tatlışlarım bişi danışmak ıstıyorum....almased die bi urun metabolızmayı hızlandırıyormus..öğle yada akşam yeemgı yerıne onu içiyormusuz bı bılgınız varmı detaylıı
canım hiç girişme öyle ürünlere hem sağlığından hem parandan olurusn boşver, sen burda çok güzel zayıflarsın inan eğer aslı gibi zayıflamamak ve diyet yapmamak konusunda ısrarcı değilsen herşekilde zayıflarsın..
Şu takımda herkes zayıflar inan bi aslı hariç...
canım ben bu takımda değilim ama arada geliyorum bende bakabilir miyim resmine.kem küm tabi zaten baktım da gerçekten daha genç göstermiş.süper olmuş yorum yazmadan geçemedim. benimde saçım uzun kestirsem mi düşündüm bi an. süper olmuş maşallah.
ohhhhhhhhhh gitsin kilolarrrrr :) canım benım nası sevındım anlatamam tartıda 100gr bile gıtse karr bızım ıcın
günaydın kızlar..nöbetçi forumcunuz hepbera mesaiye başladı..
saol böcüğüm...
dukanla en kısa zamanda darısı sana inşallah...
ya sende bu takıma gel yaaa......
ınnuk boş yer yok mu?????
benim yerime trıpto gelse ne güzel olur ....
aslı gidince de mutedeyyın gelse...
sen gidince de nev gelse....
ayy ne güzel olur...
takım her hafta 1. olur bence....
ben zaten kendımı hiç gitmiş gibi hissedemedim
bol bol lak lak ederiz...
lafın belini kırarız....
bütün kızlar toplansın, toplansın,toplansın....
hep beraber dukan yapsın ,dukan yapsın ,dukan yapsın,,,
şişko kızlar zayıflasın,zayıflasın,zayıflasın.......
görenler çok şaşırsın,çok şaşırsın ,şaşırsın,,...
küçük dillerini yutsunlar,yutsunlar ,yutsunlar.....
sinem montignac diye bi diyet var..tatlı krizlerini de kontrol altına alabiliyormuşsun..bende reaktif hypoglisemi var.tatlı yedikçe daha aç oluyorum..ve halsiz..kendime uygun bi diyet bakarken gördüm bunu.bi bak istersen..
sinem montignac diye bi diyet var..tatlı krizlerini de kontrol altına alabiliyormuşsun..bende reaktif hypoglisemi var.tatlı yedikçe daha aç oluyorum..ve halsiz..kendime uygun bi diyet bakarken gördüm bunu.bi bak istersen..
saol böcüğüm...
dukanla en kısa zamanda darısı sana inşallah...
ya sende bu takıma gel yaaa......
ınnuk boş yer yok mu?????
benim yerime trıpto gelse ne güzel olur ....
aslı gidince de mutedeyyın gelse...
sen gidince de nev gelse....
ayy ne güzel olur...
takım her hafta 1. olur bence....
ben zaten kendımı hiç gitmiş gibi hissedemedim
bol bol lak lak ederiz...
lafın belini kırarız....
bütün kızlar toplansın, toplansın,toplansın....
hep beraber dukan yapsın ,dukan yapsın ,dukan yapsın,,,
şişko kızlar zayıflasın,zayıflasın,zayıflasın.......
görenler çok şaşırsın,çok şaşırsın ,şaşırsın,,...
küçük dillerini yutsunlar,yutsunlar ,yutsunlar.....
günaydın fıstıklar...
ben bugün pek iyi değilim, uyandığımdan beri inanılmaz bir mide bulantısı var. gittikçe çoğaldısanırım tansiyonumda düştü . akşamı nasıl edicem bilemiyorum.
tünaydın 1. takımın çıtır adayları nasılsınız bakem:)))ben şimdilik iyiyim dün çok kötü oldum tansiyon yerlerde süründüm resmen inş.. bugün öyle olmam
innukcummm uğramamışsın bugün sahurda ....2 yumurtayı biraz maydanoz 1 kaşıkta lorla karıştırıp bol pul biberli omlet yaptım yanına 2 salatalık 2 bardakta süt içtim nasıl kaptann ama ben sizin kadar veremiyorum yaa meyve filanda yemedim inanki(((
ohhhh bizim kız kiloları verdi aşka geldi söz yazarılığına soyundu.:)))))beni postaladı yenimede birilerini almış plan proje hazır öylemi sudem hanımmm....ben 68 görene kadar buralardayım canım malesef:)))
okudum canım simdi .hani demiştim ya ben yogurtlu corba içiyorum kurufasulye nohut arpa var içinde die oyuzden onu yedıgımde tatlı ıhtıyacı hıssetmıyodum demekkı dengelıyomus ..okudugum kadarıyla bakllagiller tüketilmesini dile getirmişler ..bugun okadar karamsarımkı kilo verıcegıme bıle ınanmıyorum regl olucam onun sıkıntısıda var balon gıbı oldummaksam tartılmka ıstıyorum ama korkuyorum ..d.gunu var eltimin oraya gıdıcem pasta olucak illakı nası yemeden durcam ya ... sırf diyetım bozulcak die ne ıftara davetlı olmak ıstıyorum nede dogum gunlerıne ..yesem bı dert yemesem bı dert ısrarcı oluyolar bıde of off
Kızlar merhaba.. Benimde bugün hiç keyfim yok, geçmişi şöyyle bir okudum ama kafa yerinde değil alıntı yapamadım sadeca aklımda kalanlara burdan yazayım bari.
