- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
slm kızlar nasılsunız bakalım?? bu arada bende bi isteksizlik var sanki diyet işini fazla sıkı yapamıyorum nedense hiç kilo verememişim üstüne de 1 kilo kadar almışım :18::18::18::18: çok korkuyorum
bu arada dr dan geldim ultrasonum çekildi kızlar safra kesem taş doluymuş ameliyat dedi dr sankim biraz korkuyorum gibi ben daha önce hiç ameliyat olmadım heyecan landım baya bii sabahda heyecan dan 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim
Evett kızlar yarın cumaa...
yarın bakıcez kim kilo almışş kim vermiş.. kim ne durumda.. ben yarına kadar en azından kendimi sabitlersem yani aldığım 400 gr ı iade edersem çok mutlu olacağımda takımın durumu nolcak diye düşünürken aklıma bişe geldi..
Şimdi bu puan falan filan sistemini unutuyoruz.. çünkü kimse doğru dürüst sporunu kaçamağımı yazmıyor.. kilo alan veren belli sadece.. ee onuda biaz eğlenceli yapalım dedim..
yarından itibaren takımın birincisi takımda kilo almış olanlara ya da veremeyenlere ödev verecek..
mesela diyelim ki aslı kilo veremedi hatta hüplettiği bademler ve nutella yüzünden 100 gr aldı ve takımın sonuncusu oldu(en azından o kadarcık almış olduğunu umuyorum)
sudemde istikrarlı olarak devam ettiği dukan diyeti sayesinde 2 kg 200 gr verdi ve takımın şampiyonu oldu..
sudem aslı başta olmak üzere takımda kilo almış ve verememiş herkese ödev verecek en çok alana 5 daha az alana 4-3-2 diye gidecek ödev sayısı..
mesela sudem bu hafta aslı ya 5 ödev vericek ya bu ödevler aslının kilo vermesine yönelik şeyler olucak..
1. ödev : 2 lt buzlu su içilecek
2. ödevazartesi çarşamba cuma 30 dk leslie yapılacak
3. ödev :çarşamba günü 50 mekik çekilecek
4. ödev: 1 makina çamaşır elde yıkanacak
5. ödev: 15 dk ip atlanacak gibi..
bunlar benim aklıma gelenler.. birinci olan ödevleri kendi seçicek..(artık hayal gücüne kalmış)
sonuncu olan bu 5 ödevide yapmak zorunda
diğer kilo alan ve veremeyenler aldıkları kilo sıralamasına göre bu ödevlerden 4 ünü 3 ünü seçecekler ve yapacaklar..
beğenen - beğenmeyen varmı?
eklemek / değiştirmek isteyen var mı?
nasıl buldunuz yorumlar neler???
hadi bakalım yarın ki listeyi dört gözle bekliyorum..
gül gül öldüm ya....
allah iyiliğini versin emi....
elde çamaşır yıkamak anam 1 kılo verırırm heralde çitilerken.....anam bana parada versn ben elde çamaşır yıkamam ya........suya yazık deterjana yazık......beni topuğumdan fursanız yıkamam....
bu arada 1 saat daha kitap okudum..bugun etti 2 saat
bu arada buzlu suyu herkes içmeyebilir diş hassasiyetı olabilir yaz günü grip nezleolmaktan korkan olabılır....kendılerı secerse olsun....
benimkiler örnek vermek içindi yani daha yaratıcı ödevler verilebilir. artık yarın birinci olursa oda senin yaratıcılığına kalmış güzelim eminim sen daha zekice ödevler bulursun
yani artık 1. takıma kilo almak yok..
hayırlısı olsun canım üzme kendini demekde anlamsız biliyorum ama allah kolaylık versin mevlam tez zamanda sizi birleştirsin inşşşş..bu arada kizlar moralim inanilmaz derecede bozuk, agladim aglicam...
benim esim türkiyede, ben burdayim, bize sorunumuz var malum...
biz esimi nisan ayinda almanca kursunu yazdirdik, güya haziran ayinda baslicakti...
haziran ayinda kursu iptal ettiler, az kursiyer var diye, agustos ayinda garanti muhakkak olcak
olmamasi imkansiz falan dediler bizi ikna ettiler
az önce esim kursu aradi agustos ayindaki kursta iptal olmus
4 aydir bosuna bekliyoruz, kafayi yemek üzereyim
esim haziranda kursa katilcam diye is yerinden ayrildi... 2 aydir bos geziyor, ve hazirdan yiyor
ve simdi yine uzadi sinirden köpürüyor su an
cok bahtsizim ya
tartim sabah 85,6 gösterdi
cumadan beri 2 kilo vermisim:82:
kuzu hoşgeldın ....sen diskalifiye mı oldun....yoksa takımda yer olmadığı için hiç giremedın dışardn mı takip ediyodun....
