Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudemmmmmm nerdesin bakıyım sen niye sık girmiyon bizim takıma seni hep öbür takımda görüyom oraya daha çok yazıyonuz sende papatyamda kaptannnnnn.... duy canım sana şikayet ediyom bunların kulağını çık bence bizi ihmal etmesinlerr

öyle yapalim o zaman canim, herkes yüzdesini kendi hesaplasin.
biride üstünden gecsin kontrol etsin, sanada sadece diger takimlara bildirmek kalir...

yaa ben bu hesaplama işlerinden anlamıyorum innuk anlatmış ama benpc i bile doğru düzgün kjullamazken bunu nasıl yaparım

valla benim kadar kimse kormasın köpeklerden şimdi hiç bir sorunum kalmadı onlarsız nasıl yaşamışım diyorum

kızlar bu hafta çok önemli...
kilo alıp geleni fururum ona göre...
herkes kilo vermiş olacak...

:18::18::18::18:

sabah:
domates
salatalık
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 dilim sucuk

ara:
yok

öğlen:
bayatlamış çubuk kraker

ara:
yok

akşam:
et sote
havuç salatası
meyve suyu

spor 30 dak yürüyüş bugün biraz kısa oldu ama neyse
su 1.5 lt
yeşil çay

kızlar bu hafta çok önemli...
kilo alıp geleni fururum ona göre...
herkes kilo vermiş olacak...

çok şükür 2 aydır yaptığım diette hiç kilomda artış olmadı az oldu ama öz oldu en düşük hatırladığım kadarı ile 400 gr vermiştim.şükürler olsun inşallah böyle devam eder.

kendi adıma sölimm bacım haftaya bildirimde 66 kg olucam yanii inşallahh

bendenmi bahsediyon cnm ben başka takıma takılmıyomkineee. tabii benden bahsediyosann.:) ben bi tek 79 kg topiğine takılıyom orayıda bırakmam burayıda .

ben yarın yine havuzdayım şimdiden izin kağıdımı alayım maiicim akşama gelürüm ama merak etmeyin yediklerimi ettiklerimi yazar kaçarım :))

bendenmi bahsediyon cnm ben başka takıma takılmıyomkineee. tabii benden bahsediyosann.:) ben bi tek 79 kg topiğine takılıyom orayıda bırakmam burayıda .

bende hazirana kadar 70 79 top. deydim ama artık vaktim olmuyo orası çok kalabalık yeişemiyorum yorumlara aslında senanın tecrübelerinden faydalandım bayağı sağolsun

güzel gidiyon canım gerçekten misafirlere ramen hep eksidesin diyetisyenden yardım alıyonmu yoksa kendinmi diyet yapıyosun

nerdesinizzzz kızlarr huuuu huuuu
ben bugün evdeyimm veee nesfit diyetine başladım hayırlısıylaa bu saat oldu hiç acıkmadım sabah 1 kase nesfit yedim
azcık kirazla sonra markete gittim ordada nesfit dağıtıyolardı tanıtım amaçlı 2 kaşık kadarda orda yedim kuzu yemiş gibiyimm

bugün gözümün önü açıldı şekerim yükseldi herhalde devam edicem inşşşş...
markette dağıtan kızda dedi oda 5 kilo vermiş bol su içerek

Aman kızlar noluyonuz velvele yapmayın yahuu bugün pazar yani kocişler evde fırsat bulunca griytoz işte ..
Bu arada bu akşam benim kuzen geliyo memleketten baya bi bende kalıcak ama yine yarın sabah görüşürüz kaçamak girdim çıkmam lazım benimki küp şeker bulmuş götürüyo walla...

8 ziyaretçi okuyo bizim kızlar yok ortalarda herkes pazar gezmesinde kaçamak yapmıyosunuz inş.... diyene bak
ama yok ben hayatımda ilk defa pazar günü diyete başladım ve sıfır kaçamakla devam ediyorum şekersiz sütlü neskafe yaptım kendime onu içiyorum şu anda az öncede meyve yedim az kiraz ve kırmızı büyük eriklerden
işte ben meyvesiz yapamıyacağımdan başlayamıyorum dukana:26:
biraz sonra 2 dilimde ananasla günümü kapıycam

selam millet ben geldim bugün evde değildim yine.giremedim kk ya neyse bugün yediklerim içtiklerim ve yaptığım spor vss burda :))

bu arada bu sabah tartıda 66.6 gördüm

2011-07-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 50 dak 268
[2] Yüzme (Yavaş Kulaç) 20 dak 171.52
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Eti Sticks Bitter Çikolata 1 ADET 49
[5] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3
[6] maden suyu (250ml) 1 büyük bardak 0
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Pişi (sodalı hamur kızart.) 1 PORSİYON 265
[9] Karpuz 50 gr 13
[10] Nektarin 1 ADET 66.5
[11] N**** (Siyahi) 30 GRAM 144.6
[12] Kuru kayısı 3 adet 54
[13] Çay 2 ADET 10
[14] Sütaş Tereyağı 5 GRAM 37
[15] pınar light karper 1 12.5 gr 20.3
[16] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
Toplam : 398.18 kal.

saol cnm.valla dietisyene vss gitmedim .netten bakındım accık buraya takıldım işte .kalori hesabı yapıyorum hergün yopurt yemeye çalışıyorum menümde yoksa bile 2 kaşık atıveriyom ağzıma .eritiyormuş ya göbüşü.yeşil çay ,kiraz sapı suyu,papatya çayı içiyorum .sporumu düzenli yapopıyorum öle işte.ama önceden gşttiğim bir dietisyen vardı onun verdiği listelerim duruyordu accık ordan da kopya çekmiştim başlarda.kör topal gidiyom işte. valla dediğin gibi çok şükür + olmadım hiç inşallah olmamda her hafta - görüyom mutlaka tartıda . bu hafta regl sonrası bide biraz iyi veririm herhalde hep regl sonrası 1-1,5 kg gidiyo bakalım bu hafta nasıl olcek şimdiden 500 gr gitmiş bu sabhki tartıya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…