Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim o hep var zaten istegen istedigi zaman istedigi kadar misafir olabilir takimda :)

kizlar hafta sonu sehir disinda dügün var,abimin baldizinin oraya gidecegiz düzenimin bozulmasindan cok korkuyorum bana dua edin olurmu,evden hazirlayip götürecegim yemeklerimi ins kazasiz belasiz gider gelirim her türlü

güzelim yakın sayılır. böyle durumlarda ben hemen mutfağa girerim. bulaşık temizlik birşeyin ucundan tutarım uzattıklarına ay güzelim elim bulaşık sonra alayım derim. birde yanımda dantel filan götürürüm, kışsa örgü... ay yoruldum ya içerde bunlarla yorgunluğumu atıyorum elim yine dolu sonra alayım derim. salondaki düğüne ulaşınca da inme pistten bitti gitti

..............................

Super :)) zaten o el ayak titremesi ve bulanık görmeye başlama olmasa hayat bze guzel :) gidicem bnde haftaici doktora tekrar sekerime baktirmayali bir ay oldu kullanmamı söylerse kullanırım ama diyet verip duruyo. Gecen ay gittiğimde beni bastan asagi süzdü kizim sen azcık perhiz yap kilo ver dedi diyetisyene yolladı ya suzmeden zayifla deseydi bozulmicaktim ama neyse h.ici gittiğimde durumu bildiririm bn bu arada tuzlukun icine tarcin koydum meyve yerken tu Eker gibi tarcin ekip yiyorum annem benimle dalga geciyo ama tarcin hakikaten cok fazla yerde geciyo kan şekerin düzenler diye bakalim düzenlemiş mı :)) mumuu bu arada bana moral oldun artik icim rahat olarak sabah kalktığımda meyvemi yicemm :))

sevndim canim,zaten biz burda bunun icin variz :)

gene de güzelim yüksek doz başlamamaya özen göster ben kullanmam gerekenin çok altındayım sadece ellerimin titremesi geçsin yeter bana sende olabildiğince az istiyorum çok kötü oluyorum diye iyice anlat doktora...

1. TAKIM 273. ETAP

sapphiree (60.5/
sebnemguducu (/62/61.8/0.2/%0.32)
MuMu85(76.9/74.7/2.2/%2.86)
spirochet(84/84.5/-0.5/%-0.60)
pinkyeffect (/85/
milkshakem (58/57.7/0.3/%0.52 )Yeni üye (takima katildigi tarih 03.08, 59 kiloyla)hedef 49
bilgiliilgili( 78/76.4/1.6/ %2 ) Yeni üye hedef 57

1. TAKIM ORTALAMASI %

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

KK Pro ÜyeMuMu85,
sebnemguducu+,
spirochet+,
milkshakem+

kizlar gözelrim yasardi

Selam kızlar günaydın,sizin için kalktım çıktım evimden internet cafelere geldim herşey grubum için :)) evde netim olmasa da ne yapıp edip geliyorum elimden geldiğince. Hepimizin belli bir amacı var sonuçta.

Kilo bildirimi yapıyorum 61.8. gram gram gidiyorum ama olsun sonuçta kilo alımı durdu buna da şükür. Eskiden olsa moralim bozulur amann ne diyeti der veremiyorum kilo diyip yemeye başlardım az az da olsa kilo vermeye devam inşallah. Gerçi bu hafta fazla sporda yapamadım ondan olsa gerek.

Yemek bildiririmi de yapayım sabah kahvaltım 1 bardak günlük süt,domates,salatalık,bir ince belli bardak çay bardağı badem,ceviz
bir avuç tatlı lor,8 adet tuzsuz zeytin.

Öğlen yine bir kase mercimek çorbası ve keten tohumlu yoğurt.