canım neden cumayı bekliyorsun ki ?? gel sohbete sonuçta ilk bir hafta deneme süren olcak ne kadar çok alışırsan takıma o kadar iyi olur çabuk kaynaşırsın zaten eskiden biliyoz seni....
aylinim gel cnm ya, konusur muabbet ederiz :)
bu takimda basarisizliga yer yok
bana iyi geldi burasi insallah sanada iyi gelir
:)
tartim sabah 85,6 gösterdi
cumadan beri 2 kilo vermisim:82:
slm kızlar nasılsunız bakalım?? bu arada bende bi isteksizlik var sanki diyet işini fazla sıkı yapamıyorum nedense hiç kilo verememişim üstüne de 1 kilo kadar almışım :18::18::18::18: çok korkuyorum
bu arada dr dan geldim ultrasonum çekildi kızlar safra kesem taş doluymuş ameliyat dedi dr sankim biraz korkuyorum gibi ben daha önce hiç ameliyat olmadım heyecan landım baya bii sabahda heyecan dan 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim
Evett kızlar yarın cumaa...
yarın bakıcez kim kilo almışş kim vermiş.. kim ne durumda.. ben yarına kadar en azından kendimi sabitlersem yani aldığım 400 gr ı iade edersem çok mutlu olacağımda takımın durumu nolcak diye düşünürken aklıma bişe geldi..
Şimdi bu puan falan filan sistemini unutuyoruz.. çünkü kimse doğru dürüst sporunu kaçamağımı yazmıyor.. kilo alan veren belli sadece.. ee onuda biaz eğlenceli yapalım dedim..
yarından itibaren takımın birincisi takımda kilo almış olanlara ya da veremeyenlere ödev verecek..
mesela diyelim ki aslı kilo veremedi hatta hüplettiği bademler ve nutella yüzünden 100 gr aldı ve takımın sonuncusu oldu(en azından o kadarcık almış olduğunu umuyorum)
sudemde istikrarlı olarak devam ettiği dukan diyeti sayesinde 2 kg 200 gr verdi ve takımın şampiyonu oldu..
sudem aslı başta olmak üzere takımda kilo almış ve verememiş herkese ödev verecek en çok alana 5 daha az alana 4-3-2 diye gidecek ödev sayısı..
mesela sudem bu hafta aslı ya 5 ödev vericek ya bu ödevler aslının kilo vermesine yönelik şeyler olucak..
1. ödev : 2 lt buzlu su içilecek
2. ödevazartesi çarşamba cuma 30 dk leslie yapılacak
3. ödev :çarşamba günü 50 mekik çekilecek
4. ödev: 1 makina çamaşır elde yıkanacak
5. ödev: 15 dk ip atlanacak gibi..
bunlar benim aklıma gelenler.. birinci olan ödevleri kendi seçicek..(artık hayal gücüne kalmış)
sonuncu olan bu 5 ödevide yapmak zorunda
diğer kilo alan ve veremeyenler aldıkları kilo sıralamasına göre bu ödevlerden 4 ünü 3 ünü seçecekler ve yapacaklar..
beğenen - beğenmeyen varmı?
eklemek / değiştirmek isteyen var mı?
nasıl buldunuz yorumlar neler???
hadi bakalım yarın ki listeyi dört gözle bekliyorum..
evet kizlarr... kendimi tanitayimmi tekrar... busefer gitmicem istee..... burda kalicamm
ismim Aylin... 21 yasindayim... eylülde tekrar okula baslicam, ve seneye mimarlik okuycam insallah...
cocuklugumdan beri sismanim... güzel tombullardan ammmaa14 yasinda cok kötü bi sismanlik gecirdim, 105 killodan 83kg olmustum sporsuz ve sagliksiz rejim sonucu saclarim cok döküldü... su an toparlaniyor toparlandi sayilir...
simdiki halim.. cumartesi ki ni$andan... 96 kg sanirim
bu da 88 kg ki halim... nisan ayindan sanirm... hemen kilo aldimkarbonhidrat rejimi yapmistim... 7 haftada 8 kg vermistim... bendeki SORUN KORUYAMAMAK!!!! bunu bana ögretin nolursunuz
en sevmedigim bölgelerim : KOLLAR ve BACAKLAR BASENLER.... kollarima kas yapmistim bilmeyerek... cok cirkin duruyor(....
boyum 168
Kızlar ben şimdi çıkıyorum bugün evlilik yıldönümümüz ya hiç bişe yapmadım sabahtan ber bugün bişe yapamayız diyen kocam şimdi eve gelesi tuttu mu bende gelme dedim.. bozulda galiba iyi gelmiycem o zaman dedi... napiim bu saate kadar sen bana ters köşe yap sonra kalk evde hala pjama ile oturann kadına ben geliyorum de.. hade ordan..
