- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
ben bugün dışardayım....ama aslı sonunca olurda ben birinci olursam ölümlerden ölüm begen aslı.....furacam seni...hem de topuğundan....benimkiler örnek vermek içindi yani daha yaratıcı ödevler verilebilir. artık yarın birinci olursa oda senin yaratıcılığına kalmış güzelim eminim sen daha zekice ödevler bulursun
yani artık 1. takıma kilo almak yok..
ben pazartesi hem reglın ıkl gunuydu hem dukanın tam 3 kılo gitti 4 günde....pazartesi 72.5 tum bugun 69.5dukancılarr ize bi sorum olcekkkk cevap lütfen:))))
şimdi bu diyete adetliyken başlanırmıı kilo vermeyi etkilermiii ben ramazanın engeç 5 de adet olucam ogün başlasam 5 gün atak yapsam sonrada seyire geçsem olurmu ne dersiniz???
sudemin bugün yazdıkları kafamı karıştırdı hep aynı yerdeyim aylardır dediği gibii böyle yapmaya karar verdim sizinde desteğiyle:)))))
karbonhıdrat dıeytıyle ergınsena arkadaşımız 30 kıloya yakın verdı.....bence ya dukan yap ya karbon....ama bız dukan yapıyoz gel beraber yapalım eğlencelı olur...birlikten kuvvet doğar...bu arad maşş..rabbim seni güzel yaratmiş....evet kizlarr... kendimi tanitayimmi tekrar... busefer gitmicem istee..... burda kalicamm
ismim Aylin... 21 yasindayim... eylülde tekrar okula baslicam, ve seneye mimarlik okuycam insallah...
cocuklugumdan beri sismanim... güzel tombullardan ammmaa14 yasinda cok kötü bi sismanlik gecirdim, 105 killodan 83kg olmustum sporsuz ve sagliksiz rejim sonucu saclarim cok döküldü... su an toparlaniyor toparlandi sayilir...
simdiki halim.. cumartesi ki ni$andan... 96 kg sanirim
bu da 88 kg ki halim... nisan ayindan sanirm... hemen kilo aldimkarbonhidrat rejimi yapmistim... 7 haftada 8 kg vermistim... bendeki SORUN KORUYAMAMAK!!!! bunu bana ögretin nolursunuz
en sevmedigim bölgelerim : KOLLAR ve BACAKLAR BASENLER.... kollarima kas yapmistim bilmeyerek... cok cirkin duruyor(....
boyum 168
canım çok saolasın bakış açısıyla ilgili....sen güzel bakıyon o yüzden....slm kizlar gezmeden geldim
en sevdigim bi arkadasimla yine yaninda cok huzur buldugum bi arkadasa gittim
sudem seninle konusurken seni dinlerken o arkadasimla konusuyormusum gibi hissediyorum kendimi..
olaylara cok objektif bakiyorsun cok hosuma gidiyor
ha bide super seyler hazirlamis arkadasim hic kacamak yapmadim kibarca reddettim oda sagolsun anlayisla karsiladi
kk yi onada tavsiye ettim belki gelicek aramiza en azindan sohbete ..
ayni boydayiz ve kilosu suan 80
polistik over hastasi cok zor kilo veriyor hatta veremiyor oda tamamen salmis kendini ..
rabbim sifa versin insallah bide guzel bi bebis tum isteyen arkadaslarimizla birlikte ..
canim cok cok gecmis olsun
hic korkma heyecanlanma inan cok kolay ameliyat
ben bir suru ameliyat gecirdim bana + lari bile oldu ameliyatarin
mesela apandist ameliyatima 59 kiloyla girmistim 7 gun hastanede kaldim ve ciktigimda 53 dum 6 kilo gitmisti cunku tam 5 gun sadece serum takmislar ve su disinda hic birsey yedirmemislerdi :)))
ay bayildim ben bu cezalara camasiri elde yikama disinda hepsi olabilir ..
ben bu hafta kendime guveniyorum sali tartilmadim ama eminimki verdim
cunku pazartesiden hatta pazardan beri sifir kacamagim var))
haha sivri dilli cadıyım bennnnnnnncanım neden tam da o dönem bekliyorsun ki ya önce başlıyıp atak dönemni en azından bitircen yada bitmesini bekliyip sonra başlıycan dukan kitabı öyle diyor ödem tutacağın için motivasyon açısından bu dmnemde başlamak gerekirmiş.
Canım maaaşallah bu ne güzellik yaww. özlem ayrı güzel sen ayrı güzel.. Hakikaten allah sahibine bağışlasın aylincim..
Canım ben sana takımı kısaca tanıtayım..
innuk yani ben takımın yeni kaptanıyım özlemden yardımcım.. Sen ilk geldiğinde maibeyazdı kaptan şu sıralar biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğu için devretti bize..
sudem34 takımımızın en eskilerindendir. Kendisi öğretmendir..istanbulda yaşar.. takımın sivri dilli cadısıdır. Takım tarafından çok sevilir..
asl35 takımın en eskilerinden yine.. kendisi 35 yaş civarında 4 güzel kızı var ve mersine yaşıyor.. takımımız ablasıdır.. kendisi kuran öğretmeni..tek kötü huyu tatlıyı çok seviyo..
shryvz takımımızn öğretmenlerinden, kırşehirde yaşıyor, minik yaramaz bir oğluşu var..
thirtyfour zaten tanıyorsun..
elifsena, fransada yaşıyor o da gurbetçi, onunda minik bir oğluşu var..
papatyam, fazla uğramıyor kendisi gezmekten pek fırsat bulamaz ama oda maiciğimizin eski topikten arkadaşıdır..
perigül yeni geldi takıma pek tanışma fırsatımız olmadı.. bu sıralar pek sık uğrayamıyor..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
kızlar kusura bakmayın atladığım varsa kendini tanıtsın lütfen..
