Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gözün aydın canım ...da...kocan nerde ki..

saol caniim... kocisim türkiyede, ben almanyadayim. vize bekliyoruz :)

Çok sevindim özlemcim senin adına.. Hadi bakalım gelde kocanı şok et.. 2 hafta izinlisin sen gelene kadar mezun olamıycam öyle göründü şimdi.. Sen gelince devreder giderim artıkın napim..

maalesef canim, kocisin yanindayken diyet yapamam o yüzden izin almam lazim :)

hosbuldum tatlim, ay ay sevsinler böyle karsilanmak güzel
spor olarak sana leslieyi önerebilirim. cok kalori yakan ve baya kisinin uyguladigi bi program, evde yapabilirsin, cokta kolay ama baya terletiyor
diyet olarak ben dukan dukan dukan diyorum
dukan diyetine baslamak icin öncelikle bol bol proteinli gidalar alman gerekiyor, önce cok iyi arastir, hatta mümkünse kitabini oku...

Senin adına çok seviniyorum tatlım, bu haberi duyunca sanki ben gidecekmişim gibi mutlu oldum. Keşke imkanın olsada daha fazla kalabilsen. 2 haftanın dadını çıkar. Koca gibisi var mı hiç ?

saol tatlim. ben 2 güne bile raziyim biliyor musun, öyle cok özledim ki miskini
ucuyorum bugun ucuyoruuuuuuuuuuum

iyi eğlenceler canımmmm

kitabını aldım kıtaplıkta duruyo cok karısık geldi ama bugun tekrardan bakım ben en ıyısı ....

kitabını aldım kıtaplıkta duruyo cok karısık geldi ama bugun tekrardan bakım ben en ıyısı ....

karmasik degil aslinda canim...
yaklasik 1 hafta boyunca ( kac gün oldugunu dukanin sitesinden hesaplayabiliyorsun) atak evresini yapiyorsun
atak evresinde sadece proteine izin var
tavuk, hindi, kirmizi et, balik... her ne seversin ( cok yagli etler haric, ama listeler var zaten izinli ürünlerin yazdigi)
bu evrede sebze, meyve,yag, seker yasak kesinlikle... sade ve sadece saf protein günleri oluyor...
bu evrede zaten 2-3 kilo veriyorsun, ki ben yaklasik 6 kilo vermistim 1 haftada, aylinim 3 kilo verdi...

sonra seyir evresine geciyorsun
burda 1 gün yine saf protein günü yapiyorsun, hic sebze yok
bir gün sebze ve protein ( yine izinli sebzelerin listesi var, mesela patates, bakliyat falan yasak karbonhidratli oldugu icin)
bu sürekli dönüsümlü olarak böyle uygulaniyor... 1 gün sebzeli, 1 gün sebzesiz...

sonra ücüncü ve dördüncü evre geliyor, ama bunlara istedigin kiloya ulastigin zaman geciyorsun, o yüzden simdiden anlatip kafani karistirmim

senı cok özlıcem 2 hafta içinde :2:
sen mutlu hıssettıkce kendını bende mutlu oldumm :)
bu takım süper bi takım ....sizi seviyorummmmmmm

senı cok özlıcem 2 hafta içinde :2:
sen mutlu hıssettıkce kendını bende mutlu oldumm :)
bu takım süper bi takım ....sizi seviyorummmmmmm

ThirtyFouRcum bekleriz Türkiye ye canım..besleyelim seni biraz...almanyalarda zayıflamış gitmişsin..he heee...

5 aydır uğraşıyorum..bu süre içinde sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim... spor yapamıyorum..kalça çıkığım var tek taraflı...ama bayramdan sonra bi spor salonuna gidip ayağımı yormadan neler yapabilirim diye bi bakıcam...

anlıyorum canım dikkat et kendini yorma fazla ..kilo vermek ugruna saglıgından aman olma spor salonundakı hocalara degılde istersen ortopedi uzmanına sorman daha saglıklı olabılır ..salondakılerın pek bılgı sahıbı oldugunu sanmıyorum yanlıs yonlendırebılırler cunku. azimle vericez cunku takımımız cok sevecen cok destek verıyo bu konuda.....

