tanımadığım ınsnalara karşı daha oldugum gıbıyım ama tanıdıklarıma canavar keıslıyom bazen.
örn.gunde 2 saatten haftada 10 saat beden dersı yapan kadına çemkirdim geçen bize manı oluyosun diğer 11 sınıf senin yüzünden çıkamıyoz dedim.
sanane çıkarum terbiyesiz dedi.
diğer öğr .de koyun gibi seslerini çıkarmadılar.ben onları savunuyom halbukı.
yani diyecegım o ki bakış açısı sen güzel bakıyon güzel görüyon....güzel yüzlü hatun....
sarıyer tarafına gelınce kaçakçayla sen geliyon aklıma hep....
kız benden rakip mi olur görnedın mi menumu,
gofret felan yedım.bi de eklemeyı unutmuşum.3 kayısı kurusu bı da gofret var.
cuma takımları yarışması sonuç listesi canım 2. sayfada
canım boy,kılo,yaş hepsini baz alıyo dr.
inş canım.
bu hafta 1. kaparsın gibi
aaaaa harry poter a laf yokkkkk ben bayılırım valla.canım erkekler ööle gelemez romantik filmlereeeoff benımki wampirli film izleyelım dedı sıkıldım yaaaaaaaaaaa
ne tuhaf adam flörtüken bile benı hary poter ,pan ın labirentı gibi saçma sapan filmlere götürürdü.
bende sevıyom ya fılmı begendın mı dıyınce pek sesımı çıkarmazdım.saf adam götürsdene şöle romantık komedıye....wampirli fılmlerı her zaman ızlıyon.
ben safı da yok o fılme gıtmeyelım demezdım ya ne uysalmışım.ne derse tamam derdım....
Canım ben yeniyim daha bu 2. hafta 4. günüm oldu yani.Ben evde yapmıyorum henüz hareketleri o kadar ezberleyemedim. Ama salonda bir ders en az 45 dk sürüyor bazen 1,5 saat sürüyor.
Sen toplamda 6 gün mü planlıyorsun.. walla süre ile ilgili bir fikrim yok açıkçası yeterlimi değilmi bilmiyorum.. Sadece senle şunu paylaşıyım. Faydası olur umaraım.. Plates hocamız dersten sonra mutlaka 150 -200 kal yakacak kadar cardio çalışın diyor yaptığımız egzersizilerin verimini artırıp orantılı incelme sağlıyormuş yani bu durumda platesten sonra en az 30- 40 dk cardio yapmakta fayda var..
saol bacım cümlemize hizmet puanın kaç?canım yanlış anlama sakın itiraz etmiyorum iyi bile oldu bu.beni biraz idare edersiniz artık okuldan 3.5 ta evde oluyorum yemek temizlik bebiş derken olmuyo.ama vakit olunca mutlaka yazıyorum canım görüyosun demiiiii
canmm dedimya itiraz değil benimkiiii
canım mebsis diyecektim sen demişsin aşağıda.
canımm geçmiş olsunnn çok dikkat et kendineee.çok zor yaa ufacık bişey de olsa zor valla
canım geçmiş olsun ben de hafta sonu o haldeydim salgın var bence bi daha göster doktora.
ben de yaptım canımmm vatana millete hayırlı olsunnnnnn
ayne canım arkalarından konuşuyolardı.bende yuzüne dıyım dedım ortada kaldım şimdi konuşmuyoz küstük.ben olafn ustune bişey demedım .sevıyesıne ınmedım de bakalım okul kapanmadan kavga etmeden kendımı tutarsam yıdır.nasıl olsa seneye dogum yapıcak yok.bıde 13-15 senelık ınş şu yasa gelırde 10 sene ustu çalışanlardan başta o kadun kurtuluruz.amaaann canım sen sen ol başkalarının hakkını savunma millet arkadan atar atar yüzüne yokkk bişey güler.bıktım ben artık yaaaaaa hele şu son günler iyyice bıktım yaaaa
canım incir reçeli ve aşk tesadüfleri severi izliycem de kocişin çnce şu fantastık fılmlerı bıtsin.hafta sonu mu olur ne zaman bılmıyom.aaaaa harry poter a laf yokkkkk ben bayılırım valla.canım erkekler ööle gelemez romantik filmlereeegel beraber izleyip ağlayakkkk kııııı
tanımadığım ınsnalara karşı daha oldugum gıbıyım ama tanıdıklarıma canavar keıslıyom bazen.
