Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

annemlerdeydim kızlarr gelemedim.
maicim innukcum ve thirtyfourcum listeyle çok uğraşmışsınız elineze hesabınıza sağık kızlarr.ben de bayağı uğraştırmışım aldığım kilolarlaaaa

günaydınn kızlarrr nasılsınız nerelerdesiniz bakemm ben geldimm
kahvaltım biraz fazla oldu sıcaklarda 2 öğün yiyorum o yüzden fazla oluyo bide kahvaltı bu saatte olunca
2 yağsız tost
5 yağsız zeytin
azda krem peynir
küçücük cezerya attım ağzıma
çokmu hanımlarr sizce kal. hesabına bakıyım bi

baya düsmüsük yaw...
ben dukani birakcaktim ama devam etmeye karar verdim
haftaya kadar denicem bakalim
hala kilo veremezsem düsünürüm

evt düştük bu hafta ben hiç veremedim takıldı kilom canım :26::26:senindemi takıldı acaba yoksa dukanla maii innuk çok güzel kilo verdiler bende bayram sonu başlıycam inşş. çünki ramazanda uyamam dukana
Günaydin Kizlar,

bugun tükkani ben aciyorum

Nerelerdesiniz yaw, dün cok durgun musunuz?

sanada günaydınnn canım senin kısa ismin yokmu çok uzun geliyo sana bişey yazmak için illa alıntı yapmam lazım ben yaşlı bi bayan aklımda tutamıyorum bu adını

hehehe nickimi degistirmeyi düsünüyorum bende yaw...
ismim özlem, özy diyebilirisn mesela bundan kisasi yokk

canim ben dukanla cok güzel kilo verdim basta, ama sanirim 2 haftadir vücut korumaya mi gecti anlamadim fazla veremedim...
ama tabi 2 hafta icinde 2 kere hafif kacamaklarim oldu belki onunda etkisi vardir bilmiyorum

vur anam vur yürekimden vur da benden ayrılama....

bugun itibariyle kocamı da dukancı yapmış bulunmaktayım.....

etçil bi insan olduğu meyveyi tatlıyı çikolatayı sevmediği için kendıne çok yakın buldu bu dıyetı.....

iananırmısınız splendayla işe gidip eve onla geliyo sankı cuzdanını yanında taşır gıbı splenda taşıyo çaya şeker atmamak için....

sabah her gun poğaçavs yyen adam bugun yumurta haşladım yıyıp gitti.....

öğlen yesın dıye sabahın yedı bucugunda bol baharat aromalı et haşladım yanına bı de dıyet yogurt öğlen yesın dıye kocama sefer tası hazırladım....

ama olan bana oluyo uykusuz kalıyom.....bundan sonra akşamdan mı haazırlasam napsam....

bu arad yulaf kepegımde geldı dun öğlen 1 de verdıydım 24 saatte geldı ınanamıyom....salıdan önce gelmez dyodum...

sabah:
1 dilim uno denge ekmek
beyaz peynir,,

öğlen:
tavuk döner

akşam:
2 köfte
çok az ramazan pidesi
1 tabak çorba

spor 1 saat yürüyüş
yeşil çay
su 2 lt

slm kizlar ancak girebiliyorum
izin hazirliklari basladi benim 3 haftam kaldi
ramazan gelmeden alisverisleri bitireyim diye ugrasiyorum
birde misafirlerim basladi ramazanin 13. gunu gidecegimiz icin arkadaslar simdiden geliyor gorusmeye ramazanda zor olmasin diye ...
aksama misafirim var simdide mutfaga giricem aksam erken kalkarlarsa ugrarim insallah yine ..

ay baya dusmusuz
haftaya toparlariz insallah .. ramazandada ben genelde veririm kilo insallah bu ramazanda umdugum gibi olur..

