Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hemen mesajlarımı kontrol ettım ve sonuc

15 -16 temmuz da 13 mesaj 1. takıma

5 mesaj 70-79 topiğine atmışım.

şimdi detaylara gelelım....

burda en son yazdığım mesajdan başlıyom alıntı yapa yapa çogunlukla cevap yazıyom

ama noluyo alıntılarımın çoğu cevaplanmıyo bıle mesela en son mesajımda dunya alıntı var sadece saolun kaçakçay cevaplamış....

ben takımda görevımı fazlasıyla yaptıgıma ınanıyom....

ama fazla cevap verılmıyo nedense....

örnek çillendim ne yapıyım dedım sıtede 10 -12 kişi varsa 1 kışı cevap yazmamış bu kadar az kişiyiz ama sorular çogunlukla havada kalıyo....tamamen değil kımse yanlış anlamasın....benım anlatmak istediğim arada olabılıyo ama ona rağman ben burdayım...sadıkım ...terketmıyom burayı.....

70-79 topiğini ben bırakamıyom 40 kışıde olsa o takımda saolsun kızlar ne sorsan takır takır cevap verıyolar....

senı tanısın tanımasın....samımı olsun olmasın......

1. takımı da çok seviyorum....ıkisınden de vazgecmeyı duşunmuyom....

zaten hangısine fazla deger verdıgım ortada 13 mesaja 5 mesaj ortada buraya daha çok vakit ayırdıgım.......

ama sen açtın konuyu anlattım derdımı.....yanlış anlama tatlım sen şaka yazdın farkındayım da.....

ben de hazır belgelerle ispatlayım dedım..........
bendenmi bahsediyon cnm ben başka takıma takılmıyomkineee. tabii benden bahsediyosann.:) ben bi tek 79 kg topiğine takılıyom orayıda bırakmam burayıda .
canım o tembel üşeniyo senle benım orda ne yazdığımı bulup okumaya o yuzden burdan takip edecek beni çok seviyo ya...........

o benım canım kankam................

son mesajımda hetycanlşa bekledıgım soruların cevapları hala verılmemış mesela.........

kopyalıycam ınnuk ve maiye sormuşum.....

hındı etını nerden buluyosunuz kızlar....ben dukanı kafamda oturtmaya çalışıyom

da yıyeceklerı nerden temın edıcem

maı ve ınnuk yardım....nerden ne alıcaz....yumurtanın beyazı yencek mı yenmıycek mı?

yalnız ıkı sorum daha var

1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?

2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....

eşim zaten az çok bagırsaklarından rahatsız bendece wc sorunu oluyo bazen o yuzden kendımı de onu da süruklemeye cesaret edemedım daha.....

yardım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

dukan kitabını alıp başlamak istiyom ama yazılanlar arada kaynıyo mesela....

kaçamdaki soru işaretlerini hala çözemedim....ama kararlıyım yapıcam inşallah dukanı....

ınnukun kuzenı gelecekmış muhtemelen okuyamadı bile.....

maı hem 5. takıma bakıyo hem sıtede bı sürü hesaplama kendı sıkıntısı şu bu oda cevaplayamamış.....

kesınlıkle onlara kızmıyom.....herkes herşeyı cevaplamak zorunda değil ....

benım anlatmak istediğim ben herşeye rağman takıma layık bi üye olmak için çaba gösterıyorum.....

hepinizi çok çok seviyorum....

benım için hepiniizn yeri özel.....

tükkanı ben kapatıyom sanırım da benım hala uykum yokkkkkkkkkkk

aslında gözlerim acıyo ama.........

şimdiden sabah gelen1 takım üyelerine günaydın....

akrep bacıya da günaydın...,

hasretim34 bacıya da günaydın,

papatya07 ye de günaydın

bunlar bizim takımın sadık dostları ne de olsa selam vermeden geçmeyelim.....

sudem beni yazmamışsın ama bende de herkese günaydın :76::76::76: bugün evdeyim denize gitmek istiyorum oğluşumla yeğenim daha uyuyorlar birazdan onlarıda kaldırcam off ev yanıyor bugün acayip sıcak var

dünkü yediklerimi yazayım yaa akşam vakit olmadı girmeye

sabah:
domates
salatalık
kk beyaz pynir
4 yeşilzeytin
sucuklu yumurta az
çay şekersiz

öğle:
yok dışardaydım saçlarımı falan kestirdim eve geldiğimde zaten akşamolmuştu

akşam:
az bamya
az pilav
çok az et sote
kırmızı lahana salatası
haşlama mısır

spor 60 dak yürüyüş
yeşilçay
su 2 lt

Günaydın herkese

Bugün resmen diyetime başlamış bulunmaktayım.
Sabah kepek ekmeğine domates ve peynirli tostumu yedim.
Öğlene bakalım ne yicez.
Yarın topluca yediklerimi yazarım.

