Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi bakalım sen ben aslı aynı kılodayız o zaman hadi bebaber yarışalım.

ama sana tavsıye aslıya laf atma çarpılırsın.

1 ay kılo veremezsın sonra.

ben önunde saygıyla eğiliyorum.

ayyy sudemcimm bi alemsin böylemi düşünüyosun kuzum gerçekten oysa ben seninde kilo vermeni kendim kadar istiyorum kız
hadi yarışalım ama ben haftasonu çok kaçırdım daha akşamada yiycem bu hafta güvenemiyorum kendime yinede varım yani şu yaşlı halimle bide sizi geçersem süper olur yaniii
eee 40 a merdiven dayadım size bakarak yaşlıyım yanii

aslım balım ben senınle yarışamam.

cesaretım yok.hazır zayıflamaya başladım.1 ay daha dursun ıstemem.

sen zayıfla canım.

ben kendimle yarışacağım sadece.

ama bu haftalık 3 umuz yarışalım .benım 100 gram fazlam var sadece 3 umuzde 71 iz.

kaçkaçayım canım

o türk kahvesine bakındım.

filtre kahve buldum bı tane tuhaf bi adı var o mu.karton kutunun içinde bi sürü filtre kahve var?

bi de carerefour un kendı kahvesı var aynı 3 u 1 arada gibi tek içimlik

gecen sene diyetisyene gidiyodum sehir dısına cıkdım bırakmak zorunda kaldım özele gitmicem devlet hastanesine gidicem ama ilgileniyo bizim doktorumuz hatta kilo veremeyince baya azarlıyo Allah onun sopasından korusunnn kilo veremeyince diyoki bak bu sopamla vurur bi güzel yağlarını eritirim diyooo
ay canım bakdım biri bana böle bağırmayınca kilo vermeyincee bida gideyim doktora dediimmm sizde kızıyonuz ama onun bağırması ayrı ona gidipde kilo vermemek elde değil çok tatlı bi bayan seviyorum kilo vermeyince azarlasa bilee sayesinde rhat kilo veriyom
iyi bakalım sen ben aslı aynı kılodayız o zaman hadi bebaber yarışalım.

ama sana tavsıye aslıya laf atma çarpılırsın.

1 ay kılo veremezsın sonra.

ben önunde saygıyla eğiliyorum.

yok sudemcimmm büyüklerime karsı gelmem ben senin gibi onların gazabından korkarım bennn seni bu hafta sollarmıyım bilmiyorum regl olsam görücem ben seni arkamdan kosman gerekcekde 15 gün gecti regl olamıyorumm ona dua et sennn

bucakmağduremmmm canımm geçmiş olsun adet olamamak bayağı sıkıntı ....çörekotu yağı.... kullan bikaç güne sökülürsün canım çok etkili hem diyet içinde faydalıı bi ara dr biri çok tavsiye ediyodu çörek otunu yada yağını kullanın diyodu tv de
ama adet için yağı çok etkili canımm halaa olamadıysan dene derim her yerde bulabilirsin

canım dr gıtmedın mı hala?

dogadan ın özel gunler çayını al da iç tatlım.

o siteye bende üyeyim 20 gün önce başladım diete ve her yediğimi yiyeceğimi ordan kontrol edip kaydediyorum şimdiye kadar 4 kg gitti ama dünden beri karbonhidrat dieteine başladım gerçi kaçamağım oldu dün ama neyse diyip devam ediyorum bakalım bu hafta ne vericem duruma göre eski dietime gönücem

onu bi kaç kişi daha söyledi canım bide onu deneyeyim bakalım
canım dr gıtmedın mı hala?

dogadan ın özel gunler çayını al da iç tatlım.
canım aldım o çaydan 3 gündür kullanıyorum sabahları aç karnına hala tık yok doktora gidicem özel hastaneyede maasıı almayı bekliyorum maalum tahliller falan illa biraz tutar cıkar karsıma
selam cnm nabersin bakalım.bak davet ettin geldim iştee..
bu arada kaç kilosun bakim ne dieti yapıyorsun ne sporlarından faydalanıyorsun yaz bekem kısaca tanıt kendini

canım hosgeldin aramızaaa maicim cağırdı sanırsam seni

böcüğüm devlet hastanesi yok mu koca bursa da.

