yaa kızlar nerdesiniz yaaaaa...
ben galiba dukana geçici bir süre ara vereceğim olmuyo yapamıyorum..
bugünüde atlatayım yarın eski sisteme dönücem kızlar yok yani yapamayınca asabileşiyorum.. Şu misafirim gitsin ramazanıda atlatayım ondan sonra tekrar başlıycam..
offf sinirimden çatlıcam yaa...
2 gündür kargo bekliyoruz daha yarın gelecekmiş...
ama ben yarın evde olmicam işim yok bu sıcakta bi de kargoya git kargo al...:84:
nesini yapamiyorsun ki canim? niye yoruyor seni bu diyet bu kadar?
bu sicaklar herkesi asabilestiriyor herhalde
baya felaket sicak türkiye herhalde, herkes sikayetci bu günlerde
ben almanyadayim malum bizim havalar 20-25 derece arasi gidip geliyor.
yaa sorma ne zaman netten bişey alsam böyle sinir krizi geçirtiyolar bana..
kız beklemiyim diye aynı gün gitti gönderdi kargocular 3 gün gezdiriyo öyle getiriyo...
sanki mahrumiyet bölgesinde oturuyoruz...
senin kargocu getirince yine der icinde altin mi var diye
aslinda gecen seferden gözü korkmus olmali sana aninda götürmeli ama akillanmiyor demek
nesini yapamiyorsun ki canim? niye yoruyor seni bu diyet bu kadar?
bu sicaklar herkesi asabilestiriyor herhalde
baya felaket sicak türkiye herhalde, herkes sikayetci bu günlerde
ben almanyadayim malum bizim havalar 20-25 derece arasi gidip geliyor.
kızlar dün biz çok büyük kaza atlattık...
kızım beşikten düştü ki beşiğimizde çok büyük ölçtüm 1 metre 14 cm den düşmüş..
Allah korudu yani zaten beynin yarısı felçli çok kötü şeyler olabilirdi...
hemen dr u aradım şişlik kanama yoksa takip edin kusarsa hemen getirin dedi... takip ettik artık çok şükür kusma yok şu an çok iyi...
ama işin komik tarafı kızım hiç ağlamadı... düştü koştum baktım cadı kahkaha atıyor..
sonra bize şarkılar mırıldandı alkışlar yaptı ben ağlıyorum ha bire korkudan o sanki anne benim bişeyim yok dercesine neşeliydi...
Canım misafir var ya kuzenim şimdi evde ona ayrı kendime ayrı yemek hazırlamaktan sıkıldım zaten oğlumada ayrı yapıyorum.. E benm saf protein günlerimde sadece protein yemem gerekiyor. Olmuyor yani anlıycağın sürekli et yemek çok maliyetli birde misafir olunca 2 gündür protein olarak et yerine yumurta ve süt ürünleri yemeğe çalıştım öldüm açlıktan yok yani devam edemeyeceğim..
Zaten maddi sıkıntının eşiğindeyiz bu sabah kredi kartı ekstresini gördükten sonra kartı kestim attm 1 haftada 2 kez 60 tl lik market alışverişi yapmışım düşünün artık gerisini dukanın bana maliyeti 400 tl yi bulmuş.. yok anacım şimdilik bi dursun..
ben de çocuklara krep yapmıştım allahım tam 4 tane yedim hala yiyesim var...
beyaz undan yapınca işte böyleee doyamıyorum
bugün nedense canım hiç bişey istemiyr sabah erken den de kalktım ama acıkamadım nedense bende işe yaptım minik bi sandviç birazda meyve kayısı kiraz falan geldiğimden beri azar azar onlardan yiyorum hiç iştahım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?