Bu hafta 1-2 kilo gitse süper olur. Muhtemelen de gidecek diye düşünüyorum.
Haydi hayırlısı

herkese günaydın kızlar...
dün internetimizi kesmişler giremedim... otomatik ödeme iptal olmuş bizim haberimiz yok tabi... borçtan kesilivermiş...
akşam açtırdık amadün dışardaydık yorgun olunca şöyle bi baktım bi şey yazamadan uyumuş kalmışım....

aslının mesajını dün okuduğumda şaka olduğunu düşünerek güldüm geçtim... ama bahsi geçen isiimler yine de kendilerini anlatma gereği duymuş...ben de düşündüklerimi yazayım...

papatyam benim nerden baksanız 3 yıllık gçmişim olan biri kızlar..
onun takıma girmek gibi bi düşüncesi yoktu ben davet ettim... beni kırmamak için geldi...
normalde 70-79 topiğinde yazıyodu...
kaldı ki kendisi son mesajından hiç üşendemeden tek tek mesajları okur hatta sanırım toplu alıntı yapmayı bilmiyor tek tek cevap verir... geri döner okur cevap verir baya vakit harcar yani... ama hiç bi mesajı atlamaz merak etmeyin..

sudeme de haksızlık edemem... tatilde olduğu halde her fırsastta girdi yazdı bize...
çoğunlukla herkese tek tek cevap verir...
benim kendisine kızdığım tek sorun sudemmmmm artık şu 70 lerden kurtul aylardır iki ileri bi geri valla içim şişti...

cumartesi günkü soruna cevap vermedim çünkü hiç bir bilgim yoktu...
belki innuk biliyodur diye ona bıraktım...
ben kitabı bitirmedim henüz... şimdiye kadar okuduklarım arasında öyle bişeyden bahsetmiyodu...
bir de ben tek tek geçmişi okuyup tek tek cevap verecek vaktide bulamıyorum...
hızlıca göz gezdiriyorum çok önemli konulara cevap veriyorum...

70-79 topiği sudemin de bahsettiği gibi kalabalık bi topik... kalabalık topiklerde sohbet daha fazla oluyor katılırsan mutlaka mesaj sayın burdakini geçer...
isteyen istediği yere takılır... ben biliyorum zaten kimin nerde yazdığını bakarım takımı ihmal etmiyosa sorun etmem...
ama vakti zamanında hatırlayan vardır takıma hiç uğramayıp başka takımlara yazan olursa ozaman kızarım yol gösteririm....

son olarak sudemcim ben hindi eti yemiyorum canım...
yumurtanın sarısı günde 2 tane beyazı sınırsız yenebilir...
yiyecekleri sen istanbuldasın ben konyada... nerden temin edeceğini bilemem malesef...
ama yulaf kepeği bulamazsan ben internetten aldım ordan alabilirsin...
gurmenet.com adresine bakabilirsin...

kaçak çay 1. takım üyeleri yazmış ya kız seni ayrı mı yazcek... d
diğerleri bizim sıkı takipçilerimiz , hatırlı dostlarımız...

günaydın canım...
inşallah dilediğin gibi olur... olmazsa da boşver az gitsin tamamen gitsin dimi..
sen 4. takımda kaptan mıydın canım...

bu arada kötü haberi sona sakladım...d
ün saba eşimle abah kahvaltısında yediğim küçücük bir patates benim sonum oldu..
bütün gün iştahımı bastıramadım... yedikçe yedim ve sonuç bu gün 500 gr fazla çıktım...
saf protein ve bol bol sporla inşallah yarına göneririm diye düşünüyorum...

ben dukan yapiyorum ara ara sekerim bakiyorum, 80-90 gibi cikiyor, yani öyle asiri düsmüyor
ama ben hic karbinhidrat yemiyorum nasil oluyoda düsmüyor anlamiyorum
basarilar canim, insallah güzel kilo verirsin

yogurt göbüs mü eritiyormus? hic duymamistim.... hicde sevmem yogurdu yaw :)

canim gut veya kanserden bisey yazmiyordu kitapta...

sudem beni yazmamışsın ama bende de herkese günaydın :76::76::76: bugün evdeyim denize gitmek istiyorum oğluşumla yeğenim daha uyuyorlar birazdan onlarıda kaldırcam off ev yanıyor bugün acayip sıcak var

benimde denize gidesim var ama öf ya...

