Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yediklerimi yazayımda gidip yatayım çok uykumvar bu akşam .bugün baya zorlandım yaw ALLAH yardım etsin iftar saati 2.lokmada düşecektim bi baş dönmesi zor toparladım kendimi .10 dk dinlendim sonra devam ettim yemeye:85:

1 bardak su ile başladım
1 hurma
yarım kase ezogelin çorba çorbanın yarıdında 10 dk ara vermek durumunda kaldım zorunlu inişşş
1 bardak su yine

1 dilim pide yanında 1 çatal tulum peyniri 1 çatal beyaz peynir bıcağın ucu ile tereyağ 1 çay kaşığı bal hepsini 1 dilim pide ile götürdüm
1 bardak su daha

etli güveç 2 yemek kaşığı kadar
1 dilim pide daha

1 bardak suu

saat 10 gibi 1 dilim güllaç
10:30 gibi bir dilim daha güllaç
1 bardak suu

bu akşam yürüyüş vss de yapmadım mecalim yoktuuu:2:

accık kaçırdım güllaç meselesini ama napiim dayanamadımmm

ben 2 kutu kullandım canım...

bende 2 yada 3 kutu aliyim eger tarihi filan gecmiyorsa sene icide kullanirim .. 2. cocugu yapmadan once eski halime donmem gerekiyor

ben kışın bile soğuk suyla yıkanırım çoğu kez...
hiç aramam sıcak suyu...
buz gibi ohhhhh....
100 kaloride cabası...

git kis delu ... donarim ben ..

saol canm inşallah vermeye devam normalde zaten benim gibi fazla kilosu olanlar diyette birden verebiliyo belirli bir kilo verdikten sonra kalınıyomuş bakalım ne kadar daha hızlı kilo vermeye devaam etcem bu arada boyum 1,75 cm

boyun baya uzunmus canim 70 kilo olsan bile super olursun sen .. sakin vazgecme pes etme .. verilmesi gereken kilolar ne kadar coksa insanin motivasyonu o kadar zorlasiyor .. kilo vermen durdugu anlarda bile burayi birakma birbirimizi motive edelim ..

afiyet olsun canim ..

asli bize kizip bi gaza gelicek o hizla 55 i bulacak yetisemiycez bi daha

Son düzenleme:

bendede çatlaklar var ya bide düzenli yapabilsem şu reçeteleri kahve limonu biliyodum duydum 1-2 kez denedim ama devam etsene be bacım demi yaa yok anam benden adam olmaz da şu dieti nasıl bırakmadım hala şaşıyom kendimee ama çatlaklarım ve sarkmalarım var benimde yer yer hotjeli devam etmem lazım

sen hem sosisli borekleri gotur hemde 65.5 cik .. cok buyuk haksizlik bu cok cok

allah seni napiim anam hergün yemiyom ya sende nettin hem ben yürüyüşlerimi aksatmadan devam ediyom hala ama bugün hariç . acısını yarın akşam çıkarırım dün akşam 1 saat yürüdüm su bol içiyorum arada tv seyrederken bacak hareketlerini yapıyorum dk tutmuyorum ama yapıyom işte ara ara e bırakta verelim değilmii ama gerçekten 3 gündür wc çıkmamıştım kayısı bide sanırım migren ilacı antidepresan hepsini de birden attım mideye bağırsaklar feleğini şaştı sanırım çünki bende wc de şaştımm e netice baskülde belli oldu iştee

Son düzenleme:

aynen bende soğuk su içiyorum bazen buzda koyuyorum eskiden çok soğuk su içmezdim bunalmadıkça.ama şimdi içiyorum etkisiş varmış gerçekten doğru yanii

papatyam güya 3 kutu almıştı yakında son kullanma tarihi geçecek...isilik olcek

1 kutu bitti cnm 1 i kardeşime verildi 1 i de 1 yada 2 kez kullanıldı kocam da kızıyo zaten arada alıyon alıyom dolapları süslüyon ama kızmıyom artık kilo veriyon ya diyoo ben o kremlere baka baka eriyom

kızlarr beni de eklermisinizzz geciktimmmmm.67.2 yimmmm

çok çokk tebrik ederim canım çok sevindim senin adına süpersinnn böyle giderse ramazan onu sen 65 rahat olursun bende böyle sevinmekle yetinirim artık

iftar menünü yazarmısın canım kopya çekicemde :))))
kız ne kopyası ben 16 saat aç kaldım....

