- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
bal ve bayz geçmiş olsun kızlar
sen bari ınnuk giidnce kadrolu takım kaptanı ol...
ama gelenlere kılo aldırma tıyolarınla
aslı salatalıktan sonra haha...
telif hakkını veriyorum hadi..
afeın kız maşş. sana yumruk hemen işe yarıyo desene...
ayy sen kılo verdıkçe ben çılıdıryom sevınçten...
kaç kılo oldun canım...
ayy bu kıızn canı amma kıymetlı yaaaaaaaa..
kocası kızmışmış...
bence sen zayıflamak istemıyon........
barı kılonu koru aslı....
dilimizde tüy kalmadı yaaaaa....
bak kul hakkı üstelik....
keç kişi sen kilo ver dşye kendını paralıyo...
sen hemen gıdıp saslatalık yıyon...
ben atagı bıtırıp 3-4 kılo verdıkten sonra seyır dönemıne gecıp hem sebze hem proteın yedım
sen daha 3-4 kılo vermedın ki.....nıye hemen seyır yapıyon.....1 gun atak mı olur...bari 2 gun yapsaydın ya.....
aslı sen 68 ı görene kadar herkes mezun olur..tünaydın 1. takımın çıtır adayları nasılsınız bakem:)))ben şimdilik iyiyim dün çok kötü oldum tansiyon yerlerde süründüm resmen inş.. bugün öyle olmam
innukcummm uğramamışsın bugün sahurda ....2 yumurtayı biraz maydanoz 1 kaşıkta lorla karıştırıp bol pul biberli omlet yaptım yanına 2 salatalık 2 bardakta süt içtim nasıl kaptann ama ben sizin kadar veremiyorum yaa meyve filanda yemedim inanki(((
ohhhh bizim kız kiloları verdi aşka geldi söz yazarılığına soyundu.:)))))beni postaladı yenimede birilerini almış plan proje hazır öylemi sudem hanımmm....ben 68 görene kadar buralardayım canım malesef:)))
sen bari ınnuk giidnce kadrolu takım kaptanı ol...
ama gelenlere kılo aldırma tıyolarınla
saol balım bakalım 2. karne kimin olacak....Kızlar merhaba.. Benimde bugün hiç keyfim yok, geçmişi şöyyle bir okudum ama kafa yerinde değil alıntı yapamadım sadeca aklımda kalanlara burdan yazayım bari.
Öncelikle bal10 canım geçmiş olsun inş. önemli bir şey yoktur. Dikkat et kendine canm yaa..
Sudem canım karnen hayırlı olsun inşallah darısı başım abende mezun olmak istiyorum artıkın..
Aslıcım bacımm şimdi sahur menünü okurken umutlanmaya başladım ohh aman ne güzel diye.. Ama arada 2 salatalık gördüm ahhaa dedim o da nee.. Sen atağı bitirdim mi ki? salatalık olmaz atakta ama atak bittide seyire geçtiysen ne ala diyecem ama daha pazartesi ilk gündü be şeker ablam en az 2 gün yapman lazımdı atağı.. Kilo veremediğine katiyen inanmam bu dukanla millet çatır çatır verirken kiloları senin şuan en az yarım kilo vermen lazım..
Ama aartttıkk sana ben çenemi fazla yormuycam baksana daha atağın ikinci günü 2 salatalığı löp götürmüşsün helal sana valla..
İster yap diyet bacım ister yapma.. İster zayıfla ister zayıflama.. İster mezun ol ister kal sen bilirsin artık dayanamıycam, takatim kalmadı bu gidişle bende bu cuma mezun olucam bu gidişle sırf senin yüzünden haa..
aslı salatalıktan sonra haha...
aslı duy aslı...canım hiç girişme öyle ürünlere hem sağlığından hem parandan olurusn boşver, sen burda çok güzel zayıflarsın inan eğer aslı gibi zayıflamamak ve diyet yapmamak konusunda ısrarcı değilsen herşekilde zayıflarsın..
Şu takımda herkes zayıflar inan bi aslı hariç...
aslı adapte olmak için 1 seneyı doldurmayı beklıyo canım eylul sonu gelsın 1 sene dolsun adapte olucakdogru söluyosun innukcum ..hiç kafamı karıstırmım öle sacma seylerle ..aksamları 30 dk kosubandında 6.0 da yuruyus yapmayı planlıorum haftaad 4 gun yararı olucaktır emınımkı ..
aslı nie adepte olamadı canım???
benım kılo vermeme gıbı bı luksum olamaz düğünüm var şişko gelın olmak ıstemıyorumm :18:
kuzum kıyamam..canım bn bu şarkıyı kopyalıyorum kendi takımımda tamam mı? çalıyorum şarkını.
telif hakkını veriyorum hadi..
kız bende oruçken kolumdan kan alıdırıyom oruç bozulmuyo ki...offf....sabah bi enerjik geldim ki işe sormayın..bu cihaz benim tüm enerjimi emiyor sanki...çok uykum geldi...uyuştum iyice...onyalanması gereken bi sürü sonuç var..ay onları bile yamuk yumuk görüyorum..dışarısı bi kalabalııııkkk..ya kimse oruç tutmuyor mu..ne bu hastanın çokluğu....doluşmuşlar...
ee kım yazdı şarkıyı...harika sarki cok sevdim
cok gecmis olsun tatlim...
salatalik mi? atakta sebze yok aslicim... bunu söyledik bi kac kere
ben cuma bi iftara gittim, bu sabah anca toparladim...
kizlaaaaaaar kacamagimin kilosu gitmis, üzerine 200 gram vermisim cok mutluyum...
afeın kız maşş. sana yumruk hemen işe yarıyo desene...
ayy sen kılo verdıkçe ben çılıdıryom sevınçten...
ohh ohh..ben dünden beri yumruk yapiyorum... isede yaradi... dünden beri 1 kilo vermisim
kaç kılo oldun canım...
aslı uzun süre su i.memdiğinden sankı biizm idrarımız beyaz....innukcum canım benim niye kızıyosun siz demedinizmi orruçla atak yapmak iyi değil diye ben 1 gün yaptım dünde idrarım turuncuydu korktum açıkcası .)))2 salatalık yedim sahurda zaten yüde doksanı su onun
bide sudem.. hep proteinle sebzeyi birlikte yedi yani 1+1 yapmadı diye bende 2 salata yedim kız zatende doymadım 2 yumurtayla birazda ondan seni bıktırdığımın farkına varamadım canım kusura bakma((
eşim vır vır tepemde zaten uzun günlerde diyetmi olurmuş diye hergün söyleniyo valla bıktım artık inş..cuma 70 olursam karnemi istiycem
hıhhhhhh bende zayıflıyorum canım hemde senin sayende haberin olsun şekerim 2. karne benim olcek inş...
ayy bu kıızn canı amma kıymetlı yaaaaaaaa..
kocası kızmışmış...
bence sen zayıflamak istemıyon........
barı kılonu koru aslı....
dilimizde tüy kalmadı yaaaaa....
bak kul hakkı üstelik....
keç kişi sen kilo ver dşye kendını paralıyo...
sen hemen gıdıp saslatalık yıyon...
ben atagı bıtırıp 3-4 kılo verdıkten sonra seyır dönemıne gecıp hem sebze hem proteın yedım
sen daha 3-4 kılo vermedın ki.....nıye hemen seyır yapıyon.....1 gun atak mı olur...bari 2 gun yapsaydın ya.....