Sn. Aylin90 hanım hani bizim cezalarımız nerde tembel gördüm sizi...
yarın sabah hazırlamanızı rica edebilirmiyim ?:82:
Evettt kızlarrr..
İftar menümü yazayım sizeee..
1 kase dukan çorba,
1 tabak soğanlı kıyma kavurma
1kase salatalıksız cacık
bol miktarda suu
Şimdide form çayımı içiyorum wc sorunu oluştuda yard. olsun diye..
Kızlar kaçakçay arkadaşımız 3 günü aşkın süredir takıma uğramıyor. Kişisel problemleri olduğunu tahmin ediyorum ancak şu anki durum takımın kuralları gereği bu hafta diskalifye olmasını gerektirir.. Şimdi sizlere soruyorum ve konuyu oylamaya sunuyorum..
Kaçakçay bu hafta iinde uğrayıp geçerli bir mazeret belirtirse devam etsin mi? yani son bir şans daha verelim mi kendisine yoksa geldiğinde dskalifiye olduğunu bildirelim mi?
Oylamaya sunulmuştur..
kararınızı etlememesi için ben oyumu en son kullanacağım bilginize..
ayy cok pardoon aklimdan cikmis yaa...
cezalarin kime oldugunu unuttum... ve kac taneydii?
simdi yaziyorum hemen... sen dagit cezalari olurmu?
1. ceza: merdivenleri sil
2. ceza: 1 cam sil
3. ceza: bulasiklar elde yikancak
4. ceza: 3 defa yesil cay bütün hafta
5. ceza: 3x 30 kere mekik cekilsin her aksam
6: ceza: bütün garderobunu düzenliceksin ve RESIM CEKIP buraya ekliceksiniz, ispat olarak (haa düzenliyse sanslisin tabiki)
7. ceza: ev halkina KEK yapicaksin, ve IRADENI KORUYUP YEMICEKSIN!!!... kendine güven!
8. ceza: tatli yemek yasak vs kacamak iste
ben karismiyorum valla... o kisiyi tanimiyorum pek... hep giriyormuydu girmiyormuydu bilmiyorum
ayy cezalara bayıldım doğrusu :))
beyaz16 yani özlem iki bunladan 5 ad. seçip bu hafta uygulayacak ben seçtim 4 tanesii süper süper..
cezalar süüpeerbayildim... iyi ki cezali degilim
ayy bız 9. takımdayken kapandı ya azcık mıllet gırmese korkudan öluyom ya...kiz niye kapatilsin takim :) agzindan yel alsin...
yarin dolar yine burasi, haftasonlari hep bombos kaliyor.
temizlik yaptim 2 saattir suyum cikti, iyi kalori yakmisimdir herhalde
evet canım herşeyı hatırlıyorum..İftar içinde dünden kalan dukan çorbam var..
yanına 3-4 kötfe yada soğan ile kavrulmuş kıyma yapmayı planlıyorum
birde ayran ohhh misss.
sahuruda atak gibi yapayım yarın iftara seyire geçicem..
şimdiden 56,5 gördüm bile çok mutluyum.. İnşallah bu hızla giderde bayrama 52 ile mezun olmak nasip olur hehehe..
Evet tatlım inşanın zayıfladıkça zayıflayası geliyo.. Mesela ben 60 kilo ile hamile kaldım ki evlendkten sonra uzuuunn bir süre 60-63 arası gdip geliyordum ama zayıflamaya başladıkça neden 54 olmayayım evlendiğimdeki kiloya inebilirim falan derken şimdi içinden bir ses 50 de 50 diye dürtüyo beni bilemiyorum neden olmasın dimi..
Aslı bu defa yan çizmezse bence bayrama kesin mezun olur ben metabolimamım ağzına ..çtm resmen ona rağmen saolsun hala kilo veriyo.. Aslı niye veremesin dimi hele birde dukanla..
Demek mağdurede Dukan yapıyoo vayy hınzır vayyy.. Ee nezaman gelcekmiş takıma?? Mai ağustos sonu demişti amma hala ses soluk yok hatundan.. Senin haberin varmı?
