Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bagirsaklarindan sorunun varsa kesinlikle lahana corbasini önermem.
bagirsaklari inanilmaz zorluyor, zaten bu sayede kilo veriyorsun...
ama cogu kiside kabizligida yol aciyo...

canım hoş geldin aramıza ..

sana hoş geldin mesajım özel olsun istedim özel alıntıladım.

saolasin canim hosbuldum

ben az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim peynirli, yaninada formula 7 cayi.
aksama dogru patates yerim biraz, öyle gecer bugün...

platesi spor salonunda mı evde mi yapıyosun canım?

canım platesi spor salonunda yapıyorum pazartesi çarşamba ve cuma 3 gün..
bakalım düzenli devam edicem inşallah dün arkadaşım incelmişsin baya dedi bu kadar sürede etki edermi bilmiyorum ama hoşuma gitti öyle bir yorum almak..

mainin bildiğim kadarıla ikiz denecek kadar yaşları birbirine yakın minişleri var ve hastalanmış yavrucak..nasıl yapacak kolay iş diil valla kim ne yazdı kim ne kadar verdi..zor iş..

Canım mai galiba karadenizli hatunda aciip bir enerji var hepimze yeter ayrıca mağdura bacımı unuttun heralde oda yetişir hiçbiri yetişemezse biz varız yeterki işler yürüsün dimi ..

o kadar spor yapılmış sadece 180 kalori gitmiş 1 tabak yemek yiyorsun bi dünya kalori alıyorsdun çok sinir bozucu :44:

Bencede çok sinir bozucu aynen binayı yakmak ne kadar zor yıkmak bi okadar kolaysa aynen kalori yakmak o kadar zor ama almak o kadar kolay yani 3 saat spor yapıp yaktığın kaloriyi 1 dilim pasta ile hemmen geri alabiliyorsun ve o pastayı yemek 1 dakika bile sürmüyor..

saolasin canim hosbuldum

ben az önce 2 dilim kepekli ekmek yedim peynirli, yaninada formula 7 cayi.
aksama dogru patates yerim biraz, öyle gecer bugün...

afiyet olsun canım formula 7 çayı ne ? bu ender saraçın formula 7 si ile alakalı bişi mi?

selam innnuk ben 4.takimdanim,haftada 3 gün paltes yaptigini okuyunca bi sorayim dedim,ne zamandir haftada 3 gün plates yapiyosun acaba,bende kendi planima gölre haftada 3 gün evde plates 3 günde salonda spor planliyorumda ondan ilgimi cekti :)

sorma tatlım ya
sabah 6 da kalktık 6 dan beri oğlan istifra ediyo ateşi de var...
dr a gideceğiz şimdi inşallah ciddi bişi çıkmaz...

geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur

canım tekrardan geçmiş olsun çok zor bi durum seninki allah yardımcın olsun bu diyeti geçmişte yapmıştım ben hemde 2 defa birinde kilo verdim aynen geri geldi 2. de hiç veremedim moralini bozmak istemem ama bence protein ağırlıklı beslenip hareketi artırmak en güzelii aç kalmadan:26:

Canım ben yeniyim daha bu 2. hafta 4. günüm oldu yani.Ben evde yapmıyorum henüz hareketleri o kadar ezberleyemedim. Ama salonda bir ders en az 45 dk sürüyor bazen 1,5 saat sürüyor.
Sen toplamda 6 gün mü planlıyorsun.. walla süre ile ilgili bir fikrim yok açıkçası yeterlimi değilmi bilmiyorum.. Sadece senle şunu paylaşıyım. Faydası olur umaraım.. Plates hocamız dersten sonra mutlaka 150 -200 kal yakacak kadar cardio çalışın diyor yaptığımız egzersizilerin verimini artırıp orantılı incelme sağlıyormuş yani bu durumda platesten sonra en az 30- 40 dk cardio yapmakta fayda var..

