merhaba gunaydınn hepbera nasılsınn
hiç konusamadık senınletakıma adayım bu hafta inş. kılo verırıım de aranıza katılırım.dukan diyetı bende yapmak ıstıyorum ..kitabını aldım okudum bıraz ama cok karısık geldi doğrusu işin içinden çıkamadım beni bilgilendırebılırmısınız baslamak ıstıyorum bende.takımdakı arkadaşlarımız basarılı bu konudaa
Kız o nasıl bir menü öyle allahım yaa..
1 tanevik yaprak sarma le oruç mu tutulur? mahverdersin bünyeni şaşkın kaç saat aç kalıcaksın bi daha öyle menü görmüyeyim..
Canım dukanın kitabı varsa aslında çok kolay yaparsın..
bu takımda çoğumuz dukan yapıyoruz dukan yaparak mezun olan 2 kişimiz var.. sıra bende inşallah bende dukan yapıyorum. Eğer başlamak istiyorsan tam yerindesin işte karışık gelen neyse sor öğren yap derim ben çok etkili bir diyet..
:18: haklısın kuzum tutulmaz ama midem hiç ama hiç almadı yicek...8kg vermemı aslında ben yogurtlu corbaya borcluyum desem
sahurda 1 dolu kasa içinde kurufasulye nohut arpa karısımı yogurtlu soguk corba içtim hem doyurucu hem hafıf oluyo ama uzun sure içince aynı sey bıktım galıba 2 gunudur içemedıgımı farkettım
canım sen ramazanda mı verdin 8 kiloyu.iftarda ne yedin
selam kızlar
geçmişe şöyle bir baktım ama tek tek yorum yapamıycam,evim dandini oğlanı uyuttum toplamam gerek,5 dk ya kalkar şimdi,dün gündüzden beri ateşi var,tüm gece mahvolduk,haftasonu iftara davetliydik,evin bahçesinde yedik rüzgarlıydı,çarptı sanırım,yada diş mi bilmiyorum,bu arada bende 67,5 u gördüm tartıda iannamıyorum kendime vereceğime alıyorum ama neler yemedim ki,acayip tatlı çekti cnm,valla tam sopalığım,mısır gevreği ve süt diyetime başladım,beni bu hafta es geçin olur mu,hem şu aldıklarımı vereyim,hemde oğlum düzelsin,pek uğrayamam buralara,yarıj dr.a falan gidicem,bu hafta zor geçicek benim için,çarşamba oğluşun doğum günü,bir de yaş aşılarımız var,bu hafta pilim bitecek,oyyyy,kaptanım bu hafta yokum ona göre,umarım döndüğümde 65 leri görürümhiç şu pis boğazıma hakim olamıyorum ya,naıl bir diyet yapsam ne olsa bilemiyorum,burdaki herkes ne güzel kilo vermiş,30 kilo veren bile oluyor ben şu çenemi tutup da 10-15 kilo veremiyorum ya,acayip sinirliyim kendime,pufff,benim cezalarım vardı onlar ne olacak peki ya,dönünce mi yapıcam,kaptan cevaplarsan sevinirim.kaçtım şimdi,bugün tekrar girmeye çalışırım cevaplar için
selam kızlar
geçmişe şöyle bir baktım ama tek tek yorum yapamıycam,evim dandini oğlanı uyuttum toplamam gerek,5 dk ya kalkar şimdi,dün gündüzden beri ateşi var,tüm gece mahvolduk,haftasonu iftara davetliydik,evin bahçesinde yedik rüzgarlıydı,çarptı sanırım,yada diş mi bilmiyorum,bu arada bende 67,5 u gördüm tartıda iannamıyorum kendime vereceğime alıyorum ama neler yemedim ki,acayip tatlı çekti cnm,valla tam sopalığım,mısır gevreği ve süt diyetime başladım,beni bu hafta es geçin olur mu,hem şu aldıklarımı vereyim,hemde oğlum düzelsin,pek uğrayamam buralara,yarıj dr.a falan gidicem,bu hafta zor geçicek benim için,çarşamba oğluşun doğum günü,bir de yaş aşılarımız var,bu hafta pilim bitecek,oyyyy,kaptanım bu hafta yokum ona göre,umarım döndüğümde 65 leri görürümhiç şu pis boğazıma hakim olamıyorum ya,naıl bir diyet yapsam ne olsa bilemiyorum,burdaki herkes ne güzel kilo vermiş,30 kilo veren bile oluyor ben şu çenemi tutup da 10-15 kilo veremiyorum ya,acayip sinirliyim kendime,pufff,benim cezalarım vardı onlar ne olacak peki ya,dönünce mi yapıcam,kaptan cevaplarsan sevinirim.kaçtım şimdi,bugün tekrar girmeye çalışırım cevaplar için
Yok canım hepsini dukanla vermedim 4 kg falan verdim dukanla.. ondan öncesi dengeli beslenme kalor sayımı birde spor tabi..innuk çok güzel zayıflamışsın..57....hayal gibi geliyor bana...hepsini dukanla mı verdin
selam kızlar
sinem sen hangi şehirdesin..çalışıyor musun..kendinden bahsetsene..ikimizden başka kimse yok...
