ben 2 kutu kullandım canım...
ben kışın bile soğuk suyla yıkanırım çoğu kez...
hiç aramam sıcak suyu...
buz gibi ohhhhh....
100 kaloride cabası...
saol canm inşallah vermeye devam normalde zaten benim gibi fazla kilosu olanlar diyette birden verebiliyo belirli bir kilo verdikten sonra kalınıyomuş bakalım ne kadar daha hızlı kilo vermeye devaam etcem bu arada boyum 1,75 cm
inşallah canım ramazan sonu 65 olurum.....duan kabul olsun inşş..amin dıyom bende...
yarım tabak taze fasulye yagsız pişmiş,
3-4 kucuk tavuk köfte,
azcık cacık,2-3 tane dılım turşu.....
yarım kıymalı kaşarlı krep(yağsız dıet kaşar)
üstüne de çay ve dukan çikolatası
haha kız o şişko gaza gelmez ki.....
bu sabah itibariyle 50.3 kiloyum canımcım...
evet hot jel acı biber jeli...
manyak bi krem...bi sürüyosun üzerini streçliyosun sanki derini yüzüyolar acayip yakıyo...ordan oraya koşturuyosun ben kışın kullandım akşam sürdüm sardım herbi tarafımı sabah çözdüm...
1 haftada 5 cm inceldim... sonra callenetics yapmaya başladım 20 gün sonra 12 cm daha gitmişti...
sonra nolduysa diyeti de sporu da bırakmıştım hatızrlarsınız hoopp verdiğim kiloları aldım ama dışardan belli olmadı yani sıkılaşma bozulmadı...ama bu krem sıkılaşma için, çatlaklara faydası olmuyor malesef...
çatlaklar için kahve ile limonu karıştırıyosun giriyosun banyoya yıkanıyosun sonra kahve limonu kızarana kadar sürüyosun... her gün sabah ya da akşam düzenli yapıyosun 1 ay sonr farkı görmeye başlıyosun... denenmiştir garantilidir...
bu arada kızlar üst bacaklar için dukan kitabının sonundaki hareketi mutlaka yapın accayip bişey yaaa... 1 haftada falan fark etti... selülitlerim azaldı gibi yani eşim öyle diyo...
sen hem sosisli borekleri gotur hemde 65.5 cik .. cok buyuk haksizlik bu cok cok
ayyy aceleden en önemli sırrımı yazmayı unutmuşum kızlar...
dukancılar bilir gerçi kitapta yazıyor...
soğukkkkkk... evet yanlış duymadınız soğukkkk....
buz gibi su içiyorum...
yemekten hemen sonra buzzz gibi suyun altına girip banyo yapıyorum...tabi bi rahatsızlığınız yoksa yapın bunu...
buz gibi suyla 5 dk banyo yapınca 100 kalori harcıyormuşuz... tabi kafamızı yakamıyoruz...
ben oldum olası sıcak suyun altına giremem zaten...
ağzıma buz alıp emiyorum...
bunlar dukan kitabınada yazıyo hafife almayın yani-
papatyam güya 3 kutu almıştı yakında son kullanma tarihi geçecek...isilik olcek
asl35(72/)
innuk(58,6/)
maibeyaz(53/50.3/ 2,7 /5,09 % ) hesaplayiverdim, izne cikmisin gerci ama :)
PAPATYAM(66,4)
thirtyfour(85.3/85/0.3/0,35 % )
elifsena(65.1/ 64.5 / 0,6 / 0,92 %)
sudem34(69,5/68,5 / 1 / 1,44 %)
kaçakçay(79/)
shryvz(68,4/)
perigül(101,5/99/ 2,5 / 2,46 %)
bal10(63/)
kız ne kopyası ben 16 saat aç kaldım....çok çokk tebrik ederim canım çok sevindim senin adına süpersinnn böyle giderse ramazan onu sen 65 rahat olursun bende böyle sevinmekle yetinirim artık
iftar menünü yazarmısın canım kopya çekicemde :))))
mezun olam hamiş topiklerıne gıdecem inş..sende oraya gelırsın benı zıyarete olmamı?????sende cok guzel vermissin sudemim
darisi basimiza
ya mezun olursanizda gitmeyin ya
canım sen regl degılmısın?asl35(72/)
innuk(58,6/)
maibeyaz(53/50.3/ 2,7 /5,09 % ) hesaplayiverdim, izne cikmisin gerci ama :)
PAPATYAM(66,4)
thirtyfour(85.3/85/0.3/0,35 % )
elifsena(65.1/)
sudem34(69,5/68,5 / 1 / 1,44 %)
kaçakçay(79/)
shryvz(68,4/)
perigül(101,5/99/ 2,5 / 2,46 %)
bal10(63/)
maş..kız sen geldın ben daha bı gaza geldım ıyıkı geldın ya...dunku tatsız dukan yemeklerımden sonra hecesım kaçtıydı da ıyı motıve ettınn beni çok saol....-
canım ben öyle dukan çikolatasıymış, tatlandı3rıcıymış hiç ymedim düşünmüyorum da..
