Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok gecmis olsun cnm, ne olur ne olmaz bi doktora görün bence. yeterince su tüketiyor musun?

sabah leslie 3 mil ve karın hareketleri yaptım.ama biraz önce koca bi dondurma götürdüm yaaa hep boşa gidiyo yani.kendimi kontrol etmek istiyorum artııııkkkkkkkkkk

ah su kacamaklar yok mu, herseyi mahfediyor...

cok sinir bozucu olmali gercekten,
bende gezmeyi cooooooook seviyorum, esim daha cok ev kusu
ama ALLAHTAN bana uyuyor ve beni kirmiyor
yoksa cekilmezdi

kuşumm gel beraber gezelim güzelim yaaaa benimki de gezmei bilmiyo benimle.varsa yoksa arkadaşlarııı ben de bundan bıktım vallaaa.çocuk olmmsa kendimi dışarı atıcam daa işte sıpama kıyamam.

ayy canım inş..aynı eve gıırncede öle olur..flortuken bızde çok gezerdık eve gırmezdık....

kuşumm gel beraber gezelim güzelim yaaaa benimki de gezmei bilmiyo benimle.varsa yoksa arkadaşlarııı ben de bundan bıktım vallaaa.çocuk olmmsa kendimi dışarı atıcam daa işte sıpama kıyamam.
bırak sıpanı kocana öyle gez sende benım arkadaşım öyle yapıyo....adam mudur yrd buluşacagımızda adam çocugu okula göturuyo o derece düşün....çocuk 4-5 yaşna geldı ark. rahat rahat gezer...

selam arkadaşlar çok yoğunum demiştim ya giremedim kk ya malesef ve cuma kilomuda bildiremedim gerçi bildirmeme de gerek yok tu malesef diete başladığımdan beri ilk defa + gördüm fazla değil ama + yani neticede ve bu hafta hiç düzenli diet kontrolü yapamadım spor desen 000000000000000000 doğum günü ev ziyareti derken poğaçalar kekler böreklerden 1 er parça götürdüm suyu az içtim ve sonuççççççççççç +200 yanii 67,300 aslında 66,6 yı görmüştüm pazartesi günü sabah ama nerdeee o rakama bakarsan + rakamı 700 sayılır yanii ne yapıcam bilemiyom misafirlerim var yatılıya aslında bi tarafım yer görmedi ama spor sayılmaz tabii neyse ben bildirimimi şööle yapayım size gecikmeli olaraktan

başlangıç :75 kg
geçen hafta :67.1
bu hafta : 67.3
gelen : 200 gr
toplamda giden :7.700 gr

canımmm yaa çok geçmiş olsunnn nasıl düştü öle yaa koruması yokmuyduki nasıl beşik o ölee ALLAH korumuş .rabbim korur onu merak etme sen ama dikkat etmek lazım tbaii görünmez kaza dedikleri şey işte her çocuk bir kere de olsa yatağından düşüyo bebekken farklı şekillerde yavrum annesine nasılda teselli verircesine davranmış

mai cim geçmiş olsun

kızlar bugün menümü paylaşmak istemiyorum kaçamağın kralını yaptım sanıyorum yo yooo sanmıyorum yaptım ve çok pişmanım tartıya bile çıkmak istemiyorum bir kaç gün :18::18::18::18::18::18::18::18: yediklerimi yazsam saçımı başımı yolarsınız valla

sabah leslie 3 mil ve karın hareketleri yaptım.ama biraz önce koca bi dondurma götürdüm yaaa hep boşa gidiyo yani.kendimi kontrol etmek istiyorum artııııkkkkkkkkkk

ya bende tartıda + yı görünce moral sıfır zaten akşam üstü poğaça yaptım ceza verdim kendime tadına bilem bakmadım ama yemekten sonra dışarı bahçeye çıkardık çocuklar dondurma faslı yaşandı dayanamadım yarım magnumu götürdüm bende maleseffff ama bugün pek bişii kaçırmadım diyebilirim hatta sabah kahvaltıyı 11 gibi sonrada 5 te yemek yedim sonrasında sadece dondurma ve bir avuç çekirdek yedim bugünüm böle geçt bakalım yarın bi falso vermez isem miisafir sonrası kendime gelicem pazartesi inşallah

valla büyük olsa çocuk ben yapıcamı biliyom ama sıpama dayanamam işte.

sen yine 200 artıdasın canım yaaa ben napim nerelere vurim başımıııııııııııı

günaydıııııııınnnnn güzellerrrr uyanınnnnn ben 7.30 da ayaktaydım.şimdi oğluma ıspanaklı kek yaptım sütüm geldi ocağa koydum keki yakmadan sütü de taşırmadan halledeyim leslie yapıcam 3 mil.kahvaltıda kocaya bağlı geç kalkar heralde.benimki öğle yemeği oluyo artık.

dün kararlar aldım bu hfat 6 dan sonra çay bile içimicem ve her gün leslie yapıcam.bi de maydanoz suyu ve kiraz sapı içiyorummmm.

