Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hahahaha ay deli koptum. tabi canim enistede öyle diyodu zaten, benim hatun gitsin seksü pozlar versin, banada yollasin delirtsin diye
ben makyaji beceremiyorum sen boyalarsin beni

hahahahahhahaahahaha boyarim tabi, öyle bi boyarimki delirir kocan valla... tabi sexyy bozlar vercez hahaah

hahahahahhahaahahaha boyarim tabi, öyle bi boyarimki delirir kocan valla... tabi sexyy bozlar vercez hahaah

ben sana ne diyeyim ya. yazik benim kocama...
ben bavulumu toparlimm...

ya sizdede msjlar cok gec gidiyor mu? site bakimdan ciktigindan beri bi msj 1-2 dakkada gidiyo bende deliricem

ben sana ne diyeyim ya. yazik benim kocama...
ben bavulumu toparlimm...

ya sizdede msjlar cok gec gidiyor mu? site bakimdan ciktigindan beri bi msj 1-2 dakkada gidiyo bende deliricem

acimicaksinnn
evt gec gidiyor. iki kere tikliyom bende yönlendiriyor sayfaya

güle güle uzat canım saçlarını. Çok yakışmış :)

hayırlı olsunnn kuzummm darısı başımızaaa gariiiii..
tsk ederim asli...
sudemcim sagol, tabiki zayiflicam citir olcam ama 80 yetiyo bana... simdilik..
önce bi 85 olayimde..

canım çok güzelsin fıstıkkkk maşallah sana.güzel de kilo veriyosun hadi bakalım şööle çıtır bi fıstık ol...

ayyy kızlar kollarım sızlıyo fazla yazamıcam bayram temizliğine başaladım ki sormayın çok fenayımmm...öpüyorum herkesi...

saol böcüğüm..
inş..darısı sana..
aslıdan önce karne alıcan mı görücez...

kolay gelsin temizlik içinde...
ben bayrama yokum nasıl olsa temızlık te yok halıyle....

bu resim daha güzel cikti ayy moralim süper kimse bozamaz seksüüüüü olmusmuyum bacularr

canım ben bu takımda değilim ama arada geliyorum bende bakabilir miyim resmine.kem küm tabi zaten baktım da gerçekten daha genç göstermiş.süper olmuş yorum yazmadan geçemedim. benimde saçım uzun kestirsem mi düşündüm bi an. süper olmuş maşallah.

sudem karneyi almışsın hayırlı olsun.darısı bize inşallah

saol böcüğüm...
dukanla en kısa zamanda darısı sana inşallah...
ya sende bu takıma gel yaaa......
ınnuk boş yer yok mu?????
benim yerime trıpto gelse ne güzel olur ....
aslı gidince de mutedeyyın gelse...
sen gidince de nev gelse....
ayy ne güzel olur...
takım her hafta 1. olur bence....
ben zaten kendımı hiç gitmiş gibi hissedemedim
bol bol lak lak ederiz...
lafın belini kırarız....

bütün kızlar toplansın, toplansın,toplansın....
hep beraber dukan yapsın ,dukan yapsın ,dukan yapsın,,,
şişko kızlar zayıflasın,zayıflasın,zayıflasın.......
görenler çok şaşırsın,çok şaşırsın ,şaşırsın,,...
küçük dillerini yutsunlar,yutsunlar ,yutsunlar.....

günaydın fıstıklar...

ben bugün pek iyi değilim, uyandığımdan beri inanılmaz bir mide bulantısı var. gittikçe çoğaldı sanırım tansiyonumda düştü . akşamı nasıl edicem bilemiyorum.

ohhhhhhhhhh gitsin kilolarrrrr :) canım benım nası sevındım anlatamam tartıda 100gr bile gıtse karr bızım ıcın

ohhhhhhhhhh gitsin kilolarrrrr :) canım benım nası sevındım anlatamam tartıda 100gr bile gıtse karr bızım ıcın

günaydın kızlarrrr ;
dünkü iftar menüm1 adet hurma
1 kase yogurtlu çorba
2 kaşık pilav
fırında patlıcan
1,5 lt su

22:00 5 adet böğürtlen 8 adet vişne

sahur menüm
3 yemek kasığı semizotu yemeği
yarım kasa yogurtlu çorba
1,5 lt su

günaydın canım .aynı sorun bendede var hazımsızlık cekıyorum cok kotu zehırlenmıs gıbı hıssedıyorum kendımı mide bulantısı yapıyo hiç keyfım yok bugun .umarım gun içinde çok ıyi olursun niyetlimisin bugun canım

ya bi de şu mesajlar hızlı gitse ne güzel olacak..site yönetimi duy sesimii...

tünaydın 1. takımın çıtır adayları nasılsınız bakem:)))ben şimdilik iyiyim dün çok kötü oldum tansiyon yerlerde süründüm resmen inş.. bugün öyle olmam

innukcummm uğramamışsın bugün sahurda ....2 yumurtayı biraz maydanoz 1 kaşıkta lorla karıştırıp bol pul biberli omlet yaptım yanına 2 salatalık 2 bardakta süt içtim nasıl kaptann ama ben sizin kadar veremiyorum yaa meyve filanda yemedim inanki(((

ohhhh bizim kız kiloları verdi aşka geldi söz yazarılığına soyundu.:)))))beni postaladı yenimede birilerini almış plan proje hazır öylemi sudem hanımmm....ben 68 görene kadar buralardayım canım malesef:)))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. yok niyetli değilim ama hiç bişi yiyemiyorum bulantıdan. hamilelik günlerimi hatırladım birden o zaman da böle çok bulantılarım oluyodu korkunç bişey yaaa. öğlen arası eve gittiğimde nane limon kaynatıp içeyim bari. yoksa bugün geçmez bu halde.

tatlışlarım bişi danışmak ıstıyorum....almased die bi urun metabolızmayı hızlandırıyormus..öğle yada akşam yeemgı yerıne onu içiyormusuz bı bılgınız varmı detaylıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…