dilime ve beynime tatlıyı tamamen unutturacağım...
bu arada benim tavuğun yarısını oğlan götürdü...
ben suyla kaldım.... az sonra yumurta pişirip yiyim bari...
ya çıkma lısteden 1. olalım sayende bu hafta gecen hafta benım sayemde bırıncı olamadık bu hafta senın sayende 1. olalım....canım beni çıkar sen listeden geçen ayrıldım ben takımdan...
uzun bi süre listeye girmeyi düşünmüyorum...biraz koruma yaptıktan sonra mezun olmaya gelicem inşallah..
bidaha ne zaman girebilirim allah bilir...
allahım hem kılo veremıyo hemde hala utanmadan tatlıdan bahsedıyo......kızlar benim gibi tatlı severler için diyet güllaç tarifi buldum denemek isterseniz ben deniycem enkısa zamanda
Malzemeler
1 yaprak güllaç
1 su bardağı light süt
1 yemek kaşığı kahverengi şeker
(toz tatlandırıcı da kullanılabilir.)
1 çay kaşığı toz tarçın
1 çorba kaşığı kırılmış fındık veya badem
Yapılışı
Güllaç yapraklarının yarısını bir kâseye kırarak yerleştirin. (Şekil önemli değil ).
Süt ve şekeri birlikte tencereye ya da sütlüğe koyun. Şeker eriyene kadar ısıtın. Sütün yarısını kasedeki güllacın üzerine dökün fındığın yarısını serpiştirdikten sonra kalan güllaç yapraklarını da kaseye ilave edin. Sütün hepsini üstüne döktükten sonra buzdolabına kaldırın. Yarım saat sonra kalan fındık ve toz tarçınla güllacın üstünü süsleyin.
Dilerseniz biraz daha buzdolabında bekletin, dilerseniz hemen afiyetle yiyin.
1 Porsiyon güllaç sayesinde
100 kalori alırsınız
Süt tüketmiş olursunuz
Tatlı ihtiyacınız karşılanmış olur
Yüzünüz gülmüş olur.
nasıl güzele benziyo:)))
cezaların da etkisi olmuş sankim.....daha bir bucuk saat var ama bende tartildim geldim
yaz co piltum 64.5
allaha sukur 600 gram gitmis
kizlar her iste oldugumuz gibi bu iside ciddi yaptigimiz hafta mutlaka azda olsa veriyoruz
kız sen kıtabı bıtırmedıydın sankım unuturum dıye seyıre kadar okuduydun.....mai bitirdi kıtabı...bende bıtırdım....sonlarda yazıyo soğuk su....hatta yumruk var ....kılo veremedıgın zamanlar uyguluyosun...atak gibi.....bence kıtabı bıtır senın seyır uzun sürecegı için belkı motıvasyon için aralarda yumruk yaparsın....ben bu kitabi bi tekrar okuyayim, geldiginde diyete baslamanin heycaniyla atlamisim cogu yeri. bunu hic hatiralamadim mesela...
mai, sudem tebrik ederim kizlar süpersiniz yine, sizi gördükce acaip azmim geliyor yine. bu hafta saldim kendimi biraz ama gaza geldim sayenizde
aslı 10 ay oldu koskoca daha neye başlıycan?????şişko aslı şişko aslı.........hııııııııhhh kim demiş geldim bile sen gör haftasonu 2 gün davetliyim sonra başlıycam innnşşşşş....
menünde güzelmiş bu arada köfte hariç ..krep ve fasulyeye bayılırım :)))
keşke bulsa nerde....bak gör o 68 olsun 1 ay gecemden 78 olup tekrar gelır zayıflamaya o daimi üye.....
bende 2 yada 3 kutu aliyim eger tarihi filan gecmiyorsa sene icide kullanirim .. 2. cocugu yapmadan once eski halime donmem gerekiyor
git kis delu ... donarim ben ..
boyun baya uzunmus canim 70 kilo olsan bile super olursun sen .. sakin vazgecme pes etme .. verilmesi gereken kilolar ne kadar coksa insanin motivasyonu o kadar zorlasiyor .. kilo vermen durdugu anlarda bile burayi birakma birbirimizi motive edelim ..
