Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm millet .bu ara fırsat bulamadım ama takip ediyorum fırsat buldukça. geçen hafta bildirimi yapamamıştım evde değildim geç yaptım ama kaale alınmadı tabii haklı olarak.cezalıyım demii.ama bu hafta bildirdim.ramazanda dışarda olabiliriz .gerçi ramazan dolayısı ile ne şekilde bildirim yapılacak yazıldımı bakamadım geçmişe ama yeniden bilgi alsam fena olmaz şuan misafirlerim var bi bakayım dedim

şunu bende yapayım dedim ama bi türlü başlayamadım ramazan sonrası artık bakıcam sanırım

ceza yedim demek heeee ama evde olmadığım sölemiştim yaa bana ne bananeeeeee

hoşgeldin yuvaya yavru kuş....

sende hoşgeldın canım.....az çok hedeflerımız benzıyo.....bence dukan yap ...çoğumuz dukan yapıyoz zaten.....bak ben 4gunde 3kılo verdım kızlar da öyle ılk evrede çok kılo gıdıyo.....seher,papatya,aslı da düşünüyo yapmayı.....

şimdi gelelim cezalara....

önce bakalım kimlere ceza vericem....
innukun mesajını kopyalıyım ....

Takımımızın sonuncusu kaçakçay75 bu hafta sudem tarafından verilen 5 ödevi yerine getirmek zorunda..
takımın sondan ikincisi benim bende bu ödevlerden 4 ünü yapmak zorundayım
takımın sondan 3. su elifsena kendisi bu ödevlerden 3 ünü yapmak zorunda
takımın kilo veremeyen yegane üyesi asl35 bu hafta sayemizde yırttı kendiside bu hafta 2 ödevi yapmak zorunda..

şimdide bakıyım hangi cezalarımız var......innukumun önerılerıne bakıyım bide....

1. ödev : 2 lt buzlu su içilecek
2. ödevazartesi çarşamba cuma 30 dk leslie yapılacak
3. ödev :çarşamba günü 50 mekik çekilecek
4. ödev: 1 makina çamaşır elde yıkanacak
5. ödev: 15 dk ip atlanacak gibi..

evet şimdi cezaları açıklıyorum.......

1. miz kaçakın cezası fundacım cezalarını yazıyım....

1. cezan her gün 100 kez ip atlıycan......oruç olduğu için iftardan sonra yapabilirsin....
2. cezan her gün en az 2 lt soguk yada buzlu nasıl saglıgın elverıyosa su içilecek.....
3. cezan her gün 20 tane mekik çekilecek....
4. cezan her gün 30 dakıka yürüyüş.....ya da 30 dakika leslie....
5. cezan günlük ekmek hakkın 2 dilim geçilmeyecek.....

innukcum ılk 4 ceza da senın cezan.....

elif sena cım

1. cezan her gün 100 kez ip atlıycan......oruç olduğu için iftardan sonra yapabilirsin.
2. cezan her gün 20 tane mekik çekilecek....
3. cezan her gün 30 dakıka yürüyüş.....yada 30 dakıka leslie....

sıra geldi aslı......

1. ceza her gün 20 mekik....
2. ceza he gün 30 dakıka yürüyüş ya da leslie......iftardan sonra yapabilirsin.....

kızlar cezalarım bunlar vatana millete hayırlı olsun.....ramazan olduğu için yıyecek konusuna pek girip sizi zor durumda bırakmakm istemedim....

yanlız cezalar bugunden itibaren geçerli....bugun sıteye giremeyen olursa cuma yapacak.....toplam 5 gun uygulanacak cezanız....

her gün ödev(ceza) yapan gelip yazıcak ben ödevımı yaptım dıye....

ödevini yapmayanların cezasını da ınnuk verecek......

hoşgeldin balımmmm.çok sıcak valla yaa sanırım buharlaşıcazzz.sen kurtulmuşsun yine.

günaydııııınnnnnn fıstıklarrrr.nasılsınız.ben de topiğin gezmecisi ilan edilicem.dün öğleden sonra annemlerdeydim.sonra markete uğradık .dönerken eşimin akadaşı tel etti eşiyle geldiler.eee eşler aç tabi hemen kahvaltı tipi bişeyler hazırladım yediler.eee geç gittiler tabi hiç bakamadım size.topik de çok tenhaymış heee.

bende alışmakta zorlandım canım geleli 2 sene oldu ama çok sıcak gerçekten alışkın olmayan dayanamaz

hoş geldin canım aramıza gençliğin avantajıyla çabucak kurtulursun fazlalıklarından ama biraz azim ve motivasyon lazım sende doğru yerdesinncanım kolay gelsinn
bence dukana başla kızlar çok güzel kilo verdiler bende yarın başlıyorum hayırlısıyle o yüzden bugün canım ne isterse yiycem :))))))
ama sıcaktan bişeyde yenmiyoki ama dondurma yiycem sanırım çok özledimm çünki:))))))

dukancılarr şimdi sizden yardım istiyorummmmm
ben tavuk balık sevmiyorum malesef onun dışında süt yumurta peynir ve kırmızı et severim sorun yok yani şimdi siz sahurda iftarda ne yiyeceksiniz banada fikir verin lütfen
mesela atak döneminde krep yenebiliyomu?????

