Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada dun bildirimde bulanamamistim. bugun korka korka geldim, tartinin basina..
olculerimi aciklamak istemiyorum cunku.. cook devasa rakamlar..

ohh cok sukur, neyseki 100 gr vermisim.. vereliniortak

slm arkadaşlar anlaşıldığı üzere eşim geldi çok özlemişim keratayı:asigim:arada böyle ufak ayrılıklar iyi oluyo galiba ayyyy turuncum çok güzel bi gelin olmuşsun bitmemiş haliyle bile yorucudur bu günler insan bi bitsede kurtulsam diyo ama bittikten sonra o yorgunluğu stresi bile özlüyosun tadını çıkar o yüzden bide evlilik zor bi kurum ne kadar sevsende tanısanda aynı evde yaşamak çok farklı insan mutlu garip zor günler yaşıyo o ilk zamanların karmaşasına hazırlıklı ol

khenacım senin için herşeyin iyi olmasına çok sevindim hayırlısıyla senin gelinliğide görürüz inş

kaptancım iyi yüzmüşsün ya bizde arkadaşla sabah 5.30 yürüyüşe çıktık yürüdük koştuk belediyenin spor alatlaerinin her birinde 50 kez çalıştım 10 12 tane vardı sonra eve geldiğimde saat 7.00 dı geldim 30 tam mekik 3o yarım mekik 15 sağa 15 sola mekik 50 bisiklet hareketi yaptım 3 gün bacaklarım ağırdı yorulduk ama yılmadık inş salı perşembe ctesi pazar devam edeceğiz ben yemeden pek kesemiyorum sporla zayıflarım belki bide ölçülerimi almıştımya her yerde 3cm bi azalma olmuş çok sevindim

babannem bizde olduğu için kilo veremedim ama haftada 2 kilo verirsem ki imkansız gibi hedefime ulaşabilirim aslında imkansız değil de efe ye haksızlık yapmak istemiyorum spora devam artık inş

herbal ım hadi senle yine yarışalım

şu pzt yarışması iyi oluyodu ölçüleri açıklama cezasını da tuttum

bhk coco gitmeyin falan deyip canınızı sıkmak istemiyorum ama sizi çok seviyruz arada gelin bari kaptanımda aynı fikirdedir eminim biraz kafa dinleyip gelin isterseniz

hepimizde bi performans düşüklüğü var

normalde yemicektim doner de sinavdan donmustum o an kendimi odullendirmek istedim.
kacti bir kere ne yapalim sefam olsun diyim :asigim:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ginger zencefil canimcim =)
sen de guzel yemissin bence. kurabiyeler disinda bir kacamak olmamis. benden daha az yedigin kesin sengözlerimebaksanab

celik annem hosgeldin.
nasil oldun? basdonmelerin falan nasil? insallah iyisindir.

ayh oyle kucuk ayriliklar cok guzel degil mi? ben de oyle olmasini isterim evliligimin. boyle arada ayriliklar olsun, uzaga gitsin ki sıkılmayalim birbirimizden, ozlem duyalim.

merhba hanımlar...
iki gündür yediklerimi yazmadım.. çünkü baya karıştırmıştım...
bu sabah güzel bir haftasonu kahvaltımı yaptım....5 günüdür de akşamları 45 dakika spor yapıyorum... bu spor olayı iii oldu vallaa.
sıkılaşmam lazım benim.. vıcık vıcık oldum vallaaa..........öle işteee.. bu arada ben bu takımdan ayrılmaları pek anlamadım.....
hayırlısı olsun bu arada kaptancım ben 1 temmuzda tatile giriyorum. 1 eylüle kadar gelmek üzere ayrılabilir miyim....ben tatilde memelekete giderim çünkü.... orada da düzenli nete giremem.....

yarın yeni bi hafta yeni bir ay ve yeni bir mevsim başlıyo hadi bu yeni haftaya sıkı bi başlangıç yapıp bütün cıslardan uzakduralım
yulafcım seni hayranlıkla izliyorum önümde iyi bi örneksin
arkadaşlar benimle ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum

Canım geçen ay 1. aşılama sonuçsuzdu, bu ay dinlenme ayıydı. Haziranda 2. aşılama için ise eşimi razı edemiyorum(

nesemesecim hayatcim dualarimiz sizinle.. insallah sizin icin en hayirli zamanlarda saglik sihhatle gelirler.. a.s.