Canım takımım günaydın..
Dün yoktum kusura bakmayın malum misafirim var onu gezdiriyoz dün denize gittik bugün nereye gideriz allah bilir. şimdi onlar uyurkene bende bi size bakiim dedim..
Bu arada ben dukanı bıraktığımdan beri fenalardayım sürekli bişeyler yiyorum hepte kalorili şeyler.. Ee haliyle tartıda bu duruma tepkili.. Bir daha diyet yaparken tövbe misafir çağırmam sporuda bıraktım halim harap anlıycanız...
neyse kızlar hızlı bir geçmiş kontrolü yapmam lazım... ara ara uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi...

teşekkür ederim canımm bakıcam hemen sağolsun maiicimde yolldı bugün onada bakamadım
innukkk bu videoyu indirmek paralımı biliyormusun canım

canım yok paralı değil ama internetin kotalıysa kotadan bayaa bi götürüyo bilgin olssun..

Afferin kız sudem bak ne güzel eşinide dukancı yaptığına göre sıkıntısız yaparsın bu diyeti en azından evde gözünün önünde yemek götüren biri olmuycak aynı şeyleri yiyceksniz..

mai takimdan ayrildi tatlim

Nassıı yanii?? canım bi yanlışlık olmasın ami takımdan değil sadece kaptanlıktan ayrıldı diye biliyom.. kızzz maii şu konuya bi açıklık getir bakeemm biz seni takımdan göndermiyozz haberin ola...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-317.html#post20204893

bu arada innukcum sana sormadan burda böyle yazdım ama sorun olmaz inşallah...eminim sen de öyle düşünyorsundur...

Canım öncelikleçok geçmiş olsun bitanem.. Dr. a git mutlaka ihmal etme..
ayrıca çok iyi yapmışsın bende aynı fikirdeym püsküütde zaten çok güzel bir karar vermiş.. bundan sonra paylaşımıda sıkcana kontrol etmek lazım demekki.. ayrıca seherin kilosu için üzgünümm o gözden kaçmış ben son listede o şekilde görmüştüm canım yaw..

Seher ve funda ikinizide bu hafta benimle birlikte kendinizi toparlamaya davet ediyorum kızlar biz ipin ucunu kaçırdık bakın cuma günü kötü sonuçlar elde etmemek için yarından itibaren toparlanmaya geçiyoruz haberniz olaa. Gözüm üzerinizde...
Sudemcim beebeemm kocalarımızın acaba kardeş olama gibi bir durumu falan olabilrimi? bizimkide hep hasta ve yorgundur.. Allahım yaa galiba bu y kromozomunda var bişiler..

ne oluyor kizlar bize yaw, böyle devam edersek cumayi en sonlarda tamamlariz valla

canim bana listedende cikcagini, ara sira ugrayacagini söyledi. ben öyle biliyorum...
yinede mai gelince söyler

Herkeslere Günaydinlar,

benim tarti bu sabah 400 gram eksi gösterdi ve cok sevindim.
2 gündür SIK SIK yesil cay iciyorum onun faydasi oldu sanirim, yoksa hic bi degisiklik yapmadim diyetimde.
ama yinede 2 günde 1 haftada verdigim kiloyu verdim.
yesil cay cok etkili gercekten ya, artik dahada SIK icicem.
bende kapsülleri vardi, onlar etki eder diye icmiyordum yesil cayi
ama kapsüller bi ise yaramiyormus demek

dün sabahtan, 2 yumurtadan bol baharatli, domatesli menemen, yanina 5 ince dilim tavuk gögsü, birazda cornison tursusu

aksam üstüde kocaaaaaaaaaman bi döner tabagi yedim, bol döner etli ve salatalari.

çokkkk geçmiş olsun canımmm bencede bi baktır ihmale gelmez allah korusun bizide merakta bırakma iyi olduğunu haber ver olurmu canım

bu arada gecikmiş bi günaydıııııııııın
kızlar dün denize gittik açık havada bi kaçırdım sormayın sabahta kızlarım evde izindeler bu hafta bide onlarla kahvaltı ettik krallar gibi pazartesi tartılmmayı hiiiiiiiç düşünmüyorum geçen hafta hiç verememek motivasyonumu düşürdü yardım edinnn banaa
bugünde akşama kadar yokum akşam görüşmek üzere kızlarr::)))

ay ben gecmisi tam okumamistim MAI cim gecmis olsun canim ya insallah onemli birsey degildir ..
bazi diyetler bobreklere zarar verirmis ya insallah dukandan degildir ..

gunaydin arkadaslar hepinize dun gece misafirleri gecirdim evi topladim geri giremedim ..
bugunde valizlere basliycam yavastan en azindan hediyelikleri hazirliycam ...

canim ya misafirlerle imkansiz kilo verilmiyor
ister ac kal ister hic oturma ama olmuyor
illaki ayip olmasin diye birseylerden atistiriyorsun ..
yolu yariladin papatyam tebrikler hedefine az kaldi ..

gunyadin canim
olmuyor olmuyor olmuyor misafirle diyet filan olmuyor
canim en ufak bi kacamak bile bir balona igne patlatmak gibidir diyor ya .. sen sanirim cuvaldiz batiriyon balona bu misafirler yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…