innuk cum davetini kabul ediyorum söz daha dikkatli olucam ve sporumuda artırıcam bundan sonracanım yok paralı değil ama internetin kotalıysa kotadan bayaa bi götürüyo bilgin olssun..
Afferin kız sudem bak ne güzel eşinide dukancı yaptığına göre sıkıntısız yaparsın bu diyeti en azından evde gözünün önünde yemek götüren biri olmuycak aynı şeyleri yiyceksniz..
Nassıı yanii?? canım bi yanlışlık olmasın ami takımdan değil sadece kaptanlıktan ayrıldı diye biliyom.. kızzz maii şu konuya bi açıklık getir bakeemm biz seni takımdan göndermiyozz haberin ola...
Canım öncelikleçok geçmiş olsun bitanem.. Dr. a git mutlaka ihmal etme..
ayrıca çok iyi yapmışsın bende aynı fikirdeym püsküütde zaten çok güzel bir karar vermiş.. bundan sonra paylaşımıda sıkcana kontrol etmek lazım demekki.. ayrıca seherin kilosu için üzgünümm o gözden kaçmış ben son listede o şekilde görmüştüm canım yaw..
Seher ve funda ikinizide bu hafta benimle birlikte kendinizi toparlamaya davet ediyorum kızlar biz ipin ucunu kaçırdık bakın cuma günü kötü sonuçlar elde etmemek için yarından itibaren toparlanmaya geçiyoruz haberniz olaa. Gözüm üzerinizde...
Sudemcim beebeemm kocalarımızın acaba kardeş olama gibi bir durumu falan olabilrimi? bizimkide hep hasta ve yorgundur.. Allahım yaa galiba bu y kromozomunda var bişiler..
ne oluyor kizlar bize yaw, böyle devam edersek cumayi en sonlarda tamamlariz valla
canim bana listedende cikcagini, ara sira ugrayacagini söyledi. ben öyle biliyorum...
yinede mai gelince söyler
ay ben gecmisi tam okumamistim MAI cim gecmis olsun canim ya insallah onemli birsey degildir ..
bazi diyetler bobreklere zarar verirmis ya insallah dukandan degildir ..
gunaydin arkadaslar hepinize dun gece misafirleri gecirdim evi topladim geri giremedim ..
bugunde valizlere basliycam yavastan en azindan hediyelikleri hazirliycam ...
canim ya misafirlerle imkansiz kilo verilmiyor
ister ac kal ister hic oturma ama olmuyor
illaki ayip olmasin diye birseylerden atistiriyorsun ..
yolu yariladin papatyam tebrikler hedefine az kaldi ..
gunyadin canim
olmuyor olmuyor olmuyor misafirle diyet filan olmuyor
canim en ufak bi kacamak bile bir balona igne patlatmak gibidir diyor ya .. sen sanirim cuvaldiz batiriyon balona bu misafirler yuzunden
Herkeslere Günaydinlar,
benim tarti bu sabah 400 gram eksi gösterdi ve cok sevindim.
2 gündür SIK SIK yesil cay iciyorum onun faydasi oldu sanirim, yoksa hic bi degisiklik yapmadim diyetimde.
ama yinede 2 günde 1 haftada verdigim kiloyu verdim.
yesil cay cok etkili gercekten ya, artik dahada SIK icicem.
bende kapsülleri vardi, onlar etki eder diye icmiyordum yesil cayi
ama kapsüller bi ise yaramiyormus demek
dün sabahtan, 2 yumurtadan bol baharatli, domatesli menemen, yanina 5 ince dilim tavuk gögsü, birazda cornison tursusu
aksam üstüde kocaaaaaaaaaman bi döner tabagi yedim, bol döner etli ve salatalari.