Akşam da evde ızgara tavuk kısık ateşte 4-5 adet ufak kanat ve bir kase yoğurt

Bol su,bol hareket...

slm kızlar...1.takımın eski üyelerindenim...bi kaç sayfa geriye gittim eskilerden kimse kalmamış

takım yeniden oluşmuş,kızlarla burda birlikte çok güzel kilolar vermiştik...ama bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım

sanırım nisan gibiydi...o zamandan beri maalesef kilolarım katlanarak arttı,hiç olmadığım kadar kiloluyum şu anda

tartıda bugün 88 i gördümoysa yılbaşında 71 kg ydum

perşembe günü diyetisyene gittim,artık profesyonel yardım almanın vakti geldi diye,daha önce denemediğim diyet kalmadı

en sonuncusu dukandı,maalesef bu tür diyetlerin geri dönüşümü çok kötü oluyo..şekil a da olduğu gibi

neyse tahlillerim yapıldı,kolestrolüm üst sınırda,karaciğerde yağlanma var ve demir oranım çok düşük çıktı

üstelik vücudumda yağ oranım olması gerekenden çok çok fazla,sıvı oranımda çok düşük,vitaminler minareller en az sınırın altında

30 yaşındayım ama metebolizma yaşım 46 çıktıdurum çok çok vahim yani kızlar

şimdi dün itibariyle diyetisyenimin verdiği listeye göre diyetime daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başldım...

eğer takımınızda yer varsa tekrardan aranıza katılmak isterim,en son sanırım 79 larda bi rakamla ayrılmıştım

burdaki arkadaşlığın,motivasayonun değerini çok iyi bilirim,burda birsürü arkadaşım oldu,facedende hala görüştüğüm

kusura bakmayın çok uzun oldu

hosgeldin canim,sen beni tanimassin ama ben seni hatiliyorum senin yarisdigin dönemlere takiminizi takip ediyordum suan kaptan benim ve takimizdada yer var ,paylasim sorunun yoksa gelebilrisin takima

hosgeldin canim,sen beni tanimassin ama ben seni hatiliyorum senin yarisdigin dönemlere takiminizi takip ediyordum suan kaptan benim ve takimizdada yer var ,paylasim sorunun yoksa gelebilrisin takima

hoşbuldum canımsabah 9,akşam 6 arası buralarda olurum,işyerinde pc başındayım zaten,2 haftada bir cumartesileride çalışıyorum ama onun dışında maalesef yokum,evimde netim yok

bu arada kendimide tanıtayım ismim neslihan,30 yaşındayım,özel bi şirkette 12 yıldır muhasebeci olarak çalışıyorum

25 gün sonra 2 yıllık evli olucam:123:çocuğum yok,aslında 3-4 aydır istiyoruz ama bu kiloyla hamile kalırsam doğumda 100 üde geçerim herhalde...o yüzden kilocuklarımı verip öyle hamile kalmak istiyorum

ozaman hosgeldin canim,hafta sonu bizde yokuz zaten genelde,olurda isde olmayacagin zamanlar haber veririsn sorun olmaz.hamile kalmadan kilolari vermekle en iyisini yaparin..

bende 27 yaisndayim 9 yillik evliyim 2 tanede oglum var ,yurt disinda yasiyorum

tamam o zaman tatlım...

bu arada sen bayağı erken evlenmişsin,ne güzel genç annesin,Allah bağışlasın canım çocuklarını

sanırım ben biraz geç kaldım

bu arada kızlar takımda herkes kendine göremi diyet yapıyo yoksa ortak yapılan bişeyler varmı

yada spor olarak neler yapılıyo

tamam o zaman tatlım...

bu arada sen bayağı erken evlenmişsin,ne güzel genç annesin,Allah bağışlasın canım çocuklarını

sanırım ben biraz geç kaldım
öyle canim erken evlendim,sen niye gec kalasin,kismet isi bunlar :)
bu arada kızlar takımda herkes kendine göremi diyet yapıyo yoksa ortak yapılan bişeyler varmı

yada spor olarak neler yapılıyo

yok canim herkes kendine göre yapiyor ,spor da yapan var yapmayan var benim gibi :) ama bende basliycam su bacaklarimin agrisi gecerse eger

öyle canim erken evlendim,sen niye gec kalasin,kismet isi bunlar :)

yok canim herkes kendine göre yapiyor ,spor da yapan var yapmayan var benim gibi :) ama bende basliycam su bacaklarimin agrisi gecerse eger

anladım canım...benimde evde birsürü spor aleti var ama koyacak yer olmadığından dolapta duruyo...tabi bunlar bahane aslında

şimdilik spor olarak bende kocişle akşamları 1 saat tempolu yürüyorum

bu arada az önce profilime baktım,geçen sene yine bu zamanlar diyete başlamıştım ve resimlerimi koymuştum,sonra kilo verdikçe resim eklemiştim...gözlerim doldu,şu anda o zamanki en kilolu halimden bile daha kiloluyum...offf kendime ne yapmışım ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…