memur olarak neleri geliyor tahmin dahi edemezsiniz. Emin olun ki kafadan sallama yorum yapmiyorum. Kantinde çalışan gorevli kızlarla ilgili bile günde en az 10 şikayet aliyoruz. Kolej olsada olmasa da size zindan ederler okulu üzgünüm çocuklar acımasız ama veliker daha acımasız bol sanssssKonuyu bilmeden bir yorum daha . Orası kolej kolej . Dünya para ödeniyor . Öğretmenlerin 10 aylıktır sözleşmesi çoğu kolejde . Bir kurumsallar 12 ay yaparlar ya da vicdanlı kolejler . Tonla para döküyor veliler . Öğretmene hediye vs almak zorunda da değil . Müdür ne karışıyor mesela hediye işine . Berbat bir kolej . Müdürü kalitesiz öğretmeni kalitesiz . Çocukla ne hakla uğraşacaklar ? Devlet de bile hakları yok. Annesi babası isterse berbat insanlar olsunlar . Çocuktan kimse bunun acısını çıkaramaz. Eziklik bu da.
Velilerin artık okula girmesi yasak. Sana da bollll şansBen okulda çalışıyorum memur olarak neleri geliyor tahmin dahi edemezsiniz. Emin olun ki kafadan sallama yorum yapmiyorum. Kantinde çalışan gorevli kızlarla ilgili bile günde en az 10 şikayet aliyoruz. Kolej olsada olmasa da size zindan ederler okulu üzgünüm çocuklar acımasız ama veliker daha acımasız bol sanssss
Şikayet isim belirtilmeden de yapılıyor.İlla sınıf,şube belirtmek zorunlu değil.Durduk yere kendinize vazife etmişsiniz evet konu direkt müdüre gider isminiz ile hemde oda öğretmene söylemiştir ogretmende veliye çocuğunuz mutluysa sivrilmenin ne lüzumu var anlamadım size dar edecekler şimdi 3 sene okulu inşallah cocuklada ugrasmazlar
Evet yasak ama seni durduramamis bak kıskançlıktan şikayet bile etmişsin yazık sana valla acıdım bu kadar kudurmana sebep olacak ne yaptım şimdi benimde cimere şikayet edersin mazallahVelilerin artık okula girmesi yasak. Sana da bollll şansbu üsluba bu cevap .
Sizde temsilci olmayınca para toplama işleri nasıl oluyor?Kızım 2.sinifa gidiyor 2 yildir sinif annemiz yok olmayacakta öğretmenimiz gereken herseyi WhatsApp grubundan duyuruyor çok güzel de yönetiyor durumları...oglum 1.sinifa gidiyor ve sinif annesi var o kadar gıcık oluyorum ki emrivaki tavirlar kafasina göre hediye parasi toplama kafasina göre törenlerde çocukların giyecegi kostümlere karar verme..ben 1 yılda öğretmene 4 tane hediye almak istemiyorum belki niye zorla para topluyor velilerden bunun haricinde faydali hicbirsey yaptığını gormedim sadece ogretmene yalakalık olsun baskada bisey degil
Siz haklisiniz davanizin arkasinda durun ve bu uygulama kalkmazsa il milli egitime gideceginizi söyleyin..
Sorma kuzum. Hakaret edenler başladı şimdi de. Boşver . Herkes kendini sergiliyor burada günün sonunda .Ayyy geçenki konu kapanmıştı sınıf anneliği konusu yine aynı kişi mi acebaaa
Sınıf annesi gelmiş gibi bir üslup sezdimİçimde kalmasın
siz o kadar problemli bir insansiniz mi yemeyip icmeyip sınıf annesini cimere şikayet etmişsiniz. Kadininda kulağına gitmiş size herkes cephe almış eminim herkes öğretmen dahil sizdende ( maalesef çocuğunuzdanda) nefret ediyor. Hiçbir özel gün programlarına isteyerek alinmicak alinsada istenmedigi hissettirilecek o çocuğa her özel günde size hak ettiginiz gibi davranacak veliler sizde simdiden eğitimden soğumuş ürkek bir çocuk yetiştirecek siniz kendi egonuzu çocuğunuzun üzerinden kullanmayın burda laf yetiştireceğiz izle gidin hatayı kendinizde arayın. Sizin gibilere iyi yapıyor insanlar dislayarak yüzüne laf eden kadına sesin çıkamaz ama burda klavye delikanlısı olursunbu tam sizin uslubunuza yaraşır bir cevab oldu çocuğunuza bol şans ihtiyacı olacak
Bir sinirle saydırdı . Kimse artık. Önemli de değil kim olduğu .beni konu sahibi sandı üstelikSınıf annesi gelmiş gibi bir üslup sezdim
Ne korkacak . Kolej kıtlığı mı var ? Başkasına yazdırır missŞu saatten sonra sağlam durmaniz gerekiyor.Umrunuzda degilmis kimseden korkmuyormus gibi davranin muhatap olmayin.Ogretmenlede mesafeli olun asla mesafenizi bozmayin ve cocugunuzun durumuna bakin.Ilkokulda veliler birbirleriyle arkadas olur haliyle cocuklarida samimi olur.Cocugunuz dislaniyormu yalnizmi ogretmen farklimi davraniyor cocuga bunlari gozlemleyin.