iyi bakalım sen ben aslı aynı kılodayız o zaman hadi bebaber yarışalım.
ama sana tavsıye aslıya laf atma çarpılırsın.
1 ay kılo veremezsın sonra.
ben önunde saygıyla eğiliyorum.
aslım balım ben senınle yarışamam.ayyy sudemcimm bi alemsin böylemi düşünüyosun kuzum gerçekten oysa ben seninde kilo vermeni kendim kadar istiyorum kız
hadi yarışalım ama ben haftasonu çok kaçırdım daha akşamada yiycem bu hafta güvenemiyorum kendime yinede varım yani şu yaşlı halimle bide sizi geçersem süper olur yaniii
eee 40 a merdiven dayadım size bakarak yaşlıyım yanii
gecen sene diyetisyene gidiyodum sehir dısına cıkdım bırakmak zorunda kaldım özele gitmicem devlet hastanesine gidicem ama ilgileniyo bizim doktorumuz hatta kilo veremeyince baya azarlıyo Allah onun sopasından korusunnn kilo veremeyince diyoki bak bu sopamla vurur bi güzel yağlarını eritirim diyoooen iyisini yapmışsın canım bende ilk önce diyetisyenle başlamıştım özel olunca beni aştı biraz para yönünden devlet hastanesine devam ettim ordada hiç ilgilenmiyolar bıraktım bende
ama tavsiye ederim daha bilinçli ve sağlıklı verirsin ve ben çok şey öğrendim bilmediğim
menülerini yazarsan yada öğrendiklerini bizde faydalanırız canımm
ay canım bakdım biri bana böle bağırmayınca kilo vermeyincee bida gideyim doktora dediimmm sizde kızıyonuz ama onun bağırması ayrı ona gidipde kilo vermemek elde değil çok tatlı bi bayan seviyorum kilo vermeyince azarlasa bilee sayesinde rhat kilo veriyomKızlar nbrsiniz???
bugün pazar olunca kimse uğramıyor doğal olarak ..
Kız magdure bende diyetisyenden randevu aldım bende cuma gitcem bak kalp kalbe karşıymış demek ki..
Bu arada kızlar dün akşam kocişimle bir film seyrettik "incir reçeli" diye süper bi film. Tavsiye ederim seyredin kızlar. Artık Türklerde güzel film yapabiliyor..
Neyse herkese iyi pazarlar ipin ucunu çok kaçırmayalım..
iyi bakalım sen ben aslı aynı kılodayız o zaman hadi bebaber yarışalım.
ama sana tavsıye aslıya laf atma çarpılırsın.
1 ay kılo veremezsın sonra.
ben önunde saygıyla eğiliyorum.
canım dr gıtmedın mı hala?gecen sene diyetisyene gidiyodum sehir dısına cıkdım bırakmak vermeyince azarlasa bilee sayesinde rhat kilo veriyom
yok sudemcimmm büyüklerime karsı gelmem ben senin gibi onların gazabından korkarım bennn seni bu hafta sollarmıyım bilmiyorum regl olsam görücem ben seni arkamdan kosman gerekcekde 15 gün gecti regl olamıyorumm ona dua et sennn
nasılsınız kızlar
ben acayip yorgunum
kolumu kaldırcak dermanım yok
anlatıyım canım.. kalorisepeti.. diye bi site var oraya üye oluyosun sonra kalorilerimi ekle diye yazıyo oraya giriyosun yediğini listeden seçiyosun oda hesaplıyo çok kolay ama ben düzenli yapmıyorum
tabi önce boyuna kilona göre bi kalori belirliyosun
onu bi kaç kişi daha söyledi canım bide onu deneyeyim bakalımbucakmağduremmmm canımm geçmiş olsun adet olamamak bayağı sıkıntı ....çörekotu yağı.... kullan bikaç güne sökülürsün canım çok etkili hem diyet içinde faydalıı bi ara dr biri çok tavsiye ediyodu çörek otunu yada yağını kullanın diyodu tv de
ama adet için yağı çok etkili canımm halaa olamadıysan dene derim her yerde bulabilirsin
canım aldım o çaydan 3 gündür kullanıyorum sabahları aç karnına hala tık yok doktora gidicem özel hastaneyede maasıı almayı bekliyorum maalum tahliller falan illa biraz tutar cıkar karsımacanım dr gıtmedın mı hala?
dogadan ın özel gunler çayını al da iç tatlım.
selam cnm nabersin bakalım.bak davet ettin geldim iştee..
bu arada kaç kilosun bakim ne dieti yapıyorsun ne sporlarından faydalanıyorsun yaz bekem kısaca tanıt kendini
onu bi kaç kişi daha söyledi canım bide onu deneyeyim bakalım
canım aldım o çaydan 3 gündür kullanıyorum sabahları aç karnına hala tık yok doktora gidicem özel hastaneyede maasıı almayı bekliyorum maalum tahliller falan illa biraz tutar cıkar karsıma
canım hosgeldin aramızaaa maicim cağırdı sanırsam seni
selam cnm nabersin bakalım.bak davet ettin geldim iştee..
bu arada kaç kilosun bakim ne dieti yapıyorsun ne sporlarından faydalanıyorsun yaz bekem kısaca tanıt kendini
onu bi kaç kişi daha söyledi canım bide onu deneyeyim bakalım
canım aldım o çaydan 3 gündür kullanıyorum sabahları aç karnına hala tık yok doktora gidicem özel hastaneyede maasıı almayı bekliyorum maalum tahliller falan illa biraz tutar cıkar karsıma
canım hosgeldin aramızaaa maicim cağırdı sanırsam seni
canım devlet hastanesi varda ne kolay kolay sıra geliyo nede tahlilleri düzgün yapıyolar güvenemiyom ondan özele gidicemmböcüğüm devlet hastanesi yok mu koca bursa da.
tahlil sonuçta devlette de yaptırsan tahlil,özelde de.
bi de özelde geregınden fazla tahlıl ısteyebılıyo.
once devlete gıt ıcıne sınmezse maaş gelınce gidersın yıne özele.
tatlım sigortan yok mu senin....
özel hastanede sadece girişte 15-50 arası bi ücret alırlar... tahlilleri falan sigorta karşılar...
böcüğüm deevlet hastanelerı randevulu değil mi? sizdecanım devlet hastanesi varda ne kolay kolay sıra geliyo nede tahlilleri düzgün yapıyolar güvenemiyom ondan özele gidicemm
biliyorum kuzummm daaha önce gittm mesela endoskopi 350 idi yarısını ödedimmm herseyle falan 150 yi bulmaz doktor bu hafta içinde giderim mutlaka
günaydın herkese
böcüğüm deevlet hastanelerı randevulu değil mi? sizde
amanın bizde devlete 1 yada 2 gun önce internetten randevu alıyosun.
gıdıyosun muayneneı olup.tahlil randevun geidiğinde de gıdip tahlılını alıyon.
yada netten numara gırıp tahlilininin çıktısını alıyosun.
canım sanırım senın yaşadığın şey senede 1 kez 1 kadının başına gelebilecek bi durum.
bi arkadaş netten araştırmıştı da yumurtalıklar geç olgunlaşıyo sanırım o ay geç adet olma yada olamama.2 ayda 1aadet olma gibi bişey.
sen yınede araştır derım.
inş canını sıkacak bişey olmayacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?