senın gıbı sabah kızla kahvaltı ,öğlen kısır partisi yapmadım.....sen akşam 2 litre su iç yeter bence....da bıde yemekten bahsedıyo....allahım yarebbım....bu kız benı oldurecek saç baş yolduracak bana....

sende cok guzel vermissin sudemim
darisi basimiza

ya mezun olursanizda gitmeyin ya
mezun olam hamiş topiklerıne gıdecem inş..sende oraya gelırsın benı zıyarete olmamı?????

canım sen regl degılmısın?

aslı gibi yarın sabah tartılıp kılo bildirimi yapabilirsin......tok karnına belkı fazla çıkmışsındır........
maş..kız sen geldın ben daha bı gaza geldım ıyıkı geldın ya...dunku tatsız dukan yemeklerımden sonra hecesım kaçtıydı da ıyı motıve ettınn beni çok saol....
ya çıkma lısteden 1. olalım sayende bu hafta gecen hafta benım sayemde bırıncı olamadık bu hafta senın sayende 1. olalım....
allahım hem kılo veremıyo hemde hala utanmadan tatlıdan bahsedıyo......

kız önce bı hedefe ulaş ondan sonra dıyet tatlı yapta kılonu koru.....
daha bir bucuk saat var ama bende tartildim geldim

yaz co piltum 64.5
allaha sukur 600 gram gitmis

kizlar her iste oldugumuz gibi bu iside ciddi yaptigimiz hafta mutlaka azda olsa veriyoruz
cezaların da etkisi olmuş sankim.....
kız sen kıtabı bıtırmedıydın sankım unuturum dıye seyıre kadar okuduydun.....mai bitirdi kıtabı...bende bıtırdım....sonlarda yazıyo soğuk su....hatta yumruk var ....kılo veremedıgın zamanlar uyguluyosun...atak gibi.....bence kıtabı bıtır senın seyır uzun sürecegı için belkı motıvasyon için aralarda yumruk yaparsın....
aslı 10 ay oldu koskoca daha neye başlıycan?????şişko aslı şişko aslı.........

allahım ağzım yüzüm çarpılmaz inş..hocaya çok sataştım bugun....
keşke bulsa nerde....bak gör o 68 olsun 1 ay gecemden 78 olup tekrar gelır zayıflamaya o daimi üye.....

iyi geceler kızlarrr.annem mantı kesti bu gün deee ayyy ne meşgul oldum son günlerde.yarın da annemler yemekte bende.sonra rahatım inş.tabi diğer davetlerime kadar.veeee bilin bakalım iftarda ne vardıııııııııı

kızlarr beni de eklermisinizzz geciktimmmmm.67.2 yimmmm

kuzum süpersin maş...perigül ,mai sen özlem maş.. hepiniz kılo vermiş hepinizi tebrık edıyom....papatya da vermiş onuda....tebrık edıyom....

benı tebrık edenlere de çok teşekkur edıyom....

kız çizelgenı değişsene...

seherım sana yetışıyom az kaldı.....

kızlar bundan sonra mainin laflarını kulağıma küpe edicem...

1.yeşilçayımı içicem ...örn şu an bardakta içilmeyı beklıyo...

2. 3 litre en az su içicem....iftardan berı 2lt den fazla içtim....

3. buz emicem onuda buz kalıplarına su koydum buz olmasını beklıyom....