yulafcim ben de dun yurudum. yarim saat kadar ama olsun.. basladik ya onemli olan da bu.. insallah birakmayalim buddy cim. :lepi: kaydirigubbakcemile5 simdi senin sinavlarin hepsi bitti mi? ne durumdasin?

celikim rakibem gel ya, gel de yine yarisalim.. evet evet ben bekliyorum, hazirim.. kaydirigubbakcemile5 off canim ya, bu arada nasi bi spor o oyle, ben okurken yoruldum kiz celik.. ama tebrik ediyorum alkisalkisalkis ve masallah diyorum.. hic birakma celikcim... bence de en guzeli sporla zayiflamak, ayy ben de mi baslasam acaba yaw zemuszemus bu arada gozunaydin, esinle kavusmussunuz. Allah uzun ayrilik vermesin diyelim..

hepinize guzel bir pazar diliyorum guzeller.. aksam yine gelirim. yediklerimin hesabini vermeye. kaydirigubbakcemile3

Kızlar akşam adet oldum. Bana dua edin...

ayh hadi hayirlisi canim. dualarimiz seninle.

yulafcim ben de dun yurudum. yarim saat kadar ama olsun.. basladik ya onemli olan da bu.. insallah birakmayalim buddy cim. :lepi: kaydirigubbakcemile5 simdi senin sinavlarin hepsi bitti mi? ne durumdasin?

an itibari ile bitmis bulunmaktadir.
artik kendime odaklanmanin zamani geldi.
bol bol spor zamani geldi.

Aminnnnnnnnn inşallah canım. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla versin.

ayh hadi hayirlisi canim. dualarimiz seninle.

an itibari ile bitmis bulunmaktadir.
artik kendime odaklanmanin zamani geldi.
bol bol spor zamani geldi.

İşte bu sihirli kelimeler

"kendime odaklanmalıyım"...turkbayragi

zemuszemus kızlar şimdi tam kilo verme zamanı inşallah, hadi ne duruyoruz?? Balım bugün neler yapabiliriz???:uhm:

hayat cım neşecim Allah yardımcınız olsun en tatlı bebişler sizinkiler olsun inşallah

herbal hadi bakalım yarın sabah ikimizde tartılıyoruz ve kısa bi süre çarşambaya kadar kim daha çok kilo verecek var mısın böylelikle çarş kadar dikkat ederiz 2 güncük sıkarız dişimizi sonra bi 2 günde cuma yarışması için dayanırız böylelikle haftayı güzel geçiririz bu aya iyi bi başlangıç yapalım böyle gitsin ne dersin şekeryerimseniben uzun vadede dayanamıyorum ben bide böyle deneyelim vereliniortak

evet spor konusunda dürtün beni aslında spor yapmayı çok seviyorum piskopatça olabilir ama spordan sonraki o ağrılar büyük bir haz veriyor bana ama iş başlamakta

veeee evet başlıyorum şimdi kalkıp 50 mekik çekicem ve sizi süprizde yaparım belki:)

evet 50 tam mekik 50 kez dizleri bükmeden parmak ucuna dokunma 50 yarı mekik 50kez 50 kez sol bacağı karnıma çektim her bacağı 50 kere açtım kapadım makas hareketi 50 bisiklet50 kere dirsekler 90 derece iken kollarımı açtım kapadım ve sadece 15 dk aldı hadi kızlar artık tembellik yok yaz geldi bu yaz bu işi halledelim kurtulalım artık ömrüm boyunca hep şişmandım bitsin artık yaaaa sıkıldım artık çok kötü gaza geldim bilmiyorum

şimdi eşimle oturmaya gidiyoruz arkadaş çok becerikli inş kendimi tutabilirim akşam yemeği yemiycem bugün kendimi tutarsam ben bu işi başarabilirim demektir

yaw millet nerdesiniz ne zorluklarla kaptım bilgisayarı ama kimse yok eşim çok ödevim var deyip duruyo offfff ya takımca birleşip doğum günüme bi bilgisayar alsanız süper olur:jeyyar:çok şeymi istiyorum

ay insallah tutarsin celik, ama tutamazsan da hic moralini bozma. bir sonraki ogunde felan dengelemeye calis. cunku o moral bozukluklari sonra daha kotu sonuclar veriyo.. kendimden biliyorum. -tatlicadiarzu-

şimdi eşimle oturmaya gidiyoruz arkadaş çok becerikli inş kendimi tutabilirim akşam yemeği yemiycem bugün kendimi tutarsam ben bu işi başarabilirim demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…