ortopedistler yüzüme bakmadan..kilo ver...diyorlar..kolaysa oturdukları yerden kendileri versinler..spor şart be gülüm...böyle ayda 3 yada 4 kilo ancak verebiliyorum..bakalım bi bayram geçsin hele...

ortopedistler yüzüme bakmadan..kilo ver...diyorlar..kolaysa oturdukları yerden kendileri versinler..spor şart be gülüm...böyle ayda 3 yada 4 kilo ancak verebiliyorum..bakalım bi bayram geçsin hele...

doğru söluyosun canım hangı branş doktoruna gıdersen gıt hemen durumu kıloya baglıolar ..bendede taban dusuklugu ver gıttım doktora kılo ver dedi... adet düzensizliğim vardı doktora gıttım kılo ver duzelır dedi başa bela bu kilolar

yuh

oy maşşallah...
oku oku bıtmedı yahu...
yenı gelen kızlar tebrık edıyom sızlerı ya...
ne kadar topık eğlenceli olmuş...
hepbera sende alem kızsın ha.....
ay bıde daka başı kanla uğraşıyon ya....
kuzum nasıl sevındım yavrum benım....
hadı gözun aydın kılo lamdan gıt gel inşallah...

bu arada sudemimm... mezuniyet karnen cikmis, tebrik ederim bebisim

saol böcüğüm...
darısı sana
hadı bakalım 1. takımın 2. karnesı kimin olucak?
innuk mu?...özlem mi?
aslı konusunda bişey diyemıycem çocuk gıbı daha 1 gun meyvesız yapamıyo....
sankı biizm canımız yok....
püsküüt ilk hedefıme göre hazırlamış karneyı öyle olunca hedefe % 107 ulaşmış olmuşum....

cici kızlarr yrn görüşmek üzere hepinizi öpuyorum ..akşam menusunu aman haa fazla kacırmayalımmm

ay allahim oku oku bitmedi valla hepsini okuyamadim özüüüraclik beynime vurdu zateen, umarim önemli birsey kacirmadim...

yesil cayi hergün 3 kere iceceksin...

çok etkili bi cezaaaaa aylin fanusta durucak ve 1 dilim bile yiymicez yani ..hiç ceza almam inş.

bencede etkili cezaa, yap kek pastaa, ama YEME hehe

unuttum kac ceza oldugunu, innuka sor canim

Kizlar benide araniza alirmisiniz??
cok gazliyim sizi haftanin birincisi tek basima bile yaparim

hg canim, insallaah

senin adina coooook sevindim

evt canım malesefki tatlı ve meyveye düşkünüm yoksa ekmek yada hamur işi pek aramam ama artık yemiycem haftada bir belki

asl35 sen mersinliydin değil mi...kız orası çok nemlidir..ev temizledin..iyi ter atmışsındır..
sorma canım hemde nefes alınmıyo ama ben buralı değilim canım eşimin işi dolayısıyle geldik tam 2 sene oldu ama hiç sevemedik ailecek hiç bize göre bi şehir değil canımm İSTANBULUMUUUUU çok özledim

tamam canım niye kızıyon yaaaa ağlarım bak sordum sadece(((( yemiycem tmm tutucam o kahrolası boğazımı

bu arada sudemimm... mezuniyet karnen cikmis, tebrik ederim bebisim
çokk sevindim canım senin adına allah bidaha ayırmasın tez zamanda sizi tamamen buluştursun inş....

maş.. güzel kilo vermişlsin ama hiç spor yapmadan valla bence süper bende bi 68 oluyum yine kal. sayıcam bana çok zevkli geliyo herşeyden yiyebiliyosun ...geçmiş olsun canım bu arada

sen öyle diye diye beni gaza getirdin bi gidiyom dedin bide böyle diyon sen gör 2. karne benim olacak allahın izniyle sen mersinin nemini bilmiyosun tabi uzun günlerde vücut susuz olmuyo canım ..sade suyla olmuyo sulu gıdalarda lazım meyve gibi mesela:))yoksa ben o kadar dayanıksız değilim (((((

karneleri nasıl görebiliyoruz hangi bölümde????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…