Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar.. hayırlı sahurlar size yemeğimi yedim sizede afiyet olsun ve ALLAH kabul etsin demeye geldim
e birde yediklerimi yazayım dedim :))

ilk ramazan korkusu ile bugünlük fazla sıkmadım kendimi yarın bakıcam duruma göre bakalım ona göre daha dikkatli olucam ama sanırım fazla abartmadım ekmek dışında :)

başlamadan önce 1 büyük bardak su

1 dilim çavdar ekmeği üzerine bal ve tereyağ :)
2 dilim çavdar ekmeği üzerine ince dilim taze kaşar
1 domates
1 yumurta ile yapılmış kaşarlı omletin yarısı
2 ad çay ikiside tek şekerli
1 dilim salam
2 ad zeytin

bitişi yine 1 büyük bardak su ile yaptım

elimde 0,5 lik şişe var bitmek üzere ezana kadar bitireyim dedim

olan biten bu yani

herkese günayyydın.

kızlar ramazanınız mubarek olsun. Allah oruç tutan herkese kolaylık versin inş. Ne yazıkki ben tutamıyorum

Slm hanımlar günaydın hepinize..
dün arada girdim yazıklarınızı okudum ama cevap yazamamıştım şimdi hızlıcana tekrar geçtim, atladığım olmuşsa kusura kamayın artıkın..

Tatlım hoş geldin.. tatil bitti demek.. adananın sıcağını bilirim iyi dayanmışsın walla 15 gün.. bu arada kilo almamış olmana çok sevindim tatlım bakalım cuma tartı ne gösterecek :)

Aslıcım sana söyleniyorum ama kendim senden beterim sana öyle güzel güzel caka sattım ama misafirim pazar günü gitcem deyip sonra vazgeçtiği için benim diyete başlama olayıda yattı... Artık ne zaman kısmet olur başlamak bilmiyorum. Sen naptın başladın mı? aslında çok istiyorum ama ayrı ayrı yemek hazırlamak iflahımı kesiyo.. Neyse başlamadıysan en azından oruca alışmış oluruz senin dediğin gibi.. Ayrıca merak etme bu diyete başlayınca hiç acıkmıycan ekmek flan yemene gerek olmuycak.. tatlımızıda yiycez dondurmamızıda yiycez pasta börek yapcaz.. ok mi?

Canım hoş geldin takımımıza..
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın..Ben dün girdim gördüm ama hoş geldin diyemedim sana. kusura bakma gecikmeli oldu biraz..

bu arada kizlar aylin90 su an diyete baslayamayacagini söyledi,
bende bu yüzden bu azimli arkadasi grubumuza davet ettim yer acildi diye...

yine innukcum sen bilirsin tabi

Canım iyi yapmışsın aylin eğer gelemeyecekse açık olan 1 kişilik yerimize cikin ı alabiliriz bir sorun yok.. Ama aylin geldiği zaman birilerinin mezun olmasını bekliycek çünkü şu an 13 kişiyiz :))

ceza yedim demek heeee ama evde olmadığım sölemiştim yaa bana ne bananeeeeee

Kız sen cezayı nerden çıkardın ki.. Altı üstü kilon 2 ye bölündü.. oda standart uygulama yani haksızlık olmasın diye niye ceza olsun ki..
ben seni ceza listesine koymadım ki bak aşagıdaki listede yoksun.. kilo vermişsin sonuçta..

Ok tatlım ben bugünden itibaren başlayabilcem.. ama ip olayını nasıl yaparım bilmiyom.. suyumun yarm litresini sahurda içtim bilene..

aslıcım atakta krep yenebiliyo.. sen eğer başladıysan ben sana örn olacak menüler yazabilrim..

İyimiş sudem sen netten mi sipariş verdin eczaneden mi bizim eczanede yok granülü hatta granül olduğundan haberi bile yok.. nette kalmamıştı ben alacağım zaman.. bakayım tekrardan...

Walla sudemcim harikasın yaa.. Birde dukan insana bir yaratıcılık katıyor sanki yani değişik değişik tarifler geliyo aklına değil mi ?

Canım hoşgeldin tekarar uzun zamandır kayıptın.. Artık işlerini bitirdiysen bizede vakit ayırırsın heralde.. Diyetisyenin verdiği liste güzelmiş.. Umarım ramazanı kolay geçrir ve boll bol zayıflarsın..