Son düzenleme:
öğlen yemegım

dukan nazik,patlıcan salata olıcek....

bi de dukan usulu çıkolata yapıcam tarıfını ögrenıyım de....

splenda kulananlara tavsiye.....

500 tablet alın yanında 75 gram toz bedava ya gelıyo tatlılarda keklerde kullanabılırsınız....

38 e aldım eczaneden...kısa bı sure hedıyeymış.....bilseydım daha önceden boşuna 300 luge 27 lıra vermezdım ıkı tane 500 luk alırdım....

ben sahur yapmiyorum cnm o yüzden bisey diyemicem,
ama kalksam 2 yumurtadan jambonlu omlet, yanina 1 kase yulafli yogurt ve labneyi karistir ve 1 bardak süt icerdim sanirim

aksamlari istedigini yiyebilirsin zaten kirmizi etle....

herkese merhabalar,
bugun dukan diyetinin kiymetini bi kez daha anladim
gecen pazardan beri agzima karbonhidrat adina hicbisey sürmemistim
bu sabah ise gitmeden bi dilim kepekli ekmek yiyeyim, sekerim düsmesin dedim
hay yemez olaydim... o kadar aciktirdi ki
su an kacamaga meyilliyim cünkü fena acimmmmmmmmmmmmmm....

bi dah akarbonhidrata tövbe, insanin bütün emegi mahfoluyor bi kaptirinca kendini

dukanda seyir evresi icin güzel bi tarif vericem

dukan böregi, ben denemedim daha, tarif alinti ama hos görünüyor bence denemeye deger

Yörsan light peynir :) bir kalıp.
3 yumurta,
yulaf ezmesi ve light yogurt,
azıcık karabiber, fesleğen, nane ve kırmızı biber tuz yok...
birazda kabartmatozu...
tepsiye yaydım ve 35-40 dak 200 de pişirdim.. yumuşak ve lezzetli oldu... denemenizi tavsiye ederim...

teşşş... ederim canım güzele benziyo deniycem mutlaka :)))

sudemmmm bak aradığın çikolatalı pudingi buldum yaptınmı bilmiyorum ama kopyalıyorum senin için canım

- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- Yağsız süt 500 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz az yağlı kakao(yağsız bulabilirsen daha iyi)

bir kapta kakao nişasta ve tatlandırıcıyı karıştırıp yavaş yavaş sütü ekliyoruz kısık ateşte tahta kaşıkla pişiriyoruz dolapta 2 saat bekledikten sonra hindistan cevizide ekleyebilirsin üstüne

sebze pro gününde yenmeliymiş ertesi gün sırf protein yeneceği için sorun olmuyomuşş

canım ben de karatay ile dukan karışımı bir şey yapacağım :)))) Bugün başladım birazdan neler yadiğimi yazacağım :)Seni de tebrik ederim süper bir kilo gitmiş....

Tatlım evet dukan da çok iyi ama dukanda çok sınırlama var karatay da ona çok benziyor ama bana daha uygun gibi geldi... ama ben yine ikisinin karşımını yapacağım sanırım :) benimki de karadukan diyeti olacak

Gelelim bana :) tekrar tekrar karatayın kitabını okuyorum daha sonra dukanın da kitabını edineceğim :) Şimdi başlangıç olarak Dr. Öz'ün tavsiyesi ile sabah kalkar kalkmaz 5 dk. esnedim daha sonra 2 bardak su içtim ve çok geçmeden kahvaltı ettim. Geç bir kahvaltı oldu çünkü çok geç uyandım. 1 çay bardağı kadar fındık yedim, 1yumurtadan yapılmış çok az zeytin yağlı omlet, 1 dilim peynir ve 8 adet zeytin domates ve salatalık. 2 bardak tarçınlı şekersiz çay :))))))Evet saat 3 buçukta annem komşumuz ve ben toplanıp leslie yapacağız akşama da menümde tavuk ızgara var :))))) Bakalaım iyi başladım güne bu arada gün içerisinde limon dilimli su içeceğim soda ve asla akşam 8den sonra şekersiz çay ve kahve dışında bir şey yemeyeceğim:)

teş.tarif için bi ara denerim...

ama benım kocam etçil aceba peynir yerıne kıymayı kavurup koysam kıymalı börek gibi olur mu?...pazr kahvaltılarımızın vazgecılmezıydı eskıden kıymalı börek....

aslım bu tarıf olmaz.....mısır nişastası sadece 1 çay kaşıgı en fazla bı tatlı kaşıgı serbest.......oda yulafın yanında felan......karbon yasak bebem.....
canım ben de karatay ile dukan karışımı bir şey yapacağım :)))) Bugün başladım birazdan neler yadiğimi yazacağım :)Seni de tebrik ederim süper bir kilo gitmiş....
saol canım....
haha....

canım senınkı heç dukan olmamış...yag en fazla bı damla....senın bardakla fındık.....sen en ıyısı ya karatay yap...ya dukan....karadukan ın sana faydası olur mu bılemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…