Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bal ve bayz geçmiş olsun kızlar aslı sen 68 ı görene kadar herkes mezun olur..
sen bari ınnuk giidnce kadrolu takım kaptanı ol...
ama gelenlere kılo aldırma tıyolarınla

saol balım bakalım 2. karne kimin olacak....
aslı salatalıktan sonra haha...
aslı duy aslı...
aslı adapte olmak için 1 seneyı doldurmayı beklıyo canım eylul sonu gelsın 1 sene dolsun adapte olucak
canım bn bu şarkıyı kopyalıyorum kendi takımımda tamam mı? çalıyorum şarkını.
kuzum kıyamam..
telif hakkını veriyorum hadi..
kız bende oruçken kolumdan kan alıdırıyom oruç bozulmuyo ki...
ee kım yazdı şarkıyı...
afeın kız maşş. sana yumruk hemen işe yarıyo desene...
ayy sen kılo verdıkçe ben çılıdıryom sevınçten...
ben dünden beri yumruk yapiyorum... isede yaradi... dünden beri 1 kilo vermisim
ohh ohh..
kaç kılo oldun canım...
aslı uzun süre su i.memdiğinden sankı biizm idrarımız beyaz....
ayy bu kıızn canı amma kıymetlı yaaaaaaaa..
kocası kızmışmış...
bence sen zayıflamak istemıyon........
barı kılonu koru aslı....
dilimizde tüy kalmadı yaaaaa....
bak kul hakkı üstelik....
keç kişi sen kilo ver dşye kendını paralıyo...
sen hemen gıdıp saslatalık yıyon...
ben atagı bıtırıp 3-4 kılo verdıkten sonra seyır dönemıne gecıp hem sebze hem proteın yedım
sen daha 3-4 kılo vermedın ki.....nıye hemen seyır yapıyon.....1 gun atak mı olur...bari 2 gun yapsaydın ya.....

canım dogru söyluyosun 3 gun sıksa dişini 68 olur mis gibi....
nolcak sanki...
3 gun cok mu ya...
3 gunde 3 kılo vermeye bıle hayır dıyorsa aslı benımde dıyecek lafım yok....

sudem saol cnm, bu sabah tarti 80,8 gösterdi...
pazar 83 göstermisti bi ara sok gecirmistim, ama cuma ve cumartesi cok kacirmistim ondan kaynakli...
cumaya kdr veremicem diye ödüm kopmustu ama verdim cok sükür.
simdi yumruga devam. belki pazar kocisin yanina gidesiye kadar 1-2 kilo daha veririm, sonra onun yanina gider 5 kilo alip geri dönerim

ayy süper olur ya...
78 le gitsem tr ye....offff...
nerdeyse 20 kılo vermiş olarak eşinin karşıısna çıkcan...
bak şöyle daha zayıf gösteren bi kıayfet git salaş giyersen kılolu gösterır....
rengini denesını iyi ayarla...
model vs kılonun belli olup olmamasında çok etkili...
ayy bol bol foto çekin ya...
diyet başarı öykünü yazınca koyarsın bol bol.....
belki öyküne aslıyı da yazarsın....
bütün takımın çabalarına rağma n kılo vermeye degıl almaya uğraşan arkadaş dersın......haha.....

kiyafet konusu benimde kafama takiliyor, ne giysem karar veremedim.
öyle asiri kiyafet alis veriside yapmak istemedim, nasilsa daha cok kilo vericem allahin izniyle, gereksiz masraf olurdu...
resim cekmem lazim bolca... son 1 senedir hic resim cektirmedim kilo aldim diye gicik oluyordum kendi resimlerime.

heeeeeeeyyyyyyyt noluyo bakalım sudemmmm.....ınnukkkkkk sıkıysa tek tek gelin ne o öyle çapraz ateşe almış bombalıyonuz ama siz görün sizi şok yapıcam ben cumayı bekleyin....
zaten beni dukan mukan değil sizin laflarınız eritecek cumaya kadar:)))) sonra beni çok arıycanız şu kadın gitmeseydi biz şimdi kime laf atcaz keşke vermeseydi o kiloları hep burda olsaydı diyceniz inş.....
o günlerde gelicek

sudem cadısııııııı ben görücem seni hele bi hamiş ol sonra nasıııılsa kesişir yollarımız burda yine:))) daha ana kuzuları konuşuyonuz bakalım şöyle verdik böyle verdik siz bide 40 a merdiven dayayında görüyüm sizi bakalım aynı hızda verebilecenizmi

şimdi çıkıyom iftar zamanı artık yarın bakarım yine ne taşlar gelmiş kafama diye :)))))öpüyorum kendinize iyi bakın kızlar iyi akşamlar iyi iftarlarrr......iyiki varsınız cadılarrrrr....iyiki sizi tanıdım bak yine kızmıyorum o kadar söze heh heh yüzsüzmü oldum ne???????