kaptanımm slm inşallah haftaya daha başarılı oluruz ama ben pazar günü pikniğe gitcem napcamm yaaa

zaten ekmek yemiyormussun canim
pikniktede tavuk varsa mesela derisini kesinlikle yeme sadece beyaz etini ye ..
bol yagsiz salata ve bol etle kapat gunu eminim o gun kilo bile verirsin..
simdiden iyi eglenceler

Mailbeyaz merhaba canım ve 1. takımın bütün güzel hanımları merhabalar.Ben 7. takımdan Nev.Mailbeyaz'cım geçenlerde sana bahsettiğim gibi ben bugün Dukan diyetime başladım,umarım sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz.Bizzzzzz 7. takım olarak elimizde son kupanın sıcağı bu hafta da 1.liğe oynuyoruz,yine var mısınız yarışaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 229230

Son düzenleme:

kari koca dukanci oldunuz desenize, süpermis
benim esimde kilo vermek istiyor buraya yanima gelsin bende dukana baslaticam

bir anda baya cok kaybettin canim ondan duraklamadasin eminim ..
yine vermeye baslarsin biraz sabret ..

sabrediyorum cnm bende nabim...

mai takimdan ayrildi tatlim

vayyy süpersin tatlım karı koca bakalım kaç kilo vericenizzz.benimki zayıf zaten diyet miyet yaptıramıyomm.

topik bi durulmuş yahu.maiii gör bak yokluğun hissediliyor güzelim.
ben de sabah leslie 3 mil ve göbek hareketleri ile başladım.ama koca bi dondurmayı mideye indirmiş bulunuyorum yaaaa.ufff uğraş uğraş boşa işte.

nasılsınız kızlar boş bırakmışsınız burayı...
ben çok fena hastayım böbreklerim çok kötü ağrıyor ayaklarımın üzerine bile basamıyorum...
acaba dukan yüzünden olabilir mi... doktora gitmeye korkuyorum ama eşim gelince mecbur gidicem herhalde sürüye sürüye götürür kesin...

varız yarışa.....şahsen kenedı adıma varım....

böcüğüm senı çok özledım....

inş. dukan yüüznden değildir canım geici önemsiz bişeydir...alllah acıl şifa versın bı tanem....çok yordun kendını....

geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine .bence gidip bi tahlil yaptır canım için rahat eder en azından.

ben de seni çok özledim kızzz.akşam msn e gelirim gerçi birazdışarı çıkıcaz ama gelince kocamdan pc yi alabilirsem görüşelim emiiii.öpüyorum seniiii....

sabah leslie 3 mil ve karın hareketleri yaptım.ama biraz önce koca bi dondurma götürdüm yaaa hep boşa gidiyo yani.kendimi kontrol etmek istiyorum artııııkkkkkkkkkk

bekarlara duyurulur....

evlenrken kocanıızn uykucu oomamasına ve doğuştan yorgun olmamasına dikkat edin....

ayy kafayı yıycem ya....

her gun bı yere gıtmeye karar verıyoz son anda yan çiziyo.....yorgunmuş....yorgunmuş,,,,yorgunmuşşşş. ....uykuus varmış....

off ya evelendık evlenelı 4 senedir hep yorgun hep uykusu var....

ayy bende hiç yerım de duramam ya.........saatlerce gezıyım isterım....işten çıkıp gezmeye gidip gece 12 de eve gelebılecek kadar gezmeyı severım.....off onun yanında ben de ona benzıycem dıye korkuyom....

ayyy tatılde bıle o odada pıneklerken ben ya havuzdaydım ya denızde.....

tatilde bıle canlı müziğe giderdik gece 11 de otele gelırdı...ben 12 ye dogru....

sanırım beraber bişey yapomayıo beklerken yoruluyom tek takılmaya devam edeyım....

araba aldık yatıyo resmen.....adam yorgun gezecek halı yok....ayy bunun yaşlılığını düşünemıyorum....30 unda böyleyse ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…