Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM 273. ETAP

sapphiree (60.5/
sebnemguducu (/62/
MuMu85(76.9/
spirochet(84/
pinkyeffect (/85/
milkshakem (58/ )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgiliilgili( 78 ) Yeni üye hedef 57

1. TAKIM ORTALAMASI %0.30

Son düzenleme:

bencede bu izin işi biraz kategorize edilebilir. zaten izinden sonra geri döneceğiz. buranın ciddiyetide kaçmasın paylaşım yapıp tekrar takıma girme süreci 2 hafta değilde 1 hafta olsun... ama yazılarıyla bir motive olsun...

yani ben bile bazen düşünmüyor değilim ya girdiğim günden beri kilom çok değişmedi takıma bir hayrım yok herkeslerde kolay izin alıyor bende mi alsam diyorum... bugün doktora gittim sonuçlara göre iyileşmeler var 1 aya doğum kontrol habını bırakacağız. insülin direnci için hap başladık çok az kullanacağız ilk 1 ay sonra ilerleriz dediler benimde 1 aya ihtiyacım var izin mi alsam :) ama ben izni mola için istemiyorum yine kasacağım ama size bir faydam olmuyor seviyemizi yükseltemiyorum

diyetisyene de gittim kabızlık sorunum içinde insülin direncimde; kuru meyveleri kaldırdı (oda en az 1 ay :) taze ve tam olmamış ekşi meyveleri yicem. hemde kısa aralıklarla 2 saatte :) ufacık elleri vardı avcumun içini geçmeyecek miktarları dedi yemeklere 1 er dilim kepek ekmeği eklendi tüm pilav makarnalar çıkarıldı. çorba içersem eğer o 1 dilime veda edecekmişim :) mercimek çorbası önerdi... her öğün zeytinyağı damlatılmış (kaşığa koyup ölçme damlat dedi :) salatalar var... regl sorunum olduğundan adet dönemi 2 hafta sadece süt, geri kalanı yoğurtla geçecekmiş. ara öğünlerde süt/yoğurt + meyve yazdı aralarında yarım saat olsun dedi :S yemekler konusunda karışmadı zaten sende diyettesin kızartma, hamburger yiyecek olsan gelmezdin herhalde dedi :)) sadece yemekleri çatalla yiyecekmişim suyunu yeme dedi zannımca :) sabahları yulaf/müsli + süt, peyniri zeytini salatnın üstüne atabilirmişim... yine çok hızlı konuşuyorlardı hatırlarsam yazarım :)

girdiğimde biraz umutsuzdum yine bana 3-5-2-1 yazdığınız et süt gruplarını ne yapacağımı hızlı hızlı anlatacaksınız değilmi başka diyet verme yada anlatma şansınız yokmu dedim. ben kalıcı hastanızım 2-3 ay değil dedim :) eh biraz konuştuk ablam karatay diyeti doğrultusuna besleniyormuş ama spor salonunda haftanın 3 günü güzel spor yapıyormuş çok hareketsiz insanlara göre değil o diyet dedi...

haaaa birde sadece adet döneminde tatlı olarak meyveli yada kakolu süt içebilirmişim. başka tatlı yok. mümkünse evde kaynatıp kendin ekle şekerini dedi bal-pekmez-bitter çikolataya izin var ılık sütün içindeyse. tabi çay kaşığı ve 1 yaprak çikolata :))

baya sohbet ettik hamile kalırsam kendimi ödüllendirip aşure yiyecekmişim :)))))))

bu arada kaynadı arada ama ben seviyenize bir etki sağlayamıyorum grupta kalmamın bir mahsuru yok dimi? yoksa düzenli verebilecek bir insana dönüşene kadar izinmi alsam???

