meraba kızlar çok hastayım evdeyim bu gün bildirim yapıp kaçayım.geçen hafta 67.5 bu hafta 67.3 arıdaydım ama geceki çıkarma ve ishalden sonra eksiye düştüm.sizi seviyorum kib
günaydınnn cubuk krekerlerrrrrr
bugün regl olmak üzereyim belirtiler var parmağımdaki yüzük çıkmıyo herhalde şişlikte var 3 gün önce oluyorum ayyy çok sevindimm hep gecikirdi çünki
gelelim bildirime ...71... 1 kilo daha eksildim şükür kızlar çok mutluyumm çokkk
sudemmmcimm tebrik ederim canım
meraba kızlar çok hastayım evdeyim bu gün bildirim yapıp kaçayım.geçen hafta 67.5 bu hafta 67.3 arıdaydım ama geceki çıkarma ve ishalden sonra eksiye düştüm.sizi seviyorum kib
kızlar kilo almıs gözüküyorum ama hepsi ödem cünkü adetim 11 gün gecikdii
Eki Görüntüle 203536 kızışım ve ben..
sonunda şeytanın bacağını kırdım çok şükürrrrrrrr
Kızlar günaydın..
listede görüldüğü üzere geçen hafta ki saçma sapan kaçamaklarım yüzünden bugüm 300 gr + da görünüyorum en son tartıldığıma göre 600 gr vermiş olsamda sonuçta bir anlık zevklerin nelere sebep olduğunu görümüş bulunuyorum
Eğer o kaçamakları yapmamış olsaydım şu anda küsüratsız 62 yi görmüştüm.. ama ben 62,9 olarak kaldım..
Sudem bacımı tebrik ediyorum maaaşşallah diyorum çatladım walla ben burda..
günaydınnn cubuk krekerlerrrrrr
bugün regl olmak üzereyim belirtiler var parmağımdaki yüzük çıkmıyo herhalde şişlikte var 3 gün önce oluyorum ayyy çok sevindimm hep gecikirdi çünki
gelelim bildirime ...71... 1 kilo daha eksildim şükür kızlar çok mutluyumm çokkk
1.TAKIM 209.ETAP
bucakmagduru(70/71/-1/-1,42%)
shryvz(67,5/67,3/0,2/0,30%)
sudem34(72,5/71,1/1,4/1,93%)
asl35(72/71/1/1,39%)
innuk(62,6/62,9/-0,3/-0,48%)
angelic2(74,5/74,5/0,0/0,0%)
kaçakçay(83/
maibeyaz(58/61,5/0,9/1,55%) 205,etapta ayrıldı aldığı kilo 4 e bölündü
1.TAKIM TOPLAM KİLO
kızlar PC de sorun var...
hayrına birisi üyeleri ve kiloları siyaha
başlığı ve benim ismimin yanındaki notu kırmızıya
toplam kilo kısmını maviye boyayabilir mi...
nedense yapamıyorum bi türlü...
maicim ben listeyi paşlaşıma ekledim..bi baksana
tavşanı öyle çizilmişler... napalım...çizelgemdeki tavşann niye ters tarafa gdiyoo yaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?