Walla pess doğrusu helal olsun sana ne diyim.. Ama havuz çok etki ediyordur cumaya kadar çok dikkat et aman ha alayım deme..

herkese günayyydın.

kızlar ramazanınız mubarek olsun. Allah oruç tutan herkese kolaylık versin inş. Ne yazıkki ben tutamıyorum

Aminn kızlar ne güzel dualarınız...
Sizlerinde ramazanı şerifi mübarek olsun.. HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR....

Eveet kızlar gelelim bana..
asabi ve krizli durumdan sakin boşvermiş umursamaz ve bitkin duruma geçtim..
evden günlerdir çıkmıyorum evde de bişe yaptığım söylenemez mutfağı toplamak ve yemek yapmak tüm günümü bitiriyor zaten..
dün sabah 7:30 da kalktım oğluma kahvaltısını yaptırdım.. saat 9:30 dan 11:00 e kadar kahvaltı hazırladım arada markete gidip geldim tabi.. ev ahalisi 11:00 de kalktılar kahvaltılarını yaptılar.. ben sonrasında mutfağa girdim mutfğı topladım bulaşıkları falan sonra oğluma mama hazırladım sonra saat 12:30 gibi onu uyuttum. akşama kadar takrar mutfata yemek hazırlığı sürdü akşam yemeğinden sonra sahur hazırlığı poaça yaptım istek üzerine iki çeşit onlar mayalanırken ütü yaptım. Onlar pişerken ben banyo yaptım.. yatarken baktım saate 1 e geliyordu.. 3 te tekrar kalkıp sahur hazırladım.. 4,30 da yine yatıp 7:30 da kalktım..
bütün bu yoğunluğa rağmen kimseyi memnun edemek te cabası.. eşimle yine kavga ettik intenet yüzünden 90 küsür internet faturası gelmiş. Ama o daha sadece 60 olduğunu biliyor bu sabah sorguladım 90 görünüyordu.. dün eften püften bir sürü sebepten dolayı hak etmediğim bir sürü laf işittim.. Artık sabredecek sabrım kalmadı bu gün gidip eczaneden sakinleştrici antidepresan bişey alıcam..

sahurda 2 yada 3 poaça ve bol bol karpuz peynir yedim.. bol bol da su içtiim..

tüm bunlara rağmen tartıda hala aynı olmak beni sevindirdi..
ruhen yorgun ve bitkinim..

Kafanızışişirdim yine sabah sabah.. hem bunları yazıyorum hemde kendime kızıyorum neden yazıyorsun milletin derdi kendine yeter insanlar buraya motive olmaya geliyor diyee.. ama işte napiim benimde sizden başka paylaşcak kimsem yok

Son düzenleme:
çok gözdoyurucu bi diyet hatta dıyet bıle denmez dunyanın şeyını yıyposun neymış bu böyle.....sen yap baaklım kılo verırısen bende denerım belkı kılo korumaya gecınce ya da üçük syudemımızı düşününce olabılir...malum cevız fındık vs...
hadi yaa bende 27 ye aldım daha 10 gün olmadı sanırım tühh neyse zaten ben bu paketi bitirene kadar 60 kg ye inerim herhalde
kız bende zaten senden duyup 300 luk aldıydım ....keşkem 500 alsaymışım benım kocada kullanıyo bende....bırını o işe götürüyodu...
amacım sizi geçmek değil ama bakalım....gecersemde fena olmaz hani....hazır 6 lara ınmışken...bakarsın papatyayı da geçerim...
bebeğim hiç zorunlu olur mu....çayı şekersiz kullanamadığımız i.in....senın zaten çok iyimiş ne guzel şekjersız içiyon boşver o zaman....en fazla granul alır tatlı yaparsın canın çekınce...ama bence bayramdan sonra başla yapıcaksan...

canım eczanede deolmuyo zatne...ben gııdyom bana 300 luk getırt dıyom parasını öduyom 2 bına felan ötede eczane eve getırıyo....

gecende 500 getır dedım....megerse 75 ml granul hedıyeyymış benımde haberım yok onlarında kısa süre için.....granül eczanede de zatılmıyo...hatta onların deposunda da satılmıyo....netten almadım bıde kargo ödemek istemedım....nette 38 artı kargo sanırım splendanınknedı sayfasında yanlış hatırlamıyorsam....