aldığım hedaye de daha gelmedi.. off ya şimdi yine sinir oldum çıkıyım bi şarap bakiim bide pasta alayımda bari öyle bişeler yapalım napiim..
bu arada kizlar moralim inanilmaz derecede bozuk, agladim aglicam...
benim esim türkiyede, ben burdayim, bize sorunumuz var malum...
biz esimi nisan ayinda almanca kursunu yazdirdik, güya haziran ayinda baslicakti...
haziran ayinda kursu iptal ettiler, az kursiyer var diye, agustos ayinda garanti muhakkak olcak
olmamasi imkansiz falan dediler bizi ikna ettiler
az önce esim kursu aradi agustos ayindaki kursta iptal olmus
4 aydir bosuna bekliyoruz, kafayi yemek üzereyim
esim haziranda kursa katilcam diye is yerinden ayrildi... 2 aydir bos geziyor, ve hazirdan yiyor
ve simdi yine uzadi sinirden köpürüyor su an
cok bahtsizim ya
oy tatli tombulum benim cok sekersin bu kiloda bile
bide zayiflayinca fistik gibi olcen insallah .. hosgeldin aramiza ..
insallah vericez ve beraber koruycaz benimde en buyuk sorunum ust bolgem
ust 42,44 den assagi biseycik olmuyor
kollarim problem, goguslerim dogumdan sonra daha bi buyudu ve karin migde bolgem ha bide yanlarda simitlerimde var
neren kaldi dersen assagi durumu kurtariyor
kalca ve basenlerim suan tam iyi 38 giyiyorum bazende 40
daha once bende bir cok kez cok hizli kilo vermis ama koruyamamistim bu sefer insallah koruycam
hadi nice mutlu yillara insallah .. guzelce eglenin tadini cikartin, hem kafan dagilsin bi ..
canim ne olur uzme kendini
inan cevremde bir cok insan bu problemi yasiyor
bu vize problemleri hep boyle .. cok ugrastiriyorlar ama sonunda mutlaka veriyorlar ..
esin turkiyedemi gidecekti kursa ?
o gelemezse ramazanda sen git yanina gidebilirsen .. onu gormek sana cok iyi gelicek ..
hayırlısı olsun canım üzme kendini demekde anlamsız biliyorum ama allah kolaylık versin mevlam tez zamanda sizi birleştirsin inşşşş..
ama olmuyo böyle çatlıyorum ben ya bune hız gitti kilolar inşşşş. da gelmezler gittikleri yerden çok sevindim canım senin adına desenize sudemle senin sayende yarında 1. yizzzz
dukancılarr ize bi sorum olcekkkk cevap lütfen:))))
şimdi bu diyete adetliyken başlanırmıı kilo vermeyi etkilermiii ben ramazanın engeç 5 de adet olucam ogün başlasam 5 gün atak yapsam sonrada seyire geçsem olurmu ne dersiniz???
sudemin bugün yazdıkları kafamı karıştırdı hep aynı yerdeyim aylardır dediği gibii böyle yapmaya karar verdim sizinde desteğiyle:)))))
hem rejime hazir degildim hemde cok stresliydim nisan vardi kuzenin, atlattik. simdi tekrar burdayim... yarin tartilip kilomu bildiricem..
geldim geldimm :))
bu arada allah sabir versin sana ablam üzüldüm kursun iptal olmasina...
evet kizlarr... kendimi tanitayimmi tekrar... busefer gitmicem istee..... burda kalicamm
ismim Aylin... 21 yasindayim... eylülde tekrar okula baslicam, ve seneye mimarlik okuycam insallah...
cocuklugumdan beri sismanim... güzel tombullardan ammmaa14 yasinda cok kötü bi sismanlik gecirdim, 105 killodan 83kg olmustum sporsuz ve sagliksiz rejim sonucu saclarim cok döküldü... su an toparlaniyor toparlandi sayilir...
bu da 88 kg ki halim... nisan ayindan sanirm... hemen kilo aldimkarbonhidrat rejimi yapmistim... 7 haftada 8 kg vermistim... bendeki SORUN KORUYAMAMAK!!!! bunu bana ögretin nolursunuz
en sevmedigim bölgelerim : KOLLAR ve BACAKLAR BASENLER.... kollarima kas yapmistim bilmeyerek... cok cirkin duruyor(....
boyum 168
sizde tanitirmisiniz kendinizi... not edeyim... daha iyi kaynasmam icin :))
kaptan kimdi?
canim ne olur uzme kendini
inan cevremde bir cok insan bu problemi yasiyor
bu vize problemleri hep boyle .. cok ugrastiriyorlar ama sonunda mutlaka veriyorlar ..
