- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
gözün aydın canım ...da...kocan nerde ki..
Çok sevindim özlemcim senin adına.. Hadi bakalım gelde kocanı şok et.. 2 hafta izinlisin sen gelene kadar mezun olamıycam öyle göründü şimdi.. Sen gelince devreder giderim artıkın napim..
canım hosgeldın içim huzurla doldu
tatlımm bana ne olur uygulayacagım bı dıyet ve spor programı söleyebılırmısın dogum gunumde coook zayıf olmak ıstıyorum ..dukan dıyetıne nasıl baslamam gerekıyo ?
Senin adına çok seviniyorum tatlım, bu haberi duyunca sanki ben gidecekmişim gibi mutlu oldum. Keşke imkanın olsada daha fazla kalabilsen. 2 haftanın dadını çıkar. Koca gibisi var mı hiç ?
bu arada kizlar bugun booooomba gibiyim, keyfim inanilmaz iyi...
malum haftaya cuma 1 haftaligina kocisin yanina ucucaktim, is arkadaslarim saolsunlar benim icin sefeber oldular ve cuma degil pazartesi ucuyorum... yani 1 hafta derken 2 haftaya yakin kalabilcem kocisin yaninda :) acaip mutluyum
bu demek oluyor ki cumadan sonra bende yokum, 2 hafta izin talep ediyorum :))
saol caniim... kocisim türkiyede, ben almanyadayim. vize bekliyoruz :)
maalesef canim, kocisin yanindayken diyet yapamam o yüzden izin almam lazim :)
hosbuldum tatlim, ay ay sevsinlerböyle karsilanmak güzel
spor olarak sana leslieyi önerebilirim. cok kalori yakan ve baya kisinin uyguladigi bi program, evde yapabilirsin, cokta kolay ama baya terletiyor
diyet olarak ben dukan dukan dukan diyorum
dukan diyetine baslamak icin öncelikle bol bol proteinli gidalar alman gerekiyor, önce cok iyi arastir, hatta mümkünse kitabini oku...
kitabını aldım kıtaplıkta duruyo cok karısık geldi ama bugun tekrardan bakım ben en ıyısı ....
karmasik degil aslinda canim...
yaklasik 1 hafta boyunca ( kac gün oldugunu dukanin sitesinden hesaplayabiliyorsun) atak evresini yapiyorsun
atak evresinde sadece proteine izin var
tavuk, hindi, kirmizi et, balik... her ne seversin ( cok yagli etler haric, ama listeler var zaten izinli ürünlerin yazdigi)
bu evrede sebze, meyve,yag, seker yasak kesinlikle... sade ve sadece saf protein günleri oluyor...
bu evrede zaten 2-3 kilo veriyorsun, ki ben yaklasik 6 kilo vermistim 1 haftada, aylinim 3 kilo verdi...
sonra seyir evresine geciyorsun
burda 1 gün yine saf protein günü yapiyorsun, hic sebze yok
bir gün sebze ve protein ( yine izinli sebzelerin listesi var, mesela patates, bakliyat falan yasak karbonhidratli oldugu icin)
bu sürekli dönüsümlü olarak böyle uygulaniyor... 1 gün sebzeli, 1 gün sebzesiz...
sonra ücüncü ve dördüncü evre geliyor, ama bunlara istedigin kiloya ulastigin zaman geciyorsun, o yüzden simdiden anlatip kafani karistirmim
karmasik degil aslinda canim...
yaklasik 1 hafta boyunca ( kac gün oldugunu dukanin sitesinden hesaplayabiliyorsun) atak evresini yapiyorsun
atak evresinde sadece proteine izin var
tavuk, hindi, kirmizi et, balik... her ne seversin ( cok yagli etler haric, ama listeler var zaten izinli ürünlerin yazdigi)
bu evrede sebze, meyve,yag, seker yasak kesinlikle... sade ve sadece saf protein günleri oluyor...
bu evrede zaten 2-3 kilo veriyorsun, ki ben yaklasik 6 kilo vermistim 1 haftada, aylinim 3 kilo verdi...
