Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlışlarımmm .....eylül 15 dogum gunum ozamana kadar 80 kg olmak ıstıyorum suan 88 im olabılme sansım varmıııı :2:..yoksa kendımı kandırmım bosuna ...

canım benımm annemde bı donem kullanmıstı sakınlestırıcı oda kılo almıstı fazlaca.tanıstıgıma cok memnun oldum farklı sehırlerde olup burda bırbırımıze destek olmak cok güzel bi duygu .bebişini allah bagıslasın size darısı başıma inş. bende evlilik hazırlıgı yapıorum mayıs ta düğünüm var inş. nişanlandıgımda 97 kg okadar zorluk cektımkı sımdı gelınlıgımde aynı problemlerı yasamak hıc ama hıc ıstemıyorum ..senınde dedıgın gıbı azim ve kararlılıkla ustesınden gelıcez inş. bıde kafaya takmamak lazım ozaman yapışıo gitmıyo kılolar...

ayyy sen çok gençsin öyleyse...Allah hayırlı etsin nişanını..tamamına erdirsin canım inşallah.şişman gelinler güzel olmuyor.çok doğru bi karar vermişsin.gençken daha hızlı kilo veriliyo...doğumgününe kadar 8 kilo verebilir miyim demişsin ya..bence bi dene..zara gelmez..verebileceğin rakamı görmüş olursun..kalanını da tamgaz vermeye devam edersin...

inş. hepımız ıstedıgımız kiloya ,aynadaki görmek ıstedıgımız göruntumuze en kısa zamanda kavusuruz ..zayıfladıkca kendımızı daha güzel hıssedıyoruz öz guveNIMIZ yerıne gelıyo adetaaa
ben bı keresınde YEŞİL ELMA diyetı yapmıstım gercekten tok tutuyo 18 gunde 5 kılo vermıstım ama bılıncıszce tek tip besınle yapılan diyetlerin sonu hüsranla bıtıyo bıraktıgım an tekrar geri aldım .oyuzden yavas yavas verılen kılolar daha kalıcı oluyo saNIRIM .

geldim innukum geldim ama kimse kalmamış benim pazartesileri malasef temizlik günüm dip köşe evin altını üstüne etirdim kızlarda evde iş paylaşımı yaptık ama yinede uzun sürdü ev büyük anam 200 mk
sonrada yemek yaptım pişiyo şimdide dışarı çıkıcam kendime korse alıcam bayram için yaş ilerledi mağlum
kilo verince etler yumuşuyo gömlekte tişört sarkık durmasın pörtlemesin diye yoksaaaaaaaaaaaa filinta gibiyim maşşşş.. yağlarımı saklamak için değil yani:)))))))))))))))))

dukanmı değilmi bilmiyorum ama başladım canım dediğin gibi sahurda krep yaptım ama benimki çok sulu oluyo tavadan kalkmıyo sizin tarifle neden öyle oluyo anlamadım daha öncede sudemin tarifiyle yaptım aynı oldu malesef(

yani.2 krep
1.5 k.k beyazpeynir
1 fincan süt
şekersiz çay bol bol su içtim

ama meyvesizlik zorluycak beni günde 1 tane yesem olmazmı sahurda filan yerim kaptann ne dersin??

akşamada menüm şöyle
1 kase dukan çorba
fırında yağsız köfte
ayran

semizotunu yoğurtla yesem nasıl olur cacık niyetine innukkk...salatalıksız cacık yemişsin ya o nasıl oluyo kız sarımsaklı ayranmı içtin yani??sen şimdi atakmı yapıyosun seyirde sebzeye izin var diye biliyorum???

şimdi çıkıyorum gelince bakarım cevaplarına zahmet olmazsa canım

kızlar sizler nasılsınız yeni gelenler sizinle pek kaynaşamadık mağlum ramazan ve ben çok yoğunum umarım herşey yolundadır ve herkes istediği kiloya biran önce iner benim ilk ve tek hedefimm 68.....:)))

merhaba aslı ..ben senınle ılgılı tek bılgım olarak 2.mızınde tatlııya olan düşkünlüğüymüş özlem öyle sölemıstı ..benımde hedefım 68 kg. tartıda o rakamı görücez inş. canım

asl35 sen mersinliydin değil mi...kız orası çok nemlidir..ev temizledin..iyi ter atmışsındır..

ay çok güldüm buna..arkadaşım yollamış..sizinle paylaşayım

Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'
-------------------------------------------
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!)
bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur
-------------------------------------------
Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz.'
Hala gülmekteyim.
------------ --------- --------- --------- --------- ----
..

merhaba arkadaşlar:)

ben viking.. takımınıza katılma talebim kabul edildi burda işler nasıl yürüyor bana açıklar mısınız ve tabikiiii zayıflamak istiyoruumm.

