Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Saat 10 oldu aslı yok piyasa da noldu acaba dukan mı çarptı aslıyı çok merak ediyorum..
gelsede başladımı başlamadımı öğrensek.. Bence o yine yan çizdi sahura kalkınca şöyyle bir bakmıştır dolaba ne dukan kalmıştır ne bişe aslı yine kafasına göre sahur yapmıştır..İnşaalllaahhh öyle değildir yoksaaaaaa

hoşgeldin sinem.kilo verirsin..verirsin..endişelenme..dukan konusunda maalsef sana yardımcı olamıyacağım.çünkü ben de anlamıyorum.burada dukanın üstadları var.onlar kesin sana yardımcı olurlar..ben de moral destek olayım:)

Son düzenleme:

:18: haklısın kuzum tutulmaz ama midem hiç ama hiç almadı yicek...8kg vermemı aslında ben yogurtlu corbaya borcluyum desem
sahurda 1 dolu kasa içinde kurufasulye nohut arpa karısımı yogurtlu soguk corba içtim hem doyurucu hem hafıf oluyo ama uzun sure içince aynı sey bıktım galıba 2 gunudur içemedıgımı farkettım

innuk çok güzel zayıflamışsın..57....hayal gibi geliyor bana...hepsini dukanla mı verdin

canım sen ramazanda mı verdin 8 kiloyu.iftarda ne yedin

canım sen ramazanda mı verdin 8 kiloyu.iftarda ne yedin

canım benım diyete baslıyalı bugun tam 1 ay 22 gun oldu.
Ramazan boyunca iftarda
1 adet hurma
1 kase çorba (yogurtlu corba)
1,5 lt su
6 yemek kasıgıda sebze yemegı o gun menude ne varsa
ben semızotu patlıcan yemegını tercıh edıyorum cunku hazımsızlıga cok ıyı gelıyor.bide ben kırmızı et, tavuk sevmıyorum hiç karnımı taş gıbı yapıyo yedıgım zaman ,
atv de haftasonu bı dahılıye doktoru program yapıyor dediki koyu renkli sebzeler kilo vermeyi kolaylastırıo dedi .roka tere gibi bol yesillikli salata yemek gerekıyor bol limonluu ohhh

selam kızlar
geçmişe şöyle bir baktım ama tek tek yorum yapamıycam,evim dandini oğlanı uyuttum toplamam gerek,5 dk ya kalkar şimdi,dün gündüzden beri ateşi var,tüm gece mahvolduk,haftasonu iftara davetliydik,evin bahçesinde yedik rüzgarlıydı,çarptı sanırım,yada diş mi bilmiyorum,bu arada bende 67,5 u gördüm tartıda iannamıyorum kendime vereceğime alıyorum ama neler yemedim ki,acayip tatlı çekti cnm,valla tam sopalığım,mısır gevreği ve süt diyetime başladım,beni bu hafta es geçin olur mu,hem şu aldıklarımı vereyim,hemde oğlum düzelsin,pek uğrayamam buralara,yarıj dr.a falan gidicem,bu hafta zor geçicek benim için,çarşamba oğluşun doğum günü,bir de yaş aşılarımız var,bu hafta pilim bitecek,oyyyy,kaptanım bu hafta yokum ona göre,umarım döndüğümde 65 leri görürümhiç şu pis boğazıma hakim olamıyorum ya,naıl bir diyet yapsam ne olsa bilemiyorum,burdaki herkes ne güzel kilo vermiş,30 kilo veren bile oluyor ben şu çenemi tutup da 10-15 kilo veremiyorum ya,acayip sinirliyim kendime,pufff,benim cezalarım vardı onlar ne olacak peki ya,dönünce mi yapıcam,kaptan cevaplarsan sevinirim.kaçtım şimdi,bugün tekrar girmeye çalışırım cevaplar için

geçmiş olsun oğluşun inş. en kısa zamanda toparlar kendini ..moralini yuksek tut canım benım ümitsizliğe kapılma lütfen... en kısa zamanda verirsin kilolarını .bunyemız bazen tatlı krızıne gırıyo buna engel olamıyoruz kacamakalr oluyo tabıkı hepımızın ama ertesı gun az yıyerek dengelemelıyız yedıklerımızle karamsarlıga dusme olurmu tatlım ..şimdi evi toplarken şöle aç bi hareketlii sarkı keyıflenn

dünkü menümü yazayım kızlar
SABAH(saat 12 olmuştu yine):1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık
SAAT 3:8-10 taze kayısı
SAAT 5:1 büyük bardak yarım yağlı süt
AKŞAM:2 yağsız köfte,1 tabak yağsız domatesle pişirdiğim menemen
1 kase yoğurt
saat 8 gibi 1 magnum mini...mmmm...çok güzeldi.
TOPLAM KALORİ:928

daha detaylı olarak kalorileri...
[1] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[2] Magnum mini (fındıklı) 1 ADET 149
[3] yörükoğlu yarım yağlı homojenize yoğurt 2 100 gr 120
[4] Menemen 1 PORSİYON 179
[5] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[6] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120
[7] Taze Kayısı 100 GRAM 48.2
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45

beyazım,oğlanı kızı bahane edip kaçmak yok öyle...kız bi ara ne kadar azimliydin sen...çabuk o haline geri dön bakiiimm..bu çocuklar büyür giderler..kiloların sana yapışır kalır...kendine baktıkça sinir olursun..

