- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
arkadişler sağlıklı olmadığını handikaplarını bende biliyoum ama ben lahana çorbası diyetini yapmaya devam ediyoum ..bunun için geçerli nedenlerim var.birincisi yatmak zorundayım yürüyüş yapıyodum yapamıyoum,evde egzersiz yapsam dikişler yapmadan patlıyo..ee yatıyoum die kilo vermeye hazır bu kadar istekliyken motivasyonum yerindeyken durdurmak istemiyoum..
ikincisi dr.çorba iç,sebze ,meyveyle beslen dedi.bağırsaklarını yumaşak tutmalısın dedi.
yaptığım çorbada her türlü sebze var,gayet vitamin içeren bi çorba..gününe göre yanında sebze,meyve,ette var.ama karbonhidrat yok..ben bu diyetle yattığım halde kilo verebiliyoum.
geçen hafta hastaneden geldiğim gün 74.5 kgdım.geçen çarşamba başladım bugün 72 kg a düşmüşüm..
mesela diyetin 4. gününde 5 muz var.muz kabızlık yapar diye ben onun yerine çilek veya kiraz yemeyi tercih ediyoum.
özel durum nedeniyle yapmayı uygun bulduğum diyete sizin yorumlarınızı bekliyoum cancazlarım..
canım hoş geldin aramıza ..
sana hoş geldin mesajım özel olsun istedim özel alıntıladım.
sorma tatlım ya
sabah 6 da kalktık 6 dan beri oğlan istifra ediyo ateşi de var...
dr a gideceğiz şimdi inşallah ciddi bişi çıkmaz...
platesi spor salonunda mı evde mi yapıyosun canım?
mainin bildiğim kadarıla ikiz denecek kadar yaşları birbirine yakın minişleri var ve hastalanmış yavrucak..nasıl yapacak kolay iş diil valla kim ne yazdı kim ne kadar verdi..zor iş..
o kadar spor yapılmış sadece 180 kalori gitmiş 1 tabak yemek yiyorsun bi dünya kalori alıyorsdun çok sinir bozucu :44:
saolasin canim hosbuldum
ben az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim peynirli, yaninada formula 7 cayi.
aksama dogru patates yerim biraz, öyle gecer bugün...
canım platesi spor salonunda yapıyorum pazartesi çarşamba ve cuma 3 gün..
bakalım düzenli devam edicem inşallah dün arkadaşım incelmişsin baya dedi bu kadar sürede etki edermi bilmiyorum ama hoşuma gitti öyle bir yorum almak..
Canım mai galiba karadenizli hatunda aciip bir enerji var hepimze yeter ayrıca mağdura bacımı unuttun heralde oda yetişir hiçbiri yetişemezse biz varız yeterki işler yürüsün dimi ..
Bencede çok sinir bozucu aynen binayı yakmak ne kadar zor yıkmak bi okadar kolaysa aynen kalori yakmak o kadar zor ama almak o kadar kolay yani 3 saat spor yapıp yaktığın kaloriyi 1 dilim pasta ile hemmen geri alabiliyorsun ve o pastayı yemek 1 dakika bile sürmüyor..
afiyet olsun canım formula 7 çayı ne ? bu ender saraçın formula 7 si ile alakalı bişi mi?
sorma tatlım ya
sabah 6 da kalktık 6 dan beri oğlan istifra ediyo ateşi de var...
dr a gideceğiz şimdi inşallah ciddi bişi çıkmaz...
arkadişler sağlıklı olmadığını handikaplarını bende biliyoum ama ben lahana çorbası diyetini yapmaya devam ediyoum ..bunun için geçerli nedenlerim var.birincisi yatmak zorundayım yürüyüş yapıyodum yapamıyoum,evde egzersiz yapsam dikişler yapmadan patlıyo..ee yatıyoum die kilo vermeye hazır bu kadar istekliyken motivasyonum yerindeyken durdurmak istemiyoum..
ikincisi dr.çorba iç,sebze ,meyveyle beslen dedi.bağırsaklarını yumaşak tutmalısın dedi.
yaptığım çorbada her türlü sebze var,gayet vitamin içeren bi çorba..gününe göre yanında sebze,meyve,ette var.ama karbonhidrat yok..ben bu diyetle yattığım halde kilo verebiliyoum.
geçen hafta hastaneden geldiğim gün 74.5 kgdım.geçen çarşamba başladım bugün 72 kg a düşmüşüm..
mesela diyetin 4. gününde 5 muz var.muz kabızlık yapar diye ben onun yerine çilek veya kiraz yemeyi tercih ediyoum.