sinem sen hangi şehirdesin..çalışıyor musun..kendinden bahsetsene..ikimizden başka kimse yok...
teşekkürler sinemcimgeçmiş olsun oğluşun inş. en kısa zamanda toparlar kendini ..moralini yuksek tut canım benım ümitsizliğe kapılma lütfen... en kısa zamanda verirsin kilolarını .bunyemız bazen tatlı krızıne gırıyo buna engel olamıyoruz kacamakalr oluyo tabıkı hepımızın ama ertesı gun az yıyerek dengelemelıyız yedıklerımızle karamsarlıga dusme olurmu tatlım ..şimdi evi toplarken şöle aç bi hareketlii sarkı keyıflenn
ay cnm ya çok haklısınbeyazım,oğlanı kızı bahane edip kaçmak yok öyle...kız bi ara ne kadar azimliydin sen...çabuk o haline geri dön bakiiimm..bu çocuklar büyür giderler..kiloların sana yapışır kalır...kendine baktıkça sinir olursun..
innuk kaptanım,devam edeyim ama her gün 3-5 paylaşım yapma zorunluluğum olmasın bu hafta benim,girebildikçe girerim olur mu? 67.5 kilom,hedefim 55 bu hafta kaç veririm bilmem,ama gayet azimli ve sinirliyim kendimeYok canım hepsini dukanla vermedim 4 kg falan verdim dukanla.. ondan öncesi dengeli beslenme kalor sayımı birde spor tabi..
Beyazcım seni çok iyi anlıyorum ama şimdi sana ok desem daha çok kilo alıcaksın biliyorum hem cezalarında var..
Benim durumda senden farklı değil inan.. Evi pok götürüyor oğlan huysuz ve ben çok ama çok halsizim..
Gel burda birbirime destek olalım bu haftayı atlatalım..
Ama yok diyosan ki ben kesin giremem bu hafta ok ozaman bu hafta izinli ol ama cezalarınıda uygula mutlaka aylinin verdiği 7 ad. cezadan 5 ini seç ve yap aksatmadan.. bu hafta bildiremeye bilirsin ama kilo vermez yada alırsan haftaya yine ceza alacaksın bilgin olsun..
Şimdi son karar senin kalıp 300 gr dahi olsa veririm mi diyorsun yoksa ben gidicem 1 hafta yokum dahada kilo alıp gelicem mi diyorsun çünkü gidipte kilovererek dönen olmadı hiç maaalesef.
Gel burda düzen kuralım senle ikimiz hem cezlarımızı yapalım, hem evimizi düzene koyalım hemide çocuklarımızı idare edelim ne dersin??
ben hiç karşılaşmadım oyum etkilemesin isterseniz,ama seç derseniz bi şans verelim benceEvettt kızlarrr..
İftar menümü yazayım sizeee..
1 kase dukan çorba,
1 tabak soğanlı kıyma kavurma
1kase salatalıksız cacık
bol miktarda suu
Şimdide form çayımı içiyorum wc sorunu oluştuda yard. olsun diye..
Kızlar kaçakçay arkadaşımız 3 günü aşkın süredir takıma uğramıyor. Kişisel problemleri olduğunu tahmin ediyorum ancak şu anki durum takımın kuralları gereği bu hafta diskalifye olmasını gerektirir.. Şimdi sizlere soruyorum ve konuyu oylamaya sunuyorum..
Kaçakçay bu hafta iinde uğrayıp geçerli bir mazeret belirtirse devam etsin mi? yani son bir şans daha verelim mi kendisine yoksa geldiğinde dskalifiye olduğunu bildirelim mi?
Oylamaya sunulmuştur..
kararınızı etlememesi için ben oyumu en son kullanacağım bilginize..
ayy cok pardoon aklimdan cikmis yaa...
cezalarin kime oldugunu unuttum... ve kac taneydii?
simdi yaziyorum hemen... sen dagit cezalari olurmu?
1. ceza: merdivenleri sil
2. ceza: 1 cam sil
3. ceza: bulasiklar elde yikancak
4. ceza: 3 defa yesil cay bütün hafta
5. ceza: 3x 30 kere mekik cekilsin her aksam
6: ceza: bütün garderobunu düzenliceksin ve RESIM CEKIP buraya ekliceksiniz, ispat olarak (haa düzenliyse sanslisin tabiki)
7. ceza: ev halkina KEK yapicaksin, ve IRADENI KORUYUP YEMICEKSIN!!!... kendine güven!
8. ceza: tatli yemek yasak vs kacamak iste
ben karismiyorum valla... o kisiyi tanimiyorum pek... hep giriyormuydu girmiyormuydu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?