Heyyy nerelere gidiyormuşsun ablacim( ablacim diyorum cnku dertler aynı Kardestik:)
Bı kere su yazınızdan bile ben kendi adıma birçok sey öğrendim bunlar icinde tesekkur ediyorum:)
Umutsuz bir anda umutsuz düşüncelerle yazılmış bı yaziyii yazılmamış kabul ediyoruz sen gidersen ben kiminle insulin direnci kardeşliği yapicam :)) bence hepimizin birbirimizden öğreneceği cok sey var
Bu arada orda bı hamilelik gecti görmedim sanmayın Rabbim cok tatli bı kiz bebeği nasip eder insallah oyuh oyhh minnos olur dolaşır evin icinde :))) simdi bende kilo veremicemki görürsün bak haklisin hakikaten bu insulin direnci fena ama bı elimizde sütümüz bir elimizde sporumuz yenicez sonrada citir citir telefondan su anda zar zor yazıyorum yoksaa sayfalar yazardim hih gitme ist'e

Sabah-72 kg

Kahvaltı

Tavada yumurta (2 adet)
1 kibrit kutusu peynir
Çok az(tadımlık) tereyağı ve kaymak
1 zeytin
1 domates ve salatalık
1 dilim ekmek

Ara: 30 dk Leslie ile Spor

Öğle:

Önce 1 bardak yeşil çay
4 kaşık domatesli biberli kıyma kavurması
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara: 5 fındık
30 Dk Leslie ile Spor

Akşam:

Önce 1 bardak yeşil çay
Birkaç çatal kıymalı-sebzeli yumurta
1 bardak ayran
3 küçük ekler pasta

Yemekten sonra: 15 dk Leslie ile spor
: 45 dk yürüyüş

Toplam harcadığım kalori: 610 Kcal

canım ben iznin kalkmasına karşıyım tatile falan gidilir hasta olunur falan ama öyle regl olacağım, kilo alıyorum diye izin de alınmamalı veya daha doğrusu böyle bir rahatlık var düşüncesi oluşmamalı.

üyenin izne ayrılmak hakkını kullanıp kullanamayacağına da takım kaptanı karar vermeli. ben izne çıkıyorum diye çıkılmamalı ve bu hak suistimal edilmemeli.

tabi izinlerin süresi de önemli 1 aydan kısa süreli izinlerde 1 hafta daha uzun süreli izinlerde 2 hafta yeni üye gibi listeye alınmama ve izin bitimindeki kilo üzerinden hesaplama yapma da bana daha mantıklı geliyor. yani mesela ben 1 ay izne çıkıp 4 kilo aldıysam bunun 4 haftaya bölünmesi, benim zevkim sonucu takımı zarara uğratmama sebep oluyor. bunun önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum.

bişeyler daha vardı aklımda unuttum yeniden aklıma gelirse yazarım mumum. bu arada bugün aden hiç uyumadı beni sabah dürtersen çokkkk sevinirim çünkümmmm çok perişanımmmmm unutmayayım yani tartılmayı unutabilip yemek yerim diye korkuyorummmm

Son düzenleme:
canim burasi zayiflama yarismasi toigi olsada kisisel fikrim burda esas olan paylasim ve motive senin paylaismlarin gayet güzel kilo verememen senin gevsekliginden degil,niye gidesinki ,her kilo veremeyeni yollarsak en basta kendimi yollamam lazim benim,zira buraya geldim geleli birk kilo vermeyi üstüne aldim bile ben daha yeni basladim kilo vermeye hem benimkisi hastalikda degil tamamen pis bogazlilik :) uzun lafin kisasi hic biyere gitmiyosun otru oturdugun yerde :)

su izin iside yani insanin gercekten ihtiyaci olabiliyor tamamen kalksin diyemem mesela kendimden örnek vericek olursam türkiyeye gittigim zaman imkani yok takimda kalamam ,siz tatile gittiginiz zaman olamassiniz veya netiniz olmadigi zaman ,ama olur hastalik filan olur ozaman 1 2 hafta idare ediliri takim icinde izin alip gitmenize gerek yok..

