Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sn. Aylin90 hanım hani bizim cezalarımız nerde tembel gördüm sizi...
yarın sabah hazırlamanızı rica edebilirmiyim ?:82:

ayy cok pardoon aklimdan cikmis yaa...
cezalarin kime oldugunu unuttum... ve kac taneydii?

simdi yaziyorum hemen... sen dagit cezalari olurmu?

1. ceza: merdivenleri sil
2. ceza: 1 cam sil
3. ceza: bulasiklar elde yikancak
4. ceza: 3 defa yesil cay bütün hafta
5. ceza: 3x 30 kere mekik cekilsin her aksam
6: ceza: bütün garderobunu düzenliceksin ve RESIM CEKIP buraya ekliceksiniz, ispat olarak (haa düzenliyse sanslisin tabiki )
7. ceza: ev halkina KEK yapicaksin, ve IRADENI KORUYUP YEMICEKSIN!!!... kendine güven!
8. ceza: tatli yemek yasak vs kacamak iste

ben karismiyorum valla... o kisiyi tanimiyorum pek... hep giriyormuydu girmiyormuydu bilmiyorum

ayy cezalara bayıldım doğrusu :))
beyaz16 yani özlem iki bunladan 5 ad. seçip bu hafta uygulayacak ben seçtim 4 tanesii süper süper..

iyi aksamalr kizlar.nasilsiniz bakalim,innuk yedinen dukana baslamissin canim sonunu getirmen dilegiyle..

thirtyfour canim sanada masllah cok güzel ilerliyosun,kocani soke edecegin kesein:)

ayy cezalara bayıldım doğrusu :))
beyaz16 yani özlem iki bunladan 5 ad. seçip bu hafta uygulayacak ben seçtim 4 tanesii süper süper..

haha begendigine sevindim. Her ceza alan üye kek yapicak ve yemicek. Banane banane. Sen hangilerini sectin

cezalar süüpeer bayildim... iyi ki cezali degilim

büyük konusma birgün basina gelir

merhaba arkadaşlar:)

ben viking.. takımınıza katılma talebim kabul edildi burda işler nasıl yürüyor bana açıklar mısınız ve tabikiiii zayıflamak istiyoruumm.

kiz niye kapatilsin takim :) agzindan yel alsin...
yarin dolar yine burasi, haftasonlari hep bombos kaliyor.

temizlik yaptim 2 saattir suyum cikti, iyi kalori yakmisimdir herhalde
ayy bız 9. takımdayken kapandı ya azcık mıllet gırmese korkudan öluyom ya...
agzımdan yel alsın tabi...kuzum benım....hatta artık küççük kuzum diyım...

evet canım herşeyı hatırlıyorum..
magudreyı bılmıyorum canım dönecekmi kendı başına mı verecek..
ezgııklnur burayı 76 kıloyla bıraktı kılo alıp 87 kıloyken şimdi 70 topiğinde başladı zayıflamaya çalışıyo
gizem başka takımda ydı..
cumbo mezun oldu sanırım
elakerem dıskalıfıye olmuştu...payl.yok dıye sanırım..

dukan konuusnda çok iyi yapmışsın....
insan acaip şımarıyo..
benım şımarıklıgım tavan yaptı dıyebılrıım..
manken gıbıısnden tut nasıl zayıfladına kadar duyduklarım benı mutluluktan ucuruyor ve ıyıkı zayıflamışım dıyorum...

ayy ben bakalım 67 yi bı koruuyum da ondan sonra ne yapıcama karar vericem...

günaydınnlarrr,

yeni bir hafta, yine bir pazartesi sendromu ve işte yine burdayız. üzgünüm dün hiç uğrayamadım kafamı kaşıyacak vaktim olmadı. kahvaltıya misafirim vardı onlar gidene kadar 2,5 oldu, daha ortalığı toplarken kuzenim geldi oğluylaa. onlar gittikten sonra dışarı çıktık eşim ve kızımla eve gel soyun dökün duş derken, olduğum yerde uyuyakalmışım.

kızım da çok yoruyor beni bu aralar, diş çıkarıyor ateşi falan yok çok şükür ama huysuzluğu üzerinde. sürekli yanında istiyor, kucak istiyor, oyun istiyor. istiyorda istiyor. 2 günde canımı çıkardı resmen.

iyi aksamalr kizlar.nasilsiniz bakalim,innuk yedinen dukana baslamissin canim sonunu getirmen dilegiyle..

thirtyfour canim sanada masllah cok güzel ilerliyosun,kocani soke edecegin kesein:)

saol canım bu sefer önümde bir engel görünmüyor inşallah allahın izni ile bayrama kadar seyir yapıp bayramda da güçlendirmeye geçmek isteğim ama inşallah hesapta olmayan birşey çıkmaz ve sonunu getrebilirim dediğin gibi..

haha begendigine sevindim. Her ceza alan üye kek yapicak ve yemicek. Banane banane. Sen hangilerini sectin

büyük konusma birgün basina gelir
1. ceza olarak cam silmek zaten evin camları berbat hergün birini silerim artık..
2. ceza kek yapmak uzun zamandır yamıyordum yapayım da yemiyim bari
3. caze 30*3 mekik zaten hep yapmak vardı niyetimde bugün başlıyorum..
4. haftada en az 3 yeşil çay yoksa günlük mü? yeşilçayı severim ama son zamanlarda içemiyordum iyi olur benim için bu ..