esin turkiyedemi gidecekti kursa ?
o gelemezse ramazanda sen git yanina gidebilirsen .. onu gormek sana cok iyi gelicek ..
sizde tanitirmisiniz kendinizi... not edeyim... daha iyi kaynasmam icin :))
kaptan kimdi?
cok saol canim, insallah birinciyiz. bide sen katilsan bize garanti birinci oluruz :)
bende regl dönemimde baslamistim sanirim, hic sorun yasamadim...
hosgeldin bebisimbaska kursa yazildi simdi, yarin aksam basliyor :) yuppi. diyorum ALLAHIM bizi siniyor herhalde...
zayiflicaksiiiiiiin, mecbursun. :))
kaptan innuk, co pilot benim
adim özlem, almanyda yasiyorum, evliyim, hic cocugum yok
yarismaci arkadaslara basarilar diliyorumm
evet cnm bursada gidecek... az önce o sinirle gitti baska kursa yazildi, burasi daha hayirli sanki
adam cok iyi ilgilenmis saolsun, yarin kursa baslicak
tek kötü yani diger kurs 2 aydi bu 3 ay...
4 ayimizi yedi ........ler ya, binalarini basina yikasim var iyi ki bursada degilim
kaptanimiz innuk canim
ben elif fransadan katiliyorum yarismaya
26 yasindayim, evliyim
11 aylik bi oglum var
hamileligimi 8 kilo ile tamamlayip dogumdan sonra 11 kilo birden verdim
emzirme doneminde ha sunuda yiyim sut olsun ha bunuda yiyim ogluma yarasin derken 10 ayda 14 kilo birden aldim
ilk 5 kilosunu kendi cabalarimla verdikten sonra geri kalan 11 kilomla cebellesirken burayi kesfettim
burda olmaktan cok mutluyum
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
ayy tsk ederim merciitatliyim demi ama insallah bende busefer yapicam... 2008 de 82 ye ulasmistim... yine aldim... her sene ayni seyler oluyor... her sene... artik bikkinlik geldii.....
katiliyorum sana... özlem abla tr ye git kendine gel biraz... ama süpriz yapmak istiodu kocasina, zayifladigi icin..
hosgeldin bebisimbaska kursa yazildi simdi, yarin aksam basliyor :) yuppi. diyorum ALLAHIM bizi siniyor herhalde...
evet cnm bursada gidecek... az önce o sinirle gitti baska kursa yazildi, burasi daha hayirli sanki
adam cok iyi ilgilenmis saolsun, yarin kursa baslicak
tek kötü yani diger kurs 2 aydi bu 3 ay...
4 ayimizi yedi ........ler ya, binalarini basina yikasim var iyi ki bursada degilim
dukancılarr ize bi sorum olcekkkk cevap lütfen:))))
şimdi bu diyete adetliyken başlanırmıı kilo vermeyi etkilermiii ben ramazanın engeç 5 de adet olucam ogün başlasam 5 gün atak yapsam sonrada seyire geçsem olurmu ne dersiniz???
sudemin bugün yazdıkları kafamı karıştırdı hep aynı yerdeyim aylardır dediği gibii böyle yapmaya karar verdim sizinde desteğiyle:)))))
Canım maaaşallah bu ne güzellik yaww. özlem ayrı güzel sen ayrı güzel.. Hakikaten allah sahibine bağışlasın aylincim..evet kizlarr... kendimi tanitayimmi tekrar... busefer gitmicem istee..... burda kalicamm
boyum 168
Canım ben sana takımı kısaca tanıtayım..sizde tanitirmisiniz kendinizi... not edeyim... daha iyi kaynasmam icin :))
kaptan kimdi?
hadi nice mutlu yillara insallah .. guzelce eglenin tadini cikartin, hem kafan dagilsin bi ..
insallah yapicaz canim cok azimlisin bu azimle mutlaka hedefine ulasacaksin
ama en kotusu surekli alip vermek
bir cok yerde okudum surekli kilo alip geri vermek metabolizmayi cok yavaslatiyormus o nedenle bi vericez bidaha almiycaz insallah
insallah butun uzuntuleriniz boyle anlik olur
arada ask sevgi olduktan sonra her engel asilir .. bosuna uzdun kendini
:90::90::90::90: zayiflicam zayiflicammm, hosbulduk
cooooooook sevindiiiiiiiim, ha gayretttt 70 lere gelirsin sen kocisin gelicek bayilacak sanaa allahim kavusturcak sizi
memnun oldum haha
insallah yapicaz canim cok azimlisin bu azimle mutlaka hedefine ulasacaksin
ama en kotusu surekli alip vermek
bir cok yerde okudum surekli kilo alip geri vermek metabolizmayi cok yavaslatiyormus o nedenle bi vericez bidaha almiycaz insallah
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?