1. TAKIM 273. ETAP

sapphiree (60.5/
sebnemguducu (/62/
MuMu85(76.9/74.7/2.2/%2.86)
spirochet(84/
pinkyeffect (/85/
milkshakem (58/ )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgiliilgili( 78/76.4/1.6/ %2 ) Yeni üye hedef 57

1. TAKIM ORTALAMASI %

unutmadım ki......

aferim sanaaaaaaa :) tebrik ederim süper gitmis

Son düzenleme:
Herkese günaydııınn mutlu sabahlaar :)VİRÜS
Kalkar kalmaz bı seftali götürdüm sanirim sabahları sekerim cok dusuk oluyo ve resmen saldırıyorum şeftaliye biraz rahatlayıp daha sonra kahvaltımı yapıyorum bu sabah kahvaltıda tarhana çorbası ve bir dilim light tam bugday ekmegi yedim yanında da domates salatalık biber (aciydi:) bakalim öğlene ve aksama neler olacak :) bu arada tartildim 57.700 üm dukanla iki kilo vermstm snra meyveye yüklenince aldım işte VİRÜS

canim meyve aten en güzel sabah ac karnina yenir ,yedikten 30 dk sonrada kahvalti yaparsan süper olur ,aciklamsi neyde tam hatirlamiyom ama montide böyleydi haha him bide kan gurubuna göre diyet kitaindada öyle yaziyordu meyve ya yemektnen 145 20 dk önce yada 3 saat sonra diyordu ,verirsin yine üzülme yavas olsun senin olsun

1. TAKIM 273. ETAP

sapphiree (60.5/
sebnemguducu (/62/
MuMu85(76.9/74.7/2.2/%2.86)
spirochet(84/84.5/-0.5/%-0.60)
pinkyeffect (/85/
milkshakem (58/57.7/0.3/%0.52 )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgiliilgili( 78/76.4/1.6/ %2 ) Yeni üye hedef 57

1. TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:

bende seni tebrik ederimmm canımmmmmm

tşk ederimm kardeşim :) kız varya sen kullanmıyorsan bu şeker ilacını, doktora git kullan derse tabi, yada kullansam birşey olurmu diye sen sor olmaz derse kesinlikle öneririm. bana günde 2 kez 850 mg diyorlardı. kullanamamıştım nevrim dönmüştü. şimdi sadece akşam yemekten sonra 850 nin yarısını içtim. elim ayağım titriyordu ya acıkınca... dün 12 de annemle kahvaltı benzeri bişiler yedim. (yarımda simit yedim peynir, zeytin, bol yeşillik domates salatalık... sonra meyve yedim 2 de. 14.30 da doktora gittim. 15.30 da pazara daldım.
18 e kadar dolandım. ellerimde titreme olmadı hani acıktım midem kazındı ama zaten sallamam midemin kazınmasını önemli olan başıma ağrı girmedi, ellerim titremedi, sonra birazda düz yürüyeyim hazır zorlamışken dedim. 19 da da evdeydim. yemeği hazırlayacak kadar sağlam ayakta durabiliyordum. ilaçlara karşı ön yargılıydım ama çok rahatım şu anda... bak bu saat olmuş bol bol su içtim kahvaltı henüz yapmadım, çünkü annem uyanmadı şimdi light sütümü içicem 1 tanede erik uyanmasını bekleyeceğim. hala da ellerime bakıyorum titreme yok yani insülin direncini ilaç kırıyor inşallah bi yeri yapıyorken başka bişileride kırmıyordur içerde

akşamdan beri tartılıyorum. akşam 85 tim sabah 84.5 oldum. karnımda bir ağrı var inşallah bugün reglim gelir.

kizlar hafta sonu sehir disinda dügün var,abimin baldizinin oraya gidecegiz düzenimin bozulmasindan cok korkuyorum bana dua edin olurmu,evden hazirlayip götürecegim yemeklerimi ins kazasiz belasiz gider gelirim her türlü

dün annemle karar aldık. kaplıcaya gideceğiz. belki orası işe yarar... eşim o otelde kalmıştı tlfdan giriyordu nete, izin istemiyorum siz razı olduğunuza göre cepten yazarım.

inşallah şu kiloları burda bırakırımda ben o zamanda gitmem misafir olurum :) hakkaten mumucum böyle birşey önerebilirsin hedefine ulaşmış olanları takımında misafir etsinler :)

ay bugün çok enerjiğim kapatayım annemin kapısını da bir pilates cd si koyayım ama söz 84.5 regl olursam eminim iner çünkü karnım acaip durumda sanki 2 yanına 10 kg yük koymuşsun gibi neyse ben dans edeyim olaki regl de gitmez filan hemen atayım 500 gr nedir ki? :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…