tahlil sonuçta devlette de yaptırsan tahlil,özelde de.

bi de özelde geregınden fazla tahlıl ısteyebılıyo.

once devlete gıt ıcıne sınmezse maaş gelınce gidersın yıne özele.

selam cnm nabersin bakalım.bak davet ettin geldim iştee..
bu arada kaç kilosun bakim ne dieti yapıyorsun ne sporlarından faydalanıyorsun yaz bekem kısaca tanıt kendini

hoşgeldin canım yaa ne güzel seni burada görmek...
ben eşim gelmeden 57 idim eşim gelince fazla abartmışım 61.5 oldum yine...
şimdi yeniden diyet moduna girmeye çalışıyorum...
şok diyetler yeniden aldırıyo canım yaa sen yine kalori hesaplamaya devam et bence...
ben de kalori hesaplamaya çalışıyorum

tatlım sigortan yok mu senin....
özel hastanede sadece girişte 15-50 arası bi ücret alırlar... tahlilleri falan sigorta karşılar...

günaydın herkese...
tükkanı ben kapattım saat 5 te yine ben açıyorum..
bu gün bi enerji var üzerimde bunu değerlendirip hemen bi yeşil çay içip spor yapıcam...kahvaltı daha sonra...

canım devlet hastanesi varda ne kolay kolay sıra geliyo nede tahlilleri düzgün yapıyolar güvenemiyom ondan özele gidicemm

tatlım sigortan yok mu senin....
özel hastanede sadece girişte 15-50 arası bi ücret alırlar... tahlilleri falan sigorta karşılar...

biliyorum kuzummm daaha önce gittm mesela endoskopi 350 idi yarısını ödedimmm herseyle falan 150 yi bulmaz doktor bu hafta içinde giderim mutlaka

günaydınlarr
maicim maşallah..ikisi bir büyümüş işte.hem oyun arkadaşı olmuşlar..zor oluyormu yaşı yakın olunca..

günaydın herkese
böcüğüm deevlet hastanelerı randevulu değil mi? sizde

amanın bizde devlete 1 yada 2 gun önce internetten randevu alıyosun.

gıdıyosun muayneneı olup.tahlil randevun geidiğinde de gıdip tahlılını alıyon.

yada netten numara gırıp tahlilininin çıktısını alıyosun.

canım sanırım senın yaşadığın şey senede 1 kez 1 kadının başına gelebilecek bi durum.

bi arkadaş netten araştırmıştı da yumurtalıklar geç olgunlaşıyo sanırım o ay geç adet olma yada olamama.2 ayda 1aadet olma gibi bişey.

sen yınede araştır derım.

inş canını sıkacak bişey olmayacak canım.

insallah kuzum o yazıyı bende okudum senede bir kere oluyomus böyle ama genede doktora gideyim içim rahat olsun ya bizdede öyle sonucda büyüksehirdeyiz hersey aynı sistemle ama genede doktorlar gün boyu cok hasta bakıyolar cok ilgilenmiyolar bunu biliyorummm özel doktor daha ii geliyo herzaman bana ilçedeki doktora gidicekdim ama kimse öneermedi adam bişey anlamıyo dedii bende gidicem işte daha öncede3 ay hastalanamamısdım ama içim rahat etsin doktorla

Kızlar slm.. ben geldim..
sabah sabah kalkıp oğluşumu doktora götürdüm. İki gündür çok öksürüyor kıllandım aldım gittim doktora allahtan bişeyi yokmuş içim rahat etti..
sabah sıradan bir kahvaltı ettim peynir zeytin domates falan filan..
bu hafta yine elma sirkesi ne başladım metabolizmamı azcık çalıştırsın diyee..
sizde ne var ne yok yine ıssız buralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…