Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kuzulaarrr bu hafta sonu pis boğazlar haftası oldu sanırım bizim takım için bende çok korkuyorum verdiklerimi alırım diye ama bu sabah tartıldım sonuç çok da kötü değildi akşam o kadar yedikten sonra harika bile diyebilirim sadece 700 gr almışım ama akşam yürüyüşümde baya bi spor da yaptım sahildeki aletlerde sağolsun kocacımda bana koç luk yaptı bundan sonra bende lesssli yapmak istiyorum en azından sabahları lessli yapar akşamlarıda yürürüm diye düşünüyorum tek sorun lessli yi eşimin indirmesi gerek ben o işlerden pek anlamıyorum

innuk cum davetini kabul ediyorum söz daha dikkatli olucam ve sporumuda artırıcam bundan sonra

ne oluyor kizlar bize yaw, böyle devam edersek cumayi en sonlarda tamamlariz valla

canim bana listedende cikcagini, ara sira ugrayacagini söyledi. ben öyle biliyorum...
yinede mai gelince söyler

valla bende anlamadım ne olduğunu böle bi yemek yeme isteği var bende de ama sürekli dikkat etmem gerektiğini unutmamaya çalışıyorum birde benim prenses yakın galiba azcıkda ondan böle oldum sanıyorum ..

elif_sena iyi tatiler canım sana tatilinin tadını çıkar bol bol gelince görüşmek üzere

masallah canim
bak gordunmu bi donem duruyor ama sonra pes edip kacirmassan ipin ucunu tekrar gitmeye basliyor .
.

gunyadin canim pazartesi sakin tartilma, dahada dusmesin motivasyonun ..
ama pazartesiden cumaya kadarda cok cok dikkat et .. hic kacamak yapma .. bol bol yesil cay ic ..
hatta biraz daha SIK kendini insallah vermis olursun

elif_sena iyi tatiler canım sana tatilinin tadını çıkar bol bol gelince görüşmek üzere

tesekkur ederim canim daha ben agustosun 13 unde gidicem 3 haftadan fazla var
ama yatili misafirlerim olucak gelecek hafta ve gidecegim hafta kayinvalidemler gelicek, bi taraftanda ramazan
o nedenle valizlerimi hazirlayip birakicam cunku son hafta asla ne valiz yapabilirim nede alisveris ..

ay o kacamak sonrasi fazla kilo almadigini gorunce insan nasil mutlu oluyor degilmi ?

o malum donemede dikkat et canim
bende cok zor fenliyorum kendimi .. kitliktan cikmis gibi herseye saldirasim geliyor .. ozelliklede tatliya halbuki tatli pek sevmem ..

bende pek sevmem tatlıyı ama arada bana da kıriz geliyor yanii dayanması baya bir zor oluyor

işte kızlar köpüşlerimin resmini koyayım sizede side görün çok tatlılar yaaaaEki Görüntüle 229427 Eki Görüntüle 229428 Eki Görüntüle 229429 Eki Görüntüle 229430 Eki Görüntüle 229431 ilk 2 resimdeki sakız dişi olan yanındakide benim biricik oğlum aşkım herşeyim sonraki 3 resimdeki de dost erkek olan ve son resimdekide benim kızlar bu resimde baya bi kiloluyum sanırım burda 90 a yakının ama şimdi çok iyi durumdayım 10 kiloyu tamamlayınca size yeni resimlerimide koyarım şu anda o göbek ve mideden eser yok diyebilirim

allah kolaylık versin canım şu tatil hazırlığını hiç sevmiyorum bıktım artık herhalde bide hediye faslı hiç sorma
bide orucun ortasında gidecekmişsin dahada zor hem gittiğin yerde hemde yolda ama gitmedende olmuyo bi değişiklik insanın ihtiyacı oluyo

ben tatlı delisiyim o yüzdende kilomu sabitliyemiyorum bıraktığım anda tatlıya saldırıyorum nolcek benim halimm hep balık etli olcam herhalde hemde yunus balığı

ayyy kaçakcaycım bu köpeklerle hemde evin içinde bravoooo valla :26:ben yanına yaklaşamam benim kızlarda bana çekmişler kedinin yanına yaklaşamazlar bak senin oğlana sarılmış bide gerçi çocukken alıştırmaktan belkide
inşşş hepimiz incecik olucazzz

yok yok evde değiller yaa o zaman evde tadilat vardı da ondan evdeydiler yoksa bahçede kalıyorlar evet benim oğlumda korkuyor du yavruyken aldık erkek olanı oğlum da alıştı şimdi hiç korkmuyor köpeklerden

bende pek sevmem tatlıyı ama arada bana da kıriz geliyor yanii dayanması baya bir zor oluyor

yasaklar hep tatlidir derler ya bizimkiside o heralde

ay masallah canim size
bayilirim aile fotolarina bakmaya
cok sevimliler oglusun ve kopuslerin tabi dende

bebis olmadan once cok gezerdik canim su 1 senedir pek cikamiyoruz
evlendigimizden beri
hollanda, belcika,almanya,misir, turkiyenin karadeniz haric bir cok bolgesini ve fransanin bir cok bolgesini gezdik, 1 defada umre yaptik mekke ve medineyi ziyret ettik ..