sabah yine üper bi kahvaltıyla güne başladımm çok seviyorum kahvaltıyı ben yaa
sucuklu yumurta
az peynir
bol söğüş domates maydanoz
ve 3/1 yufka
ara yok
öğlen
yine 3/1yufkayla lor dürüm
ara yok
akşama 1 tabak yeşilfasulye
2 kaş pilav
bol su bitki çayı
bu haftadan bişey beklemiyorum reglim ve doymuyorummmm

[1] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
[2] Yufka 200 GRAM 304
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[5] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16.2
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[8] Çilek 300 gr 111
Toplam : 1211.7 kal

ahanda yediklerimin kalorisii diyetisyen bana 1800 kal almalısın demişti bide

Afiyet olsun aslıcım da ara niye yok onu annamadım arasız olur mu hiç..

haklısın canım ama hergün tek tek bütün üyelerin kaç mesaj yazdığına bakmak beni birraz zorlar 2 çocukla...
haftalık herkesin profiline girer bakar öyle hesaplayabilirim ancak...
elimden gelen bu malesef...

haklısın canım ama hergün tek tek bütün üyelerin kaç mesaj yazdığına bakmak beni birraz zorlar 2 çocukla...
haftalık herkesin profiline girer bakar öyle hesaplayabilirim ancak...
elimden gelen bu malesef...

ok canım öyle olsun fark etmez yeterki düzenli uygulaya
lım

mrb hanımlar bişi sormak istiyorummmm

sor canım çekinme.

akşamki menüne bakalım canım... çok fena başım ağrıyor geçmiş baya bi geçmiş bulamam şimdi...

Ay maicim çok geçmiş olsun tatlım yaww şimdi gördüm mesajını inşallah ciddi bişe yoktur canım merak ettim hbr ver olur mu??

maicim ogluşun nasıl oldu ya.merak ettim..
iyi akşamlar kızlar

çok teşekkür ederim innukcum, aslıcım, papatyacım...
hastanede serum taktılar susuz kalmasın diye yatıracaklardı ben kızım var evde diye yatıramadım...
bakalım ateşi çoğalır, kusması artarsa gidip yatacağız mecburen...
şimdi uyuyor kuzucum ne yese çıkarıyo...çok halsiz kaldı...

Afiyet olsun aslıcım da ara niye yok onu annamadım arasız olur mu hiç..

ben de arayı çıkarıcam hayatımdan...karatay diyeti diye bi diyet varmış onu araştırıyorujm şimdi... uygun gelirse onu yapıcam...

ok canım öyle olsun fark etmez yeterki düzenli uygulaya
lım

aslında öncekinde bir kaç kişinin puanı bittiği için ben diskalifiye etmek istemedim o yüzden bıraktım...
ama bu kez ben dahil kim kilo alırsa acımıcam...

Bende menümü yazayım çoğunu bitirdim zaten birazdan kocam gelir o gelince giremem belki sağımız solumuz belli olmaz..

sabah
aç karnıma 1 bardak ılık suelma sirkesi

kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 tutam maydanoz
1 dilim ekmek
6 yeşil zeytin
1 bardak yeşil çay

ara
1 k-bar çikolatalı

Öğlen
300 gr ızgara tavuk
2 yemek kaşığı pilav
1 büyük kase yeşil soğanlı salata

ara 1 avuç kuru üzüm

Akşam henüz yemedim ama planım

karpuz peynir yada mantar sote ve salata..

yatmadan 1 bardak ılık tarçınlı light süt.

bu arada sadece 5 mesajı doldurayım diye mesaj yazanlara uyarım çoklu alıntı yapmayın... ben profile girer bakarım orda tek mesaj görünür tek sayarım...

domates neden yarım merak ettim... yarısını yemeğe mi kattın şabanın hesap...

benm bu günkü menüm berbat..
hastanede olunca yemek yapamadım...
sabah yok
öğle karışık kızartma(baya abartılı)
akşam büyük ihtimalle kuru fasulye-pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…