Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

offf sinirimden çatlıcam yaa...
2 gündür kargo bekliyoruz daha yarın gelecekmiş...
ama ben yarın evde olmicam işim yok bu sıcakta bi de kargoya git kargo al...:84:

nesini yapamiyorsun ki canim? niye yoruyor seni bu diyet bu kadar?

offf sinirimden çatlıcam yaa...
2 gündür kargo bekliyoruz daha yarın gelecekmiş...
ama ben yarın evde olmicam işim yok bu sıcakta bi de kargoya git kargo al...:84:

bu sicaklar herkesi asabilestiriyor herhalde
baya felaket sicak türkiye herhalde, herkes sikayetci bu günlerde
ben almanyadayim malum bizim havalar 20-25 derece arasi gidip geliyor.

teşekkür ederim arkdaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için...
çok şükür bişeyi yok iyiyiz şu anda... az okuldan geldik yine ata bindik havuza girdik vs...
perigül benim eski tartım simboydu beni deli ediyodu arka arkaya çıktığım anlarda arada 1 er kilo oynuyodu...
ben de gittim tefal aldım... tefal atlantis modeli...
tavsiye ederim gr şaşırmıyo gerçekten...

yaa sorma ne zaman netten bişey alsam böyle sinir krizi geçirtiyolar bana..
kız beklemiyim diye aynı gün gitti gönderdi kargocular 3 gün gezdiriyo öyle getiriyo...
sanki mahrumiyet bölgesinde oturuyoruz...

yaa sorma ne zaman netten bişey alsam böyle sinir krizi geçirtiyolar bana..
kız beklemiyim diye aynı gün gitti gönderdi kargocular 3 gün gezdiriyo öyle getiriyo...
sanki mahrumiyet bölgesinde oturuyoruz...

senin kargocu getirince yine der icinde altin mi var diye
aslinda gecen seferden gözü korkmus olmali sana aninda götürmeli ama akillanmiyor demek

maicimmm relax anacımm bu ne sinir .kargolar hep ööle zaten.sıcaklar da artınca sinir katsayıları yükseliyo normal olarak.
kızlar ben birazdan kayınvalideye geçicem kayısı marmelatı yapıcaz bakalım.gece geç gelirsem giremem belki.görüşürüz fıstıklarrrr

Canım misafir var ya kuzenim şimdi evde ona ayrı kendime ayrı yemek hazırlamaktan sıkıldım zaten oğlumada ayrı yapıyorum.. E benm saf protein günlerimde sadece protein yemem gerekiyor. Olmuyor yani anlıycağın sürekli et yemek çok maliyetli birde misafir olunca 2 gündür protein olarak et yerine yumurta ve süt ürünleri yemeğe çalıştım öldüm açlıktan yok yani devam edemeyeceğim..
Zaten maddi sıkıntının eşiğindeyiz bu sabah kredi kartı ekstresini gördükten sonra kartı kestim attm 1 haftada 2 kez 60 tl lik market alışverişi yapmışım düşünün artık gerisini dukanın bana maliyeti 400 tl yi bulmuş.. yok anacım şimdilik bi dursun..

öncelile bi tünaydın diim sizlere geç oldu ama neyse anca fırsatım oldu girmek için

canım allah korumuş çok geçmiş olsun ama sonu iyi omuşbak kızım tutunarak yürüyor diyorsun çok sevindim dahada iyi gelişmelerini görürsün inşallah

anladim canim. bende ara vermeyi düsünüyorum, kilo veremiyorum pek. 1 hafta normal diyet yapip tekrar dukana dönsem belki faydasi olur.
vucudum direnise gecti galiba, cok kilo verdim bastan simdi yerimde sayiyorum

haziran basi baslamistim diyete, simdi temmuz ortasi... ve ben 9 kilo verdim.
aslinda azda degil ama ben tartida hep ayni sayiyi görmeye basladim 2-3 haftadir 88kgdan asagiya inemiyorum ya

bugün nedense canım hiç bişey istemiyr sabah erken den de kalktım ama acıkamadım nedense bende işe yaptım minik bi sandviç birazda meyve kayısı kiraz falan geldiğimden beri azar azar onlardan yiyorum hiç iştahım yok

ben de çocuklara krep yapmıştım allahım tam 4 tane yedim hala yiyesim var...
beyaz undan yapınca işte böyleee doyamıyorum

kızlar bütün yaz gece 23 de bi kase dondurma yedim sabahları tartıldım 66.0 bazen 66.1 çıktım. 4 gündür dikkat ediyorum. aksam 6 dan sonra meyve bile çok çok az yiyorum tartıda 66.0 görüyorm. çok mu erken motivasyonum düstü bilmiyorum ama moral bozuklugu war 200 gr gitse bile sevinecegim. vee düsündüm karsı olmama ragmen yarın şok bi diyete baslayacagım

1. gün sadece patates tuz yok ama bol su
2. gün sadece haslanmış yumurta yine tuzsuz
3. gün sadece yogurt
4. gün sadece süt
5. gün sadece meyve

saglıksız ama tartıda degişim görmek istiyorum

2 kase dondurma 1 kase sütlaç yedim kendimi ele vermeye gelmiştim kii baktım benden başka kaçamak yapanda varmış heheheheeee:84::84:

slm kızlar nabersiniz
moralim çok bozuk yaaa kaçamak yaptım
sabah nesfit yedim azcık kirazla
sonra 1 meyveli yoğurt yedim kızımla
herşey güzel giderken arkadaşa gittik öğleden sonra orda kısır yaptık buranın kısırıda çokkkk güzel oluyo dayanamadım
1.5 tabak kısır az turşu bol marul yedimmmmmmmmmmm nolcek şimdi söyleyin hiç olmadı yarın tartı günüykennn

maiiiii... beni furacakkkkkk ama ben yaşamakkk istiyorummmmmm:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…