baya düsmüsük yaw...
ben dukani birakcaktim ama devam etmeye karar verdim
haftaya kadar denicem bakalim
hala kilo veremezsem düsünürüm
Günaydin Kizlar,
bugun tükkani ben aciyorum
Nerelerdesiniz yaw, dün cok durgun musunuz?
günaydınn kızlarrr nasılsınız nerelerdesiniz bakemm ben geldimm
kahvaltım biraz fazla oldu sıcaklarda 2 öğün yiyorum o yüzden fazla oluyo bide kahvaltı bu saatte olunca
2 yağsız tost
5 yağsız zeytin
azda krem peynir
küçücük cezerya attım ağzıma
çokmu hanımlarr sizce kal. hesabına bakıyım bi
evt düştük bu hafta ben hiç veremedim takıldı kilom canım :26::26:senindemi takıldı acaba yoksa dukanla maii innuk çok güzel kilo verdiler bende bayram sonu başlıycam inşş. çünki ramazanda uyamam dukana
sanada günaydınnn canım senin kısa ismin yokmu çok uzun geliyo sana bişey yazmak için illa alıntı yapmam lazım ben yaşlı bi bayan aklımda tutamıyorum bu adını
vur anam vur yürekimden vur da benden ayrılama....tatlım gidiyormuşsun ama yine de sana sööliyim canım kaptanım.aslında karışıklık oldu o haftalar da ben bildirim yapıp ayrılmıştım madure bakıyodu.ben bildirim yaptığım halde beni izinli diye yazmış.ben fark ettiğimde listeler yayınlanmıştı.düzeltemedim o yüzden.yani karışıklıktan.asıl izin istediğim 214. etaptı ve 216.da girdim.212 de aslında bildirim yaptım ben sadece siteye yazamıcam diye izin istemiştim.karışık oldu umarım anlaşılmıştır.
canım yaaa çok alıştım ben sana amaaaaaaaa
evet evet daha beni furacan amaaaaa gitmeeee maicimmm.
kızzzzz sudemmmm ben seni furacam heeeee
Kızlar bu hafta takım olarak 4. olmuşuz ve bireyselde derecemiz yok.. bu hafta küçük bir düşüş yaşadık ama genel olarak hepimiz az da olsa kilo verdik.. hepinizi kutluyorum ama bizim gibi 1. olmaya alışık bi takım böyle aşağılara nmesin kızlar haftaya biraz daha azimli olalım.. Hafta sonu abartmazsak, kaçamaklarımızı kontrol altında tutarsak haftaya yine 1. olabiliriz diye düşünüyorum...
kaptanımm slm inşallah haftaya daha başarılı oluruz ama ben pazar günü pikniğe gitcem napcamm yaaa
baya düsmüsük yaw...
ben dukani birakcaktim ama devam etmeye karar verdim
haftaya kadar denicem bakalim
hala kilo veremezsem düsünürüm
bugun itibariyle kocamı da dukancı yapmış bulunmaktayım.....
etçil bi insan olduğu meyveyi tatlıyı çikolatayı sevmediği için kendıne çok yakın buldu bu dıyetı.....
iananırmısınız splendayla işe gidip eve onla geliyo sankı cuzdanını yanında taşır gıbı splenda taşıyo çaya şeker atmamak için....
sabah her gun poğaçavs yyen adam bugun yumurta haşladım yıyıp gitti.....
öğlen yesın dıye sabahın yedı bucugunda bol baharat aromalı et haşladım yanına bı de dıyet yogurt öğlen yesın dıye kocama sefer tası hazırladım....
ama olan bana oluyo uykusuz kalıyom.....bundan sonra akşamdan mı haazırlasam napsam....
bu arad yulaf kepegımde geldı dun öğlen 1 de verdıydım 24 saatte geldı ınanamıyom....salıdan önce gelmez dyodum...
bir anda baya cok kaybettin canim ondan duraklamadasin eminim ..
yine vermeye baslarsin biraz sabret ..
Mailbeyaz merhaba canım ve 1. takımın bütün güzel hanımları merhabalar.Ben 7. takımdan Nev.Mailbeyaz'cım geçenlerde sana bahsettiğim gibi ben bugün Dukan diyetime başladım,umarım sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz.Bizzzzzz 7. takım olarak elimizde son kupanın sıcağı bu hafta da 1.liğe oynuyoruz,yine var mısınız iddiayaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 229230
Pardon canım,bilmiyordum :26:mai takimdan ayrildi tatlim
bugun itibariyle kocamı da dukancı yapmış bulunmaktayım.....
etçil bi insan olduğu meyveyi tatlıyı çikolatayı sevmediği için kendıne çok yakın buldu bu dıyetı.....
iananırmısınız splendayla işe gidip eve onla geliyo sankı cuzdanını yanında taşır gıbı splenda taşıyo çaya şeker atmamak için....
sabah her gun poğaçavs yyen adam bugun yumurta haşladım yıyıp gitti.....
öğlen yesın dıye sabahın yedı bucugunda bol baharat aromalı et haşladım yanına bı de dıyet yogurt öğlen yesın dıye kocama sefer tası hazırladım....
ama olan bana oluyo uykusuz kalıyom.....bundan sonra akşamdan mı haazırlasam napsam....
bu arad yulaf kepegımde geldı dun öğlen 1 de verdıydım 24 saatte geldı ınanamıyom....salıdan önce gelmez dyodum...
varız yarışa.....şahsen kenedı adıma varım....Mailbeyaz merhaba canım ve 1. takımın bütün güzel hanımları merhabalar.Ben 7. takımdan Nev.Mailbeyaz'cım geçenlerde sana bahsettiğim gibi ben bugün Dukan diyetime başladım,umarım sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz.Bizzzzzz 7. takım olarak elimizde son kupanın sıcağı bu hafta da 1.liğe oynuyoruz,yine var mısınız yarışaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 229230
böcüğüm senı çok özledım....vayyy süpersin tatlım karı koca bakalım kaç kilo vericenizzz.benimki zayıf zaten diyet miyet yaptıramıyomm.
topik bi durulmuş yahu.maiii gör bak yokluğun hissediliyor güzelim.
ben de sabah leslie 3 mil ve göbek hareketleri ile başladım.ama koca bi dondurmayı mideye indirmiş bulunuyorum yaaaa.ufff uğraş uğraş boşa işte.
inş. dukan yüüznden değildir canım geici önemsiz bişeydir...alllah acıl şifa versın bı tanem....çok yordun kendını....nasılsınız kızlar boş bırakmışsınız burayı...
ben çok fena hastayım böbreklerim çok kötü ağrıyor ayaklarımın üzerine bile basamıyorum...
acaba dukan yüzünden olabilir mi... doktora gitmeye korkuyorum ama eşim gelince mecbur gidicem herhalde sürüye sürüye götürür kesin...
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine .bence gidip bi tahlil yaptır canım için rahat eder en azından.nasılsınız kızlar boş bırakmışsınız burayı...
ben çok fena hastayım böbreklerim çok kötü ağrıyor ayaklarımın üzerine bile basamıyorum...
acaba dukan yüzünden olabilir mi... doktora gitmeye korkuyorum ama eşim gelince mecbur gidicem herhalde sürüye sürüye götürür kesin...
varız yarışa.....şahsen kenedı adıma varım....
böcüğüm senı çok özledım....
inş. dukan yüüznden değildir canım geici önemsiz bişeydir...alllah acıl şifa versın bı tanem....çok yordun kendını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?