Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün cumartesi ve takımdan kimsecikler yk gelyom gidiyom kimse uğramamış.. neyse bari bende gideym :)) pazartesi görüşürüz artıkın..

tamam canım ödevleri bi düşünüyüm ödev düşünmeye vakit bulamadım daha....

ama arkadaşlardan ödev önerileri alabilirim seher ne ödev veriyim kızlara?
kuzumm benım ya bıtanesın nasıl benım hakımı korurumuş...tatlım benım...maş 53 e de ınmışsın....afeın kzı sana...helal....belin kaç cm oldu?

çuvallicak bişey yok tatlım bu küçük bi ayrıntı sadece ama belli mi olur iki tane 4.00 yüzdesi olan olur...
o yüzden söyliyim dedim...
yerimseni ben....
şans melekim....sayenizde verıdm bak 3 kıloyu.....çok saolun....
canım balzamik içkili bişey diye hatırlıyorum....alkol kullanmıyorsan aklında bulunsun bilmiyorsan uyarıyım dedım....iftarda sahurda kullanırsan yazık olmasın....dukan kıtabında geçip duruyodu bende netten baktım....yeni öğrendim....bi araştır istersen.....tr dışında olmak çok zor...ablamla belçikada süt tozunun arkasına baktık meğerse sakıncalı şey varmış içinde......
canım 7. madde yanlış....yumurtanın sarısı yağlı olduğu için ve kolestrol yaptığı için 1.5 tan fazlası yasak....ama beyazı saf proteın oldugu için istersen 10 tane beyaz ye sorun yok.....

kızalr kendınıze cezalardan ceza beğenın....

kızlar dukan kitabım bittii....

bugun 2.5 saat kitap okudum yine...ay çok mutluyum kendımı işe yaramış gibi hissedıyorum....

dun arkadaşla buluştuk dolmabahçe de oturduk,sonra bahçeşehir ünv. oralarda takıldık....5-6 saat lafın belini kırdık...özlemişiz birbirimizi...

kızlar cezalar konusunda bana fikir verin.....

canım çok mahcup oldum inan ama o kadar yoğundum ki hiç fırsatım olmadı.kusura bakma.
canım çok çok geçmiş olsun ööle çok zor bi ameliyat değil gönlünü ferah tut inş iyi olursun güzelim.

ben çok beğendimmmmmmm
tatlım yaaaa biz de 1.5 sene ayrıydık eş durumu tayini bekledik.bilirim çok zordur ayrı kalmak.hayılısı canım yaaa vardır herşeyde bi hayır canını sıkma.
süper bi tarifff...biraz karışmış herşey ama.
tatlım hoşgeldin.çok şekersin bu arada.ben seher.26 yaşındayım evliyim ve bi oğlum var.
ben de sizi özledim canım...
inşallah yakında bol bol görüşürüz...
seni çok seviyorum biliyosun...
men seni çok özledimmmm....

kız ne güzel tarifler veriyosun ööle.canım tavuk köftesi istedi şimdi.

hımmm düşünelim bakalım sudemcimmmmm.bu arada çokkkkkkkkk tebrik ederim şekerim çok güzel kilo vermişsinnn

yürüyüş,tatlı hiçbişey yememek,leslie yapmak,mekik çekmek,kitap okumak...gibi şeyler olabilirrr aklıma gelirse yazarım şekerimm.

yok kiz karismadi, belki ben karisik anlatmisimdir...
ayni böyle oldu iste

tavuk köfteside güzeldi, somonlu salatada...
bugun köfte yerin herhalde yine hic ugrasasim yok

bu arada bi sürü yesil cay ismarladim netten
güllüsünü, visnelisini, sonra karisik cicek aromalisini, yaseminlisini ve lotuslusunu...

bakalim nasil olcaklar. gelsinler bi an önce

kızlaarrr ben geldimmm
hepinize merhabaaa .

epey uzun bi ara oldu nerdeyse 15 gündür yoktum, girip sizi yoklamaya hiç fırsatım olmadı . adana'daydık kavrulduk diyebilirim sıcaktan. Allahım böle bi sıcak olamaz yaa, cehennem böle bişi olsa gerek dedim.

geçmişi okuyamadım pek malummm epey yol almışsınız ben yokken. umarım herkes iyidir, kilolar verilmiştir. ben tatilde kilo alırım diye düşünürken biraz vemişim bile. Sanırım sıcaktan olmuştur, pek dikkat etmedim yediklerime ama inanılmaz ter attım ve su içtim.

evde işler beni bekliyor, valizler boşalcak, yıkancak bi sürü şey var off offff, keşke hep tatill olsa yawww.