çokkkk geçmiş olsun canımmm bencede bi baktır ihmale gelmez allah korusun bizide merakta bırakma iyi olduğunu haber ver olurmu canım
bu arada gecikmiş bi günaydıııııııııın
kızlar dün denize gittik açık havada bi kaçırdım sormayın sabahta kızlarım evde izindeler bu hafta bide onlarla kahvaltı ettik krallar gibi pazartesi tartılmmayı hiiiiiiiç düşünmüyorum geçen hafta hiç verememek motivasyonumu düşürdü yardım edinnn banaa
bugünde akşama kadar yokum akşam görüşmek üzere kızlarr::)))
elif_sena iyi tatiler canım sana tatilinin tadını çıkar bol bol gelince görüşmek üzere
günaydın kuzulaarrrbu hafta sonu pis boğazlar haftası oldu sanırım bizim takım için bende çok korkuyorum verdiklerimi alırım diye ama bu sabah tartıldım sonuç çok da kötü değildi akşam o kadar yedikten sonra harika bile diyebilirim sadece 700 gr almışım ama akşam yürüyüşümde baya bi spor da yaptım sahildeki aletlerde sağolsun kocacımda bana koç luk yaptı bundan sonra bende lesssli yapmak istiyorum en azından sabahları lessli yapar akşamlarıda yürürüm diye düşünüyorum tek sorun lessli yi eşimin indirmesi gerek ben o işlerden pek anlamıyorum
valla bende anlamadım ne olduğunu böle bi yemek yeme isteği var bende de ama sürekli dikkat etmem gerektiğini unutmamaya çalışıyorum birde benim prenses yakın galiba azcıkda ondan böle oldum sanıyorum ..
ay o kacamak sonrasi fazla kilo almadigini gorunce insan nasil mutlu oluyor degilmi ?
sorma yaa hemde nasıl mutluyum anlatamam
o malum donemede dikkat et canim
bende cok zor fenliyorum kendimi .. kitliktan cikmis gibi herseye saldirasim geliyor .. ozelliklede tatliya halbuki tatli pek sevmem ..
tesekkur ederim canim daha ben agustosun 13 unde gidicem 3 haftadan fazla var
ama yatili misafirlerim olucak gelecek hafta ve gidecegim hafta kayinvalidemler gelicek, bi taraftanda ramazan
o nedenle valizlerimi hazirlayip birakicam cunku son hafta asla ne valiz yapabilirim nede alisveris ..
ay o kacamak sonrasi fazla kilo almadigini gorunce insan nasil mutlu oluyor degilmi ?
o malum donemede dikkat et canim
bende cok zor fenliyorum kendimi .. kitliktan cikmis gibi herseye saldirasim geliyor .. ozelliklede tatliya halbuki tatli pek sevmem ..
işte kızlar köpüşlerimin resmini koyayım sizede side görün çok tatlılar yaaaaEki Görüntüle 229427 Eki Görüntüle 229428 Eki Görüntüle 229429 Eki Görüntüle 229430 Eki Görüntüle 229431 Eki Görüntüle 229432 ilk 2 resimdeki sakız dişi olan yanındakide benim biricik oğlum aşkım herşeyimsonraki 3 resimdeki de dost erkek olan ve son resimdekide benim kızlar bu resimde baya bi kiloluyum sanırım burda 90 a yakının ama şimdi çok iyi durumdayım 10 kiloyu tamamlayınca size yeni resimlerimide koyarım şu anda o göbek ve mideden eser yok diyebilirim
allah kolaylık versin canım şu tatil hazırlığını hiç sevmiyorum bıktım artık herhalde bide hediye faslı hiç sorma
bide orucun ortasında gidecekmişsin dahada zor hem gittiğin yerde hemde yolda ama gitmedende olmuyo bi değişiklik insanın ihtiyacı oluyo
