Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bahaneye bak çay demle........

hiç şaşırmadım aslı.....seni kılo alma topiğine gönderelım olara nasıhat ver biraz....

hem noldu senın açlık otu? hanı haftad 1 kılo verıyodun onla sen?

böceklenmiş malesef çıkıp yenisini alamadım zaten de o yüzden veremiyorum kiloyu :)))))) sen dalga geçmeye devam et bakalım ama sen gör beni çok pis gaza getiriyon sen bi başlıycamya tutamıycanız beni

böceklenmiş malesef çıkıp yenisini alamadım zaten de o yüzden veremiyorum kiloyu :)))))) sen dalga geçmeye devam et bakalım ama sen gör beni çok pis gaza getiriyon sen bi başlıycamya tutamıycanız beni
espri yapma aslı ,kılo ver....

hep laf yapıyon hiç icraat yok.....

anam kılo verde gaza mı gelecen saza mı söze neye geleceksen gel artık....ben yoruldum...şişko aslı....

o değil mübarek ramazan çarpılmayım sonra.....kuran hocasına dil uzatıyom.......

gözlerıme ınanamıyorum sen daha gecen hafta 53 tun ......hatta msnde artı 1.5 taydın...abovvvvvvvv.....

amanın maşşş...kız bu dukan neler yapmış sana maşş..kız 6 gunde 2.7 kılo mu gitti.....hiç ekmek felan yemıyon mu?.....harfıyyen mı uyyon dukana......ya takıma gır bu hafta ya 1. olalım zaten gecen hafta 1. olamadık çok üzgünüm.....

Son düzenleme:
özlem kılo bildirimi için yapıştrıcanmı sayfaya çizelgeyı????

iftardan az önce tartılcaz dıye anlaştık ya oruç tutanlar....

ya mai sen bıde ıftara 5 dakıka kala tartıl kesın 49.9 olursun.......

kızlar ya maı cım senden rıca edıyom her gun ugramasanda 48 olana kadar en azından boş kaldıkça ugra bildirimini yap....bak ebnı de gaza getırıyon....

dunku dukan yemeklerınden sonra hevesım bıraz kaçtydı megerse tarıf yanlışmış ben becerememışım çorbayı.....

ayy maım ya benı dukanda hep sen gaza getırıyon.......saolasın....çok sevındım senın adına....suyunu ihmal etme emi.....

tmm şimdi gördüm cnm

anlamadim ki canikom neyi nereye yapistircam

cumadan cumaya paylaşıma eklenen lıste varya kım kaç kılo aldı kım kaç kılo verdı.....

onu en son halıyle buraya bırakıyodunuz eskdıen bızde uzerıen aldıgımız kıloyu yazıyoduk....

sistem mi değişti?....kılo bildirimini buraya sadece yazıcaz mı?

iftara yakın tartılcam belkı 100 gram daha aşağı çıkarım......haha....

bu arada taze fasülyem pişiyo.....hm...ama ben hamurlu bişiler istiyom....

simdi anladim cnm, ben bi listeyi bulim ALLAHIM ne kötü bi co pilotum

asl35(72/)
innuk(58,6/)
maibeyaz(53/)
PAPATYAM(66,4)
thirtyfour(85.3/)
elifsena(65.1/)
sudem34(69,5/)
kaçakçay(79/)
shryvz(68,4/)
perigül(101,5/)
bal10(63/)

asl35(72/)
innuk(58,6/)
maibeyaz(53/)
PAPATYAM(66,4)
thirtyfour(85.3/85/0.3/0,35 % )
elifsena(65.1/)
sudem34(69,5/)
kaçakçay(79/)
shryvz(68,4/)
perigül(101,5/99/ 2,5 / 2,46 %)
bal10(63/)

sudemcim ben geçen haftadan bu yana günde 3 litre su içmeye başladım... iftardan sahura 3 litreyi bitiriyorum... suyu çoğaltınca ödemde atıyomuşsun...
bir de kesinlikle kaçamağım yok... sıfır kaçamak devam ediyorum...
sebze günlerimde sadece patlıcan közleyip yoğurtlayıp onu yiyorum...
yatmadan mutlaka 1 çay bardağı yoğurt yiyorum bol pul biberli...
iftarda sadece 1 köz patlıcan ya da 1 tavuk baget yiyorum başka hiç birşey yemiyorum
sahurda ya 2 yumurtadan 1 kaşık yulafla omlet yapıyorum ya da sadece 2 yumurta ile oruç tutuyorum
midem küçüldü sanırım yiyemiyorum gitmiyo...
evlenmeden önceki gibi oldun diyo eşim mıy mıy yemen yiyomuşum artık...
saf pro günlerimde tavuk olmazsa 2 kepçe dukan çorbası içiyorum
akşamları 2 bardak sahurda 1 bardak yeşil çay içiyorum
1 bardak ta kola zero içiyorum
benim sorunum tuvaletten çıkamamak...
dukan kabızlık yapar diyolar ama malesef ben başladığımdan beri sürekli tuvaletteyim
günde en az 4 kez gidiyorum sen düşün artık gerisini...
eee tabi kızın okuluna gidiyoruz ordada sürekli koşturuyorum sağa sola onunda faydası vardır sanırım...
bir de artıda çıktığım 1.4 mü neydi ertesi gün hemen gitti hiç durmadı ki...
oruç bana yaradı geçen sene ramazanda doymak bilmezdim şimdi karbonhidrata dönüp bakmıyorum bile... sonucunu da alıyorum çok şükür...

