Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada kizlar moralim inanilmaz derecede bozuk, agladim aglicam...

benim esim türkiyede, ben burdayim, bize sorunumuz var malum...
biz esimi nisan ayinda almanca kursunu yazdirdik, güya haziran ayinda baslicakti...
haziran ayinda kursu iptal ettiler, az kursiyer var diye, agustos ayinda garanti muhakkak olcak
olmamasi imkansiz falan dediler bizi ikna ettiler
az önce esim kursu aradi agustos ayindaki kursta iptal olmus
4 aydir bosuna bekliyoruz, kafayi yemek üzereyim
esim haziranda kursa katilcam diye is yerinden ayrildi... 2 aydir bos geziyor, ve hazirdan yiyor
ve simdi yine uzadi sinirden köpürüyor su an

cok bahtsizim ya

Son düzenleme:
Kızlar ben şimdi çıkıyorum bugün evlilik yıldönümümüz ya hiç bişe yapmadım sabahtan ber bugün bişe yapamayız diyen kocam şimdi eve gelesi tuttu mu bende gelme dedim.. bozulda galiba iyi gelmiycem o zaman dedi... napiim bu saate kadar sen bana ters köşe yap sonra kalk evde hala pjama ile oturann kadına ben geliyorum de.. hade ordan..
aldığım hedaye de daha gelmedi.. off ya şimdi yine sinir oldum çıkıyım bi şarap bakiim bide pasta alayımda bari öyle bişeler yapalım napiim..

dukanda sebze/ protein günü icin tavsiye:

bugun öglen yaptigim yemek

pirasa yemegi :))
önce kiymayi tencerede kavurdum, 1 tane havucu dilimleyip ekledim,
salca koydum biraz...
sonra 3 tane pirasayi kesip ekledim, bi güzel suyu cekesiye kdr kavurdum
sonra suyunu, baharatini ekledim.
pismesine yakin üzerine 2 yumurta kirdim
afiyyyyyyyyetle yedim :))

canım çok geçmiş olsun ama sende benim gibi moralin bozulunca yemeğe verme kendini ben sonra toparlayamıyorum çok üzülüyorum

çok beğendim canım ama sanki bu ödevlerin hepsi bana verilecek gibi geldi tırstım biraz ama iyi olmuş süperrrr bence acımayınn banaaa

bende çamaşır işine takıldım hiç yıkıyamam elde çorap bilegerisi uyar

hayırlısı olsun canım üzme kendini demekde anlamsız biliyorum ama allah kolaylık versin mevlam tez zamanda sizi birleştirsin inşşşş..
tartim sabah 85,6 gösterdi
cumadan beri 2 kilo vermisim:82:

ama olmuyo böyle çatlıyorum ben ya bune hız gitti kilolar inşşşş. da gelmezler gittikleri yerden çok sevindim canım senin adına desenize sudemle senin sayende yarında 1. yizzzz

dukancılarr ize bi sorum olcekkkk cevap lütfen:))))
şimdi bu diyete adetliyken başlanırmıı kilo vermeyi etkilermiii ben ramazanın engeç 5 de adet olucam ogün başlasam 5 gün atak yapsam sonrada seyire geçsem olurmu ne dersiniz???

sudemin bugün yazdıkları kafamı karıştırdı hep aynı yerdeyim aylardır dediği gibii böyle yapmaya karar verdim sizinde desteğiyle:)))))

kuzu hoşgeldın ....sen diskalifiye mı oldun....yoksa takımda yer olmadığı için hiç giremedın dışardn mı takip ediyodun....

hem rejime hazir degildim hemde cok stresliydim nisan vardi kuzenin, atlattik. simdi tekrar burdayim... yarin tartilip kilomu bildiricem..

canım neden cumayı bekliyorsun ki ?? gel sohbete sonuçta ilk bir hafta deneme süren olcak ne kadar çok alışırsan takıma o kadar iyi olur çabuk kaynaşırsın zaten eskiden biliyoz seni....

geldim geldimm :))

aylinim gel cnm ya, konusur muabbet ederiz :)
bu takimda basarisizliga yer yok
bana iyi geldi burasi insallah sanada iyi gelir

:)

insallah ablammm senin gibi veririm bendee.....

tartim sabah 85,6 gösterdi
cumadan beri 2 kilo vermisim:82:

süper

bu arada allah sabir versin sana ablam üzüldüm kursun iptal olmasina...

evet kizlarr... kendimi tanitayimmi tekrar... busefer gitmicem istee..... burda kalicamm
ismim Aylin... 21 yasindayim... eylülde tekrar okula baslicam, ve seneye mimarlik okuycam insallah...
cocuklugumdan beri sismanim... güzel tombullardan ammmaa 14 yasinda cok kötü bi sismanlik gecirdim, 105 killodan 83kg olmustum sporsuz ve sagliksiz rejim sonucu saclarim cok döküldü... su an toparlaniyor toparlandi sayilir...

