Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar merhaba.. Benimde bugün hiç keyfim yok, geçmişi şöyyle bir okudum ama kafa yerinde değil alıntı yapamadım sadeca aklımda kalanlara burdan yazayım bari.

Öncelikle bal10 canım geçmiş olsun inş. önemli bir şey yoktur. Dikkat et kendine canm yaa..

Sudem canım karnen hayırlı olsun inşallah darısı başım abende mezun olmak istiyorum artıkın..

Aslıcım bacımm şimdi sahur menünü okurken umutlanmaya başladım ohh aman ne güzel diye.. Ama arada 2 salatalık gördüm ahhaa dedim o da nee.. Sen atağı bitirdim mi ki? salatalık olmaz atakta ama atak bittide seyire geçtiysen ne ala diyecem ama daha pazartesi ilk gündü be şeker ablam en az 2 gün yapman lazımdı atağı.. Kilo veremediğine katiyen inanmam bu dukanla millet çatır çatır verirken kiloları senin şuan en az yarım kilo vermen lazım..
Ama aartttıkk sana ben çenemi fazla yormuycam baksana daha atağın ikinci günü 2 salatalığı löp götürmüşsün helal sana valla..
İster yap diyet bacım ister yapma.. İster zayıfla ister zayıflama.. İster mezun ol ister kal sen bilirsin artık dayanamıycam, takatim kalmadı bu gidişle bende bu cuma mezun olucam bu gidişle sırf senin yüzünden haa..

tatlışlarım bişi danışmak ıstıyorum....almased die bi urun metabolızmayı hızlandırıyormus..öğle yada akşam yeemgı yerıne onu içiyormusuz bı bılgınız varmı detaylıı

canım hiç girişme öyle ürünlere hem sağlığından hem parandan olurusn boşver, sen burda çok güzel zayıflarsın inan eğer aslı gibi zayıflamamak ve diyet yapmamak konusunda ısrarcı değilsen herşekilde zayıflarsın..
Şu takımda herkes zayıflar inan bi aslı hariç...

dogru söluyosun innukcum ..hiç kafamı karıstırmım öle sacma seylerle ..aksamları 30 dk kosubandında 6.0 da yuruyus yapmayı planlıorum haftaad 4 gun yararı olucaktır emınımkı ..
aslı nie adepte olamadı canım???
benım kılo vermeme gıbı bı luksum olamaz düğünüm var şişko gelın olmak ıstemıyorumm :18:

ohhhhhhhhhh gitsin kilolarrrrr :) canım benım nası sevındım anlatamam tartıda 100gr bile gıtse karr bızım ıcın

tsk ederim

günaydin mi desem ne desemm,, merhaba kizlar...
sinirden köpürücemmmm..... daha birsey bile yemedimmm...
dün gece yeni telefonum sapitti resmenn..... sinirlendimm iyicenee... daha 2,5 hafta oldu alali of of offf
geri dönericez belki bakalim... ayyy sinirlendiiim...

fotografima yaptiginiz yorumlar icin cok tsk ederimmm... daha cok moral almak istedim

sonra grsrz ben bi omlet yapayim...

canım bn bu şarkıyı kopyalıyorum kendi takımımda tamam mı? çalıyorum şarkını.

offf....sabah bi enerjik geldim ki işe sormayın..bu cihaz benim tüm enerjimi emiyor sanki...çok uykum geldi...uyuştum iyice...onyalanması gereken bi sürü sonuç var..ay onları bile yamuk yumuk görüyorum..dışarısı bi kalabalııııkkk..ya kimse oruç tutmuyor mu..ne bu hastanın çokluğu....doluşmuşlar...

sinem montignac diye bi diyet var..tatlı krizlerini de kontrol altına alabiliyormuşsun..bende reaktif hypoglisemi var.tatlı yedikçe daha aç oluyorum..ve halsiz..kendime uygun bi diyet bakarken gördüm bunu.bi bak istersen..

sinem montignac diye bi diyet var..tatlı krizlerini de kontrol altına alabiliyormuşsun..bende reaktif hypoglisemi var.tatlı yedikçe daha aç oluyorum..ve halsiz..kendime uygun bi diyet bakarken gördüm bunu.bi bak istersen..

saol canım bakıyorum hemen ..senınde işlerın cok yogun dimi

okudum canım simdi .hani demiştim ya ben yogurtlu corba içiyorum kurufasulye nohut arpa var içinde die oyuzden onu yedıgımde tatlı ıhtıyacı hıssetmıyodum demekkı dengelıyomus ..okudugum kadarıyla bakllagiller tüketilmesini dile getirmişler ..bugun okadar karamsarımkı kilo verıcegıme bıle ınanmıyorum regl olucam onun sıkıntısıda var balon gıbı oldumm aksam tartılmka ıstıyorum ama korkuyorum ..d.gunu var eltimin oraya gıdıcem pasta olucak illakı nası yemeden durcam ya ... sırf diyetım bozulcak die ne ıftara davetlı olmak ıstıyorum nede dogum gunlerıne ..yesem bı dert yemesem bı dert ısrarcı oluyolar bıde of off

harika sarki cok sevdim

cok gecmis olsun tatlim...

