Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

üzülme canim hepimiz ayniyiz bende gecen sene 61 kiloydum suanki durumda ortada ins bu hepimiz icin son oluir

selam 1 takım hatunları

neslişim üzülme canım zararın nederesinden dönersek kardır .
demek 2 sene oldu siz evleneli ha, zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi flort döneminizi hatırlıyorum rabbım daha nice senelere inşallah ..

aeben ablaa seni görmek ne güzelllnasılsın ablaların bitanesi

ben yine her zamanki gibi kürkçü dükkanına döndüm,bu sefer durum dahada vahim...

inş.eski irademi yeniden kazanır veririm kilocukları

ay arkadaşlar sabah sabah kalktım bir hevesle hala acıkmadım elim ayağım titremiyor diye üstüne birde enerjiğim demiştim. valla tüm pilim bitti, elim ayağımda titremeye devam bu kez insülin değil. babamı hastaneye almışlar sesi hiç iyi değildi. akşama bilet aldım annemde dün gelmişti onunla gidiyoruz. biz geleceğiz diye aileden birilerine haber verecektik. 25 kişilik ölen son şehit grubunun içinde bir akrabamızın oğlu varmış herkes orda bir tuhaf olduk onuda duyunca

yani izin istemiyorum dedim onada büyük konuşmuşum girersem tlf dan arada bakarım arkadaşlar...

canim babana cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin ins..akrabanizinda Allah mekanin cennet etsin,günalarini affetsin,geride kalanlara sabir versin ins..

tamam canim gelemessen haftaya cumaya izinli yazilmana gerek yok kilo bildimredi diye geceriz

evet kizlar en son kilo bildirim saati 12 ama saat 1 oldu listeyi yapip paylasiyorum artik.....

1. TAKIM 273. ETAP

sapphiree (60.5/60.5/0%0)Kilo bildirmedi
sebnemguducu (/62/61.8/0.2/%0.32)
MuMu85(76.9/74.7/2.2/%2.86)
spirochet(84/84.5/-0.5/%-0.60)
pinkyeffect (85/85/0/%0)Kilo bildirmedi
milkshakem (58/57.7/0.3/%0.52 )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgililgili( 78/76.4/1.6/ %2 ) Yeni üye hedef 57

1. TAKIM ORTALAMASI %0.73

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin babacığına

maalesef bizim burdada 2 şehidimiz var,son 1 ayda 7-8 tane oldu...acımızın tarifi yok,Allah Rahmet eylesin

kizlar ben kaciyorum ne zaman gelirim bilmem hafta sonu zaten yokum ama ptesi ALlahin izniyle burda olurum ins..

1. TAKIM 273. ETAP

sapphiree (60.5/59.7/0.3/%0.5)
sebnemguducu (/62/61.8/0.2/%0.32)
MuMu85(76.9/74.7/2.2/%2.86)
spirochet(84/84.5/-0.5/%-0.60)
pinkyeffect (85/85/0/%0)Kilo bildirmedi
milkshakem (58/57.7/0.3/%0.52 )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgililgili( 78/76.4/1.6/ %2 ) Yeni üye hedef 57

1. TAKIM ORTALAMASI %0.8

Son düzenleme:
Bugün yarım saat callanetics yaptım. Sonra video kaapandı neden anlamadım. Bıraktım bende. Artık DKZ yapacagım için yediklerimi saymıyorum ama sadece kahvaltı yaptım ve aç değilim :/

selamlar bu gruba kabul edildim şuan 60 kiloyum hedefim 52 :) yapacaklarım hakkında yardımcı olursanız sevınırım

hosgeldin canim ,ben takim kaptaniyim ,yapacaklarin cok basit,takima hergün gelip paylasim yapicaksin :) tabi menülerinide paylasirsan seviniriz cuma günleri kilo bildirmi oluyor 12 ye kadar yalniz sen yeni oldugun icin 2 hafta deneme süren var bu süre icinde paylasimin iyi olursa listeye girebilirisn..

saglikli kilo vermeler

Bugün yarım saat callanetics yaptım. Sonra video kaapandı neden anlamadım. Bıraktım bende. Artık DKZ yapacagım için yediklerimi saymıyorum ama sadece kahvaltı yaptım ve aç değilim :/

dkz yi bende denemistim bi ara mantik kolay ama zor diyet yani doyup doymadigini acikip acikmadigini anlaman acisindan :) kolay gelsin sana.yalniz paylaismlarini arttirirsan sevinirim..

çok teşekkür ederim umarım hızlı bir şekilde gider kilolarım...bugun 30 dk yuruyuş yaptım, 17 aylık oğlum var onunla ilgilenmekten aç kalıyorum uyuduğu her anda ölürcesine tıkınıyorum

çok teşekkür ederim umarım hızlı bir şekilde gider kilolarım...bugun 30 dk yuruyuş yaptım, 17 aylık oğlum var onunla ilgilenmekten aç kalıyorum uyuduğu her anda ölürcesine tıkınıyorum

himm bu sekilde zor olur canim kilo vermen kednine bir düzen kurmalisin yemek saatlerini düzene koymalisin 3 ögün veya 6 ögün)( ben 3 ögünü tavsiye ediyorum) hangisi olursa bir düzende olursa ve aksam 8 den sonra bisey yemessen daha kolay kilo verirsin

ellerine sağlık mumucum

ayrıca senide tabrik ederim çok güzel kilo vermişsin

takımda tamamen değişmişçokta fazla kişi yokmuş ayrıca...neyse zamanla canlandırırız burayı,eskiden olduğu gibi
selamlar bu gruba kabul edildim şuan 60 kiloyum hedefim 52 :) yapacaklarım hakkında yardımcı olursanız sevınırım

hoşgeldin tatlım bende uzun bi aradan sonra bugün tekrar katıldım takıma...inş.birlikte güzel kilolar vericez

DKZ nedir:26::26:aslında bütün diyetleri denemiş biri olarak bunu ilk defa duydum:44::44:

tesekür ederim canim ben bu hafta metebolik balansa basladim o yüzden bu kilo verisim :) takim evet öyle malesef ama yinede bu iyi hali daha kötü günlerde gördü bu takim :)

dkz,diyetsiz kalici zayiflama canim,acikinca yiyosun doyunca birakiyosun :)

canım artık yaz bitiyo,üstümüzdeki rehavet kalkacktır ortadan,eminim benim gibi herkes yavaş yavaş dökülmeye başlar

diyetsiz kalıcı zayıflama :26:kulağa hoş geliyo aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…