simdiki halim.. cumartesi ki ni$andan... 96 kg sanirim

bu da 88 kg ki halim... nisan ayindan sanirm... hemen kilo aldim karbonhidrat rejimi yapmistim... 7 haftada 8 kg vermistim... bendeki SORUN KORUYAMAMAK!!!! bunu bana ögretin nolursunuz

en sevmedigim bölgelerim : KOLLAR ve BACAKLAR BASENLER.... kollarima kas yapmistim bilmeyerek... cok cirkin duruyor (....
boyum 168

Son düzenleme:
slm kizlar gezmeden geldim
en sevdigim bi arkadasimla yine yaninda cok huzur buldugum bi arkadasa gittim
sudem seninle konusurken seni dinlerken o arkadasimla konusuyormusum gibi hissediyorum kendimi..
olaylara cok objektif bakiyorsun cok hosuma gidiyor

ha bide super seyler hazirlamis arkadasim hic kacamak yapmadim kibarca reddettim oda sagolsun anlayisla karsiladi
kk yi onada tavsiye ettim belki gelicek aramiza en azindan sohbete ..
ayni boydayiz ve kilosu suan 80
polistik over hastasi cok zor kilo veriyor hatta veremiyor oda tamamen salmis kendini ..
rabbim sifa versin insallah bide guzel bi bebis tum isteyen arkadaslarimizla birlikte ..

canim cok cok gecmis olsun
hic korkma heyecanlanma inan cok kolay ameliyat
ben bir suru ameliyat gecirdim bana + lari bile oldu ameliyatarin
mesela apandist ameliyatima 59 kiloyla girmistim 7 gun hastanede kaldim ve ciktigimda 53 dum 6 kilo gitmisti cunku tam 5 gun sadece serum takmislar ve su disinda hic birsey yedirmemislerdi :)))

ay bayildim ben bu cezalara camasiri elde yikama disinda hepsi olabilir ..
ben bu hafta kendime guveniyorum sali tartilmadim ama eminimki verdim
cunku pazartesiden hatta pazardan beri sifir kacamagim var ))

sizde tanitirmisiniz kendinizi... not edeyim... daha iyi kaynasmam icin :))
kaptan kimdi?

Son düzenleme:

oy tatli tombulum benim cok sekersin bu kiloda bile
bide zayiflayinca fistik gibi olcen insallah .. hosgeldin aramiza ..
insallah vericez ve beraber koruycaz benimde en buyuk sorunum ust bolgem
ust 42,44 den assagi biseycik olmuyor
kollarim problem, goguslerim dogumdan sonra daha bi buyudu ve karin migde bolgem ha bide yanlarda simitlerimde var
neren kaldi dersen assagi durumu kurtariyor
kalca ve basenlerim suan tam iyi 38 giyiyorum bazende 40

daha once bende bir cok kez cok hizli kilo vermis ama koruyamamistim bu sefer insallah koruycam

hadi nice mutlu yillara insallah .. guzelce eglenin tadini cikartin, hem kafan dagilsin bi ..

canim ne olur uzme kendini
inan cevremde bir cok insan bu problemi yasiyor
bu vize problemleri hep boyle .. cok ugrastiriyorlar ama sonunda mutlaka veriyorlar ..
esin turkiyedemi gidecekti kursa ?
o gelemezse ramazanda sen git yanina gidebilirsen .. onu gormek sana cok iyi gelicek ..

ayy tsk ederim mercii tatliyim demi ama insallah bende busefer yapicam... 2008 de 82 ye ulasmistim... yine aldim... her sene ayni seyler oluyor... her sene... artik bikkinlik geldii.....

katiliyorum sana... özlem abla tr ye git kendine gel biraz... ama süpriz yapmak istiodu kocasina, zayifladigi icin..

cok saol canim, insallah birinciyiz. bide sen katilsan bize garanti birinci oluruz :)

bende regl dönemimde baslamistim sanirim, hic sorun yasamadim...

hem rejime hazir degildim hemde cok stresliydim nisan vardi kuzenin, atlattik. simdi tekrar burdayim... yarin tartilip kilomu bildiricem..

geldim geldimm :))

bu arada allah sabir versin sana ablam üzüldüm kursun iptal olmasina...

hosgeldin bebisim baska kursa yazildi simdi, yarin aksam basliyor :) yuppi. diyorum ALLAHIM bizi siniyor herhalde...

zayiflicaksiiiiiiin, mecbursun. :))

kaptan kimdi?

kaptan innuk, co pilot benim
adim özlem, almanyda yasiyorum, evliyim, hic cocugum yok
yarismaci arkadaslara basarilar diliyorumm

evet cnm bursada gidecek... az önce o sinirle gitti baska kursa yazildi, burasi daha hayirli sanki
adam cok iyi ilgilenmis saolsun, yarin kursa baslicak
tek kötü yani diger kurs 2 aydi bu 3 ay...