afiyet olsun canim ..
asli bize kizip bi gaza gelicek o hizla 55 i bulacak yetisemiycez bi daha
kızlarr beni de eklermisinizzz geciktimmmmm.67.2 yimmmm
iyi geceler kızlarrr.annem mantı kesti bu gün deee ayyy ne meşgul oldum son günlerde.yarın da annemler yemekte bende.sonra rahatım inş.tabi diğer davetlerime kadar.veeee bilin bakalım iftarda ne vardıııııııııı
allah seni napiim anam hergün yemiyom ya sende nettin hem ben yürüyüşlerimi aksatmadan devam ediyom hala ama bugün hariç . acısını yarın akşam çıkarırım dün akşam 1 saat yürüdüm su bol içiyorum arada tv seyrederken bacak hareketlerini yapıyorum dk tutmuyorum ama yapıyom işte ara ara e bırakta verelim değilmii ama gerçekten 3 gündür wc çıkmamıştım kayısı bide sanırım migren ilacı antidepresan hepsini de birden attım mideye bağırsaklar feleğini şaştı sanırım çünki bende wc de şaştımm e netice baskülde belli oldu iştee
kızlar bundan sonra mainin laflarını kulağıma küpe edicem...
1.yeşilçayımı içicem ...örn şu an bardakta içilmeyı beklıyo...
2. 3 litre en az su içicem....iftardan berı 2lt den fazla içtim....
3. buz emicem onuda buz kalıplarına su koydum buz olmasını beklıyom....
4.yulaf ı mutlaka her gun tuketıcem aksatmıycam.....örn eşim 2 kılo verırıken 6 gunde ben 1 kılo verdım yulafın sayesınde oldugunu düşünüyom....
cezaların da etkisi olmuş sankim.....
mezun olam hamiş topiklerıne gıdecem inş..sende oraya gelırsın benı zıyarete olmamı?????
kocişin maşalahı var ya .....bi başladı pir başladı....zayıfladıkça gaza gelıyo.....her gun gram gram erıyo maş..ay bayiliyorum bu zayiflama seferberligine
kocayla bende suanda yesilcay iciyoruz .. ben soguk su icemem heralde aninda bogazlarim sise
ay canim olmazmi yuruyusu ne zamandir yapamiyordum sayende 2 gun yurudum yarimsar saat yuryecegime 1 saat yurudum acayip etkisi oldu bence
bide dun camide iftarda bi corba icmitim ana menuyu hupletemediydim kesin onunda etkisi vardir
o topikler ayri bi guzel oluyo .. tabiki gelirim seni ziyarete
hamileyken sabahtan aksama oralardaydim
temmuz annesiydim herkesler dogurmustu ben agustosun 14 unde dogurabilmistim .. agustos annelerine terfi olmustum
dur bakim ben kalan 10 kiloyu seneye bu vakitlere kadar verebilirsem bende gelicem hamis topiklerine
30 umdan dan once 2. dogurup hamilelik defterini kapatmam lazimbu bunyede 30 dan sonra ne cocuk sesi kaldirabilir nede kilo verebilir
kocişin maşalahı var ya .....bi başladı pir başladı....zayıfladıkça gaza gelıyo.....her gun gram gram erıyo maş..
sevındım cezanın işe yaramasına bu hafta cezayı ya maı verır ya perigül ya seher bakalım ??
bi çocogun mu var?
yaşın benle aynıymış...
hmm seneye düşünüyosun bebişin seneye 2 yaşına girecek sen dogurana kadar 3 olur .....sende olursun 28....
profiline baktım da albüm de foto var mı? bebişinin adı ne?....
kız gecenın yarısı kahkahayı bastırdın bana....kiz benim kocaninda masallahi var,
benden sonra basladi adam 87 den 77 e indi 10 kilo gitti halada gitmekte
normalde cok tembeldir ama kilo konusunda acayip hirs yapti
keske her konuda boyle olsa
.....................................
ben bu hafta ceza almiycam ya kim verirse versin heccc farketmezhatta hepsi bir olup sisko asliya versinler ..
gecen hafta bizim sayemizde yirtmisti bu hafta ceksin cezasini (kotu kedi huso) (" intikam soguk yenen bi yiyecektir" ho ho hoh hoooooo )
ilk bebegim daha dogrusu bir cok dusukten sonra annesine sikica tutunup hayatta kalmayi basaran tek bebegim ..
albumde yok ama ekliycem oglusumu .. kendi oncemi ve sonramida ekliycem insallah sonuna kadar varabilirsemsenide ekliyim arkadas olarak bak oglusuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?