Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok İsveç diyeti yapıyorum da, metabolizmanın işleyişini tamamen değiştiriyor.Sadece 13 gün yapılıyor.13 günden sonra Hollywood diyetine geçicem, o daha insaflı bir diyet.

hımmm ben bıraktın sanmıştım onu...
kolay gelsin canım...
ben de yine kalori sayımına başladım...
bu hafta mutlaka 1 kilo vermem lazım en az...

Günaydın kızlaaarrrr Bugün tartıldım dünden bu yana 1 kilo 100 gr vermişim

günaydın canımm
valla seni gördükçe yeniden bende gaza geliyorum bende yapsammı acaba diyorum
kaç kilo ile başladın
kacıncı gündesin
aynen uydunmu
merak ettim canım belki yarın bende başlarım önümde 10 günüm var ve vermem gereken 3 kiloo:26:

kolay gelsin canım...

Yok yok bırakmamıştım canım.Adet zamanına denk gelmişti tartılmam fazla çıkmıştım.Sonra inmeye başladı işte.İki gündür listede ne yazıyorsa onu yiyorum.Çok su içince etkisi artıyormuş.Bugünde 4 lt içicem. Kalori sayımını da baya övenler var.O nasıl oluyor?

72.5'le başlamıştım aynen uyamadım, adet oldum.73.1 oldum.Kilomun arttıgını görünce harfi harfine uymaya başladım.3.gün sabahı 71.4'e çıktım canım.:97::97:

kolay gelsin canım...

maicim daha önce yaptınmı kal. sayma diyetini bana mantıklı gibi geliyo bende haftasonları yapıyorum
fazla kaçırmayım diye
mesela 1000 kal geçmesem 1 haftada kaç kilo verebilirim acaba 13 gün sonra kısa bi tatile çıkıcam ist. gidecem bütün eski arkadaşlarımı görücem 3 kiloyu vermiş bi şekilde gitmek istiyorum:18::18:

Canım nasıl yapıyorsunuz onu ya? Bana da bir anlatır mısınız?:44::44::44:

Canım nasıl yapıyorsunuz onu ya? Bana da bir anlatır mısınız?:44::44::44:

anlatıyım canım.. kalorisepeti.. diye bi site var oraya üye oluyosun sonra kalorilerimi ekle diye yazıyo oraya giriyosun yediğini listeden seçiyosun oda hesaplıyo çok kolay ama ben düzenli yapmıyorum
tabi önce boyuna kilona göre bi kalori belirliyosun

Son düzenleme:

aaa iyiymiş aslında bende deneyebilirim daha sonra.niye düzenli yapamıyosun ki canım kolaymış aslında

Kızlar slm..
Minik kaplancık az önce uyudu bende yemeğimi yedim ama biraz fazla oldu gibi sanki..
Bu aralar ne yesem sonra pişman oluyorum çok yedim diye..
off yaa.. Psikolojim bozuluyor bu şekilde (
Şu kalan son 9 kilo için diyetisyene mi gitsem acaba diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Selaaammm Öğle yemeğimi yedim şimdi canlarım.Annem ıspanağı normal yapmış (yağlı, tuzlu, pirinçli):26: bir kaç kaşık yedim o yüzden.Umarım etkilemez çok fazla.:26:

geçmiş olsun canım hayırdır

Canım sanada geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyoum..

kızlar teşekkür ederim.ben de anlamadım ya üşüttüm ya da zaehirlendim.hala sarhoş gibiyim dün doktor gittim ateş falan da vardı.ilaçlarla kendime geldim biraz.ama hlasizim.bi bakayım dedim size.inş keyifler yerindedir.birazdüzeleyim gelirim benimazur görün öpüyorum hepiniziiiii....

Kızlaaarr "Pedli Radyo Frekans ile 6 seans Göğüs Dikleştirme Uygulaması" satın alıcam az sonra.Birkaç gün araştırıp, 20 seans falanda kavitasyon satın alıcam.İnternetten videolar falan izledim.Ebru Şallı'nın programında olsa başka programlarda olsun, baya etkili olduğunu söylüyorlar.Bende zaten fırsat kuponlarıyla ucuza alıcam.Kilo verirken bir taraftan iyice şekil alsın vücudum.:97::97:

cabım haftaya perşembe yaparsın gerekırse sıkma canını

11'ine gün aldım.Hihi süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…