4 ayimizi yedi ........ler ya, binalarini basina yikasim var iyi ki bursada degilim

kaptan kimdi?

kaptanimiz innuk canim

ben elif fransadan katiliyorum yarismaya
26 yasindayim, evliyim
11 aylik bi oglum var
hamileligimi 8 kilo ile tamamlayip dogumdan sonra 11 kilo birden verdim
emzirme doneminde ha sunuda yiyim sut olsun ha bunuda yiyim ogluma yarasin derken 10 ayda 14 kilo birden aldim
ilk 5 kilosunu kendi cabalarimla verdikten sonra geri kalan 11 kilomla cebellesirken burayi kesfettim
burda olmaktan cok mutluyum
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

:90::90::90::90: zayiflicam zayiflicammm, hosbulduk

cooooooook sevindiiiiiiiim, ha gayretttt 70 lere gelirsin sen kocisin gelicek bayilacak sanaa allahim kavusturcak sizi

memnun oldum haha

Son düzenleme:

memnun oldum. allah bagislasin
yine güzel vermissin

Son düzenleme:

insallah yapicaz canim cok azimlisin bu azimle mutlaka hedefine ulasacaksin
ama en kotusu surekli alip vermek
bir cok yerde okudum surekli kilo alip geri vermek metabolizmayi cok yavaslatiyormus o nedenle bi vericez bidaha almiycaz insallah

insallah butun uzuntuleriniz boyle anlik olur
arada ask sevgi olduktan sonra her engel asilir .. bosuna uzdun kendini

canım neden tam da o dönem bekliyorsun ki ya önce başlıyıp atak dönemni en azından bitircen yada bitmesini bekliyip sonra başlıycan dukan kitabı öyle diyor ödem tutacağın için motivasyon açısından bu dmnemde başlamak gerekirmiş.

Canım maaaşallah bu ne güzellik yaww. özlem ayrı güzel sen ayrı güzel.. Hakikaten allah sahibine bağışlasın aylincim..

kaptan kimdi?
Canım ben sana takımı kısaca tanıtayım..
innuk yani ben takımın yeni kaptanıyım özlemden yardımcım.. Sen ilk geldiğinde maibeyazdı kaptan şu sıralar biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğu için devretti bize..

sudem34 takımımızın en eskilerindendir. Kendisi öğretmendir..istanbulda yaşar.. takımın sivri dilli cadısıdır. Takım tarafından çok sevilir..

asl35 takımın en eskilerinden yine.. kendisi 35 yaş civarında 4 güzel kızı var ve mersine yaşıyor.. takımımız ablasıdır.. kendisi kuran öğretmeni..tek kötü huyu tatlıyı çok seviyo..

shryvz takımımızn öğretmenlerinden, kırşehirde yaşıyor, minik yaramaz bir oğluşu var..

thirtyfour zaten tanıyorsun..

elifsena, fransada yaşıyor o da gurbetçi, onunda minik bir oğluşu var..

papatyam, fazla uğramıyor kendisi gezmekten pek fırsat bulamaz ama oda maiciğimizin eski topikten arkadaşıdır..

perigül yeni geldi takıma pek tanışma fırsatımız olmadı.. bu sıralar pek sık uğrayamıyor..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
kızlar kusura bakmayın atladığım varsa kendini tanıtsın lütfen..

hadi nice mutlu yillara insallah .. guzelce eglenin tadini cikartin, hem kafan dagilsin bi ..

saol bitanem..

canim insan sinir oluyor, 4 aydir oyaladilar bizi ya...
kocam cok üzüldü, sinirlendi ben daha cok ona üzüldüm.
ben bi sekilde hal olcagini biliyordum ama o direk umutsuzluga kapilmisti, morali cok bozuktu.
ben git baska kurs ara bugun hallet yoksa bütün gün kafana takarsin demeseydim
su an hala somurtuyor olurdu :)

:90::90::90::90: zayiflicam zayiflicammm, hosbulduk

cooooooook sevindiiiiiiiim, ha gayretttt 70 lere gelirsin sen kocisin gelicek bayilacak sanaa allahim kavusturcak sizi

memnun oldum haha

kocam zaten bayiliyor bana ayooool :82:
valla su an trye gitmem, önce bi 5-10 kilo daha vereyim, görünce dudagi ucuklasin istiyorum

insallah hedefime ulasicamm.......
evet hayatim sadece alip vermekle geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…