Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

off benımki wampirli film izleyelım dedı sıkıldım yaaaaaaaaaaa

ne tuhaf adam flörtüken bile benı hary poter ,pan ın labirentı gibi saçma sapan filmlere götürürdü.

bende sevıyom ya fılmı begendın mı dıyınce pek sesımı çıkarmazdım.saf adam götürsdene şöle romantık komedıye....wampirli fılmlerı her zaman ızlıyon.

ben safı da yok o fılme gıtmeyelım demezdım ya ne uysalmışım.ne derse tamam derdım....

amaaann canım sen sen ol başkalarının hakkını savunma millet arkadan atar atar yüzüne yokkk bişey güler.bıktım ben artık yaaaaaa hele şu son günler iyyice bıktım yaaaa

aaaaa harry poter a laf yokkkkk ben bayılırım valla.canım erkekler ööle gelemez romantik filmlereeegel beraber izleyip ağlayakkkk kııııı

anladim tesekür ederim bende evde tek basima yapmiyorum ebruyla yapiyorum platesten sonra cardioo yapmiyorum ama salonda yapiyorum umarim faydasi olur bu sekilde

saol bacım cümlemize hizmet puanın kaç?

bi,de ne dıycem şimdi omayladık ya ben çıktı aldım onu ıdare mı onaylıycak nolcak?
yoksa elektronık ortam da mı hallolcak herşey?

amaaann canım sen sen ol başkalarının hakkını savunma millet arkadan atar atar yüzüne yokkk bişey güler.bıktım ben artık yaaaaaa hele şu son günler iyyice bıktım yaaaa
ayne canım arkalarından konuşuyolardı.bende yuzüne dıyım dedım ortada kaldım şimdi konuşmuyoz küstük.ben olafn ustune bişey demedım .sevıyesıne ınmedım de bakalım okul kapanmadan kavga etmeden kendımı tutarsam yıdır.nasıl olsa seneye dogum yapıcak yok.bıde 13-15 senelık ınş şu yasa gelırde 10 sene ustu çalışanlardan başta o kadun kurtuluruz.

aaaaa harry poter a laf yokkkkk ben bayılırım valla.canım erkekler ööle gelemez romantik filmlereeegel beraber izleyip ağlayakkkk kııııı
canım incir reçeli ve aşk tesadüfleri severi izliycem de kocişin çnce şu fantastık fılmlerı bıtsin.hafta sonu mu olur ne zaman bılmıyom.

nerdeeee kilo veremedim belki gr vermişimdir ben ara ara yokluyom kendimi
bu arada acaba geçen hafta kaç kilo imişiz nerden bilcez hatırlamıyorum valla

kızlar ben geldim maicim ilk günden kurallarını ihlal ettim biliyorum istersen ceza olarak puanımı kır ama basımı kasımaya vaktim yokdu biliyosunuz bugün diyetisyene gidecekdim devlet hastanesi diyetisyenine gidicem önce dahiliyeye gitmek gerekiyo yeni bi doktor gelmiş ona gittim adam tahlil istedi yaptım cıkdım hastaneden faturalar taksitler eve alıncaklar falan derken eve gelip üzerimi değişip işe gittim işten izin alıp 3 gibi tekar doktora ve doktor demezmi tiroitle ilgili sorunun var tiroid bezlerin az çalısıyo benim aylardır kağnı gibi ilerlememin nedeni oymuss yarın sabahın köründe gene hastaneye gidicemm önce ultrason cekilecek sonra gene tahlil ona göre ilaç tadavisi ve özel diyet listesii uygulanacak büyük ihtimalle

doktordan cıkıp tekrar işe gittim işten gelince tam nete giricem makecim aradı onunla dertlesdik telde selamı var hepinizeee günüm böyleydi yarında böyle kosturmaca olacak ama yarın okulda girerim nete doktora gidene kadar söz veriyorum bugün son sınavlarımıda yaptığım için nete dahi giremedimm

yediklerimi yazıcam kızsanızda ama doktor ve kurs arasında mantıklı bişi yemeye vakit bulamadım
sabah:1 adet simit
öğle: karısık tost
akşam:1 adet simit 1 adet sade soda
ara:2 adet salatalık

Son düzenleme:

2011-06-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Biber 3 gr 0.66
[4] uno denge lıgt sandviç (72 gr) 3 adet 402
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[7] Badem 15 gr (adet) 85.5
[8] Mısır (haşlanmış) 40 GRAM 36
[9] Maydanoz 1 gr 0.4
[10] Peynirli Makarna 2 PORSİYON 708
[11] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Ezine peyniri 20 GRAM 56
[13] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
Toplam : 1695.56 kal.
kızlar doğrumudur sizde bi bakın acaba ben ondan dolayımı zor veriyorum bazı şeyleri bilemedim kafadan salladım gr olanları tahmini yazdım yanii...

peynirli makarna ve labne peynir olmamıs kuzmmm hemde makarna 2 porsiyon fazla kacmıss 3 tanede sandviç biraz fazla olmus kuzummm onları yarı yarıya indirsen fena olmaz sankimm

1600 kaloriyi geçmemeye calıs canım bide gün içinde

Son düzenleme:
KIZLAR KİMSE yok muhabbete zaten bende cok yoruldum yatıyoum sabah erken doktora gidicem ordan gelince uğramaya calısırım öptüm herkesi ii geceler

cancazım ben de aynı sen gibi haksızlıklara hiç gelemem karşı çıkmadan duramam.mağdur olduğu halde susan bi kelime bile eklemeyen insanlara da hep hayret etmişimdir.çok var bizim okulda da böle insanlar.
bu kadın kendini beden öğretmeni sanıyo sanırsam
kaçakçayla biz komşuyuz ve kardeş gibi birbirini seven iki arkadaşız.müsait zamanında sarıyerde senle olmaktan mutluluk duyarız canım..

ben bugün bol bol su ictim ama
hic yemek yiyemedim :26:
keyifsizim biraz canim hic bisey yemek istemedi
günü 2 dilim kepek ekmekle tamamladim.

kocis cok kizdi bana bugün ama nabim
yarin güzelce karnimi doyururum artik.

cok karmasik ve düzensiz geldi bana menün canim. arada fzla abur cubur kacirmisin gibi.
1 corba ve üstüne 2 porsiyon yemek diyette bi ögle yemegi icin cok fazla degil mi?
sirf bi ögünde 1000e yakin kalori almisin

insanlar tartışmaktan bıkmış sanırsam yada aman gürültü patırtı olmasın dıye alttan alıyolar.

çunku o kadın okadar yüzsüz ki.ben 3.5 senede midem bulandı onlar 13 senedır kımbılır ne kadar mideleri bulandı....o yuzden ses etmıyolar heralde nasıl olsa konuşsalarda bişey değişmiycek....

bende doğrucu davut illa konusurum.bi de neye atlasam benım sutume kalır benle ılgılı olmasada ....

balım geçmiş olsun dr iyi mi kesin mi sorunun?

Neyse arkadaslar ben kaciyorum
bugün asiri yorgunum ve moralim cok bozuk
yarin görüsürüz, dikkat edin kendinize ve kalorilere :)

günaydın
mai çok geçmiş olsun.inşallah çabucak toparlar küçük paşa..neyi varmış neden kusuyormuş peki..

sağol canım teşk ederim çok makbule geçti daha dikkatli olucam bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…