sağol canım gelirim arada buralardayım şimdilik...
paylaşımda kural değiştirmeye çalışıyorum...
sana sormadan dün oylama yaptım ama zaten benim önerim olunca redlemek abes olacaktı..
kızmazsın inşallah...
mai'cim hoş geldinn tatlımmm.
kızlar ne kuralı ne değişimi yaww ben herşeyi kaçırıyorumgeçmişi okudum ama ben oylama görmedim başka bi topiktemiydii ? beni bi aydınlatın şekerler yaaa.
aslının kilosunda yanlışlık var canım...aldığı kilo -0,6 yüzde -0,69 olacak...asl35(72/72,5/-0,06/-0,09%)
innuk(58,6/57,5/1,1/1,88%)
maibeyaz(53/50.3/ 2,7 /5,09 % )
PAPATYAM(66,4/65,4/1/1,51%)
thirtyfour(85.3/85/0.3/0,35 % )
elifsena(65.1/ 64.5 / 0,6 / 0,92 %)
sudem34(69,5/68,5 / 1 / 1,44 %)
kaçakçay(79/79/0.0/0.00%)
shryvz(68,4/67,2/1,2/1,75%)
perigül(101,5/99/ 2,5 / 2,46 %)
bal10(63/61,3/0,56/0,90%)215. etapta ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
evett kızlar listemiz bu şekilde..
bu listeye bakılınca birilerinin iyice düşünmesi gerekiyor..
evet aslıcım senin..
Geçen hafta bizim sayemizde pek cazaya kalmadın ama bu hafta teksin aslı.. kaçakçayda var ama o en azından almamış ve kız bir dünya işin peşinde koştu..
bu hafta çok üzerine gelicem aslı çok.. Bak bu hafta ya kilo verdin yada verdin.. Cezalarını mai belirliycek.. Yada ben listede yokum derse perigül.. Bakalım bu hafta yapma o cezalarıda ben seni göreyim..
canım zaten bizim uyguladığımız bir kuraldı diğer takımlarında uygulaması için bir oylama yapılıyor haksızlık olmasın diye..
yani eğer bir üye o hafta bildirimde bulunmazsa bir sonraki hafta kilosu 2 ye bölünüyor ve aynı üye farklı zamanlarda 3 defa bildirim yapmazsa diskalifiye oluyor..
ikinci bir kural önerside maiden geldi yine. takımlarda kilo veremeyenlerin kilosu aynı yazıldığı için toplamda yüzdeye etkietmiyordu. ama yüzdeler toplanıp kişi sayısına bölünürse eğer bu durumda kilo veremeyenler toplama olumsuz etki edecek ve takımlar arasında haksızlık olmayacak..
Ben bunu onaylarım kendi adıma siz ne dersiniz ? mantıklı değilmi?
kız gecenın yarısı kahkahayı bastırdın bana....
komşular ne dedı kımbılir kapı pencere açık her yer....allah seni.....
aslı bu kadar lafın üstüne de zayıflamazsa ne yapsak onu??????????
kocana da maşş.canım sağlıgı ıcın en guzelı ya....
benımkının kolestrol trigliserıt şu bu ne var ne yok tavan yapıyodu.....çunku 3 öğun dışardan yıyo du....ve yedıkleri hep yaglı şeyler......pogaca,kebaplar,pilav et...vs.....aç gözlu bıde 1-2 söyler baktı kankaları 3 yıyo buda 3 söler hiç kıbarlık etmez......ben 1 taneylede doyarım demez.....
ama şimdi garıbım yagsız yemeklerı 1 porsıyon yıyo....haha hemde ıftara.....haha.....o kadar az yıyokı mıdesı kuculdu heralde....bizim takımlara girse kısa sürede mezun olurdu.....
günayddıınn,
kilo bildirrimleri yapılmış, herkesler kilo vermişş ne güzel ne güzelllll....
gelelim bana, bu sabah 61,3 kg çıktımmmm.
bildirimi burdan yaptım ama özelden de mi yazmam gerekiyodu kızlar ben yokken öyle bi karar falan mı aldınız. eğer öyleyse beni uyarında innuk'a özel den de göndereyim..
hepinize hayırlııı cumalarr.