bende anti depresan içme 6 aydan az kullanırsan fayda etmıyo bıde bunyenı alıştırma.....uyurdurusun artık sersem gıbı....zaten oruçta yorgunluktan uyuycan.....bende bı ara aldım da deptresan içmedım......bence en güzel anti depresan DUA......hazır ramazan aç elini dua at......

kızlar hepinizin öncekille ramazanı mübarek olsun...inş..sıkıntısız oruçlarımızı tutabılırız....dolu dolu gecırmenızı temmenı ederım...

dukan konuusnda sitedekı tecrübeli arkadaşlardan fıkır aldım onları paylaşıcam...

1. si dukan baştan sonra ömürde 2 kez en fazla yapılmalıymış....o yüzden başlayıp başlayıp bırakmayalım uygfun bı zaman bulup adam gıbı başlayalım....

2. sı vagus isimli kullanıcı doktormuş ve ramazanda seyir evresının uygun olmayacagını seyır yapanların seyırı atlayıp güçlendirmeyele oruç tutmalarını önermiş...

o yüzden ben yarı seyır yarı güçlendirme yapıcam....sahurda karışık tahıllı ekmek yedım mesela.....korktum ilk gunden oruca bunye alışık degıl ıkgecen senede tutmadım.......kışında ödemedım onun borcunu....sağlıgımdan olmak istemıyom...çünkü bu sıcakta vucudu 16 saat susuz bırakıyoz.....dengelı yeyıp cıslardan uzak durursam dıyetsızde kılo verılır gıbı gelıyo bana ramazanda......

yenı başlamayı düşünene seher,papatya.aslı araştırın canlarım öyle başlayın....

aslıcım sadece 3 kılo ılk etapta ödem gitsin bana yeter dıyosan......regl de 3-4 gun atak yap bırak istersen....yada bayreamdan sonra başla sonuna kadar yap....

bi de kepek olayı gurmenetın kepeğinin unlakarışık oldugu o yuzden acı oldugu söylenıyo.....ende sevmıyom tadını yogurtla felan zor yıyom çok acı...kreple guzel gıdıyo bı tek....çok az kepek tüketıyom......

dukan bılgı sayfası hatta grubu açılmış bı bakın derım aslı özellıkle sen kıtabı kısaca özetlemişler çok güzel anlatmışlar.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

slm kızlar hepinize günaydınpazar günü hiç giremediğim için kusura bakmayın sabah erkenden denize gittik ve akşam 9 da eve döndük çok güzel bir gündü ama günün sonunda eve geldiğimde bi sürü yıkanıcak çamaşır ve bulaşık vardı sonrasında das yürüyüşe gittim gelincede hemmen yattım anca kalktım ve yazıyorum bu arada dün akşam üstü benim prensees de geldi ve bana denizin kenarında süprizzzz yaptıayrıca dün denizde kaçamağımın ilkini yapmış bulunmaktayım bu hafta söz başka kaçamak yok ...

canım ben cezama razıyım geçen hafta ipin ucunu kaçırmıştım bu ahfta söz kaçamak yok cezalarımıda aynen yerine getiricem
ipi atlarım
2 dilimekmek oda ok
hergün 30 dak yürüyüş onu zaten yapıyorum her gün
mekik tamm
soğuk su oda ok onuda yaparım
hepsini yapıcam zaten niyetli değilim hastalandım çünkü

merhaba kizlar,
bugun diyete basladigimdan beri ki en kötü günümdü, sürekli aciktim. bi daha asla sabahlari karbonhidrat yemicem
kacamak yapmamak icin kendimi zor tuttum ama dayandim
kendimle gurur duyuyorum

kız ThirtyFouR seni canı gönülden tebrik ederim çok güzel yapıyorsun diyetini sana imreniyorum valla bende senin gibi olmak istiyorum ...