ben tatlı delisiyim o yüzdende kilomu sabitliyemiyorum bıraktığım anda tatlıya saldırıyorum nolcek benim halimm hep balık etli olcam herhalde hemde yunus balığı
ayyy kaçakcaycım bu köpeklerle hemde evin içinde bravoooo valla :26:ben yanına yaklaşamam benim kızlarda bana çekmişler kedinin yanına yaklaşamazlar bak senin oğlana sarılmış bide gerçi çocukken alıştırmaktan belkide
inşşş hepimiz incecik olucazzz
bende pek sevmem tatlıyı ama arada bana da kıriz geliyor yanii dayanması baya bir zor oluyor
işte kızlar köpüşlerimin resmini koyayım sizede side görün çok tatlılar yaaaaEki Görüntüle 229427 Eki Görüntüle 229428 Eki Görüntüle 229429 Eki Görüntüle 229430 Eki Görüntüle 229431 Eki Görüntüle 229432 ilk 2 resimdeki sakız dişi olan yanındakide benim biricik oğlum aşkım herşeyimsonraki 3 resimdeki de dost erkek olan ve son resimdekide benim kızlar bu resimde baya bi kiloluyum sanırım burda 90 a yakının ama şimdi çok iyi durumdayım 10 kiloyu tamamlayınca size yeni resimlerimide koyarım şu anda o göbek ve mideden eser yok diyebilirim
allah kolaylık versin canım şu tatil hazırlığını hiç sevmiyorum bıktım artık herhalde bide hediye faslı hiç sorma
bide orucun ortasında gidecekmişsin dahada zor hem gittiğin yerde hemde yolda ama gitmedende olmuyo bi değişiklik insanın ihtiyacı oluyo
valla misafir gelince de misafirliğe gidince de çok zor canım yaaaa.Canım takımım günaydın..
Dün yoktum kusura bakmayın malum misafirim var onu gezdiriyoz dün denize gittik bugün nereye gideriz allah bilir. şimdi onlar uyurkene bende bi size bakiim dedim..
Bu arada ben dukanı bıraktığımdan beri fenalardayım sürekli bişeyler yiyorum hepte kalorili şeyler.. Ee haliyle tartıda bu duruma tepkili.. Bir daha diyet yaparken tövbe misafir çağırmam sporuda bıraktım halim harap anlıycanız...
neyse kızlar hızlı bir geçmiş kontrolü yapmam lazım... ara ara uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi...
tamamdır kaptanım toplandım bile inş vericemmmm azimliyim ve de kararlıyımmmmcanım yok paralı değil ama internetin kotalıysa kotadan bayaa bi götürüyo bilgin olssun..
Afferin kız sudem bak ne güzel eşinide dukancı yaptığına göre sıkıntısız yaparsın bu diyeti en azından evde gözünün önünde yemek götüren biri olmuycak aynı şeyleri yiyceksniz..
Nassıı yanii?? canım bi yanlışlık olmasın ami takımdan değil sadece kaptanlıktan ayrıldı diye biliyom.. kızzz maii şu konuya bi açıklık getir bakeemm biz seni takımdan göndermiyozz haberin ola...
Canım öncelikleçok geçmiş olsun bitanem.. Dr. a git mutlaka ihmal etme..
ayrıca çok iyi yapmışsın bende aynı fikirdeym püsküütde zaten çok güzel bir karar vermiş.. bundan sonra paylaşımıda sıkcana kontrol etmek lazım demekki.. ayrıca seherin kilosu için üzgünümm o gözden kaçmış ben son listede o şekilde görmüştüm canım yaw..
Seher ve funda ikinizide bu hafta benimle birlikte kendinizi toparlamaya davet ediyorum kızlar biz ipin ucunu kaçırdık bakın cuma günü kötü sonuçlar elde etmemek için yarından itibaren toparlanmaya geçiyoruz haberniz olaa. Gözüm üzerinizde...