ThirtyFour canım nasılsın,yolculuk ne zaman?Ay inan ben de çok heyecanlıyım eşinin seni gördüğü zamanki yüz ifadesi için Biraz bedenini saran belden oturan birşey giyersen daha da belli olacak kilo verdiğin,harika olacakkkkkkkk Sonra bize de anlat o anı tamam mıııı

ay canim benim sende mi duydun gidecegimipazar ucuyorum...
ama simdiden mutluluktan ucuyorum desem yeridir. anlatirim tabii, bi kocisime kavusayimda

bugünkü menüm:

öglen:

1 dukan omlet
bir kac salatalik
1 kk peynir
2 yk 0,2 yagli labne peyniri

aksam:

250gr yogurt dan ayran
2 haslanmis but

gece: 1 bardak soguk süt
4-5 tane salatalik tursusu

2 litre su... ins 2,5 olur

cuma hele bı olsun aslı öyle konuşalım...
zayıflamak lafta olsaydı make söz vermişsin şubatta hedefe ulaşıyom dıye...
hangı şubat 2012 şubat mı??????
ben hamiş olup kılo alıp sende göreceğine göre sen az az bı 9-10 ay daha burdasın anlaşılan....
ben en erken ihtimalle 10 ay sonra burda olurum....
ama şekerım benım nıyetım yok pek...
hamiş olup tekrar 84.5 kıloya kadar çıkmayı düşünmüyom kısmetse 75 te kapatmayı istiyom...
65 te hamış kalıp hatta belkı 63 te 75 te kapatsam....ne güzel olur........

kızlar aslı iftar ve sahur menusunu yazmamış....

akılama kötü şeyler geliyo........

yoksa kaçamak mı yapıyo......

salatalıkla başlayıp.......sabaha öğreniriz anyayı konyayı.....

bakalım dukan hariç neler hüpletmiş.......şişko aslı..........

slmm kızlarrr nasılsınızzz fıstıklarımm.
thirtyfour canım gidişin yaklaşmış.ne güzel çok heyecanlısındır şimdi.ne kadar kalıcaksın??

aslıı güzelimm ne kadar üstüne gelmiş cadılar yaaaa.bak çok değil hedef 68 zaten dukansız bile 1 ya ancak sürer bebeğim.bayramdan sonra ben de asılıcam inşş.birlikte verip mezun olalım okkk...

günaydın şekerlerr.

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim . düne göre bugün biraz daha iyiyim ama halsizlik yine devam ediyor. sanırım fena halde üşüttüm midemi. akşam 8:30 dan beri yatıyorum doğru düzgün bişi yiyemedim. eşim sağolsun hem bana hem kızıma baktı dün gece. bi kaç bardak nane limonun ardından bulantım hafifledi. umarım ilaçlarla toparlarım.

günaydın çıtırlar...sinem..bal10 günaydınlar....bal10 cum tekrar geçmiş olsun..

günaydın herkeseeee ,,,bugun mutsuzum cok. cunku 4 gundur hazımsızlık cekıyorum ,regli gunumde yaklaştı ..kendımı balon gıbı hıssedıyorum..ne olcak benım bu halim
ıftar menüm
2 adet hurma
1kase yayla corbası
2 köfte
2 y.k bulgur pilavı
1,5lt su
1 bardak zero
sahura kalkamadım

Son düzenleme:

dün çok işim vardı sinem..yazamadım sana.gerçi pastayı çoktan yemişsindir:90:ama sana bi taktik vereyim.işine yarar.böylesi davetlere gitmeden önce 1 su bardağı acılı şalgam suyu içerim benyarım saate şalgam suyu etkisini gösteriyo...midemi şişiriyo..mahvediyogittiğim yerde mutsuz bi yüz ifadesiyle midem iyi değil...bişey yiyemiyecem...ben sadece açık bi çay alayım diyorum...kalanlardan kurtuluyorum...

çok geçmiş olsun.bişiler yemden olmaz canım güçten düşersin en azından corba falan iç ilaçlar dokunur yoksa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…