Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydınn..
aham buranında tüknanını ben açtım..
kız mai uyanırdın sen..ne oldu

bucakmagduru (20
shryvz (20
sudem34 (20

asl35 (20
innuk (20
angelic2 (20
kaçakçay (20
maibeyaz (20
thirtyfour(20

ben şimdi hastaneye gidicem gelene kadar sayfalar ilerler inşallah...

nolduki angelin totosuna...:44:

jessica öss ye girecek diye biliyorum belki ders çalışıyodur...

nolduki angelin totosuna...:44:

jessica öss ye girecek diye biliyorum belki ders çalışıyodur...

kız hemeoroıdden amelıyat oldu ya.

jesıka en son ış görüşmesıne gırdıydı iş buldu heralde.

jesıka marmara ünv. okumuyo mu nıye öss ye giriyo.bölum mu değiştirecek?

merhaba kizlar, nasilsiniz?
ben iyi sayilir, bugün daha hicbisey yemedim valla
simdi geldim isten.
sabah5den beri calistim hic araliksiz
yemek yemege bile firsatim olmadi
birazdan patates yicem biraz sonra yine is :)

Hello canım takımım..
kız kaptan ben yokken ne muhabbetler geçmiş te benim haberim yok..
dün öğlene doğru arkadaşım geldi akşama kadar uğrayamadım yanınıza sabahta internet kesilmiş zaten de plates dersi vardı koştura koştura çıktım evden dönüştede alışveriş falan derken bu saat oldu ancak gelebildim. tabi benim şansıma ben geldim kimse yok

Menümü akşam tamamlayınca yazarım ama yaptığım sporumu yazabilirim size hemen :))

1 saat 15 dk plates ardından 30 dk hızlı tempoda yürüyüş (2,5 km yani 180 kal. falan yaktım)

şimdilik böyle kızlar..

surprise mı yapacaksın bizeee

heeee suprise yapcam inşallah. benim bünye korktu herhal diyetisyene gidicemi duyunca çatır çatır gidiyor hergün biraz biraz..gitmesem mi diyetisyene napsam bilemedim.. sen bugün gidecektin naptın gittin mi? Ne dedi.. anlat bakiiim

canım ben anlamadım o karbonhidrat diyetini...
puan falan filan zor geliyo...
evet 5 günde 5 kilo diyeti yapayım dedim ama yapamıcam sanırım patates dokundu galiba...

ben de şeker var patates yasak ama bi günden bişi olmaz demiştim...
ama oldu sanırım ben az uzanayım bakalım...

Ama kaptanım yani şimdi senin yaptığın oldumu yaww..
madem şekerin var yanlış olduğunu bile bile neye öyle risklere giriyon bacım..
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen olmasan biz naparızz
Sen böyle şeyler yapma bizede kötü örnek olma..
imam ne yaparsa cemaatte onu yapar doğru mu ?

Maşşaallaaahh aslıcım sana..
tam paşa kahvaltısı olmuş walla beni bile geçmişsin hele yaş pasta 1 dilim ohhhh afiyet olsun..

bence şok diyetlere hiç gerek yok yavaş ve sağlam verelim arkadaşler.hele de sıcaklar bastırdı aman dikkatttt

kesinlikle katılıyorum seherim hatta ömür boyu sağlıklı ve dikkatli beslenelim bir daha hiç ama hiç kilo almayalım.

kız naptın canımı nasıl istettirdin heee.
neyseki evde karpuz var akşam yemeği yerine bende karpuz peynir yiyim çokta severim. dayanamıycammm akşama kadar..

Ayy kuzum beaa ben seni çok iyi anlıyorum..
Eski mahallemde sürekli gittiğim kuaförüm aynı öyleydi akşama kadar bişe yiyemiyordu. Nasıl yaşıyordu öyle şaşıyordum ama çok zayıftı o..
Bence senin metabolizman yavaşlamış bu yoğunluktan yediğini yakmıyor aralarda iki lokma bile olsa atıştır canım.

valla korkulur senden make cimi geçtin piskopatlıkda sanırsamm

Yaa bende özledimm make i yaa siz konuşuyonuz heralde konuşan biri benden çok selam söylesin gelsin aradabir uğrasın merak ediyom napmış kilo verebilmiş mi en son hedefime 2 kilo kaldı falan diyordu..

hay ağzına sağlık.. sonunda beni anlayan biri çıktı...
benim kızlarım hep şikayetçi hiç anlamıyolar beni...
çok sevdim ben seni..

bak bak şimdi üzdün beni hee
bizde anlıyoz seni bebeeem ama biz belli etmiyoz anladığımızı
bizde seni çok seviyoz

kız hemeoroıdden amelıyat oldu ya.

jesıka en son ış görüşmesıne gırdıydı iş buldu heralde.

jesıka marmara ünv. okumuyo mu nıye öss ye giriyo.bölum mu değiştirecek?