sonra seyir evresine geciyorsun
burda 1 gün yine saf protein günü yapiyorsun, hic sebze yok
bir gün sebze ve protein ( yine izinli sebzelerin listesi var, mesela patates, bakliyat falan yasak karbonhidratli oldugu icin)
bu sürekli dönüsümlü olarak böyle uygulaniyor... 1 gün sebzeli, 1 gün sebzesiz...
sonra ücüncü ve dördüncü evre geliyor, ama bunlara istedigin kiloya ulastigin zaman geciyorsun, o yüzden simdiden anlatip kafani karistirmim
ThirtyFouRcum bekleriz Türkiye ye canım..besleyelim seni biraz...almanyalarda zayıflamış gitmişsin..he heee...
5 aydır uğraşıyorum..bu süre içinde sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim... spor yapamıyorum..kalça çıkığım var tek taraflı...ama bayramdan sonra bi spor salonuna gidip ayağımı yormadan neler yapabilirim diye bi bakıcam...
ThirtyFouRcum bekleriz Türkiye ye canım..besleyelim seni biraz...almanyalarda zayıflamış gitmişsin..he heee...
ortopedistler yüzüme bakmadan..kilo ver...diyorlar..kolaysa oturdukları yerden kendileri versinler..spor şart be gülüm...böyle ayda 3 yada 4 kilo ancak verebiliyorum..bakalım bi bayram geçsin hele...
doğru söluyosun canım hangı branş doktoruna gıdersen gıt hemen durumu kıloya baglıolar..bendede taban dusuklugu ver gıttım doktora kılo ver dedi... adet düzensizliğim vardı doktora gıttım kılo ver duzelır dedi başa bela bu kilolar
kuzum nasıl sevındım yavrum benım....bu arada kizlar bugun booooomba gibiyim, keyfim inanilmaz iyi...
malum haftaya cuma 1 haftaligina kocisin yanina ucucaktim, is arkadaslarim saolsunlar benim icin sefeber oldular ve cuma degil pazartesi ucuyorum... yani 1 hafta derken 2 haftaya yakin kalabilcem kocisin yaninda :) acaip mutluyum
bu arada sudemimm... mezuniyet karnen cikmis, tebrik ederim bebisim
saol canım bu sefer önümde bir engel görünmüyor inşallah allahın izni ile bayrama kadar seyir yapıp bayramda da güçlendirmeye geçmek isteğim ama inşallah hesapta olmayan birşey çıkmaz ve sonunu getrebilirim dediğin gibi..
1. ceza olarak cam silmek zaten evin camları berbat hergün birini silerim artık..
2. ceza kek yapmak uzun zamandır yamıyordum yapayım da yemiyim bari
3. caze 30*3 mekik zaten hep yapmak vardı niyetimde bugün başlıyorum..
4. haftada en az 3 yeşil çay yoksa günlük mü? yeşilçayı severim ama son zamanlarda içemiyordum iyi olur benim için bu ..
canım hoş geldin takımımıza..
yarışmanın genel kuralı her cuma tartılıp ne kadar kilo verdğimizi yazıyoruz ve buna göre takımlar arasından 1,2,3 şeciliyor. Senin bireysel olarak yapman gereken hergün buraya gelip günlük yediğin içtiğin menünü yada yaptığın sporunu bizimle paylaşman ve bol bol sohbet etmen.. Bu ilk hafta deneme süren bol bol paylaşımda bulunup takıma adapte olursan 2. hafta listeye girersin olmazsa elenirsin..
Takım içi kuralımız her hafta takımın birincisi sonuncu başta olmak üzere tüm kilo alan ve veremeyenlere ceza veriri.. takıma 3 gün izinsiz uğramayan ve 3 hafta üst üste ceza alan diskalifie olur.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Boll sohbet ve boll boll kilo vermeler..
Bu arada sende bize kendinden bahset nasıl kilo aldın kaç kilo aldın nerdensin naparsın.. kilo vermek için neler yapıyorsun falan..