kolay gelsin tatlim....

karbonhdirat bi yana, özellikle patates yedigimde acaip acikiyordum ben.
ne felaket bisey ya.
sen verirsin onlari canim takma kafana

günaydın kardeş takım
herkese keyifli ve bol kilo vermeli bi hafta diliyorum

günaydin kardes takim :)

Bu arada herkese günaydinlar...

dün baya üzücü bi gün oldu benim icin, bi ölüm haberi aldim...
o yüzden pek giremeidm buraya, sohbet edicek havada degildim
zaten pek kimse ugramamis. pek bisey kacirmamisim yani

dukanim iyi gidiyor,
dün stresten ve üzüntüden pek bisey yiyemedim. öglen sadece 2 büyük köfte ve yanina biraz kirmizi et yedim
dünden beri onunlayim, artik yavas yavas bisey yemem lazim
cünkü cok acim.

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah...

başın sağolsun tatlım allah sabır versin

leslie ile 3 mil yürümek üzere yola çıkmıştık 2 milde bittin ben...
oyyyy çok yorgunum bıcı bıcı yapmaya gidiyom...

GÜNAYDIN..

sabah menüm şölee

2011-07-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Çay 1 ADET 5
[4] Bal 0.50 Y.K. 35
[5] Sütaş Tereyağı 5 GR 37
[6] pınar light karper 1 ad 20.3
[7] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78

Toplam : 211.3 kal.

Sudemcim kusura bakma canım ben aslında bu sorularına uzun uzun cvp yazmıştım ama benim haylaz gelip pc yi kapattı sonrada eşim geldi falan giremedim bir daha.. O yüzden siteminde haklısın bacım.. Hemen geçeyim sorularının cevabına..

1. canım hindi etini carrefour, migros, real gibi marketlerde hem işlenmiş hem işlenmemiş halde bulabiliyorsun, kırm ızı et tadında ama beyaz et yani tavuk gibi yağsız lif oranı falanda yüksek.. yani ister tavuk alır gibi alıyorsun istersen hindi döner, köfte falan filan gibi işlenmiş halde bulabiliyorsun..

2.Diğer yiyecekler zaten bildiğin et,tavuk, süt, yumurta, peynir ben bunlarda pnr marka olanları alıyorum yağı en az olan o ve her yerde bulabiliyorsun..
yulaf kepeğini internetten sipariş verdim gurmenetten..

3 yumurtanın beyazı en çok proteine sahip olduğu için sınırsız yiyebiliyoruz hiçbir sorun yok sadece sarısı fazla yağ içerdiği için günde 2 taneyi geçmemek gerekiyor..

sağlıkla ilgili sorularına gelince
Gut hastalığı vücutta ürük asidin artması nedeniyle oluşan bir hastalık kitapta bunun önlenmesi için günde 1,5 litre su içmeyi sorunlu kılıyor biriken ürük asit bu yolla vücuttan atılıyor eğer bu kuralı çiğnemezsen böyle bir risk almazsın. Ki zaten protein çok susatıyor o nedenle bol bol sıvı tüketiyorsun..

kolon kanserine gelince bu hastalığın oluşmasında asıl etken genetik yani ailede varsa zaten o riski taşıyorsun örn. ben benim ailemde bu kanserden ölen 1 .kişi var ve teyzem meme kanseri geçirdi amcam yine kolon kanseri.. ikinci bir olay daha var ki o daha da öenmli bence hayvansal yağlarla beslenmek bu durumda bu diyetin hayvansal yağlara kesinlikle izin vermediğini düşünürsek ve risk grubunda değilsen korkulacak bişe yok.. Ayrıca zaten bu beslenme sistemi sadece ilk ve ikinci evrede yoğun protein içermekte yani süresi kısa örn sen 10 kilo vermek istiyorsan 2-2,5 ay protein ağırlıklı besleniyorsun zaten sebze günlerinde lifli gıdalar almaya başlıyorsun 1+1 şeklinde süre çok uzun olmadığı için çok büyük bir risk almazsın..

WC problemine gelince bu konuda herkesin farklı çözümleri var. Mesela ben çok korkmuştum çıkamı+ycam diye ama 3. gün içtğim bir bardak sinameki çayı işe yaradı sonrada zaten bir daha bu sorunu yaşamadım.. Ama tabi herkeste farklıdır. Kitap bunun için 1 kaşık buğday kepeği tüketilmesini tavsiye etmiş. Ben kabak çorbasınında yararını gördüm yani buda çok asılmayacak bir sorun değil bence ama tabi sorunun boyutuna bağlı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…