Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben eve molaya geldim, birazdan cikicam yine ise gitmem lazim. yardimci olamadim sana bugun hic listelerde falan
ama maalesef sabahci oldugumda böyle oluyor
sabahlari vaktim olmuyor :26:

Maicim hoşgeldin canım iyiki geldin tatlım..
Acemilik işte ancak öğreniyoruz.. eline sağlık kontrol ettğin için yaa yoksa çuvallıycaktım walla kız yine hızır gibisin heryere yetişiyorsun canım beaa

innuk canim benim kilom 85,5 demistim
ama bu sabah tarti 85,3 gösterdi

düzeltebilir misin?

Tamam tatlım hemen düzeltiyorum..

öncelikle şarap içmediğine çok sevindim ne yalan söyleyim şu mübarek günlerde içmene gönlüm razı değildi inşş. başka bigün dahahuzurlu ve sakin bi şekilde kutlarsınız canım evde biri varkende zor olurdu zatenn
ben yırttım dediğin gibi ödevlerin hepsini yapmaktan hah hah hahbenim acilen bişeyler yapıp bayrama bu rakamdan kurtulmam şart yoksa 72 kabusum oldu yaaa

kilo veren herkesi tebrik ediyorum sudemcimm canım benim ablasının bitanesi azcık torpil yaparsın artık ablana çamaşır yıkama ve ip atlamanın haricine razım ben

çuvallicak bişey yok tatlım bu küçük bi ayrıntı sadece ama belli mi olur iki tane 4.00 yüzdesi olan olur...
o yüzden söyliyim dedim...

1.TAKIM 217. ETAP

asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(57,9/58,6/-0,7/-1,21%)
maibeyaz(54/53/1/1,85%)geri dönmek üzere ayrıldı
PAPATYAM(67,1/66,4/0,35/0,52%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdği kilo ikiye bölündü
thirtyfour(87,6/85.3/2,3/2,62%)
elifsena(65/65.1/-0,1/-0,15%)
sudem34(72,4/69,5/2,9/4,01%)
kaçakçay(78/79/-1/-1,28%)
shryvz(69,1/68,4/0,7/1,01%)
perigül(102/101,5/0,5/0,49%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (725,1/718,8/5,95/0,82%)

sanırım oldu kızlar vereyim mi paylaşıma ? bi bakın isterseniz..

inşallah canım vardır herşeyde bir hayır derler ya..
bu arada öyle torpil falan istemek yok sudem zeki kızdır o bize ne ödev verceğini bilir.. etkileme lütfen..
ayrıca seninle ramazan ile beraber dukana başlıyoruz ablacım iftar sahur menulerini ben vericem sana.. anlaşıldı sen bunu kendin yapamıycaksın.. maden ramazan sonu istediğin kiloya gelmek istiyosu zaten çok sürmez senin benim tahmin ettiğime göre ramazanın son haftası inersin sen 67 ye falan haa dersenki ben devam edicen 65 olucam bayrama gelirsin o rakamada..
Şimdi söyle varmısın? yokmusun.. Ok diyorsan hemen gir gurmenete yulaf kepeğini şipariş et.. hemen hemen.. çık yarında alışverişini yap bolcana tavuk yumurta al yağsız süt yoğurt peynir al.. bak nasıl zayıflıycaz beraber 3 gün atak ondan sonra seyir hade bakalım

çuvallicak bişey yok tatlım bu küçük bi ayrıntı sadece ama belli mi olur iki tane 4.00 yüzdesi olan olur...
o yüzden söyliyim dedim...

canım yaa saol sen söylemesen belki benim yüzümden kız derecesinden olucaktı inşallah bu hafta birinci olucek sudemcim..
canımsın benim çok özlemişim seni çokkk

torpil istiyorum ama biliyorumki sudem bana acmıycak en ağır cezayı vercek napalım.. adaletin kestiği parmak acımazmış
tmm canım başlayalım şu dukana son çarem o kaldı zaten ama çarşamba başlasak olurmu çünki ben ilk 2 gün biraz tansiyon proplemi yaşıyorum çok düşüyo bide midemin alışması lazım sonrada başlarım

yulaf kepeğini bulurum sanırım burda geçen baktım yulafın unu varmış almadım büyük bi aktar var orada vardır en azından 69.9 bile olsa razım o kadar sıkıldım 7lerden yani

maiiiyi.... hepimiz özledik gelmesini yine bizimle olması dört gözle bekliyorum kendi adıma:)))

kızlar ben çıkıyorum kardeşime gidcez akşama dönemeyebilirim..
sonuçları çok merak ediyom yarın bakarım artık..
yarın görüşürüz kızlar öpüldünüz...

maicim cok tedekür ederim canim ellerine saglik,iunukcum sanada tesekür ederim canim ama sen ylanis takima gitmissin,ben 4.takimin kaptaniyim canim :) yinede cok sagol

canim bitkisel mi onlar? yarin mi baslicaksin sen diyete?
ne diyeti yapicaksin bu sefer?
bence dukani dene :)
ben basladigimdan beri dukanla 9 kilo verdim

valla abla karbonhidrat diyeti yapicam da $u dukani tam olarak HERKES icin uzuuuunca bi anlatirsan cok sevinicem.... ozaman onuda yaparim yani...
yok haplari almicam, güya tok tutuyo, dün denedim aksam, olmadi pek..

aylinnn hoş geldin aramıza yeniden bu arada resimlerin de çok güzel çıkmışsın
hosbulduk, tsk ederimm :)

canim ben 3 temmuzda baslamisim dukana, bugun 28 temmuz... 25 gün olmus iste.
masallah

cok tsk ederim utandim simdi dukani biri tam olarak anlatirsa yapicam... kitap okuyasim yok simdi valla...

Son düzenleme:
kizlar tartildim bugün.... kabus gibi yaa.... nekadar cok almisim 97,5 offffff

kizlar sabah islerim vardi carsida, kahvalti yapmadan ciktim... saat 14.30 da yedim...

3 yumurta tereyagli tavada
2 domates ve sogan, (salata iste) zeytinyagli tuzlu balsamiko baharatiyla, türkcesi ne bilmiyom...

dukana aykiri bu sanirim yediklerim? anlayamadim... birinci devre yagsiz geciyordu sanirim?

cnm dukana aykiri olan
günde sadece 2 tane yumurta yiyebilirsin

dünyadaki tüm diyetlere aykiri
tereyag olur mu ya deliiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…