kızlarr günaydınnn geçmişe şöyle bi baktımm herkes iyi maşşşş.. ve çok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum ben bugün çokk rahatsızım hem madden hemde manen dua edin olurmu..
ayrıca benim için yorum yapan herkese teşekkürü borç bilirim((
vee regl etkisiyle olduğunu düşündüğüm ((+500 gr la geldim huzurunuza artık ne deseniz kabulüm bundan sonra ben hak ettim napıyım kilomm... 72.5.. malesef sizleri seviyorum kızlar iyiki varsınız siz olmasanız bu rakam dahada çıkmıştı yukarılara
ben çıkıyorum kızlar... bizde gece uyanamamışız... aç oruç tutum bu gün...
hazırlanıp kızı okula götüreceğim daha...
ben de 0.8888 diye çıkıyo da ondan dedim canım...
maı ne derse o olsun...canım zaten bizim uyguladığımız bir kuraldı diğer takımlarında uygulaması için bir oylama yapılıyor haksızlık olmasın diye..
yani eğer bir üye o hafta bildirimde bulunmazsa bir sonraki hafta kilosu 2 ye bölünüyor ve aynı üye farklı zamanlarda 3 defa bildirim yapmazsa diskalifiye oluyor..
ikinci bir kural önerside maiden geldi yine. takımlarda kilo veremeyenlerin kilosu aynı yazıldığı için toplamda yüzdeye etkietmiyordu. ama yüzdeler toplanıp kişi sayısına bölünürse eğer bu durumda kilo veremeyenler toplama olumsuz etki edecek ve takımlar arasında haksızlık olmayacak..
Ben bunu onaylarım kendi adıma siz ne dersiniz ? mantıklı değilmi?
kızlar maı lıstede olsa bıreysel derece onundu demı....vucudunun yüzde 5 ını zayfılamış....aslının kilosunda yanlışlık var canım...aldığı kilo -0,6 yüzde -0,69 olacak...
bal10 nun da yüzdesi 0,89 olacak canım.. diğerler doğru eline sağlık..
kuzum allah kolaylık versın...çok ozr oluyo bende gecen ole oldum.....korkudan dun sahura kadar oturdum yatmadım.....ben çıkıyorum kızlar... bizde gece uyanamamışız... aç oruç tutum bu gün...
hazırlanıp kızı okula götüreceğim daha...
merhaba kızlar
rica etsem listemizi kontrol edebilr misin innuk
herkese hayırlı cumalar bu arada
*** 5. Takım 218. Etap ***
ozlem8761 ( 57,9) geçen hafta bildirimde bulunmadığı ve bu hafta paylaşımda bulunmaığı için diskalifiye edildi
Seng ( 68,0 / 67,7 / 0,3 / 0,44 % )
gaydirigubbak ( 59,0 / 58,9 / 0,1 / 0,17 % )
taydin ( 77,4 / 77,2 / 0,2 / % 0,26 )
begümd ( 81,7 / 81,7 / 0,0 / 0,00 % )
atessizprenses ( 56,8 / 55,6 / 1,2 / 2,11 % )
amonra ( 78,5 / 78,2 / 0,3 / 0,38 %)
tugba123 ( 73,8 / 73,3 / 0,5 / 0,68 %)
lequim ( 61,5 / 62,6 / -1,1 / - 1,79 % )
5. Takım toplam kilo ( 556,7 / 555,2 / 1,5 / 0,27 % )
aslının kilosunda yanlışlık var canım...aldığı kilo -0,6 yüzde -0,69 olacak...
bal10 nun da yüzdesi 0,89 olacak canım.. diğerler doğru eline sağlık..
hadi kolay gelsin mai .. bugun bizde kalkamamisiz
canim ozelden msj attim ama doluymus kutun gonderilemedi
sey sorcaktim :44:
ben bu dedigin geli arastirdim bir cok farkli site var ve piyasada cok fazla sahtesi varmis
hangi siteden aldiysan link yada adres verebilirmisin lutfen ? almisken orjinal olsun bide sahtesiyle ugrasmiyayim ...
oruç başıma vurdu... felaket çarptı resmen bu gün...
innuk bu hafta sonuçları 1. takım hazırlayacak...
yapabilir misin... ben mi yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?