merhaba arkadaşlar:)

ben viking.. takımınıza katılma talebim kabul edildi burda işler nasıl yürüyor bana açıklar mısınız ve tabikiiii zayıflamak istiyoruumm.

canım hoş geldin takımımıza..
yarışmanın genel kuralı her cuma tartılıp ne kadar kilo verdğimizi yazıyoruz ve buna göre takımlar arasından 1,2,3 şeciliyor. Senin bireysel olarak yapman gereken hergün buraya gelip günlük yediğin içtiğin menünü yada yaptığın sporunu bizimle paylaşman ve bol bol sohbet etmen.. Bu ilk hafta deneme süren bol bol paylaşımda bulunup takıma adapte olursan 2. hafta listeye girersin olmazsa elenirsin..
Takım içi kuralımız her hafta takımın birincisi sonuncu başta olmak üzere tüm kilo alan ve veremeyenlere ceza veriri.. takıma 3 gün izinsiz uğramayan ve 3 hafta üst üste ceza alan diskalifie olur.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Boll sohbet ve boll boll kilo vermeler..
Bu arada sende bize kendinden bahset nasıl kilo aldın kaç kilo aldın nerdensin naparsın.. kilo vermek için neler yapıyorsun falan..

Son düzenleme:

Balım günaydın hoşgeldin tatlım..
pazar günleri zaten takımca izinliyiz herkes aynı durumda oluyo haftasonları.. Önemli olan hafta içi girebilmek.Benim oğlumunda azıları çıkıyor fena yaa hem ateşte yaptı daha önce hiç yapmamıştı.. Hiç bişe yemiyor sürekli ağlıyor gece sık sık uyanıyor 2 gündür kabus gibi inan. Ama geçicek diyip sabretmek gerekiyor. Allah yardımcımız oldun tatlım...

gunaydın innuk ,daha yeni takımınızdayım söz hakkına sahıpmıyım :) eger sahıpsem geçerli bi mazereti olup olmadıgını belirtmesini beklesek

gunaydın canım ;bugun hemen balıcam spora 4 gun 45 dk kosubandında yuruyus yapsam yeterlı olurmu.bıde bugun özel gunum baslıcak galıba cok fenayım ..inş. kilo vermem durmazz innuk
rutıne alısır derken hani spora alsııp kılo vermem durursa diye korkudum ama bu msjından snr korkmuyorum

süper ötesi :) mezunn olmanııı hiç istemiyorummm

herkese günaydııınnn...nöbetçi forumcunuz işbaşına geçmiştir...5 e kadar buradayım..beklerim kızlar...

gunaydınn herkeseee
bugunku sahur menum
1,5 lt su
1 tanecik yaprak sarma
mide bulantısından hiç birsey yıyemez oldum yawww..inş. sorunsuz atlatırım bugunümü

herkese günaydııınnn...nöbetçi forumcunuz işbaşına geçmiştir...5 e kadar buradayım..beklerim kızlar...

merhaba gunaydınn hepbera nasılsınn
hiç konusamadık senınle takıma adayım bu hafta inş. kılo verırıım de aranıza katılırım.dukan diyetı bende yapmak ıstıyorum ..kitabını aldım okudum bıraz ama cok karısık geldi doğrusu işin içinden çıkamadım beni bilgilendırebılırmısınız baslamak ıstıyorum bende.takımdakı arkadaşlarımız basarılı bu konudaa

ok.bundan sonra eklerim...çok kolay oluyor..hangisi kaç kalori neredeyse ezberledim:)
kilo vermem bazen duruyor..öylesi bi zamanda şaşırtayım senin dediğin gibi..yine senden bilgi alırım..

hepbera tekrar gecmis olsun cnm, menün güzel...
her diyet listesinde bi badem, findik falan görüyorum
ne ise yariyor hala anlamadim benim bildigim yagli olur böyle seyler, ve diyette uzak kalinilmasi gerekmiyor mu?

innukcan güzel sözlerin icin tsk ederim[/QUOTE]

onun kalorisini de dahil ediyorum.badem sürekli yediğim bişey değil..eşim karışık çerez yiyordu..elindekileri yedimama tv de yenmesi gerekir diyordu bi diyetisyen..nedendir ben de bilmiyorum..

canım seni kalori sayımı topiğinden hatırlıyorum.ben günlük 1050-1100 kalori almaya çalışıyorum.bazen az oluyor...bazen 1200 ü buluyor..spor yapmıyor olmama rağmen bu şekilde rahat kilo verdim.

Son düzenleme:
gunaydınn herkeseee
bugunku sahur menum
1,5 lt su
1 tanecik yaprak sarma
mide bulantısından hiç birsey yıyemez oldum yawww..inş. sorunsuz atlatırım bugunümü

Kız o nasıl bir menü öyle allahım yaa..
1 tanevik yaprak sarma le oruç mu tutulur? mahverdersin bünyeni şaşkın kaç saat aç kalıcaksın bi daha öyle menü görmüyeyim..

Canım dukanın kitabı varsa aslında çok kolay yaparsın..
bu takımda çoğumuz dukan yapıyoruz dukan yaparak mezun olan 2 kişimiz var.. sıra bende inşallah bende dukan yapıyorum. Eğer başlamak istiyorsan tam yerindesin işte karışık gelen neyse sor öğren yap derim ben çok etkili bir diyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…