Aslının o yazısınıda takımında şööööyle bir geçmişe gittim kim vardı biz ilk başladığımızda hatırlamak için kimler mezun oldu falan diye onlara bakarkene gördüm.. Sen hatırlıyormusun takıma ilk geldiğimizde kaptanımız make ti..
ezgi ilknur, gizem, teodase, cumbo, jnaz, elakerem,bunlardı takım arkadaşlarımız ve hemen hemen hepsi bi şekilde bırakmışlar mezun olan yok aralarında.. Ama make, mai bunlar hedefine ulaşıp gidenler gerisi karambole gitmiş valla..
Heyy gidi günler heyyyttt beeeaa
Birde senemmesut mu ne vardı hani mai ile beraber asker yolu beklemişlerdi ondanda bir daha haber çıkmadı dimi..
Yani mezun olmak en iyisi kayıplara karışmaktan iyidir dimi..
Evet özlemcim her pazarki durum burda herkes eşiyle keyifte birde ramazan oluncaa
kimse uğramıyo takımaa
Afiyet olsun kahvaltı menün çok güzel olmuş..
Sus kızzz tövbe de niye kapatılsın takım herkes burda ve gayet güzel takipte sadece bugün pazar diye bölee.. AAAAA sen mezun olunca bi şımardınmı nee
iyi aksamalr kizlar.nasilsiniz bakalim,innuk yedinen dukana baslamissin canim sonunu getirmen dilegiyle..
thirtyfour canim sanada masllah cok güzel ilerliyosun,kocani soke edecegin kesein:)
1. ceza olarak cam silmek zaten evin camları berbat hergün birini silerim artık..haha begendigine sevindim. Her ceza alan üye kek yapicak ve yemicek. Banane banane. Sen hangilerini sectin
büyük konusmabirgün basina gelir
merhaba arkadaşlar:)
ben viking..takımınıza katılma talebim kabul edildi burda işler nasıl yürüyor bana açıklar mısınız ve tabikiiii zayıflamak istiyoruumm.
günaydınnlarrr,
yeni bir hafta, yine bir pazartesi sendromu ve işte yine burdayız. üzgünüm dün hiç uğrayamadım kafamı kaşıyacak vaktim olmadı. kahvaltıya misafirim vardı onlar gidene kadar 2,5 oldu, daha ortalığı toplarken kuzenim geldi oğluylaa. onlar gittikten sonra dışarı çıktık eşim ve kızımla eve gel soyun dökün duş derken, olduğum yerde uyuyakalmışım.
kızım da çok yoruyor beni bu aralar, diş çıkarıyor ateşi falan yok çok şükür ama huysuzluğu üzerinde. sürekli yanında istiyor, kucak istiyor, oyun istiyor. istiyorda istiyor. 2 günde canımı çıkardı resmen.
Evettt kızlarrr..
İftar menümü yazayım sizeee..
1 kase dukan çorba,
1 tabak soğanlı kıyma kavurma
1kase salatalıksız cacık
bol miktarda suu
Şimdide form çayımı içiyorum wc sorunu oluştuda yard. olsun diye..
Kızlar kaçakçay arkadaşımız 3 günü aşkın süredir takıma uğramıyor. Kişisel problemleri olduğunu tahmin ediyorum ancak şu anki durum takımın kuralları gereği bu hafta diskalifye olmasını gerektirir.. Şimdi sizlere soruyorum ve konuyu oylamaya sunuyorum..
Kaçakçay bu hafta iinde uğrayıp geçerli bir mazeret belirtirse devam etsin mi? yani son bir şans daha verelim mi kendisine yoksa geldiğinde dskalifiye olduğunu bildirelim mi?
Oylamaya sunulmuştur..
kararınızı etlememesi için ben oyumu en son kullanacağım bilginize..
haha begendigine sevindim. Her ceza alan üye kek yapicak ve yemicek. Banane banane. Sen hangilerini sectin
büyük konusmabirgün basina gelir
Tatlım spor yapmaya başlayınca kilo vermen durmaz.Ama diyetede devam etmen şart tabi.. spoar yapmaya ilk başladığın günlerde kaslar biraz şişer ve su toplarsın buda sen kilo almış gibi gösterir tartıda.Ama düzenli devam edersen 2. haftadan itibaren acayip sıkılaştığını ve yağdan kilo kaybettiğini göreceksin.. Bence başla spor sağlıktır..
