sizinki de tamamdır canım...
Maicim hoşgeldin canım iyiki geldin tatlım..selam herkese
innukcum ellerine sağllık canım...
yüzdeyi hesaplarken eğer virgülden sonraki 3. rakam eğer 5 ten büyükse 2. rakama 1 ekliyoruz canım
bu durumda senin yüzden 0,21, sudeminki 4,01, thirty fourun ki 2,40 olacak canım...
önemsiz gibi görünebilir ama bazen bireysel dereceleri birbirine o kadar yakın oluyo ki sudeminkinde sorun çıkabilir diye söylemek istedim..
kolay gelsin canım...
innuk canim benim kilom 85,5 demistim
ama bu sabah tarti 85,3 gösterdi
düzeltebilir misin?
Günaydın canım takımım...
sabah 8:30 da kalktım oğlanın kahvaltısını yaptırdım sonnraa tartıya çıktım çıkmaz olaydım.. ben kalan 200 gr daha gitcek diye beklerkene 500 gr almışım..
şimdi öncelikle belirteyim dün akşam ne şarap içtim ne pasta yedim yapmadık hiç bişe sadece menemen,peynir ve karpuz yedim.. Sanırım yine wc sıkıntısı..
Listeyi hazırlıyorum kızlar çok komik olacak ama bu hafta 5 ödevide yapacak olan benim galiba hahahaaa..
ama birincilik konusunda çekişen 3 arkadaşımız var..bakalım sonuç ne olucak.. kim bana ne öden verecek merak ediyorum :))
ben listelere dönüyorum kızlar.. hadi bakalım..
1.TAKIM 217. ETAP
asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(57,9/58,6/-0,7/-1,20%)
maibeyaz(54/53/1/1,85%)geri dönmek üzere ayrıldı
PAPATYAM(67,1/66,4/0,35/0,52%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdği kilo ikiye bölündü
thirtyfour(87,6/85.5/2,1/2,39%)
elifsena(65/65.1/-0,1/-0,15%)
sudem34(72,4/69,5/2,9/4,00%)
kaçakçay(78/79/-1/-1,28%)
shryvz(69,1/68,4/0,7/1,01%)
perigül(102/101,5/0,5/0,49%)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (725,1/719/5,75/0,79%)
Kızlar hepiniz şahane kilo vermişsiniz bu hafta kilo alan 3 kişi var..
1. Takım 217. etap değerlendirmesi
Takımımızın bu etap 1. sudem kendisi inşallah bireyselde de derece yapıcak kutluyorum
Takımımızın sonuncusu kaçakçay75 bu hafta sudem tarafından verilen 5 ödevi yerine getirmek zorunda..
takımın sondan ikincisi benim bende bu ödevlerden 4 ünü yapmak zorundayım
takımın sondan 3. su elifsena kendisi bu ödevlerden 3 ünü yapmak zorunda
takımın kilo veremeyen yegane üyesi asl35 bu hafta sayemizde yırttı kendiside bu hafta 2 ödevi yapmak zorunda..
Hepinize kolay gele
Sudemcim iyi düşün en geç pazartesiye kadar ödevlerini açıklayabilirsin..
Maicim hoşgeldin canım iyiki geldin tatlım..
Acemilik işte ancak öğreniyoruz.. eline sağlık kontrol ettğin için yaa yoksa çuvallıycaktım walla kız yine hızır gibisin heryere yetişiyorsun canım beaa
Tamam tatlım hemen düzeltiyorum..
maiciiimm.nerdesin sen hayatım .ben seni çok özledim yaaa..bu arada sağol tatlım..
öncelikle şarap içmediğine çok sevindim ne yalan söyleyim şu mübarek günlerde içmene gönlüm razı değildi inşş. başka bigün dahahuzurlu ve sakin bi şekilde kutlarsınız canım evde biri varkende zor olurdu zatenn
ben yırttım dediğin gibi ödevlerin hepsini yapmaktan hah hah hahbenim acilen bişeyler yapıp bayrama bu rakamdan kurtulmam şart yoksa 72 kabusum oldu yaaa
kilo veren herkesi tebrik ediyorumsudemcimm canım benim ablasının bitanesi azcık torpil yaparsın artık ablana çamaşır yıkama ve ip atlamanın haricine razım ben
çuvallicak bişey yok tatlım bu küçük bi ayrıntı sadece ama belli mi olur iki tane 4.00 yüzdesi olan olur...
o yüzden söyliyim dedim...
inşallah canım vardır herşeyde bir hayır derler ya..
bu arada öyle torpil falan istemek yok sudem zeki kızdır o bize ne ödev verceğini bilir.. etkileme lütfen..
ayrıca seninle ramazan ile beraber dukana başlıyoruz ablacım iftar sahur menulerini ben vericem sana.. anlaşıldı sen bunu kendin yapamıycaksın.. maden ramazan sonu istediğin kiloya gelmek istiyosu zaten çok sürmez senin benim tahmin ettiğime göre ramazanın son haftası inersin sen 67 ye falan haa dersenki ben devam edicen 65 olucam bayrama gelirsin o rakamada..
Şimdi söyle varmısın? yokmusun.. Ok diyorsan hemen gir gurmenete yulaf kepeğini şipariş et.. hemen hemen.. çık yarında alışverişini yap bolcana tavuk yumurta al yağsız süt yoğurt peynir al.. bak nasıl zayıflıycaz beraber 3 gün atak ondan sonra seyir hade bakalım
canım yaa saol sen söylemesen belki benim yüzümden kız derecesinden olucaktı inşallah bu hafta birinci olucek sudemcim..
canımsın benim çok özlemişim seni çokkk
kızlar ben çıkıyorum kardeşime gidcez akşama dönemeyebilirim..
sonuçları çok merak ediyom yarın bakarım artık..
yarın görüşürüz kızlar öpüldünüz...
canim bitkisel mi onlar? yarin mi baslicaksin sen diyete?
ne diyeti yapicaksin bu sefer?
bence dukani dene :)
ben basladigimdan beri dukanla 9 kilo verdim
hosbulduk, tsk ederimm :)aylinnn hoş geldin aramıza yeniden bu arada resimlerin de çok güzel çıkmışsın
masallahcanim ben 3 temmuzda baslamisim dukana, bugun 28 temmuz... 25 gün olmus iste.
karbonhıdrat dıeytıyle ergınsena arkadaşımız 30 kıloya yakın verdı.....bence ya dukan yap ya karbon....ama bız dukan yapıyoz gel beraber yapalım eğlencelı olur...birlikten kuvvet doğar...bu arad maşş..rabbim seni güzel yaratmiş....
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?