anladım canım...benimde evde birsürü spor aleti var ama koyacak yer olmadığından dolapta duruyo...tabi bunlar bahane aslında
şimdilik spor olarak bende kocişle akşamları 1 saat tempolu yürüyorum
bu arada az önce profilime baktım,geçen sene yine bu zamanlar diyete başlamıştım ve resimlerimi koymuştum,sonra kilo verdikçe resim eklemiştim...gözlerim doldu,şu anda o zamanki en kilolu halimden bile daha kiloluyum...offf kendime ne yapmışım ben yaa
ay arkadaşlar sabah sabah kalktım bir hevesle hala acıkmadım elim ayağım titremiyor diye üstüne birde enerjiğim demiştim. valla tüm pilim bitti, elim ayağımda titremeye devam bu kez insülin değil. babamı hastaneye almışlar sesi hiç iyi değildi. akşama bilet aldım annemde dün gelmişti onunla gidiyoruz. biz geleceğiz diye aileden birilerine haber verecektik. 25 kişilik ölen son şehit grubunun içinde bir akrabamızın oğlu varmış herkes ordabir tuhaf olduk onuda duyunca
yani izin istemiyorum dedim onada büyük konuşmuşum girersem tlf dan arada bakarım arkadaşlar...
ay arkadaşlar sabah sabah kalktım bir hevesle hala acıkmadım elim ayağım titremiyor diye üstüne birde enerjiğim demiştim. valla tüm pilim bitti, elim ayağımda titremeye devam bu kez insülin değil. babamı hastaneye almışlar sesi hiç iyi değildi. akşama bilet aldım annemde dün gelmişti onunla gidiyoruz. biz geleceğiz diye aileden birilerine haber verecektik. 25 kişilik ölen son şehit grubunun içinde bir akrabamızın oğlu varmış herkes ordabir tuhaf olduk onuda duyunca
yani izin istemiyorum dedim onada büyük konuşmuşum girersem tlf dan arada bakarım arkadaşlar...
selamlar bu gruba kabul edildim şuan 60 kiloyum hedefim 52 :) yapacaklarım hakkında yardımcı olursanız sevınırım
Bugün yarım saat callanetics yaptım. Sonra video kaapandı neden anlamadım. Bıraktım bende. Artık DKZ yapacagım için yediklerimi saymıyorum ama sadece kahvaltı yaptım ve aç değilim :/
hosgeldin canim ,ben takim kaptaniyim ,yapacaklarin cok basit,takima hergün gelip paylasim yapicaksin :) tabi menülerinide paylasirsan seviniriz cuma günleri kilo bildirmi oluyor 12 ye kadar yalniz sen yeni oldugun icin 2 hafta deneme süren var bu süre icinde paylasimin iyi olursa listeye girebilirisn..
saglikli kilo vermeler
çok teşekkür ederim umarım hızlı bir şekilde gider kilolarım...bugun 30 dk yuruyuş yaptım, 17 aylık oğlum var onunla ilgilenmekten aç kalıyorum uyuduğu her anda ölürcesine tıkınıyorum
1. TAKIM 273. ETAP
sapphiree (60.5/59.7/0.3/%0.5)
sebnemguducu (/62/61.8/0.2/%0.32)
MuMu85(76.9/74.7/2.2/%2.86)
spirochet(84/84.5/-0.5/%-0.60)
pinkyeffect (85/85/0/%0)Kilo bildirmedi
milkshakem (58/57.7/0.3/%0.52 )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgililgili( 78/76.4/1.6/ %2 ) Yeni üye hedef 57
1. TAKIM ORTALAMASI %0.8
selamlar bu gruba kabul edildim şuan 60 kiloyum hedefim 52 :) yapacaklarım hakkında yardımcı olursanız sevınırım
Bugün yarım saat callanetics yaptım. Sonra video kaapandı neden anlamadım. Bıraktım bende. Artık DKZ yapacagım için yediklerimi saymıyorum ama sadece kahvaltı yaptım ve aç değilim :/
ellerine sağlık mumucum
ayrıca senide tabrik ederimçok güzel kilo vermişsin
takımda tamamen değişmişçokta fazla kişi yokmuş ayrıca...neyse zamanla canlandırırız burayı,eskiden olduğu gibi
hoşgeldin tatlımbende uzun bi aradan sonra bugün tekrar katıldım takıma...inş.birlikte güzel kilolar vericez
DKZ nedir:26::26:aslında bütün diyetleri denemiş biri olarak bunu ilk defa duydum:44::44:
tesekür ederim canim ben bu hafta metebolik balansa basladim o yüzden bu kilo verisim :) takim evet öyle malesef ama yinede bu iyi hali daha kötü günlerde gördü bu takim :)
dkz,diyetsiz kalici zayiflama canim,acikinca yiyosun doyunca birakiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?