Ay şuna bak cadıı yaaa
herbişeydende haberi var ayaklı gazete..
takımda kim nerde ne iş yapar sudemden sorulur.
nasıl hafıza bu anlamıyom walla helal olsun...

ahh be güzelim ters gitti işler.ben dr a kızmıştım on gün rapor verdi diye ama düzelemedim hiç.hemoroiddeki dikişler ödem yaptı berbat durumda.bi de kalçamın yanında ufak bi yağ bezesi vardı yıllardır canımı sıkıyodu onu da alıver dedimdi dr a.ama o göründüğü gibi bişi diilmiş içe doğru kökleri uzamış.neyse onada üç dikiş atmışlar.p.tesi dikişler alındı..hemoroid için oturma banyosu yapayım derken kalk kurula bilmem ne açıldı yara..kanamış gece yataklar kan.gittim gene dikti..zor tutuyomuş bu yan dokular dikişi.şimdi yatıyoum paşa paşa yatakta..

sorma tatlım ya
sabah 6 da kalktık 6 dan beri oğlan istifra ediyo ateşi de var...
dr a gideceğiz şimdi inşallah ciddi bişi çıkmaz...
çok geçmiş olsun arkadaşım..salgın varmış..

platesi spor salonunda mı evde mi yapıyosun canım?

valla ben bilmem bu kez kök söktürcem hepinize...

Kaptanım süper olmuş yine eline sağlık ama artık bu kuralları istikrarlı bir şekilde uygulayalım derim ben..
Mesela her sabah puan tablosunu paylaş ki bilelim kim kaç puanda
grup yarışması olayına ben varım ..
ayrıca dereceye girene 20puan bonus süper fikir müthiş motive eder..
artık zayıflayalım dimi yaz geldi bile biz hala şişkoyuz..

arkadişler sağlıklı olmadığını handikaplarını bende biliyoum ama ben lahana çorbası diyetini yapmaya devam ediyoum ..bunun için geçerli nedenlerim var.birincisi yatmak zorundayım yürüyüş yapıyodum yapamıyoum,evde egzersiz yapsam dikişler yapmadan patlıyo..ee yatıyoum die kilo vermeye hazır bu kadar istekliyken motivasyonum yerindeyken durdurmak istemiyoum..
ikincisi dr.çorba iç,sebze ,meyveyle beslen dedi.bağırsaklarını yumaşak tutmalısın dedi.
yaptığım çorbada her türlü sebze var,gayet vitamin içeren bi çorba..gününe göre yanında sebze,meyve,ette var.ama karbonhidrat yok..ben bu diyetle yattığım halde kilo verebiliyoum.
geçen hafta hastaneden geldiğim gün 74.5 kgdım.geçen çarşamba başladım bugün 72 kg a düşmüşüm..
mesela diyetin 4. gününde 5 muz var.muz kabızlık yapar diye ben onun yerine çilek veya kiraz yemeyi tercih ediyoum.
özel durum nedeniyle yapmayı uygun bulduğum diyete sizin yorumlarınızı bekliyoum cancazlarım..

bugünkü menümü de yazayım elim değmişkene
sabah
bi tabak bol limonlu özel çorbamdan
4 tane çilek

ara
bol bol su

ögle
bi tabak bol limonlu naneli özel çorbamdan
5 tane çilek

çorbaya baharat koyunca özellikle kimyon çok içilebilir oluyo ama dr.kesinlikle baharat kullanmıcaksın diye tembihledi.daa önce kimyonlu içtim bu da sanırım yaranın ödem yapmasında bayaa bi rol oynadı..

akşam ki menümüde bilahare yazıcam canlarım..

yaa bende şu kalori olayına takıldım yanlış hesaplıyorum sanırım zaten almam gereken kalori kısmında da 2bin küsür kalori yazıyor nasıl oluyor analamadım ben her gün o kadar kalori alsam dahada kilo alırım herhalde kafam basmadı bu işeeeee:26::26::26::26::26:

mainin bildiğim kadarıla ikiz denecek kadar yaşları birbirine yakın minişleri var ve hastalanmış yavrucak..nasıl yapacak kolay iş diil valla kim ne yazdı kim ne kadar verdi..zor iş..

o kadar spor yapılmış sadece 180 kalori gitmiş 1 tabak yemek yiyorsun bi dünya kalori alıyorsdun çok sinir bozucu :44:

bucakmağduru yada mai artık hanginiz olursa acaba benim yediklerimin kalorisi çokmu sizden ricam beni aydınlatabilirmisiniz mesela dünkü menüm den bana yardımcı olbailirseniz çok sevinirim akşamada yazarım yediklerimi ordan da olabilir... mutlaka puan almam lazım zayıflamam lazım !!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…