yulafcim merhaba,
canim ben simdiye kadar hic boyle bi yulaf menusu gormemistim. :)) yeme duzenini degistirmeye mi karar verdin yoksa c.tesi diye mi? bence gunun erken saatlerindeki cikolatadan bisi olmaz. afiyet olsun.. guzel bir hafta sonu kacamagi olmus. donerler, 5 yk mantar sote)
yuruyus katmaya karar verdigine cook sevindim yulafim... insallah ben de basliyorum yuruyuslere.. kaydirigubbakcemile5 bu hafta 1. yiz insallah.. :hooray:
pardon birden yolladim mesaji yanlislikla..
aksam 6:30 : 2,5 parca firinda yagsiz tavuk, 2 adet ekmek, bol yesil salata, 1 bardak icecek(turkcesi yok, asitli iceceklerin en sagliklisi denebilir, ginger neydii.. bir ara aciklarim.. simdi aklima gelmiyor.. )
su: sabah sadece 2 buyuk bardak icebildim.. ama daha vaktim var.. 2 lt ye tamamliycam insallah..
slm arkadaşlar anlaşıldığı üzere eşim geldi çok özlemişim keratayı:asigim:arada böyle ufak ayrılıklar iyi oluyo galiba ayyyy turuncum çok güzel bi gelin olmuşsun bitmemiş haliyle bile yorucudur bu günler insan bi bitsede kurtulsam diyo ama bittikten sonra o yorgunluğu stresi bile özlüyosun tadını çıkar o yüzden bide evlilik zor bi kurum ne kadar sevsende tanısanda aynı evde yaşamak çok farklı insan mutlu garip zor günler yaşıyo o ilk zamanların karmaşasına hazırlıklı ol
khenacım senin için herşeyin iyi olmasına çok sevindim hayırlısıyla senin gelinliğide görürüz inş
kaptancım iyi yüzmüşsün ya bizde arkadaşla sabah 5.30 yürüyüşe çıktık yürüdük koştuk belediyenin spor alatlaerinin her birinde 50 kez çalıştım 10 12 tane vardı sonra eve geldiğimde saat 7.00 dı geldim 30 tam mekik 3o yarım mekik 15 sağa 15 sola mekik 50 bisiklet hareketi yaptım 3 gün bacaklarım ağırdı yorulduk ama yılmadık inş salı perşembe ctesi pazar devam edeceğiz ben yemeden pek kesemiyorum sporla zayıflarım belki bide ölçülerimi almıştımya her yerde 3cm bi azalma olmuş çok sevindim
babannem bizde olduğu için kilo veremedim ama haftada 2 kilo verirsem ki imkansız gibi hedefime ulaşabilirim aslında imkansız değil de efe ye haksızlık yapmak istemiyorum spora devam artık inş
herbal ım hadi senle yine yarışalım
şu pzt yarışması iyi oluyodu ölçüleri açıklama cezasını da tuttum
bhk coco gitmeyin falan deyip canınızı sıkmak istemiyorum ama sizi çok seviyruz arada gelin bari kaptanımda aynı fikirdedir eminim biraz kafa dinleyip gelin isterseniz
hepimizde bi performans düşüklüğü var
Kızlar akşam adet oldum. Bana dua edin...
Kızlar akşam adet oldum. Bana dua edin...
yulafcim ben de dun yurudum. yarim saat kadar ama olsun.. basladik ya onemli olan da bu.. insallah birakmayalim buddy cim. :lepi: kaydirigubbakcemile5 simdi senin sinavlarin hepsi bitti mi? ne durumdasin?
nesemesecim hayatcim dualarimiz sizinle.. insallah sizin icin en hayirli zamanlarda saglik sihhatle gelirler.. a.s.
yulafcim ben de dun yurudum. yarim saat kadar ama olsun.. basladik ya onemli olan da bu.. insallah birakmayalim buddy cim. :lepi: kaydirigubbakcemile5 simdi senin sinavlarin hepsi bitti mi? ne durumdasin?
celikim rakibem gel ya, gel de yine yarisalim.. evet evet ben bekliyorum, hazirim.. kaydirigubbakcemile5 off canim ya, bu arada nasi bi spor o oyle, ben okurken yoruldum kiz celik.. ama tebrik ediyorum alkisalkisalkis ve masallah diyorum..hic birakma celikcim... bence de en guzeli sporla zayiflamak, ayy ben de mi baslasam acaba yaw zemuszemus bu arada gozunaydin, esinle kavusmussunuz. Allah uzun ayrilik vermesin diyelim..
hepinize guzel bir pazar diliyorum guzeller.. aksam yine gelirim. yediklerimin hesabini vermeye. kaydirigubbakcemile3
ayh hadi hayirlisi canim. dualarimiz seninle.
an itibari ile bitmis bulunmaktadir.
artik kendime odaklanmanin zamani geldi.
bol bol spor zamani geldi.
şimdi eşimle oturmaya gidiyoruz arkadaş çok becerikli inş kendimi tutabilirim akşam yemeği yemiycem bugün kendimi tutarsam ben bu işi başarabilirim demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?