ezan okunmak üzere herkese hayırlı iftarlar..
ben tavuk bagetimi pişirdim...1 bardak ayran ve 1.5 litre su ile iftar yapacağım...

kılo bildirimimi gururla yapıyorum kızlar.........

tartıyı görunce ınanamadım...ındım bı da çıktım tartıldım gözlerım yuvalarından çıkacak sandım.....

benım ilk hedefim 68 di ve 9 ay sonra 68 lı rakamı gördum ve hedefım artık 65 inebılırsem....

baş:77.6

gecen h:69.5

bu h:68.5

giden:1 kılo

topl gıden: 9 kılo 100 gram

maicim ve bütün dukancıalr çok teşekkür ediyorum....

bu arada az önce tv de gördum konya için iftar vaktıymış maım allah kabul etsın.

özlem..perigül.. kızlar süpersiniz valla tebrik ederim bu haftada herkes kilo verdi sanırım bi ben hariç(
ben bugün öyle şişim ki patlıycam nerdeyse form çayı içtim biraz önce sabah tartılıcam ya size nasıl söylerim sonucu onu düşünüyorum durum o derece kötü yani takımın yüz karasıyım ben yaaaaa

.....hepinizie iyi iftarlarrrrr kızlar allah kabul etsin tuttuğunuz orucunuzu kıldığınız namazlarınızı....

iftar anında yapılan dualar red olmaz allah ile aramızda olan 72 bin perdenin tamamı kalkıyor sadece hicap perdesi kalıyorki oda vücudumuz allahın nuruna dayanamayacağı için gerekli olan perdeo esnada yapılan bütün dualar h.z allaha direk ulaşıyor o yüzden iftardan 5 dk önce sofraya oturup o anı dua ile geçirmek çok çok önemli bilginize nacizane siz zaten biliyorsunuzdurda ben hatırlatayım dedim:)

çok çokk tebrik ederim canım çok sevindim senin adına süpersinnn böyle giderse ramazan onu sen 65 rahat olursun bende böyle sevinmekle yetinirim artık

iftar menünü yazarmısın canım kopya çekicemde :))))

Son düzenleme:

ben tr de annemde 1 ay kalcam donunce kac olucam simdiden merak ediyorum

50.3 masallah masallah masallah

canim aliyim o zaman kesin o gelden bende
bendede sarkiklik var hala hem o toparlansin, catlaklar acil diil kocadan baska kimse gormuyo nasilsa

afiyet bal olsun canim
seni 1 takimin daimi uyesi yapicaz bu gidisle (gaza getiriyim diyorum sen gazada gelmiyon

kuzum harikasın çok sevindim senın adına ramazan bitmeden bende 65n olıyım emzun olıcam inş....

bende wc sorunu var 3 gunden fazla cıkamıyom bazen akrnım hamıle gıbı şiş....

tek kaçamagım kuru kayısı oda wc sorunu ıcındı ....bıde sahurda felan azda olsa tahıllın ekmek yıyom...bi dekepeğı çok ıhmal ettım gunlerce yemedım sanırım o yuzden vermedım....

canım baklava ıstıyo ama kendımı durduruyom dukan çıkolatamdan yıyom.
cumartesı ıftara davetlıyız hep onu beklıyom kaçamak gelınce aklıma orda yerım dıyom...

slm kizlar geldim geri daha bizim iftara koca bi 2 saat cik var

işe yaradı demiş ya bacııı...

basinda duzenli kullanmadim yazinca papatyam, sonunu nasil okudum allah bilir

simdi anladim cnm, ben bi listeyi bulim ALLAHIM ne kötü bi co pilotum

co pilotu oruc carpmis gelince bide innuk carpacak

kilo bildirimimi yapayım şimdiden oruç bana yaradıı

başlangıç 12.07.2011 -104 kg
geçen hafta 101.5 kg
bu gün 99kg

masallah canim sana cok guzel vermissin 3 haftada boyun kacti ?
insallah hedefine bir an once ulasirsin ..

ayyy aceleden en önemli sırrımı yazmayı unutmuşum kızlar...
dukancılar bilir gerçi kitapta yazıyor...
soğukkkkkk... evet yanlış duymadınız soğukkkk....
buz gibi su içiyorum...
yemekten hemen sonra buzzz gibi suyun altına girip banyo yapıyorum...tabi bi rahatsızlığınız yoksa yapın bunu...

buz gibi suyla 5 dk banyo yapınca 100 kalori harcıyormuşuz... tabi kafamızı yakamıyoruz...
ben oldum olası sıcak suyun altına giremem zaten...

ağzıma buz alıp emiyorum...

bunlar dukan kitabınada yazıyo hafife almayın yani-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…