hepinize günaydın
canım arkadaşlarım ben bugün lapayı yapamıcam tek gün bana yetti çok sarstı beni, baş ağrısından helak oldum yürüyüşşe bile gidemedim işe nasıl gidicem onu düşünüyorum bugün gene eski düzende devam
bu arada herkesin kandili mubarek olsun
kız tiayatrolara baktım baya yer var.Ay bende çok istiyordum gitmek o spor komplekslerinde ama telefonla aradığımda 2 ay sonrasına gelebilirsiniz ancak falan demişti kadın bende erteledim kaldı öyle.Tiyatro sezonunuda kaçırmışım tüh.
ne güzelmişşşşşşşgünaydın kızlar herkese hayırlı kandiller...
bu gün konyanın bi adeti var üç aylar başlarken akşamdan çocuklar ellerine feneralayı alıp dolaşırlar ateş yakıp üstünden atlarlar falan akşam fener alayı yaptık sabah da şivrilik olur çocuklar şeker toplamaya çıkarlar bayramlardaki gibi...biz de oğlumla şeker topladık geldik....
çok eğlendik...bi sürü şekerimiz oldu...
biz de topladıklarımızı az sonra okulda dağıtıp gelicez...
boşver ya lapa da neymiş.hepinize günaydın
canım arkadaşlarım ben bugün lapayı yapamıcam tek gün bana yetti çok sarstı beni, baş ağrısından helak oldum yürüyüşşe bile gidemedim işe nasıl gidicem onu düşünüyorum bugün gene eski düzende devam
bu arada herkesin kandili mubarek olsun
canım sağlığın daha önemli bırak lapa ile diyetmi olur.. hemde bir öğünde yarım çay bardağı çok az..
Çok sağlıksız.. sen eski düzen devam et az olsun öz olsun..
Bu arada bende herkesin kandilini kutluyorum kızlar..
Günaydın kızlaaarrrBugün yepyeni bir gün, enerjimi tekrar topladım.hihih Kandilinizi de kutlarım
kız tiayatrolara baktım baya yer var.
üstelik 3 tanesı daha oynamamış.ben yanlış sölemişim.
bugun kabare var
cumartesi tarla kuşuydu julıet var
pazrtesi de yaşar ne yaşar ne yaşamaz var.
gitmek istersen ınterneten al bıletını gıt .ama çok uuzun sürüyo .21 de başlıyo zaten
eve gelmen gece 1 i geçiyo.
yarın yüzün gülsün inşş.Akşam yemeğimi yiyorum şimdi kızlar.Son öğünüme kadar iyi gitti.Hayırlısı hihih:97:
yarın yüzün gülsün inşş.
bakalım kaç kilo verıcen?
kaçak çay canım angelic e selam söyle
geçmiş olsun dediğimizi söylersın.
ne zaman gelecek topiğimizin güzel yüzlü kızı????????
sudemcim canımcım aldım selamını..saol tatlım..sahalara dönmüş bulunuyoum.10 gün raporluyum.yatarak nası kilo vermeye devam edicem bilmiyoum valla..hastaneye giderken 74tüm.gelddim 74.5 olmuşum.su ve kompostodan başka herşey yasaktı oysa..ee bu ağırlık nerden geldi annamadım..neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık dimi
sudemcim canımcım aldım selamını..saol tatlım..sahalara dönmüş bulunuyoum.10 gün raporluyum.yatarak nası kilo vermeye devam edicem bilmiyoum valla..hastaneye giderken 74tüm.geldim 74.5 olmuşum.su ve kompostodan başka herşey yasaktı oysa..ee bu ağırlık nerden geldi annamadım..neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık dimi
canımmm öncelikle cok geçmiş olsun belki o ilaçların siskinliği falandırrrrr
ne güzel bi adetmiş ööle.günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller...
bu gün konyanın bi adeti var üç aylar başlarken akşamdan çocuklar ellerine feneralayı alıp dolaşırlar ateş yakıp üstünden atlarlar falan akşam fener alayı yaptık sabah da şivrilik olur çocuklar şeker toplamaya çıkarlar bayramlardaki gibi...biz de oğlumla şeker topladık geldik....
çok eğlendik...bi sürü şekerimiz oldu...
biz de topladıklarımızı az sonra okulda dağıtıp gelicez...
sudemcim canımcım aldım selamını..saol tatlım..sahalara dönmüş bulunuyoum.10 gün raporluyum.yatarak nası kilo vermeye devam edicem bilmiyoum valla..hastaneye giderken 74tüm.gelddim 74.5 olmuşum.su ve kompostodan başka herşey yasaktı oysa..ee bu ağırlık nerden geldi annamadım..neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık dimi
canım geçmiş olsun hoşgeldin.
kızlar kandiliniz mübarek olsun.dualrınızda unutmayın beni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?