ALS hastalığının nedeni bulundu
22.08.2011 - 10:10 Bilim adamları, dünyada yüz binlerin yakalandığı, tedavi edilemeyen sinir hücreleri hastalığı Amyotrofik Lateral Skleroz'un (ALS) nedenini buldu.Nature dergisinde yayımlanan makaleye göre, yakalananların yaklaşık yarısının üç yıl içinde hayatını kaybettiği hastalığın tüm türlerine, beyin veya omurilikteki proteinlerin tamir edilememesi neden oluyor.

Chicago'daki Northwestern Üniversitesi bilim adamları, 25 yıldır ALS üzerine çalışan Teepu Siddique başkanlığında yaptıkları araştırmada, protein tamir sürecinin çalışmaması sonucunda hastaların sinir hücrelerinin ağır hasar gördüğünü tespit etti.

Keşiflerinin, ALS için tedavi yöntemleri geliştirilmesinde tamamen yeni bir alan oluşturduğunu belirten Siddique, protein tamir sürecini düzenleyecek veya iyileştirecek ilaçlar geliştirilebileceğini kaydetti.

Bilim adamları, protein tamir sürecinin doğru işlememesine de yine bir proteinin neden olduğunu, normal koşullarda Ubiquilin2 proteininin, motorik sinir hücrelerinde ve neokorteksteki sinir hücrelerinde hasar görmüş veya hatalı proteinleri devre dışı bıraktığını ifade etti. Bilim adamları, ancak ALS hastalarında Ubiquilin2 proteininin çalışmadığını, aksine hasarlı proteinlerle birlikte sinir hücrelerinde biriktiğini ve bunların ölümüne neden olduğunu bildirdi.

Ailede birden fazla ALS'li olan hastalarda ayrıca Ubiquilin2 geninde mutasyon tespit edildi.

ALS hastalarında ileri derecede kas felci görülüyor. Hastalık ilerledikçe yutkunmak, konuşmak hatta nefes almak zorlaşıyor. Hastalığın bir türü, bunamaya neden oluyor ve hasta konuşmayı unutuyor, en basit işlerini dahi yapamıyor. Vakaların sadece yüzde 10'u genetik. Hastalık ağırlıklı olarak birdenbire ortaya çıkıyor.

arkadaşlar yakınlarında bu hastalık olanların gözü aydın...gazete okuyordum da size de aktarayım dedim..

innuk çok güzel zayıflamışsın..57....hayal gibi geliyor bana...hepsini dukanla mı verdin
Yok canım hepsini dukanla vermedim 4 kg falan verdim dukanla.. ondan öncesi dengeli beslenme kalor sayımı birde spor tabi..

Beyazcım seni çok iyi anlıyorum ama şimdi sana ok desem daha çok kilo alıcaksın biliyorum hem cezalarında var..
Benim durumda senden farklı değil inan.. Evi pok götürüyor oğlan huysuz ve ben çok ama çok halsizim..
Gel burda birbirime destek olalım bu haftayı atlatalım..
Ama yok diyosan ki ben kesin giremem bu hafta ok ozaman bu hafta izinli ol ama cezalarınıda uygula mutlaka aylinin verdiği 7 ad. cezadan 5 ini seç ve yap aksatmadan.. bu hafta bildiremeye bilirsin ama kilo vermez yada alırsan haftaya yine ceza alacaksın bilgin olsun..
Şimdi son karar senin kalıp 300 gr dahi olsa veririm mi diyorsun yoksa ben gidicem 1 hafta yokum dahada kilo alıp gelicem mi diyorsun çünkü gidipte kilovererek dönen olmadı hiç maaalesef.
Gel burda düzen kuralım senle ikimiz hem cezlarımızı yapalım, hem evimizi düzene koyalım hemide çocuklarımızı idare edelim ne dersin??

kanlar gelmişti.kabul yaptım.tıkır tıkır çalışılıyor şimdi..eee nerde kalmıştık..

sinem sen hangi şehirdesin..çalışıyor musun..kendinden bahsetsene..ikimizden başka kimse yok...

sinem sen hangi şehirdesin..çalışıyor musun..kendinden bahsetsene..ikimizden başka kimse yok...

İstanbul danım canım .çalısıyorum ..sen hangı sehırdesın ....evlimisin yaş kaç tanıyalım bırbırmızı sımdııkı kg kaç canım hedefın kac kg düşmek ..ALLAH yardımcımız olsun sabır onusunda

teşekkürler sinemcim
ay cnm ya çok haklısın
innuk kaptanım,devam edeyim ama her gün 3-5 paylaşım yapma zorunluluğum olmasın bu hafta benim,girebildikçe girerim olur mu? 67.5 kilom,hedefim 55 bu hafta kaç veririm bilmem,ama gayet azimli ve sinirliyim kendimeolur muuu? mümkün müdür? hemen cezalarımı seçeyim
ben hiç karşılaşmadım oyum etkilemesin isterseniz,ama seç derseniz bi şans verelim bence

ay ebn kaç tane seçecektim,7 tane mio zaman
1,2,3,4,,7 tamamıdır?

Son düzenleme:
ben denizlideyim.hastanede çalışıyorum.laboratuvar teknisyeniyim.doğumuma kadar hep zayıftım..hani şu ne yese zayıf kalanlardan...oğlum doğunca bünye değişti..biraz aldım..biraz verdim...ama son 2 yıl boyunca sakinleştirici ilaç kullandım.uyku bozukluğu problemim vardı.şükür şimdi iyiyim.ama sakinleştiriciler beni 90 kiloya çıkarmıştı...işte 5 ay önce diyete başladım...çok azimliyim...58-59 kiloda sabitlemeyi düşünüyorum...boyum da kısa...annem en güdük beni doğurmuş:))1.56 cm.velhasıl illa ki zayıflayacamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…