4.yulaf ı mutlaka her gun tuketıcem aksatmıycam.....örn eşim 2 kılo verırıken 6 gunde ben 1 kılo verdım yulafın sayesınde oldugunu düşünüyom....

ay canim afiyet bal olsun seker olsun gozumuz yok .. sonuca bak sen 65.5 olmussun ya daha ne

ay bayiliyorum bu zayiflama seferberligine
kocayla bende suanda yesilcay iciyoruz .. ben soguk su icemem heralde aninda bogazlarim sise

cezaların da etkisi olmuş sankim.....

ay canim olmazmi yuruyusu ne zamandir yapamiyordum sayende 2 gun yurudum yarimsar saat yuryecegime 1 saat yurudum acayip etkisi oldu bence

bide dun camide iftarda bi corba icmitim ana menuyu hupletemediydim kesin onunda etkisi vardir

mezun olam hamiş topiklerıne gıdecem inş..sende oraya gelırsın benı zıyarete olmamı?????

o topikler ayri bi guzel oluyo .. tabiki gelirim seni ziyarete
hamileyken sabahtan aksama oralardaydim
temmuz annesiydim herkesler dogurmustu ben agustosun 14 unde dogurabilmistim .. agustos annelerine terfi olmustum
dur bakim ben kalan 10 kiloyu seneye bu vakitlere kadar verebilirsem bende gelicem hamis topiklerine
30 umdan dan once 2. dogurup hamilelik defterini kapatmam lazim bu bunyede 30 dan sonra ne cocuk sesi kaldirabilir nede kilo verebilir

Son düzenleme:
ay bayiliyorum bu zayiflama seferberligine
kocayla bende suanda yesilcay iciyoruz .. ben soguk su icemem heralde aninda bogazlarim sise
kocişin maşalahı var ya .....bi başladı pir başladı....zayıfladıkça gaza gelıyo.....her gun gram gram erıyo maş..

sevındım cezanın işe yaramasına ......

Son düzenleme:

kiz benim kocaninda masallahi var,
benden sonra basladi adam 87 den 77 e indi 10 kilo gitti halada gitmekte
normalde cok tembeldir ama kilo konusunda acayip hirs yapti
keske her konuda boyle olsa

.....................................

ben bu hafta ceza almiycam ya kim verirse versin heccc farketmez hatta hepsi bir olup sisko asliya versinler ..
gecen hafta bizim sayemizde yirtmisti bu hafta ceksin cezasini (kotu kedi huso ) (" intikam soguk yenen bi yiyecektir" ho ho hoh hoooooo )

ilk bebegim daha dogrusu bir cok dusukten sonra annesine sikica tutunup hayatta kalmayi basaran tek bebegim ..
albumde yok ama ekliycem oglusumu .. kendi oncemi ve sonramida ekliycem insallah sonuna kadar varabilirsem senide ekliyim arkadas olarak bak oglusuma

maicim ve papatyam bana hot gel i satin aldiginiz sitenin linkini verebilirmisiniz ozelden ?
2 saatir arastiriyorum cok sahtesi varmis piyasada ..

kız gecenın yarısı kahkahayı bastırdın bana....

komşular ne dedı kımbılir kapı pencere açık her yer....allah seni.....

aslı bu kadar lafın üstüne de zayıflamazsa ne yapsak onu??????????

kocana da maşş.canım sağlıgı ıcın en guzelı ya....

benımkının kolestrol trigliserıt şu bu ne var ne yok tavan yapıyodu.....çunku 3 öğun dışardan yıyo du....ve yedıkleri hep yaglı şeyler......pogaca,kebaplar,pilav et...vs.....aç gözlu bıde 1-2 söyler baktı kankaları 3 yıyo buda 3 söler hiç kıbarlık etmez......ben 1 taneylede doyarım demez.....

ama şimdi garıbım yagsız yemeklerı 1 porsıyon yıyo....haha hemde ıftara.....haha.....o kadar az yıyokı mıdesı kuculdu heralde....bizim takımlara girse kısa sürede mezun olurdu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…