Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hersey süper ama bir bardak findik cok olmus canim, findik demek yag demek :)
1 bardak findigin kalorisi bi ögüne bedeldir eminim...

bi dene canim, eminim oda güzel olur... ben vaktim oldugunda denicem, bugun hic vaktim yok. sabahta calistim, aksam yine ise gidicem
yarin yine sabahin köründe uyanicam... hic vaktim yok yani

kızlar yemegım o kadar süper olduki eşim ve ben parmakalrımızı yaladık diyebılirim....

eşim ben kendımı hiç diyete gibi hissetmıyom dıyo.....bı de mutfaktan çıkamıyom pişir indir....oan laf edıyo....hep mutfaktayım dıye....

dukan bana kadın olduğumu hatırlattı ya....ben bayadır yemek felan pişrimiyomuşum...tembellıkten....makıne makıne bulaşık çıkıyo ne kadar cok şey pişriyosam....

çıkolatam harika olmuş...tarifini veiryorum...

2 yemek k. süt tozu...
2 yemek kaşıgı yagsız süt...
biraz kakao...
1 tatlı kaşığı granül splenda...

bunları çırptım...

üzerine gojı bery katıp tekrar karıştırıp buz kalıbına koydum....

ohh şimdide çayımı içicem....ahh ahh ben nıye daha önce dukanı keşfetmemişim....karnım tıka basa doyuyo....gözumde doyuyo....o yüzden canım meyve ıvır zıvır çekmıyo....

az önce baktım ...resmen parmağımı yaladım...eşim bıldıgın çıkolata olmuş dıyo....

tatlım bu splenda tatlandırıcı mı?hani şu şeker hastalarının kullandığından???
tatlım hoşgeldin..karadukan komikmişşşş

süper kaptın kız sen bu işi.aferin sana beni de geçersin sen bak gör.ben hala istikrarsız ilerlemekteyim.eski azmim kyboldu sanki.....çok üzgünümmmmm

slm kızlar nasılsınız bakalım bu sıralar giremeddim daha doğrusu üye olduğumdan beri hep bişeyler çıktı girip bakıp çıktım bir geçen hafta badana boya temizlik eee kocada evde başımda o yüzden giremedim inşallah ramazanda telafi ederim hafta sonuda görümceme gittik bir ara eminönünü gezdim kocişle ama çok yoruldum 3 haftadır ağzıma beyaz ekmek koymamıştım ama eminönündeki balık ekmekçileri görünce dayanamadım 1 kereliğine kaçamak yaptım ama bayağı bir yürüş yaptık inşallah telafi olmuştur

haydi bakalım herkese hayırlı ramazanlar ve doktorum bana ramazan programı yaptı şöyle:

SAHUR:
çay (şekersiz)
2ince dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates,salatalık,marul vb.(yağsız)
1 adet yumurta
4-5 adet zeytin

1bardak süt
3-4 tane kuru kayısı

İFTAR:
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

5 dakika ara

7-8 yemek kaşığı sebze yemeği
3 köfte kadar et.tavuk yada balık
salata (yağsız)
3 kaşık yoğurt
2 ince dilim ekmek

GECE:
2 PORSİYON MEYVE

aralarda bol su
bakalım nasıl gidicek inşallah acıkmam

canım şeker yerine kullanıyoruz eşimle ikimizde şekersiz yapamıyoz...kahveye çaya herşeye katıyoz anlıycan....şeker hastaları diyettekiler çogu kişi kullanabılıyo....

aspartam ve sakkarın içermediği için sağlıklı old. söylenıyo...o yzüden pahalı bıraz...amrketlerde 1000 lık tabletler bile 2 lıra nerdeyse....

splendanın tadı güzel...şeker iht. kesiyo....çay felan çok tatlı oluyo....

seherım gel dukan yap...baya gaza getırıyo....hemde alternatif çok....dunyanın yemegı ....tatlısı kekı pogacası var....

iyi artık daha çok lafın belini kırarız.....

canım benim karatay benimkisi zaten espri yaptım :) karatay da Glisemik indeks önemli yani fındık ekmek yerine geçiyor ve ceviz de ara öğün olmadığı için :) yani öncelikle bir hafta deneme sürecindeyim olmadı başka çare arayacağım. Bugün tartıda p74.400 çıktım maalesef 73 değilmişim cuma gününne kaç geleceğim bakalım :)

:))))evet tatlım komik ve düşündürücü :))))) yani kafamın ne kadar karışık olduğunu gösteriyorrr :) Bu arada karatay diyetinin bir günlük örnek kahvaltısını yazayım size:

PAZARTESİ
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)
8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytin
Bir avuç içi kadar beyaz peynir,
4-5 adet gün kurusu kayısı
Şekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayı
Bir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Şimdi 45 dakika süren leslie 10 poundsu yaptım :) çok acıkmıştım ama geçti :) Umarım hevesim sönmezzzz :):84:

slm kızlarr.şimdiden ramazanınız hayırlı olsun diyeyim .inşallah zorlanmadan ve kilo almadan geçirirsiniz mübarek ayı.yani hep beraber :))

havudan yeni geldim yorgunum bu gün diet hak getire valla pek dikkat etmedim sadece öğlen çavdar ekmeğine tost yedim sabah herşeyden yedim akşama ne yiyeceğime hala karar veremedim.ama sanırım çorba içicem
bakalım oruc nasıl geçecek .benim için pek parlak değil 3 yıldır sıkıntılı geçiyor yarım yamalak tutuyorum ama bu sene Allahın izni ile midem ve migrenim sıkıntı yaratmaz ise mecburi malum günler dışında tutmak istiyorum hepsini.inşallah rabbim dayanma gücü verir..

bu arada bu sabah 66 net gördüm baskülde

Son düzenleme:

hadi yaa bende 27 ye aldım daha 10 gün olmadı sanırım tühh neyse zaten ben bu paketi bitirene kadar 60 kg ye inerim herhalde

güzel bi şeye benziyo aç değilim ama olsa yerdim herhalde :)) ya canım bişii istemiyo ama son 6 da yemiş olmam lazım akşam yemeğimi hiç yemek yiyesim yokkk:44::44:

güzel bi şeye benziyo aç değilim ama olsam yerdim herhalde :)) ya canım bişii istemiyo ama son 6 da yemiş olmam lazım akşam yemeğimi hiç yemek yiyesim yokkk:44::44:

bende bu tarz yemeği düşünüyorum bakalım nasıl olcak ramazan .ben aslında yemem fazla zaten ama tek derdim pideeeeeeeeeeee

gerçekten sudem bu sefer çok istikrarlı seni geçecek söyleyim sehercim... beni geçti sıra sende :)))))

çok doyurucu ama uzun vadede verilir gibi geldi bana bu diyetle kilolar...sana kolay gelsin canım inşş. cumaya verirsin biraz

bu arada hepimizin ramazanı şerifi mübarek olsun hanımlar ..mevlam nurundan feyzinden istifade etmeyi nasip etsin..sağlık ve sıhhatle tekrarına ulaştırsın..ramazanı şerif hürmetine cümlemizin dualarını kabul etsin..hastalara şifa dertlilere deva bunalmışların imdadına yetişsin mevlam inşşş..veeeeeee biran önce hepimiz istediğimiz kiloya inelim inşşşşşşş......:)))))))))))(amiiiiiiiiinnnnn)

dua'na yürekten AMİNNN cnm

hoşgeldin tatlım gerçekten yoğunken girilemiyo.işlerini halletmişsindir inş.
bende buna benzer yiyicem inş hatta iftarda o kar yiyemem bile.malum çok su içiyorum.
tatlım kullanmak şart mı yaaaa bu hapı.ben zaten çaya kahveye kullanmam.aslında başlıcaktım ama hergün bişey çıkıyo işte.ramazandan sonra artık.
hadi yaa bende 27 ye aldım daha 10 gün olmadı sanırım tühh neyse zaten ben bu paketi bitirene kadar 60 kg ye inerim herhalde
sende mi dukan yapıyosun kuuuu:26:

valla geçicek aslıcım yaaaaa.sağlık olsun napalımmm.bu arada senin ve herkesin Ramazanı mübarek olsun.dualarına daa yürekten amiiiiiinnnnnnnnnnn

merhaba kizlar,
bugun diyete basladigimdan beri ki en kötü günümdü, sürekli aciktim. bi daha asla sabahlari karbonhidrat yemicem
kacamak yapmamak icin kendimi zor tuttum ama dayandim
kendimle gurur duyuyorum

iyi artık daha çok lafın belini kırarız.....
lafın belini kıralımda ben girdiğim zamanda kimse olmuyo yaa

bende bu tarz yemeği düşünüyorum bakalım nasıl olcak ramazan .ben aslında yemem fazla zaten ama tek derdim pideeeeeeeeeeee
evt pideyi bende çok severi hele sıcak oldumu mmmmmmmm ama yok yemicem kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…