ayyy herkes havuz diyo deniz diyoo kafayı yiycem heee.. bende evde sauna yapıyon en dopalından kapı pencere kapalı sıcak sıcak ter döküyom oturduğum yerden..
öyle yapalim o zaman canim, herkes yüzdesini kendi hesaplasin.
biride üstünden gecsin kontrol etsin, sanada sadece diger takimlara bildirmek kalir...
senle bı msnd en detleşmek istıyom ya.......
çatlıycam meraktan ne geldı başına....
oleyyyyyyy tebrıkler kızlar bana ramen bıırncı oldunuz kendımden utanıyom
ayy canımcım ben damla sakızlısını ıctım hemde ohh mis miss
bu arad böcüğüm tebrık ederım aylarca ugrastın hedefe ulaşıcan az kaldı maşşalllah....
ayy canım ya ben köpeklere dokunamam bıle.....
kız spor kompleksıne bı saatlıgıne barı havuza gıt canım bu kadar ceklkıyosa eşin 1 saat baksın göktuya
3 yaş ustu çocuga kreşte oluyo beledıyenın tesıslerınde felan
hındı etını nerden buluyosunuz kızlar....ben dukanı kafamda oturtmaya çalışıyom
da yıyeceklerı nerden temın edıcem
maı ve ınnuk yardım....nerden ne alıcaz....yumurtanın beyazı yencek mı yenmıycek mı?
kızlar aslında hızlıca hedefe ulaşıp dıyetı bıtırmem lazım okul açıldııgnda 65 kılo olmak ıstıyom...
cesaretımı toplarsam pazrtesi başlamayı düşünüyom....
yalnız ıkı sorum daha var
1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?
2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....
eşim zaten az çok bagırsaklarından rahatsız bendece wc sorunu oluyo bazen o yuzden kendımı de onu da süruklemeye cesaret edemedım daha.....
yardım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu hafta çok önemli...
kilo alıp geleni fururum ona göre...
herkes kilo vermiş olacak...
kızlar bu hafta çok önemli...
kilo alıp geleni fururum ona göre...
herkes kilo vermiş olacak...
sudemmmmmm nerdesin bakıyım sen niye sık girmiyon bizim takıma seni hep öbür takımda görüyom oraya daha çok yazıyonuz sende papatyamda kaptannnnnn.... duy canım sana şikayet ediyom bunların kulağını çık bence bizi ihmal etmesinlerr
anaaaaaaa nooldu yaw 5. takımı kurtarcaz diye burda kimse kalmamış biz batcaz valla yaaa
bendenmi bahsediyon cnm ben başka takıma takılmıyomkineee. tabii benden bahsediyosann.:) ben bi tek 79 kg topiğine takılıyom orayıda bırakmam burayıda .
bende hazirana kadar 70 79 top. deydim ama artık vaktim olmuyo orası çok kalabalık yeişemiyorum yorumlara aslında senanın tecrübelerinden faydalandım bayağı sağolsun
güzel gidiyon canım gerçekten misafirlere ramen hep eksidesin diyetisyenden yardım alıyonmu yoksa kendinmi diyet yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?