kızlar size bir haberim daha olucak ben dükkanımı kapatıyorum son zamanlarda biraz sıkıntıdayım bu aralarda biraz yoğun olucam malzemelerin satışı falan olucak baya bi uğraşmam gerek her gün sık sık giremesemde uğramaya çalışıcam acaba beni biraz idare edebilicekmisiniz en azından ya sabahları girer bişeyler yazmaya çalışırım yada akşamları yazamaya çalışırım sorun olurmu ?????? innukcum cevap yazarsan sevinirimm

innuk kullanıcısından alıntı
Eveet kızlar gelelim bana..
asabi ve krizli durumdan sakin boşvermiş umursamaz ve bitkin duruma geçtim..
evden günlerdir çıkmıyorum evde de bişe yaptığım söylenemez mutfağı toplamak ve yemek yapmak tüm günümü bitiriyor zaten..
dün sabah 7:30 da kalktım oğluma kahvaltısını yaptırdım.. saat 9:30 dan 11:00 e kadar kahvaltı hazırladım arada markete gidip geldim tabi.. ev ahalisi 11:00 de kalktılar kahvaltılarını yaptılar.. ben sonrasında mutfağa girdim mutfğı topladım bulaşıkları falan sonra oğluma mama hazırladım sonra saat 12:30 gibi onu uyuttum. akşama kadar takrar mutfata yemek hazırlığı sürdü akşam yemeğinden sonra sahur hazırlığı poaça yaptım istek üzerine iki çeşit onlar mayalanırken ütü yaptım. Onlar pişerken ben banyo yaptım.. yatarken baktım saate 1 e geliyordu.. 3 te tekrar kalkıp sahur hazırladım.. 4,30 da yine yatıp 7:30 da kalktım..
bütün bu yoğunluğa rağmen kimseyi memnun edemek te cabası.. eşimle yine kavga ettik intenet yüzünden 90 küsür internet faturası gelmiş. Ama o daha sadece 60 olduğunu biliyor bu sabah sorguladım 90 görünüyordu.. dün eften püften bir sürü sebepten dolayı hak etmediğim bir sürü laf işittim.. Artık sabredecek sabrım kalmadı bu gün gidip eczaneden sakinleştrici antidepresan bişey alıcam..

sahurda 2 yada 3 poaça ve bol bol karpuz peynir yedim.. bol bol da su içtiim..

tüm bunlara rağmen tartıda hala aynı olmak beni sevindirdi..
ruhen yorgun ve bitkinim..

Kafanızışişirdim yine sabah sabah.. hem bunları yazıyorum hemde kendime kızıyorum neden yazıyorsun milletin derdi kendine yeter insanlar buraya motive olmaya geliyor diyee.. ama işte napiim benimde sizden başka paylaşcak kimsem yok
ınnuk cum ende bi zamanlar aynı seninkine benzer sebeplerden hastalandım ve sonunda dr gitmeye karar verdim inan çokkısa süre ilaç kullandım ve artık çok iyiyim allahıma şükürler olsun sanada tavsiyem lütfen dr gitmeden ilaç alma sana yaramicak bir ilaç alırsın iişe yaramadığını gördüğünde daha da çok kötü hissedersin kendini lütfen bir uzman tarafından yardım al o ilaçların uyulması gereken kullanma talimatları var her ilaç herkese iyi gelmeyebiliyor bilinçsiz iş yapma bu tarz ilaçlar sadece gündüz hapı olarak değil gece hapı olarak da veriyor dr uyurken de tedaviye devam ediyor noolur bu sözlerime kulak ver kafadan iş yapma bu şekilde kullanan arkadaşlarım oldu hiç fayda göremediler üstüne üstelik de daha kötü oldular

bu arada herkese hayırlı ramaznlar kızlar bu uzun ve sıcaak günlarde allah tutanlara kolaylık versin allah hepimizin gönlüne göre versin

canım eğer ki cuma bldirimini aksatmazsan sorun yok ama cuma da giremem diyorsan geri dönmek üzere ayrıldı falan yazarız..Ama sorun olmaz yani girebildiğin kadar gir idare ederiz seni.. Peki ne kadar sürcek belli mi?
Bu arada üzüldüm dükkanı kapatmana. Evde oturmak çok ama çok sıkıcı inşallah senin için iyi olur.. bilemedim ne diycemi..

