hemen mesajlarımı kontrol ettım ve sonucsudemmmmmm nerdesin bakıyım sen niye sık girmiyon bizim takıma seni hep öbür takımda görüyom oraya daha çok yazıyonuz sende papatyamda kaptannnnnn.... duy canım sana şikayet ediyom bunların kulağını çık bence bizi ihmal etmesinlerr
canım o tembel üşeniyo senle benım orda ne yazdığımı bulup okumaya o yuzden burdan takip edecek beni çok seviyo ya...........bendenmi bahsediyon cnm ben başka takıma takılmıyomkineee. tabii benden bahsediyosann.:) ben bi tek 79 kg topiğine takılıyom orayıda bırakmam burayıda .
Günaydın herkese
Bugün resmen diyetime başlamış bulunmaktayım.
Sabah kepek ekmeğine domates ve peynirli tostumu yedim.
Öğlene bakalım ne yicez.
Yarın topluca yediklerimi yazarım.
Bu hafta 1-2 kilo gitse süper olur. Muhtemelen de gidecek diye düşünüyorum.
Haydi hayırlısı
nerdesinizzzz kızlarr huuuu huuuu
ben bugün evdeyimm veee nesfit diyetine başladım hayırlısıylaa bu saat oldu hiç acıkmadım sabah 1 kase nesfit yedim
azcık kirazla sonra markete gittim ordada nesfit dağıtıyolardı tanıtım amaçlı 2 kaşık kadarda orda yedim kuzu yemiş gibiyimm
bugün gözümün önü açıldı şekerim yükseldi herhalde devam edicem inşşşş...
markette dağıtan kızda dedi oda 5 kilo vermiş bol su içerek
saol cnm.valla dietisyene vss gitmedim .netten bakındım accık buraya takıldım işte .kalori hesabı yapıyorum hergün yopurt yemeye çalışıyorum menümde yoksa bile 2 kaşık atıveriyom ağzıma .eritiyormuş ya göbüşü.yeşil çay ,kiraz sapı suyu,papatya çayı içiyorum .sporumu düzenli yapopıyorum öle işte.ama önceden gşttiğim bir dietisyen vardı onun verdiği listelerim duruyordu accık ordan da kopya çekmiştim başlarda.kör topal gidiyom işte. valla dediğin gibi çok şükür + olmadım hiç inşallah olmamda her hafta - görüyom mutlaka tartıda .bu hafta regl sonrası bide biraz iyi veririm herhalde hep regl sonrası 1-1,5 kg gidiyo bakalım bu hafta nasıl olcek şimdiden 500 gr gitmiş bu sabhki tartıya göre
son mesajımda hetycanlşa bekledıgım soruların cevapları hala verılmemış mesela.........
kopyalıycam ınnuk ve maiye sormuşum.....
hındı etını nerden buluyosunuz kızlar....ben dukanı kafamda oturtmaya çalışıyom
da yıyeceklerı nerden temın edıcem
maı ve ınnuk yardım....nerden ne alıcaz....yumurtanın beyazı yencek mı yenmıycek mı?
yalnız ıkı sorum daha var
1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?
2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....
eşim zaten az çok bagırsaklarından rahatsız bendece wc sorunu oluyo bazen o yuzden kendımı de onu da süruklemeye cesaret edemedım daha.....
yardım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
dukan kitabını alıp başlamak istiyom ama yazılanlar arada kaynıyo mesela....
kaçamdaki soru işaretlerini hala çözemedim....ama kararlıyım yapıcam inşallah dukanı....
