Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1.TAKIM 215. ETAP

bucakmagduru(70)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(72.5/72/0,5/0,69%)
innuk(61,5/58,6/2,9/4,72%)
maibeyaz(55,6/54,4/1,2/2,16%)
PAPATYAM(67,6//67,1/0,5/0,74%)
thirtyfour(88,1/88/0,1/0,11%)
bal10(63) geri dönmek üzere ayrıldı
elifsena(65,4/65,7/-0,3/-0,46%)
sudem34(71,6/72.8/-0,4/-0,56%) 213. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü...

1.TAKIM TOPLAM KİLO(482,3/478,6/4,5/0,93%)

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah açtığınız elleri boş çevirmesin, hepimizin duasını kabul etsin.

tamam canım sayfalar hızlı ilerleyince gözümden kaçmış ozaman...
hadi kilonu yaz da ekliyim seni de....
ben 12 de çıkıyorum da bizim bildirimler 12 ye kadar oluyor...

Canım ilk gün yazmıştım ama görmedin sanırım. 73,9 kilom ama beni haftaya dahil edin. Biraz kilo vereyim öyle geleyim.

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah açtığınız elleri boş çevirmesin, hepimizin duasını kabul etsin.

Aminnnnnnnn

ay inanmiyorum tek kilo alan benim .. takimin yuz karasiyim

regl donemlerimizde bu siskinligi atmak icin ne yapmamiz lazim kizlar .. ben iki gundur besi bi yerde iciyorum (dunki tarif) sanki daha bi sistim ..
regldenmi caydanmi acaba :44::44::44:

bende kılo aldım bende

bende kılo aldım bende

ay sen tatildeydin guzelim ya
ben napicam otelde bilmiyorum geri yetmisleri bulurum diye korkuyorum :18:
her sene diyet bolumu oluyor restoranin ama ordakilere hic dokunulmuyor insallah bu senede oyle bi bolum yapilmistir ..

bende bugun basladim canim dukan diyetine
sende dusunuyorsan beraber yapalim
oglum kalksin kitabi almaya gidicem
ama dukan in bir cok kitabi var fransada bakarim artik en detayli hangisi anlatiyorsa onu alirim ..

bide sanirim mai verdiydi bu siteyi .. cok guzel tarifler var, diyet hakkinda bir cok bilgi detayli anlatilmis .. bi incele istersen kitabi alasiya kadar ..

dukan diyeti tariflerim

Son düzenleme:
maibeyaz'cım,
bizim listeyi bir kontrol eder misin?

13 .TAKIM 215. ETAP

_ferdici_ ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%)
ozlemmtekinn (74.1 / 74.1/ 0.0 / 0.00%)
elmaliturta ( 67.4 / 67.4 / 0.0 / 0.00%)
chika (96.4 / 96.0 / 0.4 / 0.41%)
dryrgp( 94.6 / 92.3 / 2.3 / 2.43%)
hamutran (62.3 / 61.8 / 0.5 / 0.80% )

neyneyse ( 60.1 / 62.7/ -0.8 / -1.33%) 3 hafta bildirim yapamadığı için aldığı kilo 3'e bölündü.
kedican ( 82.1 / 81.8 / 0.3 / 0.37% )
serena- ( 60.2 / 59.0 / 1.2 / 1.99% )

neslivicdan ( 63.1 / 64.0 / -0.4 / -0.63%) Eski üye geri döndü, 214. etapta ayrılmıştı. Aldığı kilo ikiye bölündü.

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 724.8 / 723,6 / 3.5 / 0,48% )

BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir. Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gecesi Beraat gecesidir.

Aslı "Berâettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve berî olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Müslümanlar bu geceyi ibadet ve taatle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır. Bu geceyi hakkıyla geçirebilmek dileğiyle...

Eki Görüntüle 225389

maicik beni bi unuttun tam unuttun hiç aradığın sorduğun yok
bugün idrar testi yaptırdım pozitif çıktı hamileyim

Yaa kızlar bişe sorucam size ??
Şimdi bugün kandil ya hani bizde adetten dir komşulara kandilde evde bişe pişer ve dağıtılır annem hep hamur işi yada helva falan yapardı dağıtmak için ben sütlaç yaptım şimdi aklıma esti.. Sizce tuhaf kaçarmı?? Hani yaz günü soğuk soğuk daha iyi olmaz mı?

Yoo niye tuhaf kaçsın ki ?? bence önemli olan niyet, ne dağıtıldığı değil. Ayrıca çokta iyi düşünmüşsün bana kalırsa. Ellerine sağlık, Allah kabul etsin canım

Yoo niye tuhaf kaçsın ki ?? bence önemli olan niyet, ne dağıtıldığı değil. Ayrıca çokta iyi düşünmüşsün bana kalırsa. Ellerine sağlık, Allah kabul etsin canım

Ayy saol canım yaa allah hepimizin niyetini kabul etsin.. ne biliyim hani herkes hep aynı şeyleri yapıyo ya acaba tuhaf karşılanır mı diye düşündüm bi an..

saol tatlım bakındım hemen

süper fikir

ne dağıtıldıgı degıl önemlı olan paylaşım .....

garıp gelene ne dagıtsan garıp gelır zaten insanın bakış açısıyla ilgili herşey....

Canım ilk gün yazmıştım ama görmedin sanırım. 73,9 kilom ama beni haftaya dahil edin. Biraz kilo vereyim öyle geleyim.

Aminnnnnnnn

tatlım ilk günden bu yana belki kilo verdin ben nerden bileyim....
hem alacaktım bu hafta seni haftaya kadar verdiğin kilolarla haftaya yüzdeyi yükseltecektin...sonuçta haftaya kadar ayrıldığın kiloya dönemiceksin...
neyse bakalım sağlık olsun...vardır bundada bir hayır...

maicik beni bi unuttun tam unuttun hiç aradığın sorduğun yok
bugün idrar testi yaptırdım pozitif çıktı hamileyim

hayırlı olsun canım çok sevindim gerçekten... rabbim sasğ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sen mainin başına gelenleri bi bilsen... pişmiş tavuğun başına gelmemiştir...
çok zor günler geçiriyorum kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…