bahaneye bak çay demle........
hiç şaşırmadım aslı.....seni kılo alma topiğine gönderelım olara nasıhat ver biraz....
hem noldu senın açlık otu? hanı haftad 1 kılo verıyodun onla sen?
espri yapma aslı ,kılo ver....böceklenmiş malesef çıkıp yenisini alamadım zaten de o yüzden veremiyorum kiloyu :)))))) sen dalga geçmeye devam et bakalım ama sen gör beni çok pis gaza getiriyon sen bi başlıycamya tutamıycanız beni
bu sabah itibariyle 50.3 kiloyum canımcım...
evet hot jel acı biber jeli...
manyak bi krem...bi sürüyosun üzerini streçliyosun sanki derini yüzüyolar acayip yakıyo...ordan oraya koşturuyosun ben kışın kullandım akşam sürdüm sardım herbi tarafımı sabah çözdüm...
1 haftada 5 cm inceldim... sonra callenetics yapmaya başladım 20 gün sonra 12 cm daha gitmişti...
sonra nolduysa diyeti de sporu da bırakmıştım hatızrlarsınız hoopp verdiğim kiloları aldım ama dışardan belli olmadı yani sıkılaşma bozulmadı...ama bu krem sıkılaşma için, çatlaklara faydası olmuyor malesef...
çatlaklar için kahve ile limonu karıştırıyosun giriyosun banyoya yıkanıyosun sonra kahve limonu kızarana kadar sürüyosun... her gün sabah ya da akşam düzenli yapıyosun 1 ay sonr farkı görmeye başlıyosun... denenmiştir garantilidir...
bu arada kızlar üst bacaklar için dukan kitabının sonundaki hareketi mutlaka yapın accayip bişey yaaa... 1 haftada falan fark etti... selülitlerim azaldı gibi yani eşim öyle diyo...
özlem kılo bildirimi için yapıştrıcanmı sayfaya çizelgeyı????
iftardan az önce tartılcaz dıye anlaştık ya oruç tutanlar....
ya mai sen bıde ıftara 5 dakıka kala tartıl kesın 49.9 olursun.......
kızlar ya maı cım senden rıca edıyom her gun ugramasanda 48 olana kadar en azından boş kaldıkça ugra bildirimini yap....bak ebnı de gaza getırıyon....
dunku dukan yemeklerınden sonra hevesım bıraz kaçtydı megerse tarıf yanlışmış ben becerememışım çorbayı.....
ayy maım ya benı dukanda hep sen gaza getırıyon.......saolasın....çok sevındım senın adına....suyunu ihmal etme emi.....
özlem kılo bildirimi için yapıştrıcanmı sayfaya çizelgeyı????
iftardan az önce tartılcaz dıye anlaştık ya oruç tutanlar....
ya mai sen bıde ıftara 5 dakıka kala tartıl kesın 49.9 olursun.......
kızlar ya maı cım senden rıca edıyom her gun ugramasanda 48 olana kadar en azından boş kaldıkça ugra bildirimini yap....bak ebnı de gaza getırıyon....
dunku dukan yemeklerınden sonra hevesım bıraz kaçtydı megerse tarıf yanlışmış ben becerememışım çorbayı.....
ayy maım ya benı dukanda hep sen gaza getırıyon.......saolasın....çok sevındım senın adına....suyunu ihmal etme emi.....
cumadan cumaya paylaşıma eklenen lıste varya kım kaç kılo aldı kım kaç kılo verdı.....
onu en son halıyle buraya bırakıyodunuz eskdıen bızde uzerıen aldıgımız kıloyu yazıyoduk....
sistem mi değişti?....kılo bildirimini buraya sadece yazıcaz mı?
iftara yakın tartılcam belkı 100 gram daha aşağı çıkarım......haha....
bu arada taze fasülyem pişiyo.....hm...ama ben hamurlu bişiler istiyom....
kılo bildirimimi gururla yapıyorum kızlar.........
tartıyı görunce ınanamadım...ındım bı da çıktım tartıldım gözlerım yuvalarından çıkacak sandım.....
benım ilk hedefim 68 di ve 9 ay sonra 68 lı rakamı gördum ve hedefım artık 65 inebılırsem....
baş:77.6
gecen h:69.5
bu h:68.5
giden:1 kılo
topl gıden: 9 kılo 100 gram
maicim ve bütün dukancıalr çok teşekkür ediyorum....
