Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aminnnn askuma bagislasin allahim beni
hee gözeliz demii
tsk ederimmm tanittigin icin

sexyy bakisli kuzuu

sizde tanitirmisiniz kendinizi... not edeyim... daha iyi kaynasmam icin :))
kaptan kimdi?

canım hoş geldin aramıza inşşş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz birbirimizin desteğiyle ınnukcumm anlatmış beni. dediği gibi
en eskilerdenim 37 yaşındayım tatlı sevdam yüzünden dahada burda kalcak gibiyimmm:))))))))siz beni örnek almayın aslaaa .))

Son düzenleme:
istah kesici kapsüller aliyorum... bakalim fayda edicekmi... sadece aksamlari alicam aksamlari cok yedigim icin....

hahaha deli yaww ne diyo bana, utandim :78:

haha

istah kesici kapsüller aliyorum... bakalim fayda edicekmi... sadece aksamlari alicam aksamlari cok yedigim icin....

canim bitkisel mi onlar? yarin mi baslicaksin sen diyete?
ne diyeti yapicaksin bu sefer?
bence dukani dene :)
ben basladigimdan beri dukanla 9 kilo verdim

yapma yaw vay anam vay yandık desene söz kızlar deaha dikkatli olucam üzmicem sizleride kendimi de verilen her cezayada razıyım naapalım :18::18::18::18:

yok canım ben normal doğum yaptım çok da rahat yaptım

hayırdır nıye böyle yazdın şimdi?

halbuki her veli sevmez beni....bazısı deli gibi sever bazısı uyuz olur bana...hahaha

amaaan bu bütün öğretmenler için geçerli kimisi çok sever öteki nefret eder kimisi baştan ısınamaz bu böle sürer gider

valla ben bu işi tuttum çok hoşuma gittti kız ınnuk aferin sana ne güzeel fikirler buluytorsun

bravokız ne güzel öneriler vermişsin ben de bir zamanlar oğlumdan çıkarmıştım herşeyin acısını şimdi aklıma gelince ne kadar aptalmışım diyorum kendime bencede birine kızarsan oğluna yaklaş inan bütün sıkıntını alıcaktır

evet olucam olmamak gibi bi seçeneğim yokmuş sağlığım açısından ameliyat şert

offf banada iyi geliyor aslında siz bana kzıyorsunuz bu aralar yiyorum diye ama bilseniz eskiden ben bunun iki katı yerdim sıkılınca şimdi bir ööğün kaçırsam en azından 2. öğünde kendimi frenliyorum bu bile benim için ilerlemme sayılır

yanımda 1. takım varken evvel allah kimse beni yıldıramaz zaten kilo vermemşart kesinlikle iç organlarda yağlanma varmış utrasonda oda çıktı :18::18::18::18::18::18:

sabah:
1 dilim börek
2 dilim beyaz ekmek ilk iki sıradakileri yemesem çok güzel bi menü olacakmış
peynir
domates
salatalık
5 yeşil zeytin

öğlen:
tavul döner
ayran

akşam:
salata
çay

spor 30 dak yürüyüş
su 2 lt
yeşilçay 1 bardak

börek olmasaymis tam süper bi menüymüs canim, börek bozmus biraz :)

ooooo maşşşş. yani 1 ayda 10 kilo desene süper yaaa tam uydunmu hiçmi kaçamak yapmadın

kacamagim oldu 2-3 gün.
ama öyle asiriya kacmadim hic, genelde uydum hep diyete.
haftada bir kacamak yapiyorum biraz, seker dengem bozulmasin falan diye
cünkü bu diyette seker tamamen yasak
ara sira sekerim düscek diye korkuyorum bi dilim ekmek yiyorum
ama karbonhidrat öyle bisey ki bi basladi mi birakamiyorsun sürekli aciktiyior gün boyunca

resimlerim albümde var tatlim, profilime girince görünüyor ama sadece arkadasimsan...
arkadas olarak ekli misin ki bende

Son düzenleme:

hımm anladım canım sanırım bende başlıycam yoksa kaldım böyle ilerleyemiyorum durdukçada sapıtıyorum

yok canım arkadaşın değilim sanırım ((

selam millet ben geldim misafirlerim yarın akşam gidecek artık rahat rahat burda olurum herhalde :))

bu arada sabah bildirim yapamaz isem bu sabahki tartı rakamımı yazayım burdan maicim 66,5 canım sabah girebilirsem mesaj atarım son durumu eğer giremez isem rakam budur cnm okk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…