- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
selam kızlar
iftar menumu verem...
yeşil fasülye,
fırında pastırmalı diet kaşarlı tavuk kebap(ben uydurdum....özlemden esınlendım.....tavugun köftesını yıyemeyınce...ıyy)
kıymalı yumurta,
turşu,domates sogan salatası,naneli ayran
üstüne yağı azaltılmış çıkolata ....
bol su
ara....
damla sakızlı turk kahvesı
bol bol buz yedım acaıp wc ye cıkartıyo(umarım hasta olmam)
2 fıncan ballı yeşilçay
sahur....
dukan krep,
akşamdan kalan kebap,
dıet krem peynır,dıet beyaz peynir,
maydonoz,
haş.yumurta
pastırma...
kızlar bı saglık sorunu yaşamazsam inşallah perşembeye 67 olmak istiyom bakalım kısmet inşş.....
selam ....
kızlar bana akıl verın önerılerınıze ıhtıyacım var....
çamaşır kurutma makınesıne ıhtıyacım var....
ama çamaşır makınemde 5 kılo oldugu için ....
hem yıkayıp hem kurutan mı alsam dadece kurutma mı alsam karar veremedım.....
marka konusunda da fikrim kesınleşmış değil...
çevrenizde vs kurutma kullanan varsa hangı marka, hangı model kullanıyolar memnunlar mı ?
kafa 1 mılyon neyı alacağımı bilemıyom....
selam ....
çevrenizde vs kurutma kullanan varsa hangı marka, hangı model kullanıyolar memnunlar mı ?
Kızlar günaydın hepinize :))
dün akşam eşim ani bir kararla yıllık izne çıkmış ve dün tatile gitme kararı aldık.. Çok ani oldu ama öyle aynı zamanda da süpriz oldu...
bu durumda kızlar ben bugünden itibaren 1 hafta yokum.. cuma günü bildirimde bulunamıycam tartılamıycam için beni izinli geçersiniz. özlemcim bu cuma listeler sende bebeğim eğer zorlanırsan 5.veya 2. takımdan yardım alabilirsin. Gerçi maiciğim saolsun her cuma yetişiyor bizim yardımımıza ama ben yinede yazayım dedim :))
Neyse kızlar çok iş var yapılacak benim çıkmam lazım..
Bu arada aslıyı boş bırakmayın bu hafta 500 gr dan fazla vermesi gerekiyor.. Sık sık hatırlatın olurmu? sudemcim sen yaparsın
perigül cezaları verince aslı ve kaçakçay uygulayacaklar gelince bakıcam kim yapmış kim yapmamış..
Lütfen takımımızı boş bırakmayın hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere canlarım.. Hadi bana iyi tatiller
bebeğim diğer sayfaya da yazdım buraya da yazimmm bu link sana fikir verir..selam ....
ohhhh ne mutlu sana eminim o 14 kiloyu da vericeksin güzelim.Kizlaaar bugun itibari ile yolu yariladim :) 13 kilo gitmis, kaldi önümde 14 kilo...
simiden kendimi o kadar huzurlu hissediyorum ki, kilo insanin hayatini cok etkiliyor ya, hala inanamiyorum kendime nasil o hale geldim
Insallah bu 14 kiloyuda rahat ve problemsiz bi sekilde veririm.
Kızlar günaydın hepinize :))
dün akşam eşim ani bir kararla yıllık izne çıkmış ve dün tatile gitme kararı aldık.. Çok ani oldu ama öyle aynı zamanda da süpriz oldu...
bu durumda kızlar ben bugünden itibaren 1 hafta yokum.. cuma günü bildirimde bulunamıycam tartılamıycam için beni izinli geçersiniz. özlemcim bu cuma listeler sende bebeğim eğer zorlanırsan 5.veya 2. takımdan yardım alabilirsin. Gerçi maiciğim saolsun her cuma yetişiyor bizim yardımımıza ama ben yinede yazayım dedim :))
Neyse kızlar çok iş var yapılacak benim çıkmam lazım..
Bu arada aslıyı boş bırakmayın bu hafta 500 gr dan fazla vermesi gerekiyor.. Sık sık hatırlatın olurmu? sudemcim sen yaparsın
perigül cezaları verince aslı ve kaçakçay uygulayacaklar gelince bakıcam kim yapmış kim yapmamış..
