hayat cım neşecim Allah yardımcınız olsun en tatlı bebişler sizinkiler olsun inşallah
herbal hadi bakalım yarın sabah ikimizde tartılıyoruz ve kısa bi süre çarşambaya kadar kim daha çok kilo verecek var mısın böylelikle çarş kadar dikkat ederiz 2 güncük sıkarız dişimizi sonra bi 2 günde cuma yarışması için dayanırız böylelikle haftayı güzel geçiririz bu aya iyi bi başlangıç yapalım böyle gitsin ne dersin şekeryerimseniben uzun vadede dayanamıyorum ben bide böyle deneyelim vereliniortak
evet spor konusunda dürtün beni aslında spor yapmayı çok seviyorum piskopatça olabilir ama spordan sonraki o ağrılar büyük bir haz veriyor bana ama iş başlamakta
veeee evet başlıyorum şimdi kalkıp 50 mekik çekicem ve sizi süprizde yaparım belki:)
ben de geldimi kizlarrrr ama yemek yicem simdi daha gec olmadan. ablam gec gelince yemek gec saate kaldi.
evet 50 tam mekik 50 kez dizleri bükmeden parmak ucuna dokunma 50 yarı mekik 50kez 50 kez sol bacağı karnıma çektim her bacağı 50 kere açtım kapadım makas hareketi 50 bisiklet50 kere dirsekler 90 derece iken kollarımı açtım kapadım ve sadece 15 dk aldı hadi kızlar artık tembellik yok yaz geldi bu yaz bu işi halledelim kurtulalım artık ömrüm boyunca hep şişmandım bitsin artık yaaaa sıkıldım artık çok kötü gaza geldim bilmiyorum
kızlar temennilerniz için teşekkür ediyorum... Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşl. nesecim eşin neden istemiyor aşılamayı.... ben bu ay gitmeyi düşünüyorum.... bu arada minik bir kedimiz oldu.. çok tatlı kızlar....
neyse ben menüme geçeyim sabah kahvaltıdan sonra ayıptır söylemesi mangal yaptık....
kızlar et yedim bir tanede lavaş yedim, patlıcan biber domates de cabası...
yarım saati askın yürüdüm....
birazdan bisikletime bineceğim ve spor yapacağım....
benim kalçadasorunum var...
belim çok ince ama kalçanın sıkılaşması lazım. o yüzden kalça hareketleri yapıyorum. var mı sizin bildiğini kalça hareketleri......
rakipte süper çalışıyo yahu herbalım yazınca kalabalık gözüküyoda 15 dk bitti sende iyi yürümüşsün bacım neyse çıkıyom namaz kılıcam süslenicemde gidicez adam isyan edecek aman özlemişim ne yapayım hıh
hayatcim bi ara bize evde kedi besleme hakkinda yazarsan cok iyi olur.. bizim kizimiz da tuturdu evde bir hayvan beslemek istiyor. ben de aliskin degilim.. nasil idare ederiz bilmiyorum.. biraz tecrube ettikten sonra , yazarsan cook makbule gecer canim..
hayatcim bi ara bize evde kedi besleme hakkinda yazarsan cok iyi olur.. bizim kizimiz da tuturdu evde bir hayvan beslemek istiyor. ben de aliskin degilim.. nasil idare ederiz bilmiyorum.. biraz tecrube ettikten sonra , yazarsan cook makbule gecer canim..
Kızar bu sabah tartıda 79,1 i görünce şok geçirdim, hemen yediklerimizi düzenledim ve yürüyüşe başladık. Gene adet beni batırdı kızlar...İnşallah veririm hemen bunları. Yarın işte yemek için de domates ve salatalık, beyapeynirimi akşamdan hazırladım bile..Korkunç kiloları görmeden bu kiloların hemengitmesi gerek inşallah...
Kızlar bugünün hasılatını vereyim...
Bugün 1 saat yeşillik alanda eşimle yürüyüş yaptık.
Sabah: Bir dilim köy ekmeği, bol domates salatası, 1 şekerli limonlu çay, 2 dilim beyaz peynir, zeytinleri biraz fazla kaçırdım (sanırım tuzlu canım çekti gene, yürüyüşte de başım döndü sık sık)
Ara: Bol karışık meyve
akşam: 1 kase düğün çorbası, yarım tabak enginarlı bezelye, 2 kaşık sütlaç
ara: Püsküütümün tavsiyesi ile 1 bardak süt
Nasıl kızlar???
geldim simdiii ufacik menumu yedim geldim hehehe
sabah: kepek ekmegi ile yapilmis kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
ogle: 1 kuru kayisili activia yogurt
ara: 1 kasik mantar sote
aksam: yumurtali patates, sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
30 dk yuruyus.
yavas yavas alistiriyorum ayaklarimi. yoksa su topluyor yuruyemiyorum gunlerce.
bu hafta 1.lige oynuyoruz kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?