özel durum nedeniyle yapmayı uygun bulduğum diyete sizin yorumlarınızı bekliyoum cancazlarım..
selam innnuk ben 4.takimdanim,haftada 3 gün paltes yaptigini okuyunca bi sorayim dedim,ne zamandir haftada 3 gün plates yapiyosun acaba,bende kendi planima gölre haftada 3 gün evde plates 3 günde salonda spor planliyorumda ondan ilgimi cekti :)
sabah yine üper bi kahvaltıyla güne başladımm çok seviyorum kahvaltıyı ben yaa
sucuklu yumurta
az peynir
bol söğüş domates maydanoz
ve 3/1 yufka
ara yok
öğlen
yine 3/1yufkayla lor dürüm
ara yok
akşama 1 tabak yeşilfasulye
2 kaş pilav
bol su bitki çayı
bu haftadan bişey beklemiyorum reglim ve doymuyorummmm
Kaptanım süper olmuş yine eline sağlık ama artık bu kuralları istikrarlı bir şekilde uygulayalım derim ben..
Mesela her sabah puan tablosunu paylaş ki bilelim kim kaç puanda
grup yarışması olayına ben varım ..
ayrıca dereceye girene 20puan bonus süper fikir müthiş motive eder..
artık zayıflayalım dimi yaz geldi bile biz hala şişkoyuz..
haklısın canım ama hergün tek tek bütün üyelerin kaç mesaj yazdığına bakmak beni birraz zorlar 2 çocukla...
haftalık herkesin profiline girer bakar öyle hesaplayabilirim ancak...
elimden gelen bu malesef...
mrb hanımlar bişi sormak istiyorummmm
bucakmağduru yada mai artık hanginiz olursa acaba benim yediklerimin kalorisi çokmu sizden ricam beni aydınlatabilirmisiniz mesela dünkü menüm den bana yardımcı olbailirseniz çok sevinirim akşamada yazarım yediklerimi ordan da olabilir... mutlaka puan almam lazım zayıflamam lazım !!!!!!
Ay maicim çok geçmiş olsun tatlım yaww şimdi gördüm mesajını inşallah ciddi bişe yoktur canım merak ettim hbr ver olur mu??
maicim ogluşun nasıl oldu ya.merak ettim..
iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur
canım tekrardan geçmiş olsun çok zor bi durum seninki allah yardımcın olsunbu diyeti geçmişte yapmıştım ben hemde 2 defa birinde kilo verdim aynen geri geldi 2. de hiç veremedim moralini bozmak istemem ama bence protein ağırlıklı beslenip hareketi artırmak en güzelii aç kalmadan:26:
Afiyet olsun aslıcım da ara niye yok onu annamadım arasız olur mu hiç..
ok canım öyle olsun fark etmez yeterki düzenli uygulaya
lım
Bende menümü yazayım çoğunu bitirdim zaten birazdan kocam gelir o gelince giremem belki sağımız solumuz belli olmaz..
sabah
aç karnıma 1 bardak ılık suelma sirkesi
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 tutam maydanoz
1 dilim ekmek
6 yeşil zeytin
1 bardak yeşil çay
ara
1 k-bar çikolatalı
Öğlen
300 gr ızgara tavuk
2 yemek kaşığı pilav
1 büyük kase yeşil soğanlı salata
ara 1 avuç kuru üzüm
Akşam henüz yemedim ama planım
karpuz peynir yada mantar sote ve salata..
yatmadan 1 bardak ılık tarçınlı light süt.
domates neden yarım merak ettim... yarısını yemeğe mi kattın şabanın hesap...
yok yarısı dünden kalma bu arada klavyem bozuldu oğlumun sayesinde su doktü boşluk ve ü yani noktasızı basmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?