hosgeldin canim takima

ayy bız 9. takımdayken kapandı ya azcık mıllet gırmese korkudan öluyom ya...
agzımdan yel alsın tabi...kuzum benım....hatta artık küççük kuzum diyım...

birinci takima hic bisicik olmaz canim korkma... bak bugun yeni üyeler cosmus, gecmisi okumak 15 dakkami aldi

bol su tüket canım hemen gıder o yarım kilo

suyu cok iciyorum zaten cnm... bakalim insallah verebilirim cumaya kadar

gunaydınn herkeseee
bugunku sahur menum
1,5 lt su
1 tanecik yaprak sarma
mide bulantısından hiç birsey yıyemez oldum yawww..inş. sorunsuz atlatırım bugunümü

cnm gecmis olsun ama bi dolmayla durulmaz ki bütün gün...

canim ne bilmek istiyorsan sor, dukan konusunda en uzman takimdasin

canim cok gecmis olsun minigine...
tatlışlarımmm .....eylül 15 dogum gunum ozamana kadar 80 kg olmak ıstıyorum suan 88 im olabılme sansım varmıııı :2:..yoksa kendımı kandırmım bosuna ...

kisa bi süre canim... 3 hafta falan var... azimle devam edersen olabilir aslinda, ama sporda yapman lazim

Kizlar benide araniza alirmisiniz??
cok gazliyim sizi haftanin birincisi tek basima bile yaparim

hehehe :) hosgeldin tatlim, takimda yer kaldi mi bilmiyorum, kaptanimiz innuk... o cvp verir

canim ataktaysan semiz otu olmaz

bu arada kizlar bugun booooomba gibiyim, keyfim inanilmaz iyi...
malum haftaya cuma 1 haftaligina kocisin yanina ucucaktim, is arkadaslarim saolsunlar benim icin sefeber oldular ve cuma degil pazartesi ucuyorum... yani 1 hafta derken 2 haftaya yakin kalabilcem kocisin yaninda :) acaip mutluyum
bu demek oluyor ki cumadan sonra bende yokum, 2 hafta izin talep ediyorum :))

Aslı bak daha ilk günden cozutma külahları değişmeyelim seninle yaww.. altı üstü 1 hafta meyve yemeyeceksin nolmuş ölürmüsün.. biraz zorlan bişe olmazz.. meyve bu diyette yok hemde hiç yok.. hele atakta.. Eğer bulabiliyorsan gojiberry al ye meyve oda sonuçta.. 1 hafta aslı yaa 1 haftaa.. Yemeyiver nolcak ki..

Krep zaten sulu oluyor tavaya dökünce yüksek ısıda pişiyor ve iyice pişince kalkıyor tavadan.. benimde ilk yaptığım dağıldı biraz ama 2. 3. daha iyi ısındığı için tava kolayca kalktı.. İnşallah cıvık oldu diye ekstra un yada yulaf ezmesi eklememişsindir..

Akşam menün ok.. Ama semizotunu nerden çıkardın aslı yaww.şu an atak evresindeyiz ve atak evresinde sebze yok sadece proten ok mi canım.. sen 2 gün yapsan yeter atağı.. Sonra seyirde yersin sebzeni..
Aslı azcık tut kendini yawww.

gözün aydın canım ...da...kocan nerde ki..

Çok sevindim özlemcim senin adına.. Hadi bakalım gelde kocanı şok et.. 2 hafta izinlisin sen gelene kadar mezun olamıycam öyle göründü şimdi.. Sen gelince devreder giderim artıkın napim..

canım hosgeldın içim huzurla doldu
tatlımm bana ne olur uygulayacagım bı dıyet ve spor programı söleyebılırmısın dogum gunumde coook zayıf olmak ıstıyorum ..dukan dıyetıne nasıl baslamam gerekıyo ?

doğuran kadınların kaderi bu olsa gerek, bende bekarken kemiklerim sayılırdı 34 beden pantolon giyerdim. evlenince başladı kilo almam. sonra hamilelikti doğumdu derken 50 kilodan nerelere geldim. nerdeyse 8 ay oldu doğum yapalı ama hiç eski halime dönebilecekmişim gibi gelmiyor. senin boyun yine iyiymiş tatlım benim ki 1.52 bende kendime kurban bayramına kadar kota koydum. oldu oldu olmadı gidip yağlarımı aldırcam walla yoksa bütün psikolojim bozulacak psikiyatr lara daha çok para dökmek zorunda kalıcam.

istedikten sonra tabiki verirsin de 3 haftada 8 kilo çok bence daha doğrusu sağlıksız.

Senin adına çok seviniyorum tatlım, bu haberi duyunca sanki ben gidecekmişim gibi mutlu oldum. Keşke imkanın olsada daha fazla kalabilsen. 2 haftanın dadını çıkar. Koca gibisi var mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…