Lütfen takımımızı boş bırakmayın hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere canlarım.. Hadi bana iyi tatiller
Kizlaaar bugun itibari ile yolu yariladim :) 13 kilo gitmis, kaldi önümde 14 kilo...
simiden kendimi o kadar huzurlu hissediyorum ki, kilo insanin hayatini cok etkiliyor ya, hala inanamiyorum kendime nasil o hale geldim
Insallah bu 14 kiloyuda rahat ve problemsiz bi sekilde veririm.
merhaba kizlar.... cuma sabahi (sahur saatinde) regl oldum...
dukan diyetinin kitabini okurken ögrendimki, regliyken rejime baslanilmazmis... dr öle yazmis... yani anliyacaginiz kadir gecesine kadar tutucam ondan sonrasini degil, yani 3-4 güncük...... neden derseniz... 7.9. okulum basliyor... atak evresini okul zamaninda yapabilmem imkansiz... ve ben cok kilo vermek istedigim icin atak evresini 10 gün yapmam lazim... eyvah beyrama denk geliyor... herkes tatli yerken ben et yogurt yicem
harikasin valla ne diyim.... ayni seyleri bende düsünüyorum..NASIL GELDIM BEN BU HALE BU KILOYA..... 98 gösterir diye cok korkuyorumramazanda cok sisti karnim... allahin gücüne gitmesin... bende basaricam insallah allahin izniyle...
ablam sana bir sorum olacak... dukan diyetini okudum atak evresine kadar... sayfa 60 i gectim sanirim...
OKULA baslicamya... OKULDA ne yiyebilirim sence???? dukana uygun?
dukan diyetinin kitabini okurken ögrendimki, regliyken rejime baslanilmazmis... dr öle yazmis... yani anliyacaginiz kadir gecesine kadar tutucam ondan sonrasini degil, yani 3-4 güncük...... neden derseniz... 7.9. okulum basliyor... atak evresini okul zamaninda yapabilmem imkansiz... ve ben cok kilo vermek istedigim icin atak evresini 10 gün yapmam lazim... eyvah beyrama denk geliyor... herkes tatli yerken ben et yogurt yicem
harikasin valla ne diyim.... ayni seyleri bende düsünüyorum..NASIL GELDIM BEN BU HALE BU KILOYA..... 98 gösterir diye cok korkuyorumramazanda cok sisti karnim... allahin gücüne gitmesin... bende basaricam insallah allahin izniyle...
ablam sana bir sorum olacak... dukan diyetini okudum atak evresine kadar... sayfa 60 i gectim sanirim...
OKULA baslicamya... OKULDA ne yiyebilirim sence???? dukana uygun?
Kızlar günaydın..
sabah sabah kalktım yine uğramadan edemedim size :)) çok alışmışım yaa...
dün hiç bir halt edemedim evde oruçtan dolayı olsa gerek kolumu kıpırdatacak halim yoktu günün yarısı uyuyarak geçti hiç olmazdı böyle.. Bugün tutmadım artık allah affetsin bayramdan sonra borç olarak tutcam allah ömür verirse...
Dün akşam pis boğazlığım tuttu kızartma yaptım yoğurtlu üzerinede bütün gün nutella aş erdiğim için 2 yk kadar nutella götürdüm sabah kalktım çok umutsuzdum kesin kg aldım diye çıkmıştım tartıya annaa ne göreyim 300 gr gitmiş kızlar çok sevindim. Ama tatilde boğazı tutmak lazım ki nasıl mümkün olcak bilmiyorum bu herşey dahil sistemi insana çok kilo aldırıyo en son balayımızda gitmiştik tatile 54 gidip 61 dönmüştüm..
Mazallah bu sefer almamam lazım..
Neyse ben şimdi gidip şu otele bir daha bakayım daha rezervasyon yaptırmadık akşama yola çıkcaz yada yarın sabah.. Daha çamaşır yıkanacak, valiz hazırlanıcak, ev toparlanıp temizlenecek, dün hiç bir işe elimi süremediğim için şuan ev savaş alanından beter.. Minik haylaz heryeri katmış birbirine eşim saolsun dün azcık toparlamış ama kalaktık şimdi aynı haline çevirdi haylaz.. Bide naptın göktuğ diye kızınca "anne cicii cicii" diyo kızamıyosunda...
Neyse kızlar hade kendinize iyi bakın öptüm hepinizi..
Bu arada aslı 2 gündür uğramıyo farkındamısınız inşallah kötü bişey yoktur.. Merak ettim valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?