salatalik mi? atakta sebze yok aslicim... bunu söyledik bi kac kere

ben cuma bi iftara gittim, bu sabah anca toparladim...

kizlaaaaaaar kacamagimin kilosu gitmis, üzerine 200 gram vermisim cok mutluyum...

innukcum canım benim niye kızıyosun siz demedinizmi orruçla atak yapmak iyi değil diye ben 1 gün yaptım dünde idrarım turuncuydu korktum açıkcası .)))2 salatalık yedim sahurda zaten yüde doksanı su onun
bide sudem.. hep proteinle sebzeyi birlikte yedi yani 1+1 yapmadı diye bende 2 salata yedim kız zatende doymadım 2 yumurtayla birazda ondan seni bıktırdığımın farkına varamadım canım kusura bakma((
eşim vır vır tepemde zaten uzun günlerde diyetmi olurmuş diye hergün söyleniyo valla bıktım artık inş..cuma 70 olursam karnemi istiycem

hıhhhhhh bende zayıflıyorum canım hemde senin sayende haberin olsun şekerim 2. karne benim olcek inş...

Son düzenleme:
özlem naptın fıstık. ne zaman gidiyosun kocişinin yanına?kaç kilo farkla görecek seni?

pazar insallah cnm, dönüs biletimi aldim ama gidis biletini alamiyorum, bi sürü sorun cikti kafm atik o yüzden.
kocis beni 15 kilo farkla görcek :))

yumruk nedemek canım ben bilemiyorum ?

dukan diyetiyle ilgili canikom, 3 gün boyunca sadece proteinle besleniyorsun...

anladım kuzum aksam usenemyıp okuycam kıtabı ıyıce.....15kilo mu ayyy cok heycanlı olucak senın için desene ...çok şaşırıcaktır emınım eşin.dondugunde o enerjiyle daha cok kg vermeye devam edersın

selam kızlar,uğrıycam dedim ama olmadı,3 gündür mehmet ateşli,bugün 39.8 oldu baya kokrtum,fitil,şurup ve soğuk suyla sildim her yerini,anca 39.1 oldu hemen acile gittik,boğaz enfeksiyonu omuş,bademcikleri şişmiş alerjik dedi dr.bayramdan sonra kan tahlilleri yapılacak,zeynep de azcık koşunca çok öksürüyordu,dr.a sorduk alerjik o da dedi,bayramdan sonra ikisine de bakılacak annem bende azcık ortalığı toplayayım ev dandinioldu,ucaktaninmiyo mehmet hiç,ateşli de olunca yavrum tüm gece geziyoruz

o kesin canim, daha yolum cooooooook uzun.

canim cok gecmis olsun ya...

Aslıcım bliyorsun biz ne söylüyorsak senin iyiliğine hayrına olsun diye söylüyoruz ama sudem önce atağını bitirdi sonra seyir evresinde 1+1 yapmadı normal protein + sebze yaptı ama atak bittikten sonra sen atak döneminde seyir gibi beslenirsen nie öyle bir evre olsun ki sanki diyete 2. evreden başlamışsın öyle bişe yok onun için dedik..
Ama tabi sen bilirsin artık ablacım yani şurda 1 hafta sıksaydın dişini en az 3 kilo vericektin ama neyyse artık..
ben bişe demiyom sana kızmıyomda..
inşşallah benden önce mezun olda utandır beni..

Canım çok geçmiş olsun. Çocuk hasta olunca insanın tüm keyfi kaçıyor. Bizimkinide 3 gündür ara ara ateşi var birde sürekli salya akıtıyor pazar günü baktım yani azıları patlamış ama bugün bişe daha dikkatimi çekti sağ azı dişinin eti çekilmiş gibi nerdeyse dş kökü görünecek birde üst dudağında aft gibi bişe çıkmış üst azı dişinde plaka ve dş taşı oluşmuş. Çocuğun ağzının içi berbat..kaç gündür hç bişe yemek istemiyor yazık yavrum kim bilir nasıl canı yanıyor zavallımın..
Dişlerini de bana fırçalatmıyo hep kendi yapmak istiyor onuda sadece ön dişlerini fırçalıyo arkalara sokması için bende zorlamıyordum canı yanıyordur diye.. Off ya şimdi çok üzüldüm sabahtran beri onu görünce öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…