slm kızlarrr nasılsınız.oğlumu dışarı çıkardım biraz geldim.çay içicem şimdiii ohhh misss.ben çay tutkunuyum da biraz...
ellerine sağlık diyelim o zaman.güle güle kirlet :))
valla benimde eniştmin doğumgünü yarın bende kendimi tutamam diye korkuyom tatlı krizimde tavan yapmış zaten bu ara bakalım ne kadar dayanabilicem.
ne indiriyosunuz nerden indiriyosunuz ben fransız kaldım :))
ben geldim kimse kalmamis.. isler bitti bende bittim kizlar ...geberiyorum iccik, yaslandimmi ne
ay canim bende bayilirim caya .. hele yanimda bide cay tiryakisi bi arkadas oldumu tamam sabaha kadar bi muhabbet bi cay ne guzel gider
sagol canim .. benim evi cizgi filimlerdeki evlere benzetiyorum, hani karakterler aninda evi dagitirlar ya heryer darmadagan olur .. daha ben arkami donmeden sanki geri dagilip kirleniyor gibi geliyor bana ...
ne demek güzelimmmcok güzel bi yazi paylastigin icin saol tatlim...
ben de bayılırım tatlım yaaaa.dediğin gibi bi de arkadaş varsa tamam demliğin sonu görünür.eşim de aksi gibi çok sevmaz çayı.ben geldim kimse kalmamis.. isler bitti bende bittim kizlar ...geberiyorum iccik, yaslandimmi ne
ay canim bende bayilirim caya .. hele yanimda bide cay tiryakisi bi arkadas oldumu tamam sabaha kadar bi muhabbet bi cay ne guzel gider
sagol canim .. benim evi cizgi filimlerdeki evlere benzetiyorum, hani karakterler aninda evi dagitirlar ya heryer darmadagan olur .. daha ben arkami donmeden sanki geri dagilip kirleniyor gibi geliyor bana ...
ayyy hep aynı bu bebişler yaaa şimdi ortalığı bi görsenizz harp meydanı gibi.benim oğlanda öyleydi seninki gibiyken gerçi son bi kaç gündür yine öyle titiz çocuk gitti pasaklı bi çocuk geldi..
ben jet hızıyla topluyom o ışık hızıyla dağıtıyo
günaydın tatlımm teşekkürler paylaşm için.
ANNELER - BABALAR LÜTFEN !
Çocuklarınızı azarlamayın. Saçlarını çekmeyin. Küfür etmeyin.
Onurlarını kırarak, hak mahrumiyeti ile cezalandırmayın.
Şarta bağlı vermeyin, tutsak olmayın, tutsak etmeyin.
...Yasaklar ile büyütmeyin.
Dövmeyin... Aşağılamayın...!
Çocuklarımız yarınımızdır. Bizi yarın onlar yönetecekler...!
Kötü koşullarda ve sevgisiz büyüyen çocuklar,
Anlatımlarında küfürbaz, davranışlarında tutarsız...
Kimlik ve kişiliklerinde bencil ve çıkarcı olurlar...!
Özü, sözü, eylemi bir olmayan yönetici-politikacı olurlar...
Yasakla büyüdükleri için, yasakçı olurlar...
Zora geldiklerinde yalancı olurlar...
Anneler babalar, siz siz olun ve lütfen yarınımızı bugünden karartmayın...
Olur mu?
kızlar dün biz çok büyük kaza atlattık...
kızım beşikten düştü ki beşiğimizde çok büyük ölçtüm 1 metre 14 cm den düşmüş..
Allah korudu yani zaten beynin yarısı felçli çok kötü şeyler olabilirdi...
hemen dr u aradım şişlik kanama yoksa takip edin kusarsa hemen getirin dedi... takip ettik artık çok şükür kusma yok şu an çok iyi...
ama işin komik tarafı kızım hiç ağlamadı... düştü koştum baktım cadı kahkaha atıyor..
sonra bize şarkılar mırıldandı alkışlar yaptı ben ağlıyorum ha bire korkudan o sanki anne benim bişeyim yok dercesine neşeliydi...
bu arada kızım artık bi yerlere tutunup ayağa kalkabiliyor onu da öğrenmiş olduk...
cok gecmis olsun canim,Rabbim bir daha göstermesin ins..kızlar dün biz çok büyük kaza atlattık...
hemen dr u aradım şişlik kanama yoksa takip edin kusarsa hemen getirin dedi... takip ettik artık çok şükür kusma yok şu an çok iyi...
ama işin komik tarafı kızım hiç ağlamadı... düştü koştum baktım cadı kahkaha atıyor..
sonra bize şarkılar mırıldandı alkışlar yaptı ben ağlıyorum ha bire korkudan o sanki anne benim bişeyim yok dercesine neşeliydi...
bu arada kızım artık bi yerlere tutunup ayağa kalkabiliyor onu da öğrenmiş olduk...
Kızlar günaydın herkese...
bugün kendimi berbat hissediyorum uykusuzluktan mı bilemedim.. Tartıda artı gösterdi zaten.. moralim bozuk.. sabah sabah off yaaa...
yaa kızlar misafir varkene diyet miyet hak getire yaaa, hani yediğine falan dikkat ediyorsunda böyle özel bir diyet yapılmıyor yaa.. Dün dışarı çıktık dışarda bişeler yedik ben et döner aldım ama yanında patates falan vardı iki 3 dilim aldım dayanamayıp.. açlıktan başım dönüyordu çünkü.. sonra eve geldik kuzenimin abisi geldi yemeğe hadi yemekte dayandım sadece dukan çorbası içtim ama sonrasında 3-4 dilim karpuz benim sonum oldu bu sabah 200 gr artı çıktım(
offf çok sinrleniyorum kendime... birde bugün sebze protein günüm ama canım hiç bişe yemek istemiyor...
canım ya yaz günü olduğunbdan ben hiç bişey yapmak istemıyom...Kızlar günaydın herkese...
bugün kendimi berbat hissediyorum uykusuzluktan mı bilemedim.. Tartıda artı gösterdi zaten.. moralim bozuk.. sabah sabah off yaaa...
yaa kızlar misafir varkene diyet miyet hak getire yaaa, hani yediğine falan dikkat ediyorsunda böyle özel bir diyet yapılmıyor yaa.. Dün dışarı çıktık dışarda bişeler yedik ben et döner aldım ama yanında patates falan vardı iki 3 dilim aldım dayanamayıp.. açlıktan başım dönüyordu çünkü.. sonra eve geldik kuzenimin abisi geldi yemeğe hadi yemekte dayandım sadece dukan çorbası içtim ama sonrasında 3-4 dilim karpuz benim sonum oldu bu sabah 200 gr artı çıktım(
offf çok sinrleniyorum kendime... birde bugün sebze protein günüm ama canım hiç bişe yemek istemiyor...
geçmiş olsunbu arada kızım artık bi yerlere tutunup ayağa kalkabiliyor onu da öğrenmiş olduk...
canım benımkı kıng bimde 16-17 ye felan almıştım....dijital...GÜNAYDIN KIZLAR
şöyle bir bakıp çıkayım dedim işlerim daha bitmedi ve bugün çok sıcak şimdiden fenalık basıyor offfya benim tartıda bozuldumu ne sabah çıkıyom ayrı öğlen çıkıyom ayrı kendime tartı alıcam ama dijital istiyorum memnun kaldığınız marka varsa söleyin onu alayım arkidişler
msn den gönderdim aslıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?