Haklısın canım ama ne bileyim şimdi gidip destek alabilecek güçte değilim maddi manevi olarak.. Ama bu şekilde de kaldıramıyorum hep böyle devam edecek hiç bitmeyecek gibi geliyor.. Ve hiç istemediğim halde hepsinin acısı oğlumdan çıkıyor oysa hiç suçu günahı olmayan tek şey o.. Kendimi kontrol edemiyorum bazen.. en azından öfke nöbetlerim dinsin istiyorum kendim kontrol edemiyorum. Daha önceden gittiğim psikologla geçen ay randevumuz vardı oğlumu götürcektik ama gidemedik.. Bu ayda gidemiycez.. Olmazsa telefon açıp yada mail atıp ondan bir tavsiye istiycem ama oda gelin görüşelim diycek ne biliiim yaa offf..

KUZUM HAYIRLISI olsun.....ramazanın hürmetıne sıkıntıalrın gtsin inşallah......

Ya bak sudemcim yaa bunu yazdın şimdi j-hepten vazgeçtim bende bari ramazan sonrasına erteleyim de başla bırak başla bırak olmasın..
kafam allak bullak oldu doğru söylüyorsun tüm gün susuz kalcez şimd ibirde protein fazla alınca. ürik asit durumu korkuttu şimdi beni..Bİrde benim böbrekler çok hassas taş düşürürkene çok çektim dayanamam bi şey olursa..

ayy offf bende bar şu eski diyetisyen listesini alayım da onu iftar sahur olarak ikiye böleyim ona göre besleneyim diyorum..

herkese günayyydın.

aminnn canım.)))
oooo maşallah canım sahurun çok doyurucu olmuş tam benlik bi menü inşş. bu şekilde deverirsin senin zaten maşallahın var

sağol canım seninde ramazanın mübarek olsunn
bende bugün başlamış gibiydim ama çok zorlanıcağım çünki şimdiden gözüm kararmaya başladı valla hemen yemeğimi yapmalıyım sonra hep yatıcam herhalde
dediğin gibi regl dönemi yapıyım ben bari canım zaten bu hafta içi olucak kesin yani inşşşş..şimdi ben protein ağırlıklı kalori hesabı yapmaya karar verdim 1000 kal geçmezsem 3 kiloyu rahat veririm allahın izniyle ramazan sonuna kadar duruma göre bayramdan sonra başlarım tam anlamıyla artık dukana

innukcum canım ben ramazanda bu dukan yapamıyacağıma karar verdim canım üzgünüm çünki buralar çok sıcak gündüzde su içemiyoruz uzun bi süre zaten içtiğimizde terle çıkıyo hiç wc ye gitmiyorum mesela:))) o yüzden böreklerime zarar vermekten korktum açıkcası bende 1000 kal.kalmaya çalışarak kalori sayıcam canım inşş. ölmezsek bayramdan sonra başlarız olmazmı :)))))))))

sahurde yediklerim
1.5 dil kepekli ekmekle yağsız tost
1.5 yumurta(yağsız omlet)
az domates
1 bardak yarım y. süt
şekersiz çay

Sudemin yazdıklarından sonra bende aynı şeyleri düşünmüştüm aynı anda yazömışız görmemişsin heralde.. iyi bakalım kalaori say ama bak dikkat et kalorimi aşmadım diye tatlıya yağlıya saldırma aslım.. biz senin kilo vermeni istiyoz ona göre..

sudemcimmmm

az önce 50 mekik çektim canım sabah beride evi silip süpürdüm valla ter içinde kaldım sıksam tişörtümün suyu çıkardı o derece yani
artık bugünlük lesli yerine geçsin ama yarın söz iftardan sonra yapıcam leslimide olmazmı.))))))

şimdi gidip yemeğimi yapayım
ezogelin çorba
etli patlıcan güveç
pilav.(tabi ben yemiycem)
cacık ve karpuz
iftar menüm kızlar hepsinden yarım pors. yemeyi düşünüyorum kal. bakmadım daha beklerimm kızlar gelin beraber yiyelimmm

slm herkese hayırlı zamanlar diliyorum sahura kadar yatmadım daha sonra kahvaltılık bir şeyler hazırladım 1 yumurta kırdım kendime az zeytinyağlı bol domates salatalık ve biber yedim 2 de çavdar ekmeği doydum ya ama çay olana kadar yarım lt su içtim ve su tıkıyor insanı ve 1 bardakta soğuk süt içtim bu arada süt tok tutuyomuş dünkü gazetede yazıyordu şimdilik acıkma falan yok bakalım akşama kadar nasıl gider birazdan yemek yapmaya başlicam herkese az yemekli iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…