Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sudemcim sana detaylıca anlatmaya çalışayım canım..
bu diyet 4 evreden oluşuyor.
1. evreye atak evresi diyoruz kişinin fazla kilosuna göre 1 ile10 gün arasında sürüyor eğer 10 kilodan fazla kilo vermek istiyorsan 5-7 gün kadar yapıyorsun,10 kilodan az vermek istiyorsan 1-3 gün yapman yeterli oluyor.Senin seçimine bağlı.. Bu dönemde yenilmesine izin verilen 10 farklı kategoride yiyecekler var Örn. yağsız etler, süt ve süt ürünler, balık ve deniz ürünleri, yumurta, Bazı şarküteri ürünleri vs. vs...
bunlardan istediğini gün içinde istediğin kadar tüketebiliyorsun.. bi şartla yağsız olcak.. günü istediğin saatinde istediğin kadar yeme hakkın var.. ayrıca Light cola falan serbest tatlandırıcı ile yapılabilen bir sürü tatlı, kek kurabiye falan filan var onlarda belli ölçüde serbest..Bu şekilde günde yaklaşık 1 kg kadar kaybediyorsun..
2. evre seyir evresi ben şu an bu evredeyim.. Bu evrede atak evresindeki yiyeceklere 28 çeşit sebze ekleniyor..tahmin edeceğin gibi nişastalı sebzeler hariç hemen hemen hepsini yiyebiliyorsun.. bu evrede 1 gün saf protein yani atak evresi gibi bir gün protein +sebze şeklinde yiorsun. Bu evre sen istediğin kiloya gelene kadar devam ediyor..
3. evre güçlendirme evresi mai pazartesi bu evreye başlıyo.. Bu evrede günde 1 porsiyon meyve ve 2 dilim tam tahıllı ekmek hakkın var.Ayrıca haftada 2 porsiyon ödül yemeği hakkın var..bu evreyi verdiğin kilo başına 10 gün yapıyorsun örneğin 5 kg verdiysen 50 gün yapıyorsun..
4. evre koruma evresi bu evrede artık normal yeme alışkanlıklarına dönüor ve kilo almıyorsun.. Ama 3 şartı var..1. haftada 1 gün tercihen perşembe atakdaki gibi saf protein günü yapmak.. 2. günde 3 kaşık yulaf kepeği tüketmek. 3. ise asansör kullanmamak.. Bu kadar basit.. Ama tabi kitabını okursan herşeyi daha ayrıntılı öğrenirsin çünkü sağlık açısından neyin ne olacağı çok detaylı ve mantıklı anlatılmış kitapta..

Dengeli beslenme konusuna gelince.
Zaten asıl vücut için problem olan dönem atak evresi ve 3-5 gün yapıldığı taktirde hiç bir soırun yok biliyorsun diyetisyenler bile kilo veremeyenlere 2 gün -3 gün tek tip beslenme veriyorlar.
seyir evresi ile beraber düşük oranda olmakla beraber sebzelerden yavaş yavaş gerekli karbonhidret ve şekeri almaya başlıyorsun.. Sadece yağ yakımını önemli ölçüde etkileyecek bir oran değil..
yani kitap zaten çok güzel ve dataylı anlatmış ve yapması çok zevkli bir diyet seçenekler sınırlı gibi görünsede aslında yaratıcılıkla çok çok güzel tarifler yapmak mümkün.. Ben mesela dün yoğurttan vanilyalı dondurma yaptım çokta güzel oldu..

Hoşbulduk canım Teşekürler.

günaydın hayatım...
takıma fazla katılmıyosun ısınamadın mı...
istersen kilonu ekliyim listeye...

Takıma girdiğimden beri hergün giriyorum ama daha fazla mı girmek gerekli bilemedim kaptanım.
Ben sürekli burada olamam ama haftaiçi hergün girerim. Geçmişi okur yorum yaparım.

Sürekli girmen gerekli derseniz giremeyeceğim canım takıma.

Ve pazartesi itibariyle de günlük menülerimi yazacağım. Tam anlamıyorla pazartesi balıyorum monti ye çünkü artık.

günaydın kızlarr. bu hafta gene monoton geçti kilo verme yavaş veriyorum yaww.engeller çıkıyo ya hastalık ya başka işler derken bu hafta tam anlamıyla sporda yapamadım regl de olmuştum hepsi bir arada ve topu topu 500 gr vermişim

BAŞLANGI : 75 KG
GEÇEN HAFTA : 67.6 KG
BU HAFTA 67.1 KG
GİDEN : 500 GR
TOPLAM GİDEN 7.9 KG
HEDEF : 60 KG

tüm kilo verenleri tebrik ederim .

herkesin kandilini kutluyorum.ayrıca cumanız mübarek olsun.Rabbim ona açtığımız elleri dualarımızı geri çevirmesin .

Son düzenleme:

tamam canım sayfalar hızlı ilerleyince gözümden kaçmış ozaman...
hadi kilonu yaz da ekliyim seni de....
ben 12 de çıkıyorum da bizim bildirimler 12 ye kadar oluyor...

1.TAKIM 215. ETAP

bucakmagduru(70)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(72.5/72/0,5/0,69%)
innuk(61,5/58,6/2,9/4,72%)
maibeyaz(55,6/54,4/1,2/2,16%)
PAPATYAM(67,6//67,1/0,5/0,74%)
thirtyfour(88,1/88/0,1/0,11%)
bal10(63) geri dönmek üzere ayrıldı
elifsena(65,4/65,7/-0,3/-0,46%)
sudem34(71,6/72.8/-0,4/-0,56%) 213. etapta ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü...

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım sayfalar hızlı ilerleyince gözümden kaçmış ozaman...
hadi kilonu yaz da ekliyim seni de....
ben 12 de çıkıyorum da bizim bildirimler 12 ye kadar oluyor...

gönderdim bende cnm aldınmı kilomu yazdım buraya da ama .kaçmasın o güzel gözlerinden emüüü :) fecii kilo vermişim ya bu hafta aman diyim en başa ekle benüü.

gönderdim bende cnm aldınmı kilomu yazdım buraya da ama .kaçmasın o güzel gözlerinden emüüü :) fecii kilo vermişim ya bu hafta aman diyim en başa ekle benüü.

olsun canım sonuçta vermişsin yani... o kadar stres arasında bi de misafirlerle almadan geldiğine dua et sen...

bal10 ben seni bu gün çıkıyosun sandım tatile..
thirty four sen de yaz hadi kilonu geçmişi sonra oku çıkıcam ben...

süper fikir, denemem lazimmm... bi yesil cay alayimda :))

bende kabizlik icin dogadan form cayini kullaniyordum
bir sure sonra banada etki etmemeye basladi
her sabah tiksine tiksine iciyordum kokusuda igrencti tadida

aynen canim ya, aslinda seviyorudm tadini ama igrenmeye basladim
doktorumdan kabizlik icin ilac yazdirdim, süper biseymis
bundan sonra form cayina ihtiyacim yok :)

hosgeldin tatlim aramiza...
tatile özendiyorsun valla, benimde acaip tatil yapasim var

çok güzel nalatmışsın canım ya...

hiç iş yapmak istemıyom........

misafir ağırlamak ta istemıyom...........
canım senede 1 felan işte 1 haftalık güzel bi tatıl yapıyoz şükür....

ama tatıl sonrası hiç çekilmıyo.........

innuk ve mai kitabı netten mı sipariş ettiniz yoksa netten mı ındırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…