- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
nasılsınız kızlar boş bırakmışsınız burayı...
ben çok fena hastayım böbreklerim çok kötü ağrıyor ayaklarımın üzerine bile basamıyorum...
acaba dukan yüzünden olabilir mi... doktora gitmeye korkuyorum ama eşim gelince mecbur gidicem herhalde sürüye sürüye götürür kesin...
sabah leslie 3 mil ve karın hareketleri yaptım.ama biraz önce koca bi dondurma götürdüm yaaa hep boşa gidiyo yani.kendimi kontrol etmek istiyorum artııııkkkkkkkkkk
bekarlara duyurulur....
evlenrken kocanıızn uykucu oomamasına ve doğuştan yorgun olmamasına dikkat edin....
ayy kafayı yıycem ya....
her gun bı yere gıtmeye karar verıyoz son anda yan çiziyo.....yorgunmuş....yorgunmuş,,,,yorgunmuşşşş. ....uykuus varmış....
off ya evelendık evlenelı 4 senedir hep yorgun hep uykusu var....
ayy bende hiç yerım de duramam ya.........saatlerce gezıyım isterım....işten çıkıp gezmeye gidip gece 12 de eve gelebılecek kadar gezmeyı severım.....off onun yanında ben de ona benzıycem dıye korkuyom....
ayyy tatılde bıle o odada pıneklerken ben ya havuzdaydım ya denızde.....
tatilde bıle canlı müziğe giderdik gece 11 de otele gelırdı...ben 12 ye dogru....
sanırım beraber bişey yapomayıo beklerken yoruluyom tek takılmaya devam edeyım....
araba aldık yatıyo resmen.....adam yorgun gezecek halı yok....ayy bunun yaşlılığını düşünemıyorum....30 unda böyleyse ....
bekarlara duyurulur....
evlenrken kocanıızn uykucu oomamasına ve doğuştan yorgun olmamasına dikkat edin....
ayy kafayı yıycem ya....
her gun bı yere gıtmeye karar verıyoz son anda yan çiziyo.....yorgunmuş....yorgunmuş,,,,yorgunmuşşşş. ....uykuus varmış....
ayy bende hiç yerım de duramam ya.........saatlerce gezıyım isterım....işten çıkıp gezmeye gidip gece 12 de eve gelebılecek kadar gezmeyı severım.....off onun yanında ben de ona benzıycem dıye korkuyom....
tatilde bıle canlı müziğe giderdik gece 11 de otele gelırdı...ben 12 ye dogru....
sanırım beraber bişey yapomayıo beklerken yoruluyom tek takılmaya devam edeyım....
araba aldık yatıyo resmen.....adam yorgun gezecek halı yok....ayy bunun yaşlılığını düşünemıyorum....30 unda böyleyse ....
ayy canım inş..aynı eve gıırncede öle olur..flortuken bızde çok gezerdık eve gırmezdık....cok gecmis olsun cnm, ne olur ne olmaz bi doktora görün bence. yeterince su tüketiyor musun?
ah su kacamaklar yok mu, herseyi mahfediyor...
cok sinir bozucu olmali gercekten,
bende gezmeyi cooooooook seviyorum, esim daha cok ev kusu
ama ALLAHTAN bana uyuyor ve beni kirmiyor
yoksa cekilmezdi
bırak sıpanı kocana öyle gez sende benım arkadaşım öyle yapıyo....adam mudur yrd buluşacagımızda adam çocugu okula göturuyo o derece düşün....çocuk 4-5 yaşna geldı ark. rahat rahat gezer...kuşumm gel beraber gezelim güzelim yaaaa benimki de gezmei bilmiyo benimle.varsa yoksa arkadaşlarııı ben de bundan bıktım vallaaa.çocuk olmmsa kendimi dışarı atıcam daa işte sıpama kıyamam.
leslie sansone walk at home 3 mil
istiysen sana da gönderem bacıı
kızlar dün biz çok büyük kaza atlattık...
kızım beşikten düştü ki beşiğimizde çok büyük ölçtüm 1 metre 14 cm den düşmüş..
Allah korudu yani zaten beynin yarısı felçli çok kötü şeyler olabilirdi...
hemen dr u aradım şişlik kanama yoksa takip edin kusarsa hemen getirin dedi... takip ettik artık çok şükür kusma yok şu an çok iyi...
ama işin komik tarafı kızım hiç ağlamadı... düştü koştum baktım cadı kahkaha atıyor..
sonra bize şarkılar mırıldandı alkışlar yaptı ben ağlıyorum ha bire korkudan o sanki anne benim bişeyim yok dercesine neşeliydi...
bu arada kızım artık bi yerlere tutunup ayağa kalkabiliyor onu da öğrenmiş olduk...
o mng ydi bu pttt..
ben çok fena hastayım böbreklerim çok kötü ağrıyor ayaklarımın üzerine bile basamıyorum...
acaba dukan yüzünden olabilir mi... doktora gitmeye korkuyorum ama eşim gelince mecbur gidicem herhalde sürüye sürüye götürür kesin...
sabah leslie 3 mil ve karın hareketleri yaptım.ama biraz önce koca bi dondurma götürdüm yaaa hep boşa gidiyo yani.kendimi kontrol etmek istiyorum artııııkkkkkkkkkk
valla büyük olsa çocuk ben yapıcamı biliyom ama sıpama dayanamam işte.ayy canım inş..aynı eve gıırncede öle olur..flortuken bızde çok gezerdık eve gırmezdık....
bırak sıpanı kocana öyle gez sende benım arkadaşım öyle yapıyo....adam mudur yrd buluşacagımızda adam çocugu okula göturuyo o derece düşün....çocuk 4-5 yaşna geldı ark. rahat rahat gezer...