kocada bende tam gezme delisiyim
tabi boyle olunca tatil hazirliginada bayiliyorum

hediye isinide abartmiyorum sadece cevremdeki bebislere ve cocuklara hediye aliyoruz
cocuklara renkli kalemler boyalar oyuncaklar filan,
bebislerede genelde kiyafet goturuyorum
ve bol cikilota en guzeli ve en pratigi

ayyy sabahtan beridir canım çıktı.oğluma ıspanaklı kek yaptım uyanınca.sonra kiraz sapı suyumu içtim ve leslie 3 mil yaptım.sabah +öğle yemeği yedim.temizlik yaptım halı sildimmm ,çorba yaptım,sütlaç yaptm,yoğurt mayaladım geldimmmmmm.yoruldummmmmm.geçmiş okuyum geliyimmmm

Kızlar maşşallah size çok güzel muhabbet etmişsiniz valla..
ben bugün giremiyorum pek ama yarından itibaren destur diyip kendimize gelicez inşallah..

aslıcım senide pazartesiden itibaren kaçamaksız ve sporlu bir hafta bekliyor haberin ola.. yeter artıl şu yetmiş 72 den bi kurtulalım demi kaç hafta oldu aaaaa...

kaçakçay canım köpeklerine bayıldım çok şekerler yawww yakın olsak gelir severdim.. ben tam bir kedi köpek hastasıyım ama oğlum doğduğundan beri mecbur mesafe koyduk araya.. ama çok seviyorum bende..

valla misafir gelince de misafirliğe gidince de çok zor canım yaaaa.
tamamdır kaptanım toplandım bile inş vericemmmm azimliyim ve de kararlıyımmmm
ahh ahhh kelin ilacı olsa başına sürermişya o misal.ama bi hafta veremedim diye bırakma tatlım yaaaa.bak ne güzel veriyodun yine onları düşün bakimmmm.

süpersiniz heeee .ama ben çok korkarım hayvanlardan.yaklaşamam bile.

masallah kiz bu ne hamaratlik ben dun gece misafirler gidince oglanda hemen uyuyunca saat 2 ye kadar evi mutfagi derleyip topladiydim
oglen kalktik bi kahvalti yaptik sukur valizlerimi yaptim bi kendi valizimiz kaldi onuda son 2 gun yapicam
bugun baskada bi is yapmadim
sanki ev hicde dun gece temizlenmis gibi degil :95::95::95::95::95
:

gonder misafirlerini gel kaptanim
bende haftaya her gun misafir agirliycam genelde komple doluyum ama her firsattada burda olucam insallah

kizlar ben bunca isimin arasinda bide neyle ugrasiyorum bi bilseniz
anlatmadim size
tam dilimin ucunda bi yara var, daha dogrusu aft var .. salidan beri hala gecmedi..
su icerken bile canim yaniyor
o kadar felaket bi agriki konusmak dahi istemiyorum artik ..
agzimi acsam resmen canim aciyor ya .. doktorada gittim cuma gunu bi ilac verdi uzerine suruluyor felaket yakiyor
gunde en az 10 kere surun dedi artik o ilacada dayanamaz oldum ... bir sey yerken acidan dislerimi SIKIYORUM.. cenem filan uyustu iyicene
napicam ben bi akil verin lutfen ilk defa bukadar uzun suruyor .. :85::85::85::85::85:

ayy al bende de o kadar tatlım yaa bu ev işleri hiç bitmiyor yapıyorsun yapıyorsun gene dağınık gene dağınık bir yerden sonra sıkılıyorum bende toplamakdan

dr sana ne ilacı verdi mor bi mürekkep tarzı bir şey mi o çok iyigeliyor geçirmesi lazım aslında

yok canim seffaf, biraz koyu, gel gibi bi ilac sure sure bitirdim zaten
surdugum zaman oyle bi yakiyorki kalbim acidan hiphizli carpmaya basliyor ..
yarin sabah yine doktora gidicem
bebisimi bile dogru duzgun opemiyorum kac gundur ..

bende oncedende cok olurdu aft ama bu bambaska bisey hic boyle aci cektigimi hatirlamiyorum ..

Günaydın canım takımım bu sabah kimseler uğramamış kaptanınız olarak ben açıyorum dükkanı..
bu sabah size güzel haberlerim olacak.. önce herkes uyansın kendine gelsin kahvaltılar edilsin...
sonra toplaşalım konuşalım canlarım..
Sizleri seviyom inşallah hafta sonu kilo almamışsınızdır :))

günaydınn
maicim geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur.(
innukcum kaptanlığın hayırlı olsun canıncım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…