örn.gunde 2 saatten haftada 10 saat beden dersı yapan kadına çemkirdim geçen bize manı oluyosun diğer 11 sınıf senin yüzünden çıkamıyoz dedim.
yani diyecegım o ki bakış açısı sen güzel bakıyon güzel görüyon....güzel yüzlü hatun....
inş canım.
sabah:
domates
biber
maydonoz
6 zeytin
beyaz peynir
labne
3 dilim uno denge ekmek
2 bardak çay
1 tane yeşil çay
1 tane form çay
ara:
1şeftali
2 kayısı
15 adet badem
öğlen:
1 tabak makarna beyaz peynirli
ara:
haşlanmış mısır
akşam:
1 tabak hazır yayla çorbası
spor :100 dak yürüyüş köpeğimle beni daha hızlı yürütüyor
su 1.5 lt
bu arada 2 gündür köpeğim dost la yürüyorum onu zapdedicem diye kendimi kasmaktan her yerim ağrıyor özelliklede kalçalarım
eveeet şimdi burda kaç kalori vardır acaba ?????????????? yardımmm lütfennnn.....
2011-06-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Biber 3 gr 0.66
[4] uno denge lıgt sandviç (72 gr) 3 adet 402
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[7] Badem 15 gr (adet) 85.5
[8] Mısır (haşlanmış) 40 GRAM 36
[9] Maydanoz 1 gr 0.4
[10] Peynirli Makarna 2 PORSİYON 708
[11] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Ezine peyniri 20 GRAM 56
[13] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
Toplam : 1695.56 kal.
kızlar doğrumudur sizde bi bakın acaba ben ondan dolayımı zor veriyorum bazı şeyleri bilemedim kafadan salladım gr olanları tahmini yazdım yanii...
cancazım ben de aynı sen gibi haksızlıklara hiç gelemem karşı çıkmadan duramam.mağdur olduğu halde susan bi kelime bile eklemeyen insanlara da hep hayret etmişimdir.çok var bizim okulda da böle insanlar.tanımadığım ınsnalara karşı daha oldugum gıbıyım ama tanıdıklarıma canavar keıslıyom bazen.
inş canım.
2011-06-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Biber 3 gr 0.66
[4] uno denge lıgt sandviç (72 gr) 3 adet 402
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[7] Badem 15 gr (adet) 85.5
[8] Mısır (haşlanmış) 40 GRAM 36
[9] Maydanoz 1 gr 0.4
[10] Peynirli Makarna 2 PORSİYON 708
[11] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Ezine peyniri 20 GRAM 56
[13] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
Toplam : 1695.56 kal.
kızlar doğrumudur sizde bi bakın acaba ben ondan dolayımı zor veriyorum bazı şeyleri bilemedim kafadan salladım gr olanları tahmini yazdım yanii...
insanlar tartışmaktan bıkmış sanırsam yada aman gürültü patırtı olmasın dıye alttan alıyolar.cancazım ben de aynı sen gibi haksızlıklara hiç gelemem karşı çıkmadan duramam.mağdur olduğu halde susan bi kelime bile eklemeyen insanlara da hep hayret etmişimdir.çok var bizim okulda da böle insanlar.
bu kadın kendini beden öğretmeni sanıyo sanırsam
kaçakçayla biz komşuyuz ve kardeş gibi birbirini seven iki arkadaşız.müsait zamanında sarıyerde senle olmaktan mutluluk duyarız canım..
balım geçmiş olsun dr iyi mi kesin mi sorunun?kızlar ben geldim maicim ilk günden kurallarını ihlal ettim biliyorum istersen ceza olarak puanımı kır ama basımı kasımaya vaktim yokdu biliyosunuz bugün diyetisyene gidecekdim devlet hastanesi diyetisyenine gidicem önce dahiliyeye gitmek gerekiyo yeni bi doktor gelmiş ona gittim adam tahlil istedi yaptım cıkdım hastaneden faturalar taksitler eve alıncaklar falan derken eve gelip üzerimi değişip işe gittim işten izin alıp 3 gibi tekar doktora ve doktor demezmi tiroitle ilgili sorunun var tiroid bezlerin az çalısıyo benim aylardır kağnı gibi ilerlememin nedeni oymuss yarın sabahın köründe gene hastaneye gidicemm önce ultrason cekilecek sonra gene tahlil ona göre ilaç tadavisi ve özel diyet listesii uygulanacak büyük ihtimalle
doktordan cıkıp tekrar işe gittim işten gelince tam nete giricem makecim aradı onunla dertlesdik telde selamı var hepinizeee günüm böyleydi yarında böyle kosturmaca olacak ama yarın okulda girerim nete doktora gidene kadar söz veriyorum bugün son sınavlarımıda yaptığım için nete dahi giremedimm
peynirli makarna ve labne peynir olmamıs kuzmmm hemde makarna 2 porsiyon fazla kacmıss 3 tanede sandviç biraz fazla olmus kuzummm onları yarı yarıya indirsen fena olmaz sankimm
1600 kaloriyi geçmemeye calıs canım bide gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?