Sudemcim beebeemm kocalarımızın acaba kardeş olama gibi bir durumu falan olabilrimi? bizimkide hep hasta ve yorgundur.. Allahım yaa galiba bu y kromozomunda var bişiler..
ahh ahhh kelin ilacı olsa başına sürermişya o misal.ama bi hafta veremedim diye bırakma tatlım yaaaa.bak ne güzel veriyodun yine onları düşün bakimmmm.çokkkk geçmiş olsun canımmm bencede bi baktır ihmale gelmez allah korusun bizide merakta bırakma iyi olduğunu haber ver olurmu canım
bu arada gecikmiş bi günaydıııııııııın
kızlar dün denize gittik açık havada bi kaçırdım sormayın sabahta kızlarım evde izindeler bu hafta bide onlarla kahvaltı ettik krallar gibi pazartesi tartılmmayı hiiiiiiiç düşünmüyorum geçen hafta hiç verememek motivasyonumu düşürdü yardım edinnn banaa
bugünde akşama kadar yokum akşam görüşmek üzere kızlarr::)))
ayyy sabahtan beridir canım çıktı.oğluma ıspanaklı kek yaptım uyanınca.sonra kiraz sapı suyumu içtim ve leslie 3 mil yaptım.sabah +öğle yemeği yedim.temizlik yaptım halı sildimmm ,çorba yaptım,sütlaç yaptm,yoğurt mayaladım geldimmmmmm.yoruldummmmmm.geçmiş okuyum geliyimmmm
Kızlar maşşallah size çok güzel muhabbet etmişsiniz valla..
ben bugün giremiyorum pek ama yarından itibaren destur diyip kendimize gelicez inşallah..
aslıcım senide pazartesiden itibaren kaçamaksız ve sporlu bir hafta bekliyor haberin ola.. yeter artıl şu yetmiş 72 den bi kurtulalım demi kaç hafta oldu aaaaa...
kaçakçay canım köpeklerine bayıldım çok şekerler yawww yakın olsak gelir severdim.. ben tam bir kedi köpek hastasıyım ama oğlum doğduğundan beri mecbur mesafe koyduk araya.. ama çok seviyorum bende..
ayy al bende de o kadar tatlım yaa bu ev işleri hiç bitmiyor yapıyorsun yapıyorsun gene dağınık gene dağınık bir yerden sonra sıkılıyorum bende toplamakdanmasallah kiz bu ne hamaratlikben dun gece misafirler gidince oglanda hemen uyuyunca saat 2 ye kadar evi mutfagi derleyip topladiydim
oglen kalktik bi kahvalti yaptik sukur valizlerimi yaptim bi kendi valizimiz kaldi onuda son 2 gun yapicam
bugun baskada bi is yapmadim
sanki ev hicde dun gece temizlenmis gibi degil :95::95::95::95::95:
gonder misafirlerini gel kaptanim
bende haftaya her gun misafir agirliycam genelde komple doluyum ama her firsattada burda olucam insallah
kizlar ben bunca isimin arasinda bide neyle ugrasiyorum bi bilseniz
anlatmadim size
tam dilimin ucunda bi yara var, daha dogrusu aft var .. salidan beri hala gecmedi..
su icerken bile canim yaniyor
o kadar felaket bi agriki konusmak dahi istemiyorum artik ..
agzimi acsam resmen canim aciyor ya .. doktorada gittim cuma gunu bi ilac verdi uzerine suruluyor felaket yakiyor
gunde en az 10 kere surun dedi artik o ilacada dayanamaz oldum ... bir sey yerken acidan dislerimi SIKIYORUM.. cenem filan uyustu iyicene
napicam ben bi akil verin lutfen ilk defa bukadar uzun suruyor .. :85::85::85::85::85:
ayy al bende de o kadar tatlım yaa bu ev işleri hiç bitmiyor yapıyorsun yapıyorsun gene dağınık gene dağınık bir yerden sonra sıkılıyorum bende toplamakdan
dr sana ne ilacı verdi mor bi mürekkep tarzı bir şey mi o çok iyigeliyor geçirmesi lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?