Rutine alışır diye korkuyorum dediğin ne anlamadım. Spor kötü bişe değil ki alışırsan ne güzel hergün yaparsın fena mı?
ve dayanamaidm tartildim, yarim kilo almisim... ühü
yine onada sükür ben 2 kilo flan almisimdir zannettim.
bu hafta spor flan yapayimda gitsin yediklerim
Herkese slm takım arkadaşlarım..
Dün sudemin mezun olması beni çok etkiledi arkadaşlar bende dün onun gazıyal yeniden dukana başladım.. şurda kalmış 5,5 kg ki zaten benim bildirdiğim ilk hedefim 54 tü, hesap ettim bayrama 10 gün var ve ben 4 kg verebilirsem bu sürede bayram itibariyle mezun olur güçlendirmeye geçerim.. zaten bayramdan sonra tekrar spora başlıycam..eylül sonuna kadar 52 yi hatta 50yi bilem görürüm
bu durumda arkadaşlar bu takımızda olan son iki haftam ona göre üzmeyin beni heee..
Aslıda daha bayramdan sonra dukana başlıycaktaaa....kilo verecekkteeeeee mezun olacak... haaahhhaaaayyytttt..
aslı bak bi sen kalıyon ona göre ben bayram haftası mezuniyetini kutluycam haberin olaa...
Şu takımdan ilk mezun olamadım bari sona kalmıyım.. Gerçi hedefimin %80 ini tutturalı 1 ay oldu ama mezun olmak istemedim daha vereyim onuda sizinle vereyim istedim..
ay ne çok konuştum ben yawww..
Bu arada uzun süren aradan sonra bugün orucumada tekrar başladım..Şu an sersem gidiyim hem oruç hem dukan çok sarstı galiba ama neyse ki bünye kuvvetli yarına alışmış olarım..
Şu an sular kesik hala yemek yapamadım çok sinirliyim iski ye sayıp duruyorum sabhatan beri mübarek gün yapılcak iş mi bu diye...
neyse menümüde yazayımda bi dukan çorbası yapayım gidip....
Sahur
1 yumurta ve 2 kaşık lor peyniri ile yapılmış yağsız omlet
1 büyük bardak süt
750 ml kadar su
İftar
dukan usulü yayla çorbası
ızgara tavuk göğsü
soğan söğüş
cola zero
bol bol su..
iftardan sonra yeşil çay..
yatmadan 1 bardak ılık süt yada soğuk ayran :)) sırf keyif olsun diye içicem hee..
bu arada bugün 600 gr gitmiş durumda az önce tartıldım 57,1 çıktım süper dimi...
herkese günaydııınnn...nöbetçi forumcunuz işbaşına geçmiştir...5 e kadar buradayım..beklerim kızlar...
az yiyerek zayifliyorsun negüzel, keske bende yapabilsem...
ilgimi cekti canim.. menünü yazarken de KALORILERI de yazarmisin yanina? ve toplam kac kalori diye...
bi bakmak istiyorum nasil oluyor..
ama güzel vermissin, yavas yavas ve saglikliarada bir atak evresini yap sirf sebze ye... metapolizmayi sasirt... atak evresi yani 5 gün boyunca et tavuk yogurt yumurta ye
kızlar ben geldiiiiiiimnasılsınız bakalım:)
kızlardan fırsat buldum hemen size bi slm vereyim dedim ama bugün çok durgunmuş buralarr haftasonu rehaveti herhalde
maş... canım süper vermişsin bende denedim bi ara çokta hoşuma gitti kal. saymak hedefime ulaşıyım kal. sayarak korumayı düşünüyorum
sen günlük ne kadar kal. alıyosun canım max.???
gunaydınn herkeseee
bugunku sahur menum
1,5 lt su
1 tanecik yaprak sarma
mide bulantısından hiç birsey yıyemez oldum yawww..inş. sorunsuz atlatırım bugunümü
merhaba gunaydınn hepbera nasılsınn
hiç konusamadık senınletakıma adayım bu hafta inş. kılo verırıım de aranıza katılırım.dukan diyetı bende yapmak ıstıyorum ..kitabını aldım okudum bıraz ama cok karısık geldi doğrusu işin içinden çıkamadım beni bilgilendırebılırmısınız baslamak ıstıyorum bende.takımdakı arkadaşlarımız basarılı bu konudaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?