Öncelikle bal10 canım geçmiş olsun inş. önemli bir şey yoktur. Dikkat et kendine canm yaa..
Sudem canım karnen hayırlı olsun inşallah darısı başım abende mezun olmak istiyorum artıkın..
Aslıcım bacımm şimdi sahur menünü okurken umutlanmaya başladım ohh aman ne güzel diye.. Ama arada 2 salatalık gördüm ahhaa dedim o da nee.. Sen atağı bitirdim mi ki? salatalık olmaz atakta ama atak bittide seyire geçtiysen ne ala diyecem ama daha pazartesi ilk gündü be şeker ablam en az 2 gün yapman lazımdı atağı.. Kilo veremediğine katiyen inanmam bu dukanla millet çatır çatır verirken kiloları senin şuan en az yarım kilo vermen lazım..
Ama aartttıkk sana ben çenemi fazla yormuycam baksana daha atağın ikinci günü 2 salatalığı löp götürmüşsün helal sana valla..
İster yap diyet bacım ister yapma.. İster zayıfla ister zayıflama.. İster mezun ol ister kal sen bilirsin artık dayanamıycam, takatim kalmadı bu gidişle bende bu cuma mezun olucam bu gidişle sırf senin yüzünden haa..
canım hiç girişme öyle ürünlere hem sağlığından hem parandan olurusn boşver, sen burda çok güzel zayıflarsın inan eğer aslı gibi zayıflamamak ve diyet yapmamak konusunda ısrarcı değilsen herşekilde zayıflarsın..
Şu takımda herkes zayıflar inan bi aslı hariç...
ben dünden beri yumruk yapiyorum... isede yaradi... dünden beri 1 kilo vermisim
özlem naptın fıstık. ne zaman gidiyosun kocişinin yanına?kaç kilo farkla görecek seni?
yumruk nedemek canım ben bilemiyorum ?
pazar insallah cnm, dönüs biletimi aldim ama gidis biletini alamiyorum, bi sürü sorun cikti kafm atik o yüzden.
kocis beni 15 kilo farkla görcek :))
dukan diyetiyle ilgili canikom, 3 gün boyunca sadece proteinle besleniyorsun...
anladım kuzum aksam usenemyıp okuycam kıtabı ıyıce.....15kilo mu ayyy cok heycanlı olucak senın için desene...çok şaşırıcaktır emınım eşin.dondugunde o enerjiyle daha cok kg vermeye devam edersın
selam kızlar,uğrıycam dedim ama olmadı,3 gündür mehmet ateşli,bugün 39.8 oldu baya kokrtum,fitil,şurup ve soğuk suyla sildim her yerini,anca 39.1 oldu hemen acile gittik,boğaz enfeksiyonu omuş,bademcikleri şişmişalerjik dedi dr.bayramdan sonra kan tahlilleri yapılacak,zeynep de azcık koşunca çok öksürüyordu,dr.a sorduk alerjik o da dedi,bayramdan sonra ikisine de bakılacak annem bende azcık ortalığı toplayayım ev dandinioldu,ucaktaninmiyo mehmet hiç,ateşli de olunca yavrum tüm gece geziyoruz
innukcum canım benim niye kızıyosun siz demedinizmi orruçla atak yapmak iyi değil diye ben 1 gün yaptım dünde idrarım turuncuydu korktum açıkcası .)))2 salatalık yedim sahurda zaten yüde doksanı su onun
bide sudem.. hep proteinle sebzeyi birlikte yedi yani 1+1 yapmadı diye bende 2 salata yedim kız zatende doymadım 2 yumurtayla birazda ondan seni bıktırdığımın farkına varamadım canım kusura bakma((
eşim vır vır tepemde zaten uzun günlerde diyetmi olurmuş diye hergün söyleniyo valla bıktım artık inş..cuma 70 olursam karnemi istiycem
hıhhhhhh bende zayıflıyorum canım hemde senin sayende haberin olsun şekerim 2. karne benim olcek inş...
selam kızlar,uğrıycam dedim ama olmadı,3 gündür mehmet ateşli,bugün 39.8 oldu baya kokrtum,fitil,şurup ve soğuk suyla sildim her yerini,anca 39.1 oldu hemen acile gittik,boğaz enfeksiyonu omuş,bademcikleri şişmişalerjik dedi dr.bayramdan sonra kan tahlilleri yapılacak,zeynep de azcık koşunca çok öksürüyordu,dr.a sorduk alerjik o da dedi,bayramdan sonra ikisine de bakılacak annem bende azcık ortalığı toplayayım ev dandinioldu,ucaktaninmiyo mehmet hiç,ateşli de olunca yavrum tüm gece geziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?