Oyy hepberam beazyım nasılsınız?
ben denizlideyim.hastanede çalışıyorum.laboratuvar teknisyeniyim.doğumuma kadar hep zayıftım..hani şu ne yese zayıf kalanlardan...oğlum doğunca bünye değişti..biraz aldım..biraz verdim...ama son 2 yıl boyunca sakinleştirici ilaç kullandım.uyku bozukluğu problemim vardı.şükür şimdi iyiyim.ama sakinleştiriciler beni 90 kiloya çıkarmıştı...işte 5 ay önce diyete başladım...çok azimliyim...58-59 kiloda sabitlemeyi düşünüyorum...boyum da kısa...annem en güdük beni doğurmuş:))1.56 cm.velhasıl illa ki zayıflayacamm..
canım benımm annemde bı donem kullanmıstı sakınlestırıcı oda kılo almıstı fazlaca.tanıstıgıma cok memnun oldum farklı sehırlerde olup burda bırbırımıze destek olmak cok güzel bi duygu.bebişini allah bagıslasın size darısı başıma inş. bende evlilik hazırlıgı yapıorum mayıs ta düğünüm var inş. nişanlandıgımda 97 kg okadar zorluk cektımkı sımdı gelınlıgımde aynı problemlerı yasamak hıc ama hıc ıstemıyorum ..senınde dedıgın gıbı azim ve kararlılıkla ustesınden gelıcez inş. bıde kafaya takmamak lazım ozaman yapışıo gitmıyo kılolar...
ayyy sen çok gençsin öyleyse...Allah hayırlı etsin nişanını..tamamına erdirsin canım inşallah.şişman gelinler güzel olmuyor.çok doğru bi karar vermişsin.gençken daha hızlı kilo veriliyo...doğumgününe kadar 8 kilo verebilir miyim demişsin ya..bence bi dene..zara gelmez..verebileceğin rakamı görmüş olursun..kalanını da tamgaz vermeye devam edersin...
Saat 10 oldu aslı yok piyasa da noldu acaba dukan mı çarptı aslıyı çok merak ediyorum..
gelsede başladımı başlamadımı öğrensek.. Bence o yine yan çizdi sahura kalkınca şöyyle bir bakmıştır dolaba ne dukan kalmıştır ne bişe aslı yine kafasına göre sahur yapmıştır..İnşaalllaahhh öyle değildir yoksaaaaaa
Kizlar benide araniza alirmisiniz??
cok gazliyim sizi haftanin birincisi tek basima bile yaparim
merhaba aslı ..ben senınle ılgılı tek bılgım olarak 2.mızınde tatlııya olan düşkünlüğüymüş özlem öyle sölemıstıakşamada menüm şöyle
1 kase dukan çorba
fırında yağsız köfte
ayran
semizotunu yoğurtla yesem nasıl olur cacık niyetine innukkk...salatalıksız cacık yemişsin ya o nasıl oluyo kız sarımsaklı ayranmı içtin yani??sen şimdi atakmı yapıyosun seyirde sebzeye izin var diye biliyorum???
şimdi çıkıyorum gelince bakarım cevaplarına zahmet olmazsa canım
kızlar sizler nasılsınız yeni gelenler sizinle pek kaynaşamadık mağlum ramazan ve ben çok yoğunum umarım herşey yolundadır ve herkes istediği kiloya biran önce iner benim ilk ve tek hedefimm 68.....:)))
merhaba arkadaşlar:)
ben viking..takımınıza katılma talebim kabul edildi burda işler nasıl yürüyor bana açıklar mısınız ve tabikiiii zayıflamak istiyoruumm.
ayy bız 9. takımdayken kapandı ya azcık mıllet gırmese korkudan öluyom ya...
agzımdan yel alsın tabi...kuzum benım....hatta artık küççük kuzum diyım...
bol su tüket canım hemen gıder o yarım kilo
gunaydınn herkeseee
bugunku sahur menum
1,5 lt su
1 tanecik yaprak sarma
mide bulantısından hiç birsey yıyemez oldum yawww..inş. sorunsuz atlatırım bugunümü
merhaba gunaydınn hepbera nasılsınn
hiç konusamadık senınletakıma adayım bu hafta inş. kılo verırıım de aranıza katılırım.dukan diyetı bende yapmak ıstıyorum ..kitabını aldım okudum bıraz ama cok karısık geldi doğrusu işin içinden çıkamadım beni bilgilendırebılırmısınız baslamak ıstıyorum bende.takımdakı arkadaşlarımız basarılı bu konudaa
selam kızlar
geçmişe şöyle bir baktım ama tek tek yorum yapamıycam,evim dandini oğlanı uyuttum toplamam gerek,5 dk ya kalkar şimdi,dün gündüzden beri ateşi var,tüm gece mahvolduk,haftasonu iftara davetliydik,evin bahçesinde yedik rüzgarlıydı,çarptı sanırım,yada diş mi bilmiyorum,bu arada bende 67,5 u gördüm tartıda iannamıyorum kendime vereceğime alıyorum ama neler yemedim ki,acayip tatlı çekti cnm,valla tam sopalığım,mısır gevreği ve süt diyetime başladım,beni bu hafta es geçin olur mu,hem şu aldıklarımı vereyim,hemde oğlum düzelsin,pek uğrayamam buralara,yarıj dr.a falan gidicem,bu hafta zor geçicek benim için,çarşamba oğluşun doğum günü,bir de yaş aşılarımız var,bu hafta pilim bitecek,oyyyy,kaptanım bu hafta yokum ona göre,umarım döndüğümde 65 leri görürümhiç şu pis boğazıma hakim olamıyorum ya,naıl bir diyet yapsam ne olsa bilemiyorum,burdaki herkes ne güzel kilo vermiş,30 kilo veren bile oluyor ben şu çenemi tutup da 10-15 kilo veremiyorum ya,acayip sinirliyim kendime,pufff,benim cezalarım vardı onlar ne olacak peki ya,dönünce mi yapıcam,kaptan cevaplarsan sevinirim.kaçtım şimdi,bugün tekrar girmeye çalışırım cevaplar için
tatlışlarımmm .....eylül 15 dogum gunum ozamana kadar 80 kg olmak ıstıyorum suan 88 im olabılme sansım varmıııı :2:..yoksa kendımı kandırmım bosuna ...