bu arada az önce tv de gördum konya için iftar vaktıymış maım allah kabul etsın.
slm millet ben geldim annemden valla tartılmaya korkuyorum yaw annemin yemekleriama bu haftada ceza almak istemiyorum bakalım sonuç ne çıkıcak neyse ben gidiyorum biraza cezalarımı yapim ipimi atliim mekik çekim sonra gene uğrarım
bu sabah itibariyle 50.3 kiloyum canımcım...
evet hot jel acı biber jeli...
manyak bi krem...bi sürüyosun üzerini streçliyosun sanki derini yüzüyolar acayip yakıyo...ordan oraya koşturuyosun ben kışın kullandım akşam sürdüm sardım herbi tarafımı sabah çözdüm...
1 haftada 5 cm inceldim... sonra callenetics yapmaya başladım 20 gün sonra 12 cm daha gitmişti...
sonra nolduysa diyeti de sporu da bırakmıştım hatızrlarsınız hoopp verdiğim kiloları aldım ama dışardan belli olmadı yani sıkılaşma bozulmadı...ama bu krem sıkılaşma için, çatlaklara faydası olmuyor malesef...
çatlaklar için kahve ile limonu karıştırıyosun giriyosun banyoya yıkanıyosun sonra kahve limonu kızarana kadar sürüyosun... her gün sabah ya da akşam düzenli yapıyosun 1 ay sonr farkı görmeye başlıyosun... denenmiştir garantilidir...
bu arada kızlar üst bacaklar için dukan kitabının sonundaki hareketi mutlaka yapın accayip bişey yaaa... 1 haftada falan fark etti... selülitlerim azaldı gibi yani eşim öyle diyo...
öğleden sonra yoktum bayağı kalabalıkmış buralar maşşş. sohbetler yapılmış ..
arkadaşa gitmiştim sonra söylemesi ayıp kısır yaptık sonra muhabbet derken bayağı oturmuşuz yeni geldim hemen size bi bakınıyım dedim ama kimseler kalmamış ben gelesiye:))
kuzum harikasın çok sevindim senın adına ramazan bitmeden bende 65n olıyım emzun olıcam inş....sudemcim ben geçen haftadan bu yana günde 3 litre su içmeye başladım... iftardan sahura 3 litreyi bitiriyorum... suyu çoğaltınca ödemde atıyomuşsun...
bir de kesinlikle kaçamağım yok... sıfır kaçamak devam ediyorum...
sebze günlerimde sadece patlıcan közleyip yoğurtlayıp onu yiyorum...
yatmadan mutlaka 1 çay bardağı yoğurt yiyorum bol pul biberli...
iftarda sadece 1 köz patlıcan ya da 1 tavuk baget yiyorum başka hiç birşey yemiyorum
sahurda ya 2 yumurtadan 1 kaşık yulafla omlet yapıyorum ya da sadece 2 yumurta ile oruç tutuyorum
midem küçüldü sanırım yiyemiyorum gitmiyo...
evlenmeden önceki gibi oldun diyo eşim mıy mıy yemen yiyomuşum artık...
saf pro günlerimde tavuk olmazsa 2 kepçe dukan çorbası içiyorum
akşamları 2 bardak sahurda 1 bardak yeşil çay içiyorum
1 bardak ta kola zero içiyorum
benim sorunum tuvaletten çıkamamak...
dukan kabızlık yapar diyolar ama malesef ben başladığımdan beri sürekli tuvaletteyim
günde en az 4 kez gidiyorum sen düşün artık gerisini...
eee tabi kızın okuluna gidiyoruz ordada sürekli koşturuyorum sağa sola onunda faydası vardır sanırım...
bir de artıda çıktığım 1.4 mü neydi ertesi gün hemen gitti hiç durmadı ki...
oruç bana yaradı geçen sene ramazanda doymak bilmezdim şimdi karbonhidrata dönüp bakmıyorum bile... sonucunu da alıyorum çok şükür...
ezan okunmak üzere herkese hayırlı iftarlar..
ben tavuk bagetimi pişirdim...1 bardak ayran ve 1.5 litre su ile iftar yapacağım...
işe yaradı demiş ya bacııı...
simdi anladim cnm, ben bi listeyi bulimALLAHIM ne kötü bi co pilotum
kilo bildirimimi yapayım şimdiden oruç bana yaradıı
başlangıç 12.07.2011 -104 kg
geçen hafta 101.5 kg
bu gün 99kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?