Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım başın saolsun yakın birimiydi?? Mekanı cennet olsun..

2 gündür havuz keyfi yaptık ya bu gün artık evle ilgilenmem lazım çamaşır ütü sil süpür .bu gün bitirmem lazım işleri yarın gezmelerde olucam.

toplu alıntı yapmayı biliyorumda üşeniyom cnm herkese ayrı ayrı cvp vermek hoşuma gidiyor

yoğurt göbüş için etkiliymiş cnm bende öle duydum valla

günaydın canım...
inşallah dilediğin gibi olur... olmazsa da boşver az gitsin tamamen gitsin dimi..
sen 4. takımda kaptan mıydın canım...

Az gitmesin kaptan ya gidiversin birden.
Monti de ilk hafta zaten 1,5 - 2 kilo garanti.
Evet canım kaptandım uzun bir süre.

Olsun arada olacak ama alışkanlık haline gelmesin yeter ki.
Bizde insanız can çekiyor napalım.

günaydın kardeş takım
herkese keyifli ve bol kilo vermeli bi hafta diliyorum

Günaydın

kolay gelsin tatlim....

Canım saolasın

Başınız saolsun tatlım. Allah geride kalanlara sabır versin.

Domates, salatalık, maydanoz vs de eklersen bence süper olur şekercim.
Afiyet olsun.

sudem beni yazmamışsın ama bende de herkese günaydın :76::76::76: bugün evdeyim denize gitmek istiyorum oğluşumla yeğenim daha uyuyorlar birazdan onlarıda kaldırcam off ev yanıyor bugün acayip sıcak var
böcüğüm özel ilgi mi istiyon sen...

şu gruba gunaydın dedıydım sen bu gruba girmiyon mu?

şimdiden sabah gelen 1 takım üyelerine günaydın....hehehe...alemsin kaçak bacı....

kimseyi yargılamam sadece sitem ederım o kadar ....

böcüğüm yaaaaaa....

dukan kitabım gelsin başlıycam...inşallah 65 olmadan bırakmam.....şeytanın bacağını kıracam artık.....

tatlım ya sen hindi eti alıyomusun ?????bana pek sıcak fikir gelmedı de.....ınnuk wasayı bıle sevıyo damak tadımız onla uymazsa.....hindi hiç yemedım ben....

canim gut veya kanserden bisey yazmiyordu kitapta...

günaydin kardes takim :)
saol bebem

mekanı cennet olsun inşallah

saol bebem ü
şenmeden yazmışsın o kadar....

kitap gelsin kocişle başlıycaz da ben o zaöman yulaf kepeğini de sipariş ediyim....

1kg mı aldınız ???????

2 gündür havuz keyfi yaptık ya bu gün artık evle ilgilenmem lazım çamaşır ütü sil süpür .bu gün bitirmem lazım işleri yarın gezmelerde olucam.
ayyy biri benım eve el atsın ya hiç iş yapasım yok.....

ev o kadar sıcak ki vantilatör bile sıcak hava üflüyo.....
toplu alıntı yapmayı biliyorumda üşeniyom cnm herkese ayrı ayrı cvp vermek hoşuma gidiyor

canım aslında çoklu daha kolay diğer türlü yorulursun....

alntı yaptıgının yanındakı +olan kutucuga tıklıycan her alıntılık mesahj için sonra konuya cevap verdeyıp sırayla yazıcan....

innuk hangı tatlandırıcıyı kullanıyosun????

maı sen kullanıyon mu?

slm kızlar dün gezmedeydik giremedim foruma dün biraz diyetten kaçırdım ama az yinede dikkat ettim ya misafirliğe falan gidince zor oluyor bu diyet işi dün yeğenime gittik benim diyette olduğumu bildiği için bana kabak yemeği yapmıştı sebze olarak bir de fırında tavuk vardı ondan yedim 1 adet ama sütlü bir tatlısı vardı ama küçük bir kase dayanamayıp yedimm bu gün biraz daha az yeyip telafi edim diyorumm

saol bebem üşenmeden yazmışsın o kadar....

kitap gelsin kocişle başlıycaz da ben o zaöman yulaf kepeğini de sipariş ediyim....

1kg mı aldınız ???????

Yulaf kepeğini ben 2 kutu aldım canım 400 gr kutusu oda zaten 1 kg ya yakın yapıyo şimdilik yeter sonra bi daha bi daha kargo parası vermiyim diye...Sende öyle yap elinin altında bulunsun zaten çok pahalı deel 4,5-5 tl gibi falan fiyatı..

Hindi etini bende ilk kez denedim tadı kırmızı ete daha yakın ama daha yumuşak.. Yani denemeden bilemezsin..

innuk hangı tatlandırıcıyı kullanıyosun????

maı sen kullanıyon mu?
canım splenda kullanıyorum ben. o şekerden yapılıyor ve aspartam içermiyor o yüzden hem düşük kalorili hem daha sağlıkl. Ben sadece kahvede ve ıce tea yaparken kullandım şimdiye kadar çayı yeşil çayı falan zaten şekersiz içerim şeker hiç kullanmam ama kahveyi şekersiz içemiyom maalesef. Birde tatlı falan yapınımda çok kullanılıyo o yüzden granül halinde olanından al derim hem daha ucuz hemde daha uzun süre gider..

öncelikle hepicinize gecikmiş bir günayydınnnnnnnn gününüz aydın bol hareketli ve kalorisiz geçsin canlarım

canım benim eğer sizi kırdıysam özür dilerim ben öylesine dolaşırken diğer topikte yazılarınızı okudum dünde kimse girmediya bende evde yalnızdım sıkıldım herhalde şakasına yazdım anlamışsın zaten şaka olduğunu yoksa kimseyi kırmak değildi niyetim:26:birazda ben sizi kıskandım herhalde öyle sahiplenmişimki başka takımla paylaşamadımsizi
ama iyi olmuş seninde sıkıntın varmış sayemde anlatmış oldun

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar herkes gitmiş maşş sabah beride sayfalar ilerlemiş

gelelim bana nesfit diyetim devam ediyo hemde süper sabah nesfitimi yedim 2 dil ananasla şimdi çorba yapıyorum kendime öğlen yemeğimi yiycem sabah beri dip köşe temizlik yaptım ama yemek öncesi bide lesli bacımla yürüycemm

Yaw kızlar iki akşmadır ben dukan amcaya ihanet ediyorum yaaa..
Cumartesi gece kocam ıslak hamburger almış ye ye bişe olmaz dedi yedim walla.. dünde akşam dondurma yedim.. bu sabahta +500 gr gördüm tartıda maalesef yaaaa

alması bu kadar kolayken vermesi neden zor yarabbimm bu kilolarıı:))) ya kızlar moralinizi bozmayımda acaba karbon yemeğe başlayınca hemen gerimi gelecek bu verilenler bu kadar yemeyle geldiyse??????

alması bu kadar kolayken vermesi neden zor yarabbimm bu kilolarıı:))) ya kızlar moralinizi bozmayımda acaba karbon yemeğe başlayınca hemen gerimi gelecek bu verilenler bu kadar yemeyle geldiyse??????

yok bebeemm zannetmiyorum..
Kitaba göre protein+sebze günlerinde kilo almak normal.. ben dün protein +sebze günümdeydim ve 2 gündür suyu 1,5 litreye tamamlayamadım.. üzerine birde wc sorunu falan 500 gr gelmiş olmasını normal kabul ediyorum ama tabi kaçamaklarında bi 100 gr kadar etkisi var.. onları yağa dönüştürüp depolamadığımız sürece sorun yok....

neysem kocişle konuşayımda o çayı şekersiz içemez de....onun için alabilirim...

meyabaaa kaydişlerrr :)

bu sefer ben geldim 5. takımdan :))
bu kızı bı yerlerden gözum ısırıyo desem.....

bacı hoşgelmışsen

aslı gel beraber dukan yapalım tatlım ya motive oluruz hem...

çunku maının de dedıgı gıbı 70 lerden aşağı bi inemedık ınınce motıvasyonumuz da artar hem.....

hadi gel benı yalnız bırakma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…