canim bende 3.8 cikiyor :)
inanın bende(( bu sunamadım listeyi ..ben bide akrebe sunayım listeyi..
kızlar dukan dıyetı yapınca dengelı beslenme kuralının ıhlal etmiş olmuyomuyuz.....
mesela gunde bı ınsanın alması gereken karbonhidrat sayısı var kılosuyla orantılı mesela ben 70 kıloysam 70 karbonhıdrat almam lazım....
ee dukanla nasıl olacak hiç karbonhidrat almadan.....kafam çok karışık ya....
dıyelımkı istediğimiz kıloya ındık bu dıyetı bırakabılıyomuyuz .....ömrü billah bu diyet devam mı edecek.....yanı hep i koruma modunda mı olucaz....
eğer öyleyse ben verdıgımı gerı alırım.....yaz gunlerınde kırazsız ,karpuzsuz,dondurmasız çok zor olur....
biri benı aydınlatsız araştırıyom şu dıyetı de kafamda tam oturmadı....
kızlar kıtabı netten mı sipariş ettiniz internetten mı ındırdınız....
kocam da benım proteın delısı meyve felan sevmez onla baraber yapmak istiyom bu dıyetı....erisin koca göbeği....o da zayıflasın....
bu arada yenı gelen arkadaşlar
irem özge ve perigül sizlerde hoşgeldiniz....
bu arada arkadaşlar bugun beraat kandılı allah hepimize bu kandılı dolu dolu geçirmeyı nasıp etsin....
aruç tutmayı unuttum zatı ben .....ramazana işim zor uzun zamandır oruç tutmuyom....
aslıcım oruç tutacaktı kankam orucunu allah kabul etsin.....ekledım senı msn ye sende benı ekle böcüğüm...
başka oruç tutan vrasa allah kabul etsin.....
günaydın hayatım...
takıma fazla katılmıyosun ısınamadın mı...
istersen kilonu ekliyim listeye...
Hoşbulduk canım Teşekürler.
Takıma girdiğimden beri hergün giriyorum ama daha fazla mı girmek gerekli bilemedim kaptanım.
Ben sürekli burada olamam ama haftaiçi hergün girerim. Geçmişi okur yorum yaparım.
Sürekli girmen gerekli derseniz giremeyeceğim canım takıma.
Ve pazartesi itibariyle de günlük menülerimi yazacağım. Tam anlamıyorla pazartesi balıyorum monti ye çünkü artık.
tamam canım sayfalar hızlı ilerleyince gözümden kaçmış ozaman...
hadi kilonu yaz da ekliyim seni de....
ben 12 de çıkıyorum da bizim bildirimler 12 ye kadar oluyor...
gönderdim bende cnm aldınmı kilomu yazdım buraya da ama .kaçmasın o güzel gözlerinden emüüü :) fecii kilo vermişim ya bu hafta aman diyim en başa ekle benüü.
bal10 ben seni bu gün çıkıyosun sandım tatile..
thirty four sen de yaz hadi kilonu geçmişi sonra oku çıkıcam ben...
bu arada kızlar bugün enfes bi ıce tea yaptım yeşil çay ile 1 litre yapmıştım hepsi bitti :)) bütün gün içtim buzz gibi. Sizede veriyim tarifini
*1 litre yeşil çayı demliyoruz (ben ölçü olarak 1 litre suya 2 tatlı kaşığı koydum fazla bile geldi istersenz aynı ölçüye 1,5 litre bile yapabilirsiniz.)
*Çay sıcakken 1 bardak alıp içine 10-12 ad tatlandırıcı koyuyoruzve eritiyoruz sonra tekrar içine döküyoruz(ben her bir bardak için 2 tane hesapladım isteyen az yada çok koyabilir)
*Son olarak ılıdıktan sonra içine 8-10damla limon aroması koyuyoruz. (gerçek limon bulanıklaştırıyor ve ekşitiyor limon aromasını tercih edin. Limon aroması dr.oetkerin var büyük marketlerde bulunuyor.1,5 tl ye 4 küçük şişe olarak alabilirsiniz.)
*bu çayı buz dolabında 1 saat yada daha fazla bekletip güzelce soğutuyoruz ve afiyetle içiyoruz..
benim gibi müptelası olan varsa hiç durmasın yapsın akşama kalmıyo walla..
bende kabizlik icin dogadan form cayini kullaniyordum
bir sure sonra banada etki etmemeye basladi
her sabah tiksine tiksine iciyordum kokusuda igrencti tadida
hoşbulduk böcüğüm
off ya geçmişi oku oku bi hoş oldum da bitiremedım ne çenelenmişsiniz yahu.....
kızlar sonununda tatıl bıttı evımdeyım....
ankara,aksaray,inebolu,safranbolu,bolu turumuzu tamamladık sonunda ıstanbuldayız......
hava çok fena istanbulda oturdugun yerde terlıyosun iyyyy....
kızlar güneşten acaip çillendim, kapkara oldum...yüzüm çok lekelı oldu.....ne yapıcam ben?
angelıcın bı formulu vardı madecassol ve be panten o işe yarar mı aceba.....???????
tatılde neler yaptım....sabahları açık büfe mis kahvaltı....sonra bıraz uyudum.....ölene dogru havuz ve denız sefası.......öğle yemegı.......tekrara havuz ve denız defası......akşam yemegı.....akşam canlı muzık yapan kafede......bazen tavla,bazen nargıle ve canlı müzik....zaten gece 12 de bıtiyodu ve gun bıtıyodu.....
çok güzel nalatmışsın canım ya...
kiz nerlerdesin sen hani beraber yuruyecektik bu yollarda
hosgeldin sudemcim ..
ne guzel baya gezmissin ..
dusunebiliyorum suanki halini 1 hafta kendine gelemezsin
tatil donuslerinden nefret ederim
sen kalk, arkandan biri gelip odayi toplayip temizliyor .. karnin aciktiginda binbir cesit konuluyor onune
utu, bulasik, camasir, ve en gicigi bugun ne pisirsem derdi yok ..
tek dert acaba hangisinden yesem ? birde bugun havuzami girsem denizemi ?
ay felaket ozledim tatili
canım senede 1 felan işte 1 haftalık güzel bi tatıl yapıyoz şükür....süper fikir, denemem lazimmm... bi yesil cay alayimda :))
aynen canim ya, aslinda seviyorudm tadini ama igrenmeye basladim
doktorumdan kabizlik icin ilac yazdirdim, süper biseymis
bundan sonra form cayina ihtiyacim yok :)
hosgeldin tatlim aramiza...
tatile özendiyorsun valla, benimde acaip tatil yapasim var
innuk ve mai kitabı netten mı sipariş ettiniz yoksa netten mı ındırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?