çok etkili bi cezaaaaa aylin fanusta durucak ve 1 dilim bile yiymicez yani ..hiç ceza almam inş.
teşekkürler sinemcim
ay cnm ya çok haklısın
innuk kaptanım,devam edeyim ama her gün 3-5 paylaşım yapma zorunluluğum olmasın bu hafta benim,girebildikçe girerim olur mu? 67.5 kilom,hedefim 55 bu hafta kaç veririm bilmem,ama gayet azimli ve sinirliyim kendimeolur muuu? mümkün müdür? hemen cezalarımı seçeyim
ben hiç karşılaşmadım oyum etkilemesin isterseniz,ama seç derseniz bi şans verelim bence
ay ebn kaç tane seçecektim,7 tane mio zaman
1,2,3,4,,7 tamamıdır?
Kizlar benide araniza alirmisiniz??
cok gazliyim sizi haftanin birincisi tek basima bile yaparim
evt canım malesefki tatlı ve meyveye düşkünüm yoksa ekmek yada hamur işi pek aramam ama artık yemiycem haftada bir belkimerhaba aslı ..ben senınle ılgılı tek bılgım olarak 2.mızınde tatlııya olan düşkünlüğüymüş özlem öyle sölemıstı..benımde hedefım 68 kg. tartıda o rakamı görücez inş. canım
sorma canım hemde nefes alınmıyo ama ben buralı değilim canım eşimin işi dolayısıyle geldik tam 2 sene oldu ama hiç sevemedik ailecek hiç bize göre bi şehir değil canımm İSTANBULUMUUUUU çok özledimasl35 sen mersinliydin değil mi...kız orası çok nemlidir..ev temizledin..iyi ter atmışsındır..
Aslı bak daha ilk günden cozutma külahları değişmeyelim seninle yaww.. altı üstü 1 hafta meyve yemeyeceksin nolmuş ölürmüsün.. biraz zorlan bişe olmazz.. meyve bu diyette yok hemde hiç yok.. hele atakta.. Eğer bulabiliyorsan gojiberry al ye meyve oda sonuçta.. 1 hafta aslı yaa 1 haftaa.. Yemeyiver nolcak ki..
Krep zaten sulu oluyor tavaya dökünce yüksek ısıda pişiyor ve iyice pişince kalkıyor tavadan.. benimde ilk yaptığım dağıldı biraz ama 2. 3. daha iyi ısındığı için tava kolayca kalktı.. İnşallah cıvık oldu diye ekstra un yada yulaf ezmesi eklememişsindir..
Akşam menün ok.. Ama semizotunu nerden çıkardın aslı yaww.şu an atak evresindeyiz ve atak evresinde sebze yok sadece proten ok mi canım.. sen 2 gün yapsan yeter atağı.. Sonra seyirde yersin sebzeni..
Aslı azcık tut kendini yawww.
çokk sevindim canım senin adına allah bidaha ayırmasın tez zamanda sizi tamamen buluştursun inş....bu arada sudemimm... mezuniyet karnen cikmis, tebrik ederim bebisim
5 aydır uğraşıyorum..bu süre içinde sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim... spor yapamıyorum..kalça çıkığım var tek taraflı...ama bayramdan sonra bi spor salonuna gidip ayağımı yormadan neler yapabilirim diye bi bakıcam...
oy maşşallah...
oku oku bıtmedı yahu...
yenı gelen kızlar tebrık edıyom sızlerı ya...
ne kadar topık eğlenceli olmuş...
hepbera sende alem kızsın ha.....
ay bıde daka başı kanla uğraşıyon ya....
kuzum nasıl sevındım yavrum benım....
hadı gözun aydın kılo lamdan gıt gel inşallah...
saol böcüğüm...
darısı sana
hadı bakalım 1. takımın 2. karnesı kimin olucak?
innuk mu?...özlem mi?
aslı konusunda bişey diyemıycem çocuk gıbı daha 1 gun meyvesız yapamıyo....
sankı biizm canımız yok....
püsküüt ilk hedefıme göre hazırlamış karneyı öyle olunca hedefe % 107 ulaşmış olmuşum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?