Yok İsveç diyeti yapıyorum da, metabolizmanın işleyişini tamamen değiştiriyor.Sadece 13 gün yapılıyor.13 günden sonra Hollywood diyetine geçicem, o daha insaflı bir diyet.
Günaydın kızlaaarrrrBugün tartıldım dünden bu yana 1 kilo 100 gr vermişim
hımmm ben bıraktın sanmıştım onu...
kolay gelsin canım...
ben de yine kalori sayımına başladım...
bu hafta mutlaka 1 kilo vermem lazım en az...
günaydın canımm
valla seni gördükçe yeniden bende gaza geliyorum bende yapsammı acaba diyorum
kaç kilo ile başladın
kacıncı gündesin
aynen uydunmu
merak ettim canım belki yarın bende başlarım önümde 10 günüm var ve vermem gereken 3 kiloo:26:
hımmm ben bıraktın sanmıştım onu...
kolay gelsin canım...
ben de yine kalori sayımına başladım...
bu hafta mutlaka 1 kilo vermem lazım en az...
maicim daha önce yaptınmı kal. sayma diyetini bana mantıklı gibi geliyo bende haftasonları yapıyorum
fazla kaçırmayım diye
mesela 1000 kal geçmesem 1 haftada kaç kilo verebilirim acaba 13 gün sonra kısa bi tatile çıkıcam ist. gidecem bütün eski arkadaşlarımı görücem 3 kiloyu vermiş bi şekilde gitmek istiyorum:18::18:
Canım nasıl yapıyorsunuz onu ya? Bana da bir anlatır mısınız?:44::44::44:
anlatıyım canım.. kalorisepeti.. diye bi site var oraya üye oluyosun sonra kalorilerimi ekle diye yazıyo oraya giriyosun yediğini listeden seçiyosun oda hesaplıyo çok kolay ama ben düzenli yapmıyorum
tabi önce boyuna kilona göre bi kalori belirliyosun
geçmiş olsun canım hayırdır
Canım sanada geçmiş olsun..
Hımmm..Bende adet yüzünden fazla çıkmıştım, geçince vermişim.:26:
Maşallah canımmm
Tebrik ediyorum canımmmm:13: Darısı başıma innnşallah
Sen cezanı çekmişsin bence canım
Günaydınlar günaydınlaaarrrr
Geçmiş olsun canım:97:
Tebrik ediyorum tatlım darısı başıma inşallah.Ay ne güzel imrendim sizlere, ne güzel de veriyorsunuz kilolarınızı.Süper süper süper:13:
çok geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyoum..
eferim bükemediğin eli öpüciyn
saol balım darısı sana
canım doğadan markası özel günler diye bitki çayı yapmış.
içinde adet gunlerınde kaynattıgın o civanperçemi felan var.
bul al.kaynatmayla uğraşma.
saol canım inşş.
geçmiş olsun canımın içi.....
saol balım
yıne sana yetişemedim senin yine maşallahın var...........yaşına başına maşş.3 çocuga ramen benden daha iyi kılo verıyon.bu arada senın açlık otunu hala almadım.
saol canım inş.
ne zaman bu kadar kalabalık oldunuz maşş.
aslım senın tavşan kılo almak istiyo galiba.
canım sen 68 de bırakacakmısın.
ben 65 e kadar devam edıcem.sen bana eşlik etmiycen mi?
sensiz ben nasıl kılo verırım.
cabım haftaya perşembe yaparsın gerekırse sıkma canını:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım kaptanım valla isteyerek olmadı malum ben çalışıyorum bugün evden erken çıkmak zorunda kaldım o yüzden bildirim yapamadım herkesten çooooooooooooookkkkkk.......... özür diliyorum :78::78::78:
maşş sana ya 39 yaşındamıydın.imrenıyom sana 20 lık çıtırlar gıbısıngeçen sene çekilmişti bu foto..yüzüme avonun nemlendiricisini sürüyoum.yediğim meyvelerin kabuklarını otururken bi yandan yüzüme sürerim..evde maskeler yapıyoum kafama göre..çok kuru cildim aslında ama hiç kurutmamaya dikkat ediyoum..yazında güneş koruyucu kullanıyoum mutlaka..tatlım saol sen güzel bakıyosun güzel görüyosun..
bende önce 68 bı oluyum sonrası allah kerım..
sudemcimm canımm ben haftasonu kaçamaklı pazartesiden itibaren sırf protein yiyorum çokta faydasını görüyorum inş. 3 kiloyuda böyle veririm ama haziran 16 da ist. gelicem kısa bi tatil o sıra almasam bari geri ben tatlıya özellikle dondurmaya dayanamıyorumm
canım açlık otunu almanı tavsiye ederim wc sorunun kalmaz ben hergün içmeye çalışıyorum ve çok rahatımm
evet canım 68 bi ineyim yeter bana bu yaştan sonra fazlasında gözüm yokkkemiklerim iri benim daha aşağısı hiç yakışmıyo diyetisyene gittiğimde enaz 62 en çok 67 olmalısın demişti
ama ben hep burda olucam merak etme canım ben seni bensiz bırakmammm
65 e ınmeye çalışırım.becerebilirsem amenna.
canım bak keyfıne hayırlıısyla ıyıles topla kendını.dınlen güzel güzelkızlar teşekkür ederim.ben de anlamadım ya üşüttüm ya da zaehirlendim.hala sarhoş gibiyim dün doktor gittim ateş falan da vardı.ilaçlarla kendime geldim biraz.ama hlasizim.bi bakayım dedim size.inş keyifler yerindedir.birazdüzeleyim gelirim benimazur görün öpüyorum hepiniziiiii....
amanın bu kız kafayıo taktı model olmaya....Kızlaaarr "Pedli Radyo Frekans ile 6 seans Göğüs Dikleştirme Uygulaması" satın alıcam az sonra.Birkaç gün araştırıp, 20 seans falanda kavitasyon satın alıcam.İnternetten videolar falan izledim.Ebru Şallı'nın programında olsa başka programlarda olsun, baya etkili olduğunu söylüyorlar.Bende zaten fırsat kuponlarıyla ucuza alıcam.Kilo verirken bir taraftan iyice şekil alsın vücudum.:97::97:
amanın bu kız kafayıo taktı model olmaya....
Kızlaaarr "Pedli Radyo Frekans ile 6 seans Göğüs Dikleştirme Uygulaması" satın alıcam az sonra.Birkaç gün araştırıp, 20 seans falanda kavitasyon satın alıcam.İnternetten videolar falan izledim.Ebru Şallı'nın programında olsa başka programlarda olsun, baya etkili olduğunu söylüyorlar.Bende zaten fırsat kuponlarıyla ucuza alıcam.Kilo verirken bir taraftan iyice şekil alsın vücudum.:97::97:
hayırlı olsun inş. işe yarar canım..bende düşünüyodum bi ara.. bi başla bakalım sonuçları paylaşırsın11'ine gün aldım.Hihi süper
hayırlı olsun inş. işe yarar canım..bende düşünüyodum bi ara.. bi başla bakalım sonuçları paylaşırsın
Kızlaaaarrrr :84: Ev dondurmalar, çikolatalar ve meyvelerle dolu S.O.S:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?