ya bende tartıda + yı görünce moral sıfır zaten akşam üstü poğaça yaptım ceza verdim kendime tadına bilem bakmadım ama yemekten sonra dışarı bahçeye çıkardık çocuklar dondurma faslı yaşandı dayanamadım yarım magnumu götürdüm bende maleseffffama bugün pek bişii kaçırmadım diyebilirim hatta sabah kahvaltıyı 11 gibi sonrada 5 te yemek yedim sonrasında sadece dondurma ve bir avuç çekirdek yedim bugünüm böle geçt bakalım yarın bi falso vermez isem miisafir sonrası kendime gelicem pazartesi inşallah
teşekkür ederim canımm bakıcam hemen sağolsun maiicimde yolldı bugün onada bakamadım
innukkk bu videoyu indirmek paralımı biliyormusun canım
bugun itibariyle kocamı da dukancı yapmış bulunmaktayım.....
etçil bi insan olduğu meyveyi tatlıyı çikolatayı sevmediği için kendıne çok yakın buldu bu dıyetı.....
iananırmısınız splendayla işe gidip eve onla geliyo sankı cuzdanını yanında taşır gıbı splenda taşıyo çaya şeker atmamak için....
sabah her gun poğaçavs yyen adam bugun yumurta haşladım yıyıp gitti.....
öğlen yesın dıye sabahın yedı bucugunda bol baharat aromalı et haşladım yanına bı de dıyet yogurt öğlen yesın dıye kocama sefer tası hazırladım....
ama olan bana oluyo uykusuz kalıyom.....bundan sonra akşamdan mı haazırlasam napsam....
bu arad yulaf kepegımde geldı dun öğlen 1 de verdıydım 24 saatte geldı ınanamıyom....salıdan önce gelmez dyodum...
mai takimdan ayrildi tatlim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-317.html#post20204893
bu arada innukcum sana sormadan burda böyle yazdım ama sorun olmaz inşallah...eminim sen de öyle düşünyorsundur...
Seher ve funda ikinizide bu hafta benimle birlikte kendinizi toparlamaya davet ediyorum kızlar biz ipin ucunu kaçırdık bakın cuma günü kötü sonuçlar elde etmemek için yarından itibaren toparlanmaya geçiyoruz haberniz olaa. Gözüm üzerinizde...kızlar bugün menümü paylaşmak istemiyorum kaçamağın kralını yaptım sanıyorum yo yooo sanmıyorum yaptım ve çok pişmanım tartıya bile çıkmak istemiyorum bir kaç gün :18::18::18::18::18::18::18::18: yediklerimi yazsam saçımı başımı yolarsınız valla
Sudemcim beebeemm kocalarımızın acaba kardeş olama gibi bir durumu falan olabilrimi? bizimkide hep hasta ve yorgundur.. Allahım yaa galiba bu y kromozomunda var bişiler..bekarlara duyurulur....
ayy kafayı yıycem ya....
kızlar bugün menümü paylaşmak istemiyorum kaçamağın kralını yaptım sanıyorum yo yooo sanmıyorum yaptım ve çok pişmanım tartıya bile çıkmak istemiyorum bir kaç gün :18::18::18::18::18::18::18::18: yediklerimi yazsam saçımı başımı yolarsınız valla
Canım takımım günaydın..
Dün yoktum kusura bakmayın malum misafirim var onu gezdiriyoz dün denize gittik bugün nereye gideriz allah bilir. şimdi onlar uyurkene bende bi size bakiim dedim..
Bu arada ben dukanı bıraktığımdan beri fenalardayım sürekli bişeyler yiyorum hepte kalorili şeyler.. Ee haliyle tartıda bu duruma tepkili.. Bir daha diyet yaparken tövbe misafir çağırmam sporuda bıraktım halim harap anlıycanız...
neyse kızlar hızlı bir geçmiş kontrolü yapmam lazım... ara ara uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi...
Nassıı yanii?? canım bi yanlışlık olmasın ami takımdan değil sadece kaptanlıktan ayrıldı diye biliyom.. kızzz maii şu konuya bi açıklık getir bakeemm biz seni takımdan göndermiyozz haberin ola..
selam arkadaşlar çok yoğunum demiştim ya giremedim kk ya malesef ve cuma kilomuda bildiremedim gerçi bildirmeme de gerek yok tumalesef diete başladığımdan beri ilk defa + gördüm fazla değil ama + yani neticede ve bu hafta hiç düzenli diet kontrolü yapamadım spor desen 000000000000000000 doğum günü ev ziyareti derken poğaçalar kekler böreklerden 1 er parça götürdüm suyu az içtim ve sonuççççççççççç +200 yanii 67,300 aslında 66,6 yı görmüştüm pazartesi günü sabah ama nerdeee o rakama bakarsan + rakamı 700 sayılır yanii ne yapıcam bilemiyom misafirlerim var yatılıya aslında bi tarafım yer görmedi ama spor sayılmaz tabii neyse ben bildirimimi şööle yapayım size gecikmeli olaraktan
başlangıç :75 kg
geçen hafta :67.1
bu hafta : 67.3
gelen : 200 gr
toplamda giden :7.700 gr
Canım takımım günaydın..
Dün yoktum kusura bakmayın malum misafirim var onu gezdiriyoz dün denize gittik bugün nereye gideriz allah bilir. şimdi onlar uyurkene bende bi size bakiim dedim..
Bu arada ben dukanı bıraktığımdan beri fenalardayım sürekli bişeyler yiyorum hepte kalorili şeyler.. Ee haliyle tartıda bu duruma tepkili.. Bir daha diyet yaparken tövbe misafir çağırmam sporuda bıraktım halim harap anlıycanız...
neyse kızlar hızlı bir geçmiş kontrolü yapmam lazım... ara ara uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?