saol bitanem..
bence kullanma derım....zaten dukan yaparsan karnın da gözun de doyuyo gerek kalmaıyo...iştahın da fazla olmuyo zaten....istah kesici kapsüller aliyorum... bakalim fayda edicekmi... sadece aksamlari alicam aksamlari cok yedigim icin....
saol böcüğüm....kız normal doğuma dayandın buna mı dayanmıycan zaten uyutuyolar bişey hissetmezsın korkma....yapma yaw vay anam vay yandık desenesöz kızlar deaha dikkatli olucam üzmicem sizleride kendimi de verilen her cezayada razıyım naapalım :18::18::18::18:
yok canım ben normal doğum yaptım çok da rahat yaptım
amaaan bu bütün öğretmenler için geçerli kimisi çok sever öteki nefret eder kimisi baştan ısınamaz bu böle sürer gider
valla ben bu işi tuttum çok hoşuma gittti kız ınnuk aferin sana ne güzeel fikirler buluytorsun
bravokız ne güzel öneriler vermişsin ben de bir zamanlar oğlumdan çıkarmıştım herşeyin acısını şimdi aklıma gelince ne kadar aptalmışım diyorum kendime bencede birine kızarsan oğluna yaklaş inan bütün sıkıntını alıcaktır
evet olucam olmamak gibi bi seçeneğim yokmuş sağlığım açısından ameliyat şert
offf banada iyi geliyor aslında siz bana kzıyorsunuz bu aralar yiyorum diye ama bilseniz eskiden ben bunun iki katı yerdim sıkılınca şimdi bir ööğün kaçırsam en azından 2. öğünde kendimi frenliyorum bu bile benim için ilerlemme sayılır
yanımda 1. takım varken evvel allah kimse beni yıldıramaz zaten kilo vermemşart kesinlikle iç organlarda yağlanma varmış utrasonda oda çıktı :18::18::18::18::18::18:
herkese öncelikle günaydın...hayırlı cumalar...güzel bi gün diliyorum....
kılo bildirimimi gururla yaparım....
kızlar pazrtesi regl ıle aynı gun dıyete başladım 4 gun sonunda yanı bugun fark.....3 kılooooooooo......pazartesi 72.5 iken bu sabah 69.5....
ama gecen cuma kılom sanırım 72.4 idi....o yüzden 7 gün içinde verdiğim kilo 2 kilo 900 gram yapıyo......inş..takım bu hafta birinci...bakalım bireysel derece kapabilecem mi?????
nev81 mı ne var o da dukan yapıyo dereceyı ona kaptıradabilirim.....ayy çok heycanlıyım kızlar....
herkese öncelikle günaydın...hayırlı cumalar...güzel bi gün diliyorum....
kılo bildirimimi gururla yaparım....
kızlar pazrtesi regl ıle aynı gun dıyete başladım 4 gun sonunda yanı bugun fark.....3 kılooooooooo......pazartesi 72.5 iken bu sabah 69.5....
ama gecen cuma kılom sanırım 72.4 idi....o yüzden 7 gün içinde verdiğim kilo 2 kilo 900 gram yapıyo......inş..takım bu hafta birinci...bakalım bireysel derece kapabilecem mi?????
nev81 mı ne var o da dukan yapıyo dereceyı ona kaptıradabilirim.....ayy çok heycanlıyım kızlar....
innukcum günaydın giremiyorum çok yoğunum bu sıralar şimdide eminönü gidiyorum kocayla kilomu söylim 101,5 kg görüşürüz byyy
tamamdır hayatım...***6.TAKIM 217.ETAP***
07papatya (55/54.4/0.60/%1.09 )
ayers (62.2/61.6/0.60/%0.96 )
aykızz (67.7/67.1/0.60/%0.89 )
havvaesen (68.3/68/0.30/%0.44 )
zehra_s (63.6/63.3/0.30/%0.47 )
mydarling (67.7/66.6/1.10/%1.62 )
sumifer (61/60.5/0.50/%0.82 )
sibelce0 (58.8/58.5/0.30/%0.51 )
dineva (64.5/64/0.50/%0.78 )
bulbul (61.9/62.9/-1/%-1.62 )
camdankalp (77.3/77.3/0.0/%0.0 )
fatıma38 (58/ 58/0.0/%0.0 )
6.TAKIM TOPLAM KİLO : (766/762.2/3.8/%0.50 )
kardeş takımım bi bakarmısınız tamamı
tamamdır hayatım...
*** 5. Takım 217. Etap ***
ozlem8761 ( 57,9 / 57,9 /0,0 / 0,0 % )
begümd ( 84,2 / 81,7 / 2,5 / 2,97 % )
duyguege ( 57,5 / 56,8 / 0,7 / 1,22 %) mezun olmak istiyor
taydin ( 76,8 / 77,4 / -0,6 / % -0,78 )
tugba123 ( 74,0 / 73,8 / 0,2 / 0,27 ) yeni üye hedef kilo ??????
Seng ( 68,9 / 68,0 / 0,9 / 1,31 % ) yeni üye hedef kilo 56
gaydirigubbak ( 60,8 / 59,0 / 1,8 / 2,96 % )
lequim ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / % 0,81 )
amonra ( 78,9 / 78,5 / 0,4 / 0,51 %)
atessizprenses ( 58,0 / 56,8 / 1,2 / 2,07 ) yeni üye hedef kilo 52
5. Takım toplam kilo ( 679 ,0 / 671,4 / 7,6 / 1,12 % )
sevgiler sevgiler kardeş takım
herkese hayırlı cumalar olsun...
ben yıllık izne çıktım evdeyim
çok mutluyum
listeyi hazırladım
size zahmet bi bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?