Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah ilk mesajı ben yazmıştım mai'cim, o zaman bildirdim kilomu ama gözünden kaçtı sanırım. 63 'üm yani aynı ne aldım ne verdim bu hafta. eğer listeye eklemediysende farketmez sanırım canım.

hadi yaaa gerçekten mi...
offf gözümden kaçmış olmalı...
ama sen geldin görmedin mi geri dönmek üzere ayrıldı yazdığımı uyarsaydın keşke... çok üzüldüm bak şimdi...
neyse yarın tatile gideceksin zaten sanırım geldiğinde eklerim sorun olmaz....

birinci takım yine birinci
hepinizi tebrik ediyorum arkdaşlar...
veeee bireyselde birinci innuk
tebrik ederim canım süpersin...
yaşasın 1. takım yaşasınnnnnnnn

Saol hayatım yaa dukan amcanın gözünü seveyim süpermiş bu diyet ye ye zayıfla ohhh... Valla siz ortaya çıkardınız biz yaptık iyide oldu teşekkür ederim tekrardan..

rica ederim canim,ama siz böyle dedikce ben kuduruyom burda ben niye yapamiyom yaaaaaaaaaa ( sizin verdiginize seviniyom tabi o ayri :)

müsait zamanında paylaşıma sırrını yazarsan seviniriz canım...
herkes öğrensin herkes dukancı olsun...

eee bu haftada biri başlasın da dukana haftaya da öyle kapalım birinciliği...

TBRKLER 1. TAKIM ben sabah yazmıştım ama hiç adım geçmiyodu listede gerçi çok bir bilgim yok nasıl hesaplandığıyla ilgili ama belki daha yeniyim o yüzden yazılmamıştır dedimm:26::

çoktan dağıtmışsındır yaa bence çok güzel fikir yaz günü kız bi tabakta ablana yollasaydın olmazmıydı hıh

Saol hayatım yaa dukan amcanın gözünü seveyim süpermiş bu diyet ye ye zayıfla ohhh... Valla siz ortaya çıkardınız biz yaptık iyide oldu teşekkür ederim tekrardan..

tebrikler canımm

canim onemli olan paylasmak sevdigin seylerden dagitmak ..
benimde apartmanim fransiz bende genelde pasta turu dagitirim daha cok seviyorlar
bi kere asure dagitmistim sevdiler ama cok sekerli buldular ondan beri hep pasta yapiyorum
bugun kadayif pastasi yaptim buzdolapda dinleniyor suan esim gelmeden dagitmam lazim ikimizde diyetteyiz

tebrikler kizlar tebrikler maicim yine birinciyiz yine birinciyiz ben kilo veremesemde yine birinciyiz

müsait zamanında paylaşıma sırrını yazarsan seviniriz canım...
herkes öğrensin herkes dukancı olsun...

eee bu haftada biri başlasın da dukana haftaya da öyle kapalım birinciliği...

ben bugun basladim canim ama yanima arkadas ariyorum sanirim sudemle yapicaz

benim yaklasik 13, 14 kilo vermem lazim sence atak evresini 4 gunmu yapiyim 5 mi ?

gülperi bi görüniyin bi kayboliyin nirelerdesin bacııı

listeye girmek için en az 7 gün takımda olmak lazım canım...
haftaya cumaya girersin inşallah...
irem&özge eski üyeydi... geri döndüğü için alacaktım listeye..
4. takımdan bizim takıma transferoldu gibi olacaktı...

alif sena valla bilmiyorum ki canım yaa... senin fazla kilon yok aslında en fazla 4 gün yap hem kabızlık açısından hem sasğlığından açısında sonra zararı olmasın..

tebrik ederim sizi kizlar, ben katki saglayamadim bu hafta
haftaya telafi ederim insallah

innuk canikom tebrikler...

tamam canim oyle yapiyim insallah kararsiz kalmistim ..

mai buralardayım datluuum bazen okuyup çıkıyorum bazende yazıyorum liste içinde tmm haftaaya kadar inşallah 1 kg daha giderde bende yerimi alırım listede (fazla gidersede hayır demem tabissiide)

canım buralardayım da sık giremedim pek topiğe misafirlerimde vardı valla bugünde kendimi çok yorgun hissettim dinlendim sayılır öğleden sonrada akşam yemei faslına başladım eşim oruçluydu sütlaç-türlü-börek-mercimek çorbası-salata-pilav yaptım ancak akşam oldu işte sofra topla makineye yerleştir vss bu saat oldu accık bakınayım dua namaz vss elimizden geleni yapıcaz bakalım.ALLAH affetsin bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı.dilimizin döndüğünce dua edicez işte .

olsun canım sonuçta vermişsin yani... o kadar stres arasında bi de misafirlerle almadan geldiğine dua et sen...

öle valla cnm yaa bide regl olayı vardı zaten normaldir ama değilmi.bu hafta 1 kilo veririm sanırım aslında wc sorunum da vardı oda geçti ama tartıdan sonraydı 67.1 değil aslına yanii ahhh bildirimi 2 saat geç yapaydım sana 66.8 diye bildirim yapacaktım artık haftaya 65 li bir rakam bildiricem sana kısmetse inşallah

ee ben kaçar tekrar kandilkiniz mübarek olsun diyeyim .kilo verenleri tebrik edeyimde kaçayım hoşçakalın:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…