Kizlar benide araniza alirmisiniz??
cok gazliyim sizi haftanin birincisi tek basima bile yaparim
akşamada menüm şöyle
1 kase dukan çorba
fırında yağsız köfte
ayran
semizotunu yoğurtla yesem nasıl olur cacık niyetine innukkk...salatalıksız cacık yemişsin ya o nasıl oluyo kız sarımsaklı ayranmı içtin yani??sen şimdi atakmı yapıyosun seyirde sebzeye izin var diye biliyorum???
kızlar sizler nasılsınız yeni gelenler sizinle pek kaynaşamadık mağlum ramazan ve ben çok yoğunum umarım herşey yolundadır ve herkes istediği kiloya biran önce iner benim ilk ve tek hedefimm 68.....:)))
geldim innukum geldim ama kimse kalmamış benim pazartesileri malasef temizlik günüm dip köşe evin altını üstüne etirdim kızlarda evde iş paylaşımı yaptık ama yinede uzun sürdü ev büyük anam 200 mk
sonrada yemek yaptım pişiyo şimdide dışarı çıkıcam kendime korse alıcam bayram için yaş ilerledi mağlum
kilo verince etler yumuşuyo gömlekte tişört sarkık durmasın pörtlemesin diye yoksaaaaaaaaaaaa filinta gibiyim maşşşş.. yağlarımı saklamak için değil yani:)))))))))))))))))
dukanmı değilmi bilmiyorum ama başladım canım dediğin gibi sahurda krep yaptım ama benimki çok sulu oluyo tavadan kalkmıyo sizin tarifle neden öyle oluyo anlamadım daha öncede sudemin tarifiyle yaptım aynı oldu malesef(
yani.2 krep
1.5 k.k beyazpeynir
1 fincan süt
şekersiz çay bol bol su içtim
ama meyvesizlik zorluycak beni günde 1 tane yesem olmazmı sahurda filan yerim kaptann ne dersin??
akşamada menüm şöyle
1 kase dukan çorba
fırında yağsız köfte
ayran
bu arada kizlar bugun booooomba gibiyim, keyfim inanilmaz iyi...
malum haftaya cuma 1 haftaligina kocisin yanina ucucaktim, is arkadaslarim saolsunlar benim icin sefeber oldular ve cuma degil pazartesi ucuyorum... yani 1 hafta derken 2 haftaya yakin kalabilcem kocisin yaninda :) acaip mutluyum
bu demek oluyor ki cumadan sonra bende yokum, 2 hafta izin talep ediyorum :))
malum haftaya cuma 1 haftaligina kocisin yanina ucucaktim, is arkadaslarim saolsunlar benim icin sefeber oldular ve cuma degil pazartesi ucuyorum... yani 1 hafta derken 2 haftaya yakin kalabilcem kocisin yaninda :) acaip mutluyum
canım hosgeldın içim huzurla dolduhosgeldin canim takima
birinci takima hic bisicik olmaz canimkorkma... bak bugun yeni üyeler cosmus, gecmisi okumak 15 dakkami aldi
suyu cok iciyorum zaten cnm... bakalim insallah verebilirim cumaya kadar
cnm gecmis olsun ama bi dolmayla durulmaz ki bütün gün...
canim ne bilmek istiyorsan sor, dukan konusunda en uzman takimdasin
canim cok gecmis olsun minigine...
kisa bi süre canim... 3 hafta falan var... azimle devam edersen olabilir aslinda, ama sporda yapman lazim
hehehe :) hosgeldin tatlim, takimda yer kaldi mi bilmiyorum, kaptanimiz innuk... o cvp verir
canim ataktaysan semiz otu olmaz
ben denizlideyim.hastanede çalışıyorum.laboratuvar teknisyeniyim.doğumuma kadar hep zayıftım..hani şu ne yese zayıf kalanlardan...oğlum doğunca bünye değişti..biraz aldım..biraz verdim...ama son 2 yıl boyunca sakinleştirici ilaç kullandım.uyku bozukluğu problemim vardı.şükür şimdi iyiyim.ama sakinleştiriciler beni 90 kiloya çıkarmıştı...işte 5 ay önce diyete başladım...çok azimliyim...58-59 kiloda sabitlemeyi düşünüyorum...boyum da kısa...annem en güdük beni doğurmuş:))1.56 cm.velhasıl illa ki zayıflayacamm..
tatlışlarımmm .....eylül 15 dogum gunum ozamana kadar 80 kg olmak ıstıyorum suan 88 im olabılme sansım varmıııı :2:..yoksa kendımı kandırmım bosuna ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?