Hepinizi öpüyorum.

innukcum canım niyetim ertelemek değil ama benim oruç ilk günler başıma vuruyo tansiyonum da düşüyo tuzlu yemem lazım bu sıcakta su içemezsemde fena olurum diye dediydim ama kızmaa yaa :))))tmm başlayalım kaptan sensin ne dersen yapıcam söz eğer dayanamazsam azcık kepekli ekmek filan eklerim olmazmı ???

hoş geldin canımmm yaaaa bizim oralar büle sıcak işte bende mersindeyim 40 dk adanaya ama ben sıcaktan da olsa zayıflayamıyorum maleseff innukla dukana başlıyoruz inşşş. bu sefer olcek:)))

sabah erken denize gittik kızlar kahvaltıyı bile orda yaptık ama ne sıcaktı sormayın deniz bile sıcaktı sonra akşama doğru serinledi ama biz geldik şimdi evi toplamam lazım bi bakıyım dedim bugün sakinmiş buralar::))
bir makinede çamaşır çıktı işte bu yüzden hiç sevmiyorum aslında denizi ama kızlar istedi gittik bidahada gidemeyiz uzun bi süre:))))

sehercim... önemli değil canım yaz biraz telaşlı geçiyo hergün bişey çıkıyo malesef koşturmaca

Hosgeldin caniiiiiiiiim

hoş geldin canımmm yaaaa bizim oralar büle sıcak işte bende mersindeyim 40 dk adanaya ama ben sıcaktan da olsa zayıflayamıyorum maleseff innukla dukana başlıyoruz inşşş. bu sefer olcek:)))

h.buldum canım, kuzum nası duruyosunuz siz oralarda yaaaa. bian buharlaşıp yok olucam sandım. Allahtan yaylaya falan gittikte nefes aldık biraz. kızımda ne olduğunu şaşırdı sıcaktan, bayat balık gibi bakıp durdu. bide isilik oldu heryeri

Hosgeldin caniiiiiiiiim

hoşbulduk tatlımmm, dukan'ın nasıl gidiyor merak ettim çok, geçmişe dönüp bakamadım da.

kızlar merhaba :) Öncelikle hepinize kilo verme yolunuzda başarılar dilerim umarım hepiniz ben de dahil en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız... Ben de yarın tam olarak yazmakla birlikte 73 kilo bir kızım :) Boyum 1.70 ve ilk hedefim 68 ve sonraki hedefim 60 kilo. Yeni mezun tarih öezunuyum. Şu an evdeyim ve yaz boyunca yüksek lisansa hazırlanacağım yani çok aktif bir hayatım olmayacak. Ancak üzerime yapışan bu kilolardan tez zamanda kurtulmak istiyorum. Grubunuza katılmayı çok isterim... ThirtyFour'un önermesi ile geldim ve o dahil hepinize şimdiden çok teşekkürler... Daha tam olarak ne yiyeceğim ne yapacağım konusunda kararsız kalsam da karatay ve dukan arasında gidip gelmekteyim :)

hoşbulduk tatlımmm, dukan'ın nasıl gidiyor merak ettim çok, geçmişe dönüp bakamadım da.

dukan süper gidiyor canim... sen gittiginden beri ne kdr verdim bilmiyorum ama baslayali bi 9 kilocuk gitti

hosgeldin tatlimm... karatay diyetini tanimiyorum ama sanirim oda protein diyeti.
bence netten bi güzel arastir, dukanin kitabi var
ve aslinda kitabi okumadan baslanilmamsi tavsiye ediliyor
bi sorun olursa burda dukanci olarak ben, innuk, sudem ve maibeyaz var...

diger arkadaslar baska listelerle diyet yapiyor...

bu arada kizlar aylin90 su an diyete baslayamayacagini söyledi,
bende bu yüzden bu azimli arkadasi grubumuza davet ettim yer acildi diye...

yine innukcum sen bilirsin tabi

Biraz daha kendimi tanıtmam gerekiyormuş sanırım :)

İzmirliyim. 22 yaşındayım. Üniversite sınavına hazırlanırken 63 kilodan 79a kadar çıktım. Kış ayında 68e kadar indim ve yine yarın yazacağım kanımca 73 kiloyum... Sorunum tek sorunum ne bulursam yemem. Canım tatşlı istedi ye tuzlu istedi ye bir sınırım yok yani... Ama bu böyle gitmeyecek. Her ne kadar hala balık etli grubunda olsam da yakında olacaklardan korkuyorum yani daha daha kilo almaktan korkuyorum... Açtığım konu üzerine Thirtyfour'un da destekleri ile sizin grubunuza geldim :) Umarım burada sizinle birlikte çok güzel kilolar vereceğizzzz

canim yine benden iyisin, ben 1 senede 30 kiloya yakin aldim
12 kilosu gitti sükür, kaldi 18 kilo...
onuda tatli grup arkadaslarimla birlikte vericez insallah :)

haftasonu durgun olur buralar, herkes eviyle esiyle mesgul sasirma o yüzden pek yazan olmazsa ... pazartesinden sonra tek tek gelir herkes :))

ben kaciyorum simdi
yarin sabahciyim, sabahin 5nde kalkicam, kabus gibi

herkeslere iyi geceler, yarin görüsürüüüz :87:

evet ama 4 yıl oldu ve dört yılda hemen hemen 6 kilo vermiş gibiyim ((( Peki bakalım ben de hafta iiçi beklerim yorumları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…