ınnukun kuzenı gelecekmış muhtemelen okuyamadı bile.....
maı hem 5. takıma bakıyo hem sıtede bı sürü hesaplama kendı sıkıntısı şu bu oda cevaplayamamış.....
kesınlıkle onlara kızmıyom.....herkes herşeyı cevaplamak zorunda değil ....
benım anlatmak istediğim ben herşeye rağman takıma layık bi üye olmak için çaba gösterıyorum.....
hepinizi çok çok seviyorum....
benım için hepiniizn yeri özel.....
sudem beni yazmamışsın ama bende de herkese günaydın :76::76::76: bugün evdeyim denize gitmek istiyorum oğluşumla yeğenim daha uyuyorlar birazdan onlarıda kaldırcam off ev yanıyor bugün acayip sıcak var
Günaydın herkese
Bugün resmen diyetime başlamış bulunmaktayım.
Sabah kepek ekmeğine domates ve peynirli tostumu yedim.
Öğlene bakalım ne yicez.
Yarın topluca yediklerimi yazarım.
Bu hafta 1-2 kilo gitse süper olur. Muhtemelen de gidecek diye düşünüyorum.
Haydi hayırlısı
bu arada kötü haberi sona sakladım...d
ün saba eşimle abah kahvaltısında yediğim küçücük bir patates benim sonum oldu..
bütün gün iştahımı bastıramadım... yedikçe yedim ve sonuç bu gün 500 gr fazla çıktım...
saf protein ve bol bol sporla inşallah yarına göneririm diye düşünüyorum...
günaydın kardeş takım
herkese keyifli ve bol kilo vermeli bi hafta diliyorum
Bu arada herkese günaydinlar...
dün baya üzücü bi gün oldu benim icin, bi ölüm haberi aldim...
o yüzden pek giremeidm buraya, sohbet edicek havada degildim
zaten pek kimse ugramamis. pek bisey kacirmamisim yani
dukanim iyi gidiyor,
dün stresten ve üzüntüden pek bisey yiyemedim. öglen sadece 2 büyük köfte ve yanina biraz kirmizi et yedim
dünden beri onunlayim, artik yavas yavas bisey yemem lazim
cünkü cok acim.
Bu arada herkese günaydinlar...
dün baya üzücü bi gün oldu benim icin, bi ölüm haberi aldim...
o yüzden pek giremeidm buraya, sohbet edicek havada degildim
zaten pek kimse ugramamis. pek bisey kacirmamisim yani
dukanim iyi gidiyor,
dün stresten ve üzüntüden pek bisey yiyemedim. öglen sadece 2 büyük köfte ve yanina biraz kirmizi et yedim
dünden beri onunlayim, artik yavas yavas bisey yemem lazim
cünkü cok acim.
leslie ile 3 mil yürümek üzere yola çıkmıştık 2 milde bittin ben...
oyyyy çok yorgunum bıcı bıcı yapmaya gidiyom...
son mesajımda hetycanlşa bekledıgım soruların cevapları hala verılmemış mesela.........
kopyalıycam ınnuk ve maiye sormuşum.....
hındı etını nerden buluyosunuz kızlar....ben dukanı kafamda oturtmaya çalışıyom
da yıyeceklerı nerden temın edıcem
maı ve ınnuk yardım....nerden ne alıcaz....yumurtanın beyazı yencek mı yenmıycek mı?
yalnız ıkı sorum daha var
1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?
2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....
eşim zaten az çok bagırsaklarından rahatsız bendece wc sorunu oluyo bazen o yuzden kendımı de onu da süruklemeye cesaret edemedım daha.....
yardım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
dukan kitabını alıp başlamak istiyom ama yazılanlar arada kaynıyo mesela....
kaçamdaki soru işaretlerini hala çözemedim....ama kararlıyım yapıcam inşallah dukanı....
ınnukun kuzenı gelecekmış muhtemelen okuyamadı bile.....
maı hem 5. takıma bakıyo hem sıtede bı sürü hesaplama kendı sıkıntısı şu bu oda cevaplayamamış.....
kesınlıkle onlara kızmıyom.....herkes herşeyı cevaplamak zorunda değil ....
benım anlatmak istediğim ben herşeye rağman takıma layık bi üye olmak için çaba gösterıyorum.....
